Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam absolvent CCIA pentru proiectare / desen tehnic si / sau santier. part-time / project based / full time / lucru pe teren / lucru de acasa Firma noastra ofera servicii de proiectare si executie constructii civile si cautam un coleg sau o colega inginer constructor pentru a ni se alatura atat pe partea de proiectare, cat si pe partea de executie. Este o oportunitate buna de a face practica (platita, bineinteles) si de a castiga experienta in acest domeniu. Relatii suplimentare la telefon sau pe e-mail

 • Caut sa lucrez in construcții sau transporturi.sunt inginer mecanic,am condus stație de betoane și mixturi asfaltice,am experiența in domeniul tahografelor,am experiența in vânzări,am abilitați de lucru pe buldoexcavatorCaterpilar și Jcb.

 • Companie de constructii cu renume in Zona de Vest angajeaza URGENT inginer executant, electrician, deservent buldoexcavator, muncitor calificat pe finisaje. Conditii foarte bune de lucru, echipa tanara si dinamica, remuneratie pe masura seriozitatii si implicarii. Mai multe detalii la tel : .

 • Societate comerciala angajeaza inginer constructor in terasamente.

 • 4

  Inginer cu studii tehnice, specialitatea instalatii, cunoastere autcad, word, excel, permis categoria B. Salar atractiv. 4000-6000 ron, functie de experienta acumulata Program de 8 ore de luni-vineri, sambata si duminica - liber. Activitatea se desfasoara in domeniul proiectarii.

 • 1

  Firma noastra de Constructii angajeaza Inginer constructor. Beneficii: -salariu motivant,adecvat postului si responsabilitatilor aferente; -stabilitatea locului de munca; -predictibilitatea sarcinilor de serviciu; -program de lucru si concediu de odihna conform reglementarilor legale; -mediu de lucru prietenos,benefic dezvolatarii profesionale. Mai multe detalii la numarul de telefon.

 • 8

  Compania General DC Instal angajeza electricieni cu experienta, disponibilitate la deplasari si permis cat. B. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail : office@gdci.ro Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la : 0724794149

 • 1

  se angajează inginer constructor cu experiența vorbitor limba germana cv-urile se trimit la adresa de email

 • 3

  Candidatul ideal: -cunoștințe tehnice bune -experienta in ofertare si proiectare -experienta in relatia cu clientii -cunoștințe tehnice specifice instalațiilor -fire deschisă cu abilitați de comunicare, loialitate -spirit de echipa -ordonat si organizat -responsabil -punctual Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați. Beneficii: -salariu motivant -mediu de lucru plăcut -loc de munca stabil Necesar: Permis conducere categ. B Experienta intr-un post similar sau intr-un post cu atributii de conducere constituie un avantaj major. Pentru mai multe informatii sunati la numarul :

 • 1

  - Experienta in domeniul mecanic si electric, automatizari (absolvent al unei facultati tehnice) - Cunostinte tehnice: electromecanica, electrica, identificarea erorilor pe baza schemei electrice, desen tehnic - Disponibilitate la deplasari in judetul Timis si limitrof - permis conducere categoria B (obligatoriu) - Cunostinte limba engleza nivel mediu sau/si germana, cel putin limbaj tehnic Responsabilitati: - Efectueaza mentenanta electrica/mecanica a echipamentelor conform contract/ program de mentenanta - Instalarea la sediul clientului (punere in functiune) a echipamentelor noi achizitionate si instruirea operatorilor care vor lucra cu ele Descrierea jobului: - Identificarea problemelor atat pe partea electrica cat si mecanica - Efectuare diagnoza in vederea stabilirii defectiunii, remediere defectiune (montaj piese) - Planificarea lucrărilor (cu suport firma), participarea la întâlniri de lucru și raportarea lucrarilor - Executia de reparatii la cerere (posibilitate de interventie in 12 h in cazuri de urgenta) - disponibilitatea participarii la cursuri de specializare in Germania, atunci cand este cazul Firma MB TRADING S.R.L. se ocupa cu: vanzarea, montarea, service-area si intretinerea masinilor industriale de curatat, sablat, debavurat… Informatii suplimentare pe: www.mbtrading.ro si www.debavurare.ro Salariu in functie de aptitudini: 2.500 – 4.000 RON Daca doriti sa aplicati la acest post, va rugam sa transmiteti CV la: e-mail: , tel. 0730 693 270, Marius Breaz

