Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Instalatori Arges Tip job: Full time

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 6

  Angajez instalator sau frigotehnist

  Angajez instalator si frigotehnist pentru punct de lucru in Bucuresti,cazare in apartament ,salariu 4500-5000 in functie de abilitati,diurna 50 lei pe zi,program de lucru de luni pana vineri.Transport asigurat.

 • 7

  Angajam Operatori productie automotive

  Agentia Rian & Partners recruteaza operatori productie ( asamblare, sudura) pentru o companie din industria automotive cu sediul in Catanele. Pentru detalii sunati la numerele de telefon: Condiții: Salariu atractiv; Tichete de masa in valoare de 35 lei zi lucrata; Transportul asigurat pe rutele existente; Prime de Paste,Vacanta,Craciun; Spor de ore noapte 25%;

 • Firma de constructii si instalatii angajeaza instalatori

  Firma de constructii angajeaza instalatori instalatii termice, sanitare, retele de alimentare cu apa si canalizare care trebuie sa aiba urmatoarele abilitati: -cunostinte in domeniul instalatiilor; -abilitati de comunicare. Mediu de lucru placut.

 • 9

  angajam instalator

  Firma autorizata în domeniul instalațiilor termice și sanitare angajează instalatori calificati și necalificați.

 • 15

  Angajam Lacat.mec, Instalator, Sudor, Electrician, in cond de deplasare in tara,in special Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, diverse alte confectii metalice, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • 11

  Angajam Lacatus Mecanici

  Angajam Lacatusi Mecanici Locație: Pitesti. Cerinte : experienta in zona industriala; disponibilitate pentru deplasari in strainatate pe o perioada intre 1-6 saptamani ( se ofera cazare, transport si diurna ). Oferim : tichete de masa; salariu in functie de experienta; contract pe perioada nedeterminata. Contact:

 • 1

  angajez instalator retele exterioare de apa si canalizare

  Angajez instalator cu experienta pentru rețele exterioare de apa și canalizare, salariu în funcție de experienta, detalii la telefon.

 • 47

  Angajez instalatori si muncitori necalificati

  Firma de instalatii termice, sanitare, alimentari cu apa si racorduri canalizare angajeaza instalatori si muncitori necalificati. Se ofera salariu motivant si negociabil in functie de experienta incepand de la 3.500 de lei pana la 5.000 de lei Permisul de conducere de categoria B constituie un avantaj .

 • 1

  Instalator instalatii sanitare si termice

  Sociatate cu sediul in Mioveni angajeaza instatori cu fara experienta pentru instalatii termice si sanitare. Se cere: - diploma bacalaureat - permis categoria B - disponibilitate program prelungit - spirit de observatie bun - diploma instalator optional Se ofera: - contract munca perioada nedeterminata - mediu de munca placut - munca in echipa - bonusuri im functie de performante - prime de Paste si Craciun Mai multe detalii sunati la numarul .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges
Salvează căutarea