Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Ilfov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Descriere Cerinte: - experienta pe un post similar - minim 3 ani; - persoana organizata; - punctualitate; - persoana responsabila; - rezistenta la presiune; - capacitate de a finaliza proiectele in timp util; - bun analizator; Responsabilitati: coordonarea procesului de productie, in conformitate cu schita de proiect, in conditii optime de calitate si sigurante; Asigura inspectia calitativa a produsului final cat si a materiilor prime; Intocmeste rapoarte de calitate si situatii cerute de conducerea societatii in vederea analizarii activitatii desfasurate; Beneficii: mediu de lucru placut; salariu motivant; posibilitati multiple de dezvoltare; Descrierea companiei: Compania Art-Granit este producator si distribuitor al produselor din piatra natural cu o experienta in domeniu de mai bine de 10 ani. Din primele zile de activitate, cu perseverenta si in mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art-Granit, corespunzator celor mai inalte standarde de calitate si generind noi tendinte pe piata. Gratie acestor principii, iata ca, de ani buni, compania noastra se mentine printre lideri pe piata si continua sa fie un exemplu inovator. Materia prima utilizata de Art-Granit este de la cei mai renumiti distribuitori, printre acestia fiind Technistone , Italstone , Infinity , Lapitec , Inalco si altii.

 • Descriere Se lucreaza cu cel mai performant utilaj din domeniul masurarilor; Instruire timp de 30 zile Lucru in echipa cu mesteri cu experienta de peste cinci ani; Dezvoltare personala. Descrierea jobului: Se primește schita de proiect de blat dorit de client de la colegii din showroom care l-au consiliat pe client; Se realizează proiectul din punct de vedere tehnic, ce va urma sa fie dat in producție, in fabrica; Proiectul implica - cotele corecte ale elementelor, schița de execuție pentru fabrica, schita pentru montaj pe teren , incadrari pentru taiere ; Se discuta si se analizeaza impreuna cu Managerul de proiect si/sau echipa cele mai bune solutii specifice fiecarui proiect; Se solicita studii superioare (de preferat tehnice); Experienta in domeniu nu reprezinta un criteriu eliminatoriu. Conditii de lucru : biroul este situat in cadrul fabricii din Otopeni program fix de luni pana vineri 8.00-17.00; transport auto din garajul firmei, mașini noi cu condiții de confort; dotări necesare pentru o activitate optima; orele suplimentare achitate. Descrierea companiei Compania Art-Granit este producator si distribuitor al produselor din piatra naturala in Chisinau si Bucuresti cu o experienta in domeniu de mai bine de 10 ani. Din primele zile de activitate, cu perseverenta si in mod constant, am diversificat gama de produse din portofoliul Art-Granit, corespunzator celor mai inalte standarde de calitate si generind noi tendinte pe piata. Gratie acestor principii, iata ca, de ani buni, compania noastra se mentine printre lideri pe piata si continua sa fie un exemplu inovator. Materia prima utilizata de Art-Granit este de la cei mai renumiti distribuitori, printre acestia fiind Technistone , Italstone , Infinity , Lapitec , Inalco si altii.

 • 3

  Uzina metalurgica din Bucuresti angajeaza cu norma intreaga muncitor productie . Nu se cere experienta; se face calificare la locul de munca. Beneficii : tichete de masa + tichete sociale,decontare transport, 200 % plata pentru orele suplimentare.

 • Echipa Dana Cor Impex angajeaza agent vanzari tamplarie aluminiu, usi, pereti cortina, compartimentari sticla si HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra!

