Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Hunedoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut să lucrez în meseria de fierar betonist în deva cunosc planul de armare detalii

 • Avem nevoie de muncitori necalificati la turnat betoane, turnat boltari, placari.

 • Cerin e: - experien de minim 3 ani in activitatea de laborator; cunoa terea normelor, normativelor, a standardelor si a modului de realizare a încercărilor de laborator pentru constructii drumuri si poduri, terasamente, beton si mixturi asfaltice; - studii superioare (inginer cai ferate drumuri si poduri/ inginer constructii civile, industriale si agricole / inginer chimist materiale de constructii ). - domiciliul în zona C lan, Ha eg, Hunedoara, Simeria, Deva. Relatii la tel. .

 • 5

  Firma de constructii-montaj hale industriale din Bucuresti cu santiere in tara angajeaza: - lacatusi montatori structuri metalice/panouri termoizolante Carnetul de sofer constituie un avantaj. Se ofera cazare, diurna, transport. Garantam seriozitate si stabilitate Castig: 3300 - 3500 ron/luna

 • 1

  Societate comerciala din Deva angajeaza persoana calificata in constructii ( zidar , faiantar sau finisor) cu permis auto categoria B pentru o autoutilitara de 3.5 to . Cu domiciliu obligatoriu din Hunedoara . Ofer contract de munca si salar motivant . Relatii la nr .

 • 1

  Gabriel Petrisor Construct SRL recruteaza personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2700 si 5000 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. Telefon: E.mail (Va rugam sa nu sunati in weekend)

 • Gabriel Petrisor Construct SRL recruteaza personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2700 si 5000 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. Telefon: E.mail (Va rugam sa nu sunati in weekend)

 • 3

  Angajez dulgheri cu experiența pt Germania,salarii de la 2000€-2400€ Pt mai multe detalii sunați la nr de tel...0721366953

 • macaragiu grupa b macarale turn

 • 1

  Salut,sunt Florin din hateg jud.hd.,am 48 ani, 1,90,de meserie sud.el.cu electrod cu vechime în câmpul muncii de 29 ani și 10 luni la hidroconstructia răul mare retezat sucursala hateg, în galeria de aducțiune din munții retezat sud.el-sondor foraje subterane din 1995-2013,inainte sud.el.termocentrala Mintia -Deva 3,8 ani, din 2013 sud.Franta 6 luni și din 2014 pana în 30 iunie 2021 sudor hidroconstructia la hidrocentrale bretea streiului, ateliere confectii metalice hateg, 2015-2018-orașul Hunedoara betonist tot hidroconstructia iar din 2018 pana în prezent sud.si sondor canalizare AIUD-AB.Caut nou loc de munca sud.el.din 30.06.2021 sunt șomer, loc de muncă serios și de durată sper, mulțumesc dacă sa citit descrierea mea..

 • 10

  Angajam dulgheri cu experiența in construcții....salarii atractive începând de la 2000€-2500€ Tel nr 0721366953

 • 1

  Societatea Comerciala PG Izorom SRL, angajeaza izolator termic (izolatii profesionale tevi si conducte) (cu sau fara experienta) pentru santierele din Bucuresti. Conditii de munca excelente, salariu atractiv! Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati telefonic la nr. de tel.:

 • 5

  Firma de constructii din Deva angajeaza din Hunedoara si Deva: - zidari-faiantari , dulgheri si finisori in constructii . -inginer constructii civile cu experienta in devize . Oferim salariu motivant platibil la sfarsit de saptamana . Programul este de luni-vineri de cate 9 ore /zi. Relatii la nr de tel -

 • Căutăm muncitori calificați în construcții,oferim salariu motivant ,pentru detalii sunați la nr de telefon . Rugăm seriozitate!

 • 13

  Munca in Olanda la flori Incepere imediata Se cauta femei, barbati si cupluri pentru munca in productia de flori. Se cere limba engleza si permisul de conducere. Activitatea presupune tot procesul de la plantat pana la recoltat etc. Munca se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozitul serei sau efectiv în seră. Cazare, 2 persoane în cameră, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 80-90/ săptămână/ persoană - Salarizare - 10,36 E / brut /oră asigurare de sănătate 25,85/ săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză, cont bancar olandez contract flexibil de muncă, asigurăm 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare (130%), al 13 lea salar, salarizare săptămânală direct în contul bancar. Nu se percep taxe comisioane dosare ! Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de tel/whatsApp sau lasati mesaj pe WhatsApp. Constituie avantaj permisul de conducere ..

 • 1

  firma producătoare de confecții metalice angajează muncitor necalificați. firma are sediul în deva se decontează jumătate din naveta,dacă e cazul,în limita a 50 km,cu transportul în comun. se oferă salariu atractiv,bonuri de masa . restul detaliilor se discuta la telefon și la sediul firmei. nu răspundem la mesaje de niciun fel

 • firma producătoare de confecții metalice angajează lăcătuș mecanic sau constructor,de preferat cu experienta. se oferă salariu atractiv, bonuri de masa,decontarea a jumătate din naveta,dacă e cazul,în limita a 50 de km,cu transportul în comun. toate detaliile se discuta la sediu. nu răspundem la niciun fel de mesaj.

 • firma producătoare de confecții metalice angajează o echipa de 5-6 oameni în vederea montării de sere. firma este din Deva și are ca punct de lucru Apateu-jd.Bihor, unde se montează sera. se asigura transport, cazare,masa . restul detaliilor se discuta doar la telefon și apoi față în față. nu răspund la sms sau alte tipuri de mesaje.

 • 1

  Societate Belgiana angajeaza zidari cu experienta in Belgia si Luxemburg se ofera contract de munca, salar 1400e-2600e ,seriozitate Cerinte : experienta in zidarie si seriozitate se considera avantaj permisul de conducere categoria b rog persoanele care au probleme cu alcoolul sa se abtina contact: +32 494834177

 • Salveaza cautarea