Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Timis Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cerinte: Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Experienta minim 2 ani Cunostinte tehnice;automatizari industriale Seriozitate , stabilitate si spirit de echipa Beneficii: Oferta financiara avantajoasa in functie de experienta; Multiple beneficii extrasalariale: tichete de masa, bonus pentru performanta intre 360 Ron - 1200 Ron brut. prima de Pasti & Craciun , bonus de caldura 120 Ron brut/luna in lunile de vara; Spor de vechime -120 Ron brut/luna dupa 1 an de activitate, prima de vacanta , sporuri de weekend/noapte/ore suplimentare; Contract perioada nedeterminata; Asigurare medicala privataTransport asigurat : Timisoara, Uihei, Sandra, Biled, Becicherec, Sanandrei, Dudestii Noi, Periam, Pesac; Pentru mai multe detalii va rugam s ane contactati telefonic:

 • 4

  Sc Naska Impex SRL, angajeaza inginer auto atestat sau pentru atestare, pentru statia ITP categoria a 2 a, care urmeaza sa fie deschisa, in Timișoara, strada Matei Millo nr 2 CERINTE: Studii superioare tehnice, specializare autovehicule rutiere, sau mecanica, electrotehnica. Categorie de permis auto A, B. -seriozitate, responsabilitate, angajament AVANTAJE: Mediu de lucru dinamic cu salariu atractiv si procente!!! Oportunități de dezvoltare profesională, instruiri periodice de specialitate. Posibilitatea de a lucra cu tehnologie de ultimul tip in domeniu! Va asteptam! Multumim!

 • Descrierea jobului Punerea in functiune, service-ul, verificarea si autorizarea echipamentelor termice comercializate sau aflate in portofoliul societatii noastre Contract de munca pe durata nedeterminata Cursuri de pregatire profesionala Masina Telefon Echipament de lucru profesional Candidatul ideal Absolvent de studii medii tehnice, sau superioare în domeniul ingineriei (Automatizări, Instalatii, Termotehnica, Mecanica, Electronica, Electrotehnica etc). Abilităti de comunicare si prezentare - scris si verbal (fluentă, exprimare clară si concisă). Abilităti de rezolvare a problemelor, implicare si dorinta de dezvoltare personală, capacitate de a lucra in echipa. Sunt considerate avantaje: Abilitatea de integrare rapida in colectiv, onestitate, capacitatea de a retine informatii noi, punctualitate. Descrierea companiei Societate cu o traditie de 24 ani in domeniul instalatiilor termice, distribuitor si service autorizat Vaillant, Viessmann, Beretta, Bosch, Buderus - centrale termice, pompe de caldura, sisteme solare, automatizari; Rehau - incalzire in pardosea, pompe de caldura, automatizari; Ecowater - statii de dedurizare, filtre de dedurizare etc.

 • SC ROM-PAV SRL ,angajeaza Inginer Constructor. Cerințe: Experiență de minim 3 ani; Persoana organizata cu cunostinte in domeniul constructiilor Permis de conducere cat.B Condiții: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Mașină de serviciu; Salariu motivant . Pentru informatii suplimentare va rugam sunati la tel.

 • 2

  Clarismart Consulting SRL angajeaza pentru o copmanie din Timisoara o persoana pentru postul de Inginer Constructor Cerințe: - Studii tehnice de specialitate - Cunostinte si abilitati tehnice - Permis auto categ B - Cunostinte utilizare PC - Abilitati manageriale -Disponibilitate deplasari Condiții: - Salariu fix - Bonusuri din realizari - telefon de serviciu - autoturism de serviciu. Responsabilități: - Urmarire si verificare lucrari pentru companii - Apovizionarea cu materiale - Legatura cu beneficiarul Program de lucru de L-V . Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul atasat sau sa sune la nr. .

