Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Muncitori constructii Iasi Iasi

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Caut muncitori construcții

  Caut muncitori construcții. termosistem, tencuieli manuale, glet. Plata săptămânală , 250-300 lei zi .

 • 5

  Angajez lacatus confectii metalice in Iasi

  SC VIC INOX SRL angajeaza lacatus confectii metalice. Orasul in care se desfasoara activitatea este Iasi. Programul este de Luni-Vineri intre orele 8:00-17:00

 • Caut muncitor constructor

  Caut băiat serios pt lucrări în izolații exterioare finisaje etc.

 • 7

  Societate de Construcții angajează instalatori, muncitori calificați, necalificați în construcții

  Societate de Construcții angajează instalatori apa-canal, muncitori calificați în construcții: ASFALTATORI, DULGHERI, FIERARI BETONIȘTI și muncitori necalificați. Cerințe: seriozitate, experiență în domeniu, calificare în meseria solicitată. Se oferă salariu motivant. Informații doar la telefon -

 • 2

  S.C. Stef Invest S.R.L. angajează mecanici; operatori utilaje

  S.C. STEF-INVEST S.R.L. angajează mecanici; operatori utilaje: Bobcat: - Atestat mecanic utilaj; - Permis de conducere; - Experiența în domeniu, constituie avantaj. Miniexcavator 1.9 T: - Atestat mecanic utilaj; - Permis de conducere; - Experiența în domeniu, constituie avantaj. Excavator Komatsu: - Atestat mecanic utilaj; - Experiența în domeniu, constituie avantaj. Oferim: - Salariu motivant + beneficii; Pentru informații sunați la numărul de telefon afișat pe site de luni până vineri în intervalul orar 08:00 - 17:00.

 • 2

  SC angajeaza muncitori

  Angajam muncitori cu plata saptamanala. dorim seriozitate

 • Sef de santier (Maistru inginer)

  Sef de santier (Maistru inginer) Soc. Com cauta candidat dornic de a se alatura echipei noastre pe postul de Sef de santier- cai ferate, drumuri si poduri sau CCIA. Atributii: - Monitorizarea progresului activitatii de lucrari in mod regulat, pentru obtinerea obiectivelor; - Organizarea si coordonarea activitatilor subordonatilor; - Asigura buna desfasurare a lucrarilor pe santier si respectarea termenelor de executie. Cerinte: - Studii superioare tehnice; - Experienta in coordonarea lucrarilor: - Abilitati de comunicare; - Disponibilitate pentru deplasari. Oferim: - Salariu motivant si pachet de beneficii atractive. - Masina de serviciu. - Bonusuri pentru finalizarea lucrarilor inainte de termenele stabilite. - Plata sigura si punctuala. - Prime de sarbatori. - Diurna pentru deplasarea in santier. - Suport constant din partea companiei. Persoanele interesate se pot adresa la urmatoarea adresa de email: sau ne puteti contacta telefonic la nr. de telefon:

 • 5

  Conducator auto CIFA

  Candidatul ideal: - calificari si atestate specifice - disponibilitate de a lucra norma intreaga - personal cu abilitati dezvoltate de comunicare - serios, disciplinat - cunostinte minime de executie in santiere de drumuri si poduri Descriere job: - executie in santiere de drumuri si poduri

 • Angajăm muncitori în construcții

  Societate de construcții angajează dulgheri, fierari și zidari. Plata se face la două săptămâni.

 • Ingineri

  Ingineri Angajare Inginer Proiectant Cai Ferate, Drumuri si Poduri (CFDP) Inginer -ofertare-decontare -intocmire carti tehnice Nivel de experienta: 0-5 ani, studii superioare. - Implicare in activitatea de executie pentru proiecte in sectorul drumurilor si podurilor; - Analiza documentelor existente; - Absolvent studii superioare CFDP CCIA; - Cunoscator pachet Ofiice, Autocad si sau alte programe specifice; - Carnet de conducere categoria B; - Simt al raspunderii, seriozitate, rezistenta la stres, respectarea termenelor limita; - Disponibilitate la efectuarea de desplasari- lucrari de executie in zona Moldovei. Se asigura: -Masina de serviciu; -Telefon de serviciu; -Pachet salarial motivant 1000-2500 Euro. Persoanele interesate se pot adresa la urmatoarea adresa de email: sau ne puteti contacta telefonic la nr. de telefon:

 • 1

  Muncitor necalificat

  Muncitor necalificat Soc. Com. de constructii angajeaza muncitor necalificat. Cerinte: - disponibiltate la efort fizic, deplasari, conditii de santier -lucrari executie zona Moldovei; - cunostinte tehnice de baza; - dorinta de invatare si perfectionare; Pachet de beneficii: - pachet salarial motivant; - plata orelor suplimentare; - transport asigurat de la sediul societatii in santier; -diurna asigurata in caz de deplasari masa de pranz; -cazare asigurata pentru deplasarile in tara; - bonus de performanta dupa perioada de instruire; - prime de sarbatori in functie de vechimea in firma; - echipament de lucru; -oportunitati de avansare in cadrul companiei. Pentru angajari,trimiteti CV-ul dvs pe adresa de email: sau ne puteti contacta telefonic la nr. de telefon:

 • 4

  Angajam muncitori in constructii calificati si necalificatiin judetul IASi.

  Firma de constructii Sc Desevas srl din Iasi.Angajam muncitori calificati.dulgheri, fierari,zidari si muncitori necalificati.Salariul atractiv. Experiența reprezintă un avantaj. Mai multe detalii la tel.

 • 6

  Angajam muncitori în constructii

  Desevas Srl angajam muncitori în construcții calificați și necalificați. Salariu atractiv Experiența reprezintă un avantaj.

 • 1

  Angajam dulgheri, fierari și zidari

  Angajam dulgheri, fierari și zidari pentru proiecte în zona Iași și Botoșani. Se oferă salariu atractiv și transport. Plata se face de 2 ori pe lună.

 • 5

  Angajam Fierari pentru santierele noastre din Germania

  RC BETON BAU are nevoie de tine! Căutăm colegi motivați, serioși și dornici să facă parte dintr-un colectiv profesionist și harnic. Vrei să ni te alături? Ne mărim echipa cu: - FIERARI Ai experiență în domeniul construcțiilor? Iți recompensăm profesionismul și dedicarea cu un pachet de beneficii : Salariu negociabil în funcție de experiență, seriozitate și rezultatele avute; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu detașare în Germania și cu toate taxele plătite; Suport și documente necesare pentru alocație copii, recuperare impozit, Soka-Bau; Transport plătit România-Germania, cu posibilitatea de a fi luat de acasă și dus direct la cazare; Cazare cu toate utilitățile incluse; Transport gratuit asigurat de firmă de la locația cazării la șantier și retur; Echipament de protecție (bocanci, cască, pelerină de ploaie etc.); Echipament de lucru; Continuitate în muncă, pe toată perioada anului. Ne dorim ca viitorii noștri colegi: Să aibă experiență în domeniul construcțiilor; Să fie harnici și să își îndeplinească sarcinile de lucru cu seriozitate.

 • 12

  Angajam zidari/dulgheri pe santierele din Germania

  RC BETON BAU are nevoie de tine! Căutăm colegi motivați, serioși și dornici să facă parte dintr-un colectiv profesionist și harnic. Vrei să ni te alături? Ne mărim echipa din Germania cu: - DULGHERI -ZIDARI Ai experiență în domeniul construcțiilor? Iți recompensăm profesionismul și dedicarea cu un pachet de beneficii : Salariu negociabil în funcție de experiență, seriozitate și rezultatele avute; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cu detașare în Germania și cu toate taxele plătite; Suport și documente necesare pentru alocație copii, recuperare impozit, Soka-Bau; Transport plătit România-Germania, cu posibilitatea de a fi luat de acasă și dus direct la cazare; Cazare cu toate utilitățile incluse; Transport gratuit asigurat de firmă de la locația cazării la șantier și retur; Echipament de protecție (bocanci, cască, pelerină de ploaie etc.); Echipament de lucru; Continuitate în muncă, pe toată perioada anului. Ne dorim ca viitorii noștri colegi: Să aibă experiență în domeniul construcțiilor; Să fie harnici și să își îndeplinească sarcinile de lucru cu seriozitate. Cunoașterea limbii germane reprezintă un avantaj. RC BETON BAU este o companie de construcții românească cu activitate extinsă în Germania și România. Vrei să afli mai multe despre noi? Accesează site-ul https://rcbetonbau.com/. Te așteptăm în echipa noastră!

 • 16

  Angajam FIERARI, DULGHERI pentru santierele din IASI

  Alăturați-vă unei echipe de succes! RC BETON BAU caută FIERARI, DULGHERI pentru șantierele noastre din zona IASI. Sunteți harnic și serios? Aveți experiență în domeniul construcțiilor? Haideți să ne cunoaștem! Vă recompensăm dedicarea cu un pachet atractiv de beneficii. Contactați-ne la numărul de telefon: . VA OFERIM Salariu motivant, negociabil în funcție de experiență, seriozitate și rezultate; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Cazare cu toate utilitățile incluse; Transport gratuit de la locația cazării la șantier și retur; Echipament de protecție (bocanci, cască, pelerină de ploaie etc.); Echipament de lucru; Continuitate în muncă, pe toată perioada anului. CERINTE Să aveți experiență în domeniul construcțiilor; Să dați dovadă de seriozitate în îndