Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Muncitori constructii Cluj

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  SC Angajam muncitori calificati in amenajari interioare

  SC angajam muncitori calificați în construcții-amenajări interioare Cautam oameni serios -de buna credință Salariu motivant în funcție de experienta concediu plătit bonusuri de performanta program 08-17 de luni pana vineri plata de 2 ori pe luna pentru mai multe informații contactați-ne telefonic

  Repostat automat
 • 2

  Oferta loc de munca in Constructi

  SC International Network Construct SRL ofera 10 posturi pentru muncitor necalificat Cod COR 9312 - Muncitori în lucrări publice COR - 9313 - Muncitori in constructia de cladiri Cor 931203 Locatie Cluj - Napoca Program 8-17 cu pauza de masa Salariu 4000 ron Brut Pentru mai multe detali

 • 2

  Angajam muncitor constructii pt intretinere reparatii cladiri Cluj. Permis cat B obligatoriu

  Societate angajeaza cu norma intreaga muncitor in constructii, permisului auto, cat. B este OBLIGATORIE, pentru echipa tehnica ce se ocupa cu activitati de aprovizionare materiale, intretinere, reparatii, mentenanta cladiri, in Cluj Napoca. Activitati: renovari, reparatii interioare, gleturi, zugraveli, montaj parchet, pereti rigips, reparatii instalatii. Programul de lucru este de luni - vineri 8-18 si o sambata pe luna 8-14.

 • 2

  Angajez muncitori în construcții

  Angajez meseriași în construcții .Dulgherie ,fierar ,zidar

 • 6

  Angajam deservent incarcator frontal (volist)

  S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal - pentru punctul de lucru din Câmpia Turzii. Cerinte: - experiență manipulare încărcător frontal demonstrabilă prin probă de lucru; - permis de conducere cat B. Responsabilități: - menținerea în stare optimă a utilajului; - anunțarea defecțiunilor și acționarea în cel mai scurt timp asupra lor (avantaj cunoștințe de mecanică). Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon din imagine. Ne poți trimite CV-ul tău pe adresa de e-mail sau îl poți depune personal la sediul firmei din Turda, strada Mihai Viteazu, nr 45, județul Cluj. Ne dezvoltăm continuu și te vrem în echipa noastră!

 • 4

  Muncitorii în construcții

  S.C. angajez muncitori calificați și necalificați în construcții.

 • 45

  Angajam dulgheri, zidari, finisori

  Firma de constructii angajam dulgheri, zidari, finisori

 • 2

  Montator ascensoare

  Montator ascensoare - Cluj Dacă și tu dorești să faci parte dintr-o echipă profesionistă și dinamică sau îți dorești o carieră nouă, trimite-ne CV-ul tău pentru a aplica pentru poziția de montator ascensoare, în Cluj. Ești canditatul ideal dacă : Ai studii medii absolvite sau o școală profesională finalizată; Experiență sau studii finalizate în domeniul electric, mecanic, tehnic reprezintă un avantaj; Ești o persoană dinamică; Poți să lucrezi ușor în echipă; Ești deschis pentru a învăța lucruri noi. Ce sarcini vei avea? Vei fi responsabil de montaj ascensoare; Vei pregătii și vei planifica partea tehnică a montajului; Vei pregătii și vei identifica necesarul de componente pentru montaj; Vei asambla și vei monta componentele ascensorului conform instrucțiunilor de la producător; Vei fi responsabil de instalarea cablajelor electrice și a echipamentelor de control în conformitate cu schematica; Vei verifica și vei testa funcționării corecte a tuturor componentelor și funcționarea corectă a sistemelor ascensorului, iar cea mai importantă sarcină va fi asigurarea că ascensorul funcționează conform standardelor de siguranță. Cum va fi răsplătită munca ta Vei avea contract individual de muncă pe perioadă determinată de 6 luni, cu posibilitate de prelungire; Vei primii bonuri de masă de 30 RON pentru fiecare zi de muncă prestată; Vei primii prime de sărbători; Vei avea concediu de odihnă, și zile libere de sărbători; În cazul delegațiilor se va oferi diurnă, cazare; Vei avea ocazia de a călătorii, fără să ai nevoie de permis de conducere; Vei avea program de muncă de la 09:00-18:00; Abonament privat medical; Salariu competitiv; Vei face parte dintr-o echipă profesionistă, colegi care te vor ajuta în munca ta; Vei participa la training de specialitate. Dacă te-am convins și ești pregătit pentru noi provocări asteptăm CV-ul tău la : sau pentru mai multe detalii: #montator #jobbucuresti #2024locuridemunca #montatorascensoare #montatorbucuresti #jobinbucuresti #ascensoare #job2024montator #carierebucuresti

 • 1

  Angajare Constructii

  Pavatech Construct angajeaza muncitor in constructii, in domeniul pavajelor! pentru informatii: ( . Salariul atractiv, program 5 zile pe saptamana, colectiv tanar.

 • 41

  Angajam muncitori in constructii

  Angajam muncitori in constructiidin zona Huedin, Morlaca, Valea Draganului. CONDITII DE SALARIZARE FOARTE AVANTAJOASE.

 • Angajam muncitori calificati si necalificati, atat din Romania cat si din strainatate

  AMF RESIDENT SRL angajeaza personal pe urmatoarele pozitii: - Muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet COD COR 931301 Selectia se face pe baza de CV in data de 29.05.2024. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon afisat in anunt sau via email.

 • 16

  Societate Comerciala angajeaza Sudor si Lacatus !

  Societate Comerciala cu peste 20 de ani de experienta angajeaza Sudori si Lacatusi ! Salariu atractiv !! Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon 0722 628 382.

 • 2

  Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii

  Societatea BC Ultracom angajeaza cu norma intreaga muncitori calificati si necalificati in domeniul constructiilor. Se ofera salariu atractiv, se asigura transport. Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon din anunt.

 • 5

  Angajam personal mentenanta hotel 5* Calea Turzii

  Cautam personal pentru intretinere si mentenata in cadrul unui hotel de 5 stele situat pe Calea Turzii in Cluj-Napoca. Programul este de luni pana vineri, 8 h zi plus 1h pauza de masa. Se ofera salariu fix si tichete de masa.

 • Muncitori construcții

  Angajez muncitori în construcții în gips Telefon

 • 21

  Angajari la sc cona sibiu Pentru Santierele DIN TURDA-SANTIERUL SONACA-

  SC CONA SIBIU ANGAJAZA - DULGHERI+ ZIDARI+ FIERARI+ BULDOESCAVATORIST+OPERATOR TELEHANDLER +SUDORI+ ELECTRICIENI+LACATUSI . INF. RU NITU VASILE

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Cluj
Salvează căutarea