Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Arges

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  firma construcții angajeaza meseriași în domeniul finisajelor.contract de munca nedeterminat.continuitate pe viitor,nu doar pe sezon cum fac altii.nu se fac deplasari. se cere seriozitate

 • Construcții la roșu și la cheie,terase,foișoare,garduri,pavele,gresie faianță,parchet ,rigips,glet ,lavabila la preturi accesibile!Oferim și cerem maximă seriozitate!

 • 2

  Angajam muncitori pentru amenajări interioare și exterioare pentru mai multe detalii sunati la nr.de tel.

 • 12

  SC. CONA SIBIU ANGAJAZA URGENT PENTRU SANTIERUL DIN sibiu MUNCITORI NECALIFICATI IN CONSTRUCTII, ECHIPE DE DULGHERI, ECHIPE DE FIERARI, ECHIPE DE ZIDARI, ECHIPE DE PAVATORI , LACATUSI, SUDORI, INSTALATORI . SALARIUL SE NEGOCIAZA LA INTERVIU. INF. RU NITU VASILE

 • 23

  Firma Electric Wiring Systems angajeaza ajutor de electrician, contract pe perioada nedeterminata, salariu 2400 net, program de 8 h. Locul de munca se afla in Pitesti. Rugam seriozitate! Persoanele real interesate pot trimite mesaj/ suna. Beneficii: -program fix -plata orelor suplimentare -contract de munca pe perioada nedeterminata -instruire realizata la sediul societatii -posibilitatea de a realiza proiecte in mod individual -in functie de performanta, se primesc bonusuri pentru proiectele finalizate. Tel.:

 • 4

  Angajez muncitori tineri care pot face finisaje de calitate în domeniul construcții. Salariu negociabil în funcție de experiență și performanțe. comuna Dragoslavele

 • Cautam instalatori sanitari pentru colaborare in strainatate(Belgia).Salariul atractiv,cazare și transport la locul de munca asigurat.

 • 2

  execut lucrări de zugrăveli și reparații construcții sau doresc colaborare cu pers care au de muncă

 • 3

  SC SUVERAN CONFORT angajeaza in PITESTI , muncitori / structuristi n domeniul constructiilor civile , in urmatoarele conditii: Salariul 3500-4400 lei net/ + tichete cadou cu ocazia Craciunului si Pastelui. Orele suplimentare se platesc conform legislatiei in vigoare 200%,Contractul de munca este pe perioada NEDETERMINATA 8 ore/zi .pentru deplasari se asigura :transport la punctul de munca plata salariului la 2 saptamani ( fara intarzieri ). NU CEREM LIMITA DE VARSTA .

 • 4

  Societate comerciala cu activitate in domeniul instalatiilor electrice angajeza personal .Salarizare incepand de la 4000,00 RON brut . Detalii la telefon .

 • 29

  Angajez personal calificat și necalificat în construcții.

 • 17

  Angajam proiectant structuri caroserii. Necesar experienta Autocad sau Solidworks. Salariu negociabil, pornind de la 2500 lei in mana. Se asigura transport pe raza orasului Pitesti si masa gratuit, respectiv bonusuri in functie de performanta. Activitatea se desfasoara la punctul de lucru situat in Drumul 23 ( langa Metro ), program 09:00-17:30, un singur schimb si consta in proiectarea structurilor/suprastructurilor ( platforma cu obloane, suprastructura izoterma, food truck, platforma tractari ) pentru autovehicule comerciale transport marfa de la 3.5 t la 24 t.

 • ACTIV GROUP MANAGEMENT angajeaza operator autogreder pentru santierul din zona Pitesti. Cerinte: - experienta in utilizarea utilajului la lucrari de finisare ce necesita un grad de precizie ridicat, folosind comanda tip joy-stick. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos.

 • SOCIETATE ANGAJEAZA STRUNGAR

 • Firma in domeniul constructiilor angajeaza: - muncitori calificati (amenjari interioare - glet,rigips,gresie si faianta,parchet ,etc.).Se ofera salariu motivant !!! - maistru constructor cu experienta de minim 5 ani in domeniul . Avantaj permis de conducere categoria B. Se ofera pachet salarial foarte atractiv.

 • 3

  Inginer mecanic, chimist, operator RSVTI, experienta productie, management, caut loc de munca.

 • Avem nevoie de foreman/șef echipa/șef santier pentru un proiect in Oarja Plata: De de la 4000ron/luna (in functie de experiență) NET tot salariul trecut pe cartea de muncă inclusiv orele suplimentare Program: Programul este 08:17 5/6zile/săptămână orele suplimentare (daca este cazul) se plătesc si vor figura pe ștatul de plată Avantaje: Contract de muncă perioadă nedeterminată 3 pauze Masă caldă gratuita Echipament de lucru/protectie Santierul este in apropiere de Pitesti Transportul decontat Pentru orice detaliu vă stau la dispozitie de luni-vineri până la orele 18 la numărul de telefon din anunț

 • 4

  Intretinere spatii comerciale

 • 1

  Ne marim echipa și avem nevoie de electricieni si lacatuși pentru un proiect în construcții electrice Diploma de calificare nu este esențială Plata: De la 3000/luna (in functie de experiență) NET tot salariul trecut pe cartea de muncă inclusiv orele suplimentare Program: Programul este 08:17 5 zile/săptămână orele suplimentare (daca este cazul) se plătesc suplimentar si vor figura pe ștatul de plată Avantaje: Contract de muncă perioadă nedeterminată 3 pauze Masă caldă gratuita Echipament de lucru/protectie Transportul va fi decontat (santierul este in Oarja) Pentru orice detaliu vă stau la dispozitie zilnic până la orele 19 la numărul de telefon din anunț

 • 1

  Angajez muncitori necalificați construcții salariu negociabil de preferat din c de argeș tel

 • Salveaza cautarea