 • Confmet SA (membră a grupului Glissando) cu sediul în Timisoara, str.Gării nr.15, angajează muncitori calificati în constructii. Persoanele interesate să se alăture echipei Confmet, sunt rugate să trimită CV-urile la adresa de e-mail: Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Informatii suplimentare se pot obtine la numărul de telefon

 • Vidya Project, firma de proiectare constructii civile si industriale din Timisoara angajeaza inginer proiectant cu experienta. Salariu atractiv - in functie de experienta, mediu de lucru placut intr-un colectiv tanar. Daca vrei sa te alaturi echipei trimite-ne un CV pe adresa de e-mail

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza RESPONSABIL ACHIZITII SI OFERTARE. RESPONSABILITATI: - Transmitere si preluare comenzi materiale instalatii - Intocmire cereri de oferte. -La nevoie, achizitionare materiale de la furnizori si livrarea acestora in santier CERINTE: - Cunoasterea obligatorie a materialelor de instalatii electrice si / sau termice si sanitare. -Cunoasterea pachetului de lucru Microsoft Office si cunostinte PC. - Permis auto categoria B Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare. BENEFICII: - Salar motivant - Bonuri de masa Relatii la tel. sau puteti trimite CV-ul pe adresa: ofertare a ambraservice.ro

 • 2

  Inginer constructor cu mare experienta caut loc de munca .Tel

 • Caut sa lucrez in construcții sau transporturi.sunt inginer mecanic,am condus stație de betoane și mixturi asfaltice,am experiența in domeniul tahografelor,am experiența in vânzări,am abilitați de lucru pe buldoexcavatorCaterpilar și Jcb.

 • Companie de constructii cu renume in Zona de Vest angajeaza URGENT inginer executant, electrician, deservent buldoexcavator, muncitor calificat pe finisaje. Conditii foarte bune de lucru, echipa tanara si dinamica, remuneratie pe masura seriozitatii si implicarii. Mai multe detalii la tel : .

 • Societate comerciala angajeaza inginer constructor in terasamente.

 • 4

  Inginer cu studii tehnice, specialitatea instalatii, cunoastere autcad, word, excel, permis categoria B. Salar atractiv. 4000-6000 ron, functie de experienta acumulata Program de 8 ore de luni-vineri, sambata si duminica - liber. Activitatea se desfasoara in domeniul proiectarii.

 • 1

  Firma noastra de Constructii angajeaza Inginer constructor. Beneficii: -salariu motivant,adecvat postului si responsabilitatilor aferente; -stabilitatea locului de munca; -predictibilitatea sarcinilor de serviciu; -program de lucru si concediu de odihna conform reglementarilor legale; -mediu de lucru prietenos,benefic dezvolatarii profesionale. Mai multe detalii la numarul de telefon.

 • 1

  se angajează inginer constructor cu experiența vorbitor limba germana cv-urile se trimit la adresa de email

 • 3

  Candidatul ideal: -cunoștințe tehnice bune -experienta in ofertare si proiectare -experienta in relatia cu clientii -cunoștințe tehnice specifice instalațiilor -fire deschisă cu abilitați de comunicare, loialitate -spirit de echipa -ordonat si organizat -responsabil -punctual Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați. Beneficii: -salariu motivant -mediu de lucru plăcut -loc de munca stabil Necesar: Permis conducere categ. B Experienta intr-un post similar sau intr-un post cu atributii de conducere constituie un avantaj major. Pentru mai multe informatii sunati la numarul :

 • Airmec Instal angajeaza inginer ofertare instalatii Cerinte: -studii superioare tehnice: Instalatii in Constructii; -experienta in domeniu/pe un post similar constituie un avantaj; -cunostinte operare pachet MS Office (Word, Excel); -cunoasterea programelor de proiectare constituie un avantaj; -capacitate de analiza; -atentie la detalii; Responsabilitati: - analizeaza cererea de oferta din punct de vedere tehnic, economic si comercial; - elaboreaza oferta din punct de vedere tehnic si comercial; - intocmeste oferte de pret in baza cererilor primite de la potentiali clienti; - actualizeaza sau refacerea solutiilor tehnice in functie de solicitari; - intocmeste proiectele de montaj, devizele de echipamente si materiale, estimarea necesarului de manopera pentru realizarea proiectului; - formuleaza cereri de oferta catre furnizori si analizeaza ofertele primite Beneficii: - mediu de lucru prietenos, intr-o echipa tanara si cu dorinta de perfectionare; - salariu motivant; - dezvoltare profesionala - participarea la cursuri/trainiguri de specialitate Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

 • Salveaza cautarea