 • Caut firma de Hidroizolatii acoperisuri pentru angajare

 • 2

  Cerinte: - Sa preia santierul (verifica situatia in teren ,realizeaza masuratori preliminare,evidentiaza problemele tehnice) - Organizat, bun la managementul timpului si prioritizarea muncii; - coordonаrеa аctivitаtii zilnice dintr-un santiеr; - coordonarea echipеi din proiect; - transmitеre nеcеsarе achizitii mаtеriаle - rеlationаre cu beneficiarii si partile implicate intr-un proiect - Întocmirea lunară a situaţiei de lucrări, în conformitate cu cerinţele proiectului şi standardele de lucru ale companiei. - Observarea periodica in teren a stadiului lucrarilor; - Întocmirea şi transmiterea de rapoarte periodice, conform cerintelor proiectului (raport saptamanal si lunar) - Asigura legatura cu furnizorii de materiale; - Controleaza calitatea lucrarilor pentru asigurarea prevederilor din documentatiile tehnice - Supravegherea si coordonarea angajatilor si subcontractorilor; Candidatul ideal: Experienta obligatorie in domeniu. Experienta in executie. Aptitudini de conducere si coordonare a activitatilor complexe Abilitati de comunicare scrisa si verbal; Abilitatea de a dezvolta relatii bune cu clientii / reprezentantii clientilor; Organizat, bun la managementul timpului si prioritizarea muncii; Cunostinte solide cu privire la managementul calitatii in constructii Prezenta permanenta in santierul companiei. Permis de conducere –categoria B.

 • 4

  Societate comerciala angajeaza cu norma intreaga strungar universal. Lucrul se desfasoara intr-un singur schimb 08-16.30. Cerinte: experienta de2 ani pe un post similar. Oferim tichete de masa,tichete sociale,decontare transport, prime de Craciun si Paste , plata orelor suplimentare 200 %

 • 1

  Societatea comercială HIGH EFFICIENCY, înființată în anul 2021 are ca domeniu de activitate lucrări de proiectare instalații electrice și termoventilații, în toate fazele de proiectare, pentru construcții rezidențiale, industriale, comerciale. Realizam Proiecte instalatii electrice/instalatii termice/surse regenerabile (Proiect Tehnic de Executie: Dimensionare,Plansa desenata, schema de principiu, necesar de materiale, mod de lucru. ) Concept Studiu de fezabilitate (SF) Documentatie pentru avizarea lucrarilor de interventii (DALI), Documentatie Tehnica pentru emiterea Autorizatiei de Construire (DTAC) Instalatii Situatii de Urgenta (ISU) Proiect Tehnic de Executie+Detalii de Executie (PTh-DE) AS BUILT Asistenta tehnica pe orice fază determinanta. Instalații electrice: iluminat, prize, curenți slabi, tablouri electrice, dulapuri de automatizări, dulapuri de circuite secundare, conectică, aparataj, instalații detecție, semnalizare, alarmare la incendiu Instalații termoventilații: centrală termică, ventilări mecanice, climatizare, desfumare. Detinem personal cu urmatoarele calificari/acreditari: -Diploma in Inginerie Energetica (Licenta+Master); -Autorizatie Electrician ANRE Gradul II A (Proiectare)+ II B (Executie); -Autorizatie RSVTI (Responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor din cadrul ISCIR) -Autorizatie RADTI/P/A-IP (Responsabil cu avizarea documentatiei tehnice de instalare, montare, reparare si automatizare a instalatiilor sub presiune) -Autorizatie Proiectant Sisteme de Securitate; Ai nevoie de un proiect pentru locul tau de consum? Venim noi cu solutia! https://www.facebook.com/High-Efficiency-105798974833297

 • Locatie: sat Varteju, zona Magurele, jud. Ilfov permis categoria B valabil si experienta; disponibilitate la deplasari frecvente in tara la clientii alocati (cu masina firmei special echipata pentru deplasari); rezistenta la efort fizic; bune aptitudini tehnice, profil electromecanic sau alte studii echivalente, dar obligatoriu pe profil tehnic; minim 1 an experienta sau fara experienta, dar cu bune aptitudini tehnice si disponibilitate spre invatare; poti fi si student in an terminal sau proaspat absolvent, dar al unui profil tehnic obligatoriu. ar fi foarte bine daca locuiesti in Ilfov, zona Magurele sau imprejurimi. Avem o echipa tanara de tehnicieni care mai au nevoie de inca un coleg. Mediu de lucru placut, stabil, in care este apreciata implicarea, pro-activitatea si serozitatea. Activitatea consta in mentenanta/service cantare existente si montaj cantare noi. Oferta: salariu 3000 lei net + tichete/diurna la deplasări (în perioada de proba de 3 luni); dupa perioada de proba salariu se renegociază; telefon de serviciu; mașina de serviciu (dupa perioada de proba). intuire pe post pe o per. de proba de 3 luni. Program de lucru: L-V 8 ore/zi (jumătate de ora pauza de masa inclusa). CV se pot trimite la adresa contact.targethr@ gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat . Prin trimiterea CV-ului tau iti dai acordul pentru prelucrarea datelor tale din CV doar in scopul recrutare. Multumim! Echipa Target HR Snagov

