Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Instalatori Prahova Ploiesti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 28

  Angajăm schelari calificați și necalificați proiecte in Belgia

  Proiecte în Belgia! Angajăm SCHELARI cu VCA si fără VCA Permisul de conducere constituie un avantaj Ofertă companie: Compania: Oferă pregătire pentru schelari fără VCA Transportul din România in Belgia -Asigurat de companie Transport local (mașina de serviciu) - Asigurat de companie Echipament de lucru: Asigurat de companie Cazarea asigurată de companie.. Telefon:Luni - Vineri în intervalul orar 09:00 -17:00

 • 1

  Frigotehnist in PLOIESTI

  SC MOST SERV SRL, cu sediul social in Cluj Napoca, avand ca domeniu de activitate: proiectarea si executia de instalatii electrice interioare, pentru constructii civile si industriale, intre inerea tehnica a cladirilor, instalatiilor si dotarilor acestora, anunta selectie de personal pentru: Instalator instalatii sanitare Cerinte pentru ocuparea posturilor: - calificarea profesionala in meseria de frigotehnist; - experienta profesionala in domeniu minim 5 ani; - respectarea si realizarea sarcinilor de munca in echipa; - realizarea de calitate inalta a lucrarilor; Descrierea jobului Care vor fi atributiile: - identificareasi rezolvarea problemelor solicitarilor de urgenta care pot aparea; - se lucreaza in echipa cu un electrician si frigotehnist; - interventia, în cel mai scurt timp, pentru remedierea defectiunilor care apar la instalatiile din sediul clientilor; - urmarirea planului de mentenantă preventivă a clădirilor împreună cu echipa din care vei face parte: - întocmirea de rapoarte de mentenanta, informarea conducerii asupra oricărei probleme apărute în desfăsurarea activitătii; gestiunea materialelor echipamentelor necesare pentru lucrări de întreținere și reparatii; Beneficii Ce oferim noi: - salariu fix plus prime cu ocazia sărbătorilor; - tichete de masa; - zile de concediu de odihnă în plus în functie de vechimea în muncă; - transport asigurat de către societate cu autovehiculul alocat echipei.

 • 8

  Angajam INSTALATORI termico sanitar si de ventilatie climatizare

  Angajam : INSTALATOR TERMICO SANITAR Descrierea jobului: - Executarea lucrarilor de instalatii termice si sanitare - Instalatii stingere incendiu (sprinklere + hidranti) INSTALATORI ECHIPAMENTE DE CLIMATIZARE SI VENTILATIE Descrierea job: - Instalarea sistemelor de ventilație în clădiri rezidentiale, hipermarketuri, spatii comerciale etc - Instalarea echipamentelor de climatizare în interiorul și în exteriorul clădirilor. Cerinte: SERIOZITATE Experienta in domeniui Punctualitate Atitudine pozitiva Avantaje: Contract de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru: 8 ore Pachet salarial motivant in functie de experienta si calificare Salariu integral pe cartea de munca Pentru detalii sunati la nr de telefon:

 • 1

  Angajam Montatori de Schela pentru Olanda

  Se cere : - VCA ( OBLIGATORIU ) si DNV - Limba Engleza reprezinta un avantaj - Se prefera schela Layher Se ofera; - Tarif orar de 17 euro net pentru First Builder cu DNV - 12 euro pentru HELPER doar cu VCA - Posibilitatea de a face ore OVERTIME pe un tarif superior - Colaborare pe o perioada indelungata - Cazare asigurata - Transport International - Transport local Contractul este Romanesc cu detasare. Cei care doresc o colaborare sa imi lase un nr de telefon pentru contact sau sa sune la nr de whatsApp ;

 • 33

  Oferta angajare

  Societate Comerciala cu sediul în Ploiești angajeaza: 1.Instalator 2. Electricieni 3. Sudor 4Muncitorii necalificati

 • 1

  Angajez instalator si sudor

  Angajam sudori și instalatori Domeniul activității Ploiești și București Șalariu net incepand de la 5000 lei

 • 2

  Angajez instalator

  Angajez instalator! Salariu motivant!! Se oferă transport de la domiciliu la locul de munca și retur + bonusuri la finalul proiectelor!!! De prefera din Ploiești sau împrejurimi!!!