 • Airmec Instal angajeaza inginer ofertare instalatii Cerinte: -studii superioare tehnice: Instalatii in Constructii; -experienta in domeniu/pe un post similar constituie un avantaj; -cunostinte operare pachet MS Office (Word, Excel); -cunoasterea programelor de proiectare constituie un avantaj; -capacitate de analiza; -atentie la detalii; Responsabilitati: - analizeaza cererea de oferta din punct de vedere tehnic, economic si comercial; - elaboreaza oferta din punct de vedere tehnic si comercial; - intocmeste oferte de pret in baza cererilor primite de la potentiali clienti; - actualizeaza sau refacerea solutiilor tehnice in functie de solicitari; - intocmeste proiectele de montaj, devizele de echipamente si materiale, estimarea necesarului de manopera pentru realizarea proiectului; - formuleaza cereri de oferta catre furnizori si analizeaza ofertele primite Beneficii: - mediu de lucru prietenos, intr-o echipa tanara si cu dorinta de perfectionare; - salariu motivant; - dezvoltare profesionala - participarea la cursuri/trainiguri de specialitate Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat.

 • Descriere Locuri de munca: Dacă dorești o carieră de inginer proiectant structuri, vino cu atitudinea pozitivă și cu pasiunea pentru această meserie. Cum ne-ar plăcea să fii: Să fii o persoană pasionată, proactivă, cu bune capacităti de organizare, care apreciază diversitatea de proiecte; Totodată să fii o persoană dinamică care dorește să lucreze atât într -un birou de proiectare, dar și să fie implicată și în procesul de producție al proiectelor realizate; Să aspiri pentru o colaborare pe termen lung și să ai dorința de a valorifica experiența dobândită. Să fii absolvent al Facultatii de Construc ii Civile Să ai cuno tin e și experienta pentru programele: AUTOCAD, Etabs, Microsoft Office; Te pot avantaja cunoașterea programelor : AdvanceSteel 3D, Revit si AllPlan precum și absolvirea cursurilor de master în cadrul Facultății de Construc ii Civile, Industriale și Agricole Beneficii: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Program de lucru flexibil i adaptat nevoilor tale; Posibilitatea de a lucra de acasă în situații extreme; Dezvoltare profesională continuă datorită mediului creativ și cu multe provocări; Lucrul cu profesioniști din diverse domenii; Implicare în proiecte de mare anvergură i complexitate ridicată; Pachet financiar competitiv domeniului;

 • 1

  Candidatul ideal Cerinte: studii superioare de specialitate (profil electric/electronic); proiectant autorizat sisteme de securitate si detectie incendiu; constituie avantaj detinerea unei autorizatii ANRE pe proiectare; cunoasterea avansata a sistemelor electronice de securitate; capacitate de organizare si planificare, abilitati de a gestiona simultan mai multe activitati, rezistenta la stres, responsabilitate, flexibilitate; minim 2 ani experienta in instalatii electrice curenti tari si curenti slabi constiuie avantaj experienta in instalatii electrice curenti tari; cunostinte solide despre echipamentele de securitate; gandire analitica si abilitati de rezolvare a problemelor; atitudine pozitiva, orientata spre obiective; permis de conducere cat.B; cunoasterea limbii engleze nivel avansat; constituie avantaj cunoasterea limbii germane; disponibil pentru deplasari; Descrierea jobului Responsabilitati: elaboreaza proiecte tehnice pentru urmatoarele specialitati de curenti slabi: detectie incendiu retea cablare structurata date-voce sonorizare alarmare efractie supraveghere video control acces pontaj audio-vizual elaboreaza proiecte tehnice instalatii electrice curenti tari Salariu motivant, program de lucru de luni-vineri.

 • Salveaza cautarea