 • 2.Echipa Dana Cor Impex angajeaza Ing. constr. care sa posede atestat RTE pentru activitate in domeniul tamplarie aluminiu, usi, pereti cortina, compartimentari sticla si HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra!

 • Cerinte: - implicare, gandire tehnica avansata, autonomie - experienta in proiectare, alegerea si lucrul cu materiale specifice productiei publicitare - experienta in domeniu de min 2 3 ani in proiectare sau in productie intr-o firma de profil cu realizari evidente pe piata de publicitate - studii medii/ studii superioare - cunostinte avansate de CorelDRAW , AutoCAD 2+3D, SolidWorks, 3D Max si orice alt program de proiectare - cunostinte peste mediu sau avansate de Photoshop, Ilustrator si orice alt program de grafica - limba engleza Responsabilitati: - realizeaza proiect in fazele: proiectare tehnica, documentatie tehnica-desene (fisiere) de executie si necesar materiale, costuri de productie, instructiuni de asamblare, suport ethnic acordat departamentului de productie - evaluarea solicitariilor venite de la beneficiari sau a temelor de lucru primite - masuratori si evaluarea posibilitatilor de executie - ofertare (varianta de realizare si executie + implementare), devizare - simulari 2D si 3D; detalii de executie, functionare si implementare a proiectului - intocmire proiect de executie intern si urmarirea lui in fabricatie - asistenta tehnica pentru departamentele de productie - Identificarea si alegerea materiei prime de calitate în fabricarea produselor - Identificarea nevoii cerintei clientului - Urmarirea tuturor etapelor lucrarii si asigurarea respectarii cerintelor clientului si a termenelor lucrarii, in conformitate cu comanda primita

 • Grup israelian gigant cauta maistru cu experienta, daca ati fost sef echipa in domeniul constructii productie elemente ALUMINIU si sunteti vorbitor de engleza, trimiteti informatiile dumneavoastra la ! Aceasta pozitie cere obligatoriu relocare in Ghana - oras Accra. Se ofera 4.000 - 5.000$/LUNA salariu - plus absolut totul platit pe contract de munca (garsoniera, sofer, mancare, menaj, avion rotatie 2 saptamani la 3 luni - contract de munca incheiat pe 2 ani minim.) JOB: Practical experience in: Cutting with a saw; Punching profiles in the press; Working with a pantograph; Assembling windows; Glass cutting and glazing; Types of systems they ve worked with; Knowledge of Opera software + experience Plus: Experience in employee management; Installations at the customer's home; English - speaking, comprehension, reading, and writing; Microsoft Office proficiency.

 • Compania Di&Trade Engineerind SRL angajeaza Agent vanzari in domeniul sistemelor HVAC (Incalzire, Ventilare & Climatizare). Cerinte: - Experienta in vanzari (preferabil in domeniul HVAC) - Cunostinte operare PC-nivel mediu. - Bune abilitati de comunicare, prezentare, negociere si convingere. - Persoana responsabila, perseverenta, orientata catre rezultat. - Permis de conducere cat.B Descrierea jobului: 1. Cautarea si ofertarea potentialilor clienti (firme domeniu HVAC) zona Bucuresti Ilfov 2. Incheierea contractelor pentru furnizarea si montarea sistemelor HVAC. 3. Verificarea achitarii tranzactiilor. 4. Dezvoltarea permanenta a portofoliului de client-identificarea de noi client. Se ofera Salariu fix+bonusuri. Expediati CV la adresa de e-mail: Detalii: tel. 0751133122

 • Societate comerciala angajam inginer pentru gaze naturale - executie . Suntem o companie tanara, responsabila si serioasa cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Cu un numar de peste 50 de angajati , detinem o gama vasta de echipamete tehnice si mecanice care ne ajuta sa executam corect si usor proiectele. Cerinte : Experienta in domeniu; Disponibilitate de deplasare in tara; Permis de conducere ( reprezinta un avantaj ); Persoana dinamica si sociabila pentru lucrul in echipa; Seriozitate si profesionalism; Se ofera : Pachet salarial atractiv negociabil in functie de experienta; Posibilitate de cazare; Transport asigurat in cazul in care se lucreaza in deplasare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Diurna pentru deplasarile in tara; Cerem seriozitate, oferim seriozitate; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numar de telefon afisat.

 • 2

  2.Echipa Dana Cor Impex angajeaza personal ofertare tamplarie aluminiu, usi, pereti cortina, compartimentari sticla si HPL. Cerințe: *atentie la detalii; *seriozitate; *lucru in echipa; *adaptabilitate; *permis de conducere - reprezinta un avantaj; *dorință de a învăța/perfecționa; *experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj; *salariu atractiv, se negociaza la interviu in functie de experienta; *program de lucru: luni-vineri 09.00 : 17.00. Te asteptam in echipa noastra! Cei interesati ma pot contacta la nr.

 • Angajam Inginer proiectant pentru departamentul proiectare -productie structuri lemn pentru constructii rezidentiale, sociale, etc Cerințe: Minime studii superioare in domeniul constructii civile cunoasterea softurilor specializate pentru case de lemn: RoofCon -TrussCon (se asigura cursuri periodice de specializare/ upgrade pentru softurile: RoofCon -TrussCon, Pamir) cunostinte AUTOCAD 2/3D; cunostinte Microsoft Office; cunoasterea limbii engleze; sa fie o persoana implicata, organizata, responsabila, corecta, ambitioasa, cu spirit de echipa si initiativa. Condiții:Full-time. Program de lucru 8h pe zi Locatie: Gruiu Ilfov Detaliile salariale se discuta in urma interviului Interviul se programeaza dupa selectia CV-urilor Se asigura cazare Responsabilități: Job-ul Presupune: In principal proiectarea constructiilor si a structurilor din lemn in unul din softurile pe care firma noastra le foloseste: RoofCon -TrussCon stabilirea structurii de rezistenta, pentru fiecare obiectiv de constructie modelarea structurii de rezistenta si analiza structurala, cu ajutorul programelor specializate prelucrarea rezultatelor analizei structurale si dimensionarea elementelor structurii de rezistenta; elaboararea planurilor de productie a elementelor prefabricate elaboararea planurilor de montaj la amplasament determinarea consumurilor de materiale urmarirea procesului de productie elaborarea planurilor de montaj la amplasament si urmarirea fazelor de montaj asistenta tehnica pe santier; Secundar ofertare;

 • 1

  salariu atractiv, carnet categoria B , varsta 25-30 ani, de preferat domiciliu Bucuresti, cautam seriozitate nu neaparat experienta

 • ONARAN CONSTRUCTION SRL -angajaza 1 post inginer sef in constructii cod cor 132302.relatii pentru depunerea cv-urilor la numarul de telefon

 • CERINTE: - Studii superioare tehnice - Experien ă minim 3 ani in pregatirea fabricatiei pentru tipar offset&rotativ - Cunostinte solide in domeniul tiparului offset&rotativ si a produselor derivate: ambalaje solide si ambalaje caserate, POSM, carti, brosuri etc - Cunostinte detaliate a tehnologiei offset&rotativa de tipar si a modurilor de finisare: caserare, stantare, lipire, taiere, faltuire, capsare, coasere, brosare etc - Atentie deosebita la detalii, abilitati de comunicare si de lucru in echipa - Putere de decizie i asumarea responsabilită ii DESCRIERE JOB: - Intocmeste fisa de comanda in sistemul intern ERP in care descrie toate specificatiile tehnice si operatiile necesare pentru executia in productie a produselor tipografice - Calculează cu ajutorul softului intern necesarul de materiale si materii prime, verifica disponibilitatea stocurilor - Analizeaza si propune solutia tehnologica optima in vederea minimizarii costurilor si a maximizarii productivitatii; Locatie: Popesti Leordeni, Platforma Danubiana

 • Salveaza cautarea