 • 23

  Angajam instalatori

  Angajam instalatori si ajutor instalatori pentru instalatii utilizare gaze naturale. Relatii la telefon .

 • 3

  Instalator - salariu motivant + bonusuri

  Societate acreditata ANRE, angajează instalator gaze, termice si sanitare. Salariu motivant plus bonusuri in functie de performanța. Permis categoria B prezinta avantaj la angajare. Trimiteti CV-ul dvs aici sau contactati-ne la numarul de telefon din anunt.

 • 17

  Angajam lacat.mec,instalator,sudor,electrician in conditii de depl. in tara in special in Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • Angajam Instalatori

  Cautam instalator cu experienta in instalatii termice, sanitare, ventilatii si de aer conditionat

 • 1

  Angajez instalator aer conditionat, ventilatii,instalatii termice

  S.C SILVER CLIMA S.R.L, firma specializata in instalatii de climatizare, angajeaza instalator aer conditionat,instalatii termice cu fara experienta Desfasoara activitatii de montaj, exploatare, intretinere si reparatii pentru echipamente de aer conditionat si climatizare. Responsabilitati: Monteaza si instaleaza sisteme de climatizare tip split, caseta, duct, VRF, sisteme de ventilatii; Mentenanta (revizii si reparatii) sisteme de climatizare tip split, caseta, duct, VRF, sisteme de ventilatii; Participa si efectueaza lucrari specifice de montaj aer conditionat, climatizare rezidential, comercial si industrial; Participa la lucrari de mentenanta (revizii si interventie pentru instalatii HVAC); Analizeaza si alege solutii tehnice pentru instalatii de aer conditionat, ventilatie si climatizare; Acorda suport tehnic pentru anumite activitati sau lucrari in desfasurare (intretinere, reparatii, montaje, etc.); Participa ocazional la receptia lucrarilor; Intocmeste si verifica documente specifice activitatii de service; Stabileste sau aproba necesarul de materiale si sau piese de schimb, dupa caz. Cerinte: Experienta in domeniul montajului si mentenantei instalatiilor de climatizare; Cunostinte de baza de functionare, instalare si intretinere echipamente de climatizare; Diploma de frigotehnist - constituie un avantaj; Posesor permis de conducere, categoria B - constituie un avantaj; Loialitate, flexibilitate si initiativa; Capacitate de lucru cu termene limita; Persoana riguroasa, ordonata, spirit de echipa; Disponibilitatea deplasarii in tara; Apt pentru lucrul la inaltime. Beneficii: Contract de munca; Concedii conform legislatiei; Salariu NET incepand de la 4000 lei si poate creste in functie de performante.

 • 1

  Angajez, cu contract de munca instalatori sanitari si HVAC

  Societate comerciala angajează instalatori sanitari și HVAC salariu atractiv, permisul constituie un avantaj major . mai multe detalii la tel.

 • 1

  Instalatori

  Litemotion Security angajeaza in cadrul societatii instalatori . Cerinte minime de ocupare a postului : - studii generale - cunostinte limba engleza CV-urile se depun la sediul societatii din strada Sold. Erou Nicolae Arhip nr. 10, bl 65, sc a, et 6.

 • 4

  Angajare instalatorii aer conditionat , electronist

  Firma doreste angajarii cu experienta in vederea instalarii de aer conditionat , mentionez este infiintata anul 2004.

 • 1

  Angajam instalator HVAC frigotehnist cu fara experienta

  Angajam instalator HVAC frigotehnist cu experienta S.C. ALEMITECH SERV S.R.L. angajam - Instalator HVAC frigotehnist cu experienta Desfasoara activitatii de montaj, exploatare, intretinere si reparatii pentru echipamente de aer conditionat si climatizare. Responsabilitati: Monteaza si instaleaza sisteme de climatizare tip split, caseta, duct, VRF, sisteme de ventilatii; Mentenanta (revizii si reparatii) sisteme de climatizare tip split, caseta, duct, VRF, sisteme de ventilatii; Participa si efectueaza lucrari specifice de montaj aer conditionat, climatizare rezidential, comercial si industrial; Participa la lucrari de mentenanta (revizii si interventie pentru instalatii HVAC); Analizeaza si alege solutii tehnice pentru instalatii de aer conditionat, ventilatie si climatizare; Pregateste documentatia tehnica specifica licitatiilor; Acorda suport tehnic pentru anumite activitati sau lucrari in desfasurare (intretinere, reparatii, montaje, etc.); Participa ocazional la receptia lucrarilor; Intocmeste si verifica documente specifice activitatii de service; Stabileste sau aproba necesarul de materiale si sau piese de schimb, dupa caz. Cerinte: Experienta in domeniul montajului si mentenantei instalatiilor de climatizare; Cunostinte de baza de functionare, instalare si intretinere echipamente de climatizare; Diploma de frigotehnist - constituie un avantaj; Posesor permis de conducere, categoria B - constituie un avantaj; Loialitate, flexibilitate si initiativa; Capacitate de lucru cu termene limita; Persoana riguroasa, ordonata, spirit de echipa; Disponibilitatea deplasarii in tara; Apt pentru lucrul la inaltime. Beneficii: Contract de munca; Concedii conform legislatiei; Asigurare medicala; Prime de sarbatori; Cursuri de formare profesionala; Bonusuri de performanta; Program de lucru 8 ore zi de luni pana vineri; Salariu NET incepand de la 5000 lei si poate creste in functie de performante.

 • Installer

  Job Title: Installer Job Summary: The installer is responsible for the proper installation, maintenance, and repair of various equipment, systems, or products according to specifications and safety standards. Key Responsibilities: 1. Installation: Install equipment, systems, or products at customer locations or designated sites, following blueprints, diagrams, or other specifications. 2. Maintenance: Perform routine maintenance and inspections on installed equipment to ensure proper functioning and longevity. 3. Repair: Troubleshoot and repair any issues with installed equipment or systems, including replacing parts, fixing connections, or adjusting settings. 4. Testing: Conduct tests and diagnostics on installed systems to ensure they meet performance standards and customer requirements. 5. Documentation: Maintain accurate records of installations, maintenance tasks, repairs, and any other relevant information. 6. Customer Service: Provide excellent customer service by addressing any concerns or questions from customers regarding installations or repairs. 7. Safety: Adhere to all safety protocols and regulations while performing installations, maintenance, or repairs to prevent accidents or injuries. 8. Training: Stay updated on new technologies, techniques, and equipment relevant to the job through ongoing training and professional development. Qualifications: 1. Education: High school diploma or equivalent. Additional technical training or certification may be required depending on the specific industry. 2. Experience: Previous experience in a similar role preferred, with demonstrated knowledge of installation procedures and techniques. 3. Technical Skills: Proficiency in using hand and power tools, reading blueprints or diagrams, and understanding technical specifications. 4. Communication: Strong communication skills to interact effectively with customers, team members, and other stakeholders. 5. Problem-Solving: Ability to troubleshoot issues and find solutions quickly and efficiently. 6. Physical Stamina: Must be able to lift heavy objects, work in various weather conditions, and stand or kneel for extended periods. 7. Attention to Detail: Keen attention to detail to ensure accurate installation and maintenance of equipment or systems. Working Conditions: Installers may work indoors or outdoors, depending on the nature of the job. May be required to work in tight spaces, at heights, or in challenging environments. Flexible hours may be necessary to accommodate customer schedules or project deadlines. This job description is a general guideline and may vary depending on the specific requirements of the employer or industry.

 • 1

  Angajam instalatori

  Angajam instalatori pentru sisteme de stingere antiincendiu Disponibilitate la deplasari in tara Permis categoria B constituie avantaj Salarii motivante in functie de aptitudini si realizari

 • Angajam instalatori si electricieni

  Angajam : INSTALATOR TERMICO SANITAR Descrierea jobului: - Executarea lucrarilor de instalatii termice si sanitare - Instalatii stingere incendiu (sprinklere + hidranti) - Instalarea sistemelor de ventilație în clădiri rezidentiale, hipermarketuri, spatii comerciale etc - Instalarea echipamentelor de climatizare în interiorul și în exteriorul clădirilor. - electricieni pentru realizarea sistemelor de detectie si alarmare Cerinte: SERIOZITATE Experienta in domeniui Punctualitate Atitudine pozitiva Avantaje: Contract de munca pe perioada nedeterminata Pachet salarial motivant in functie de experienta si calificare

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova

Localități

Ploiesti
Salvează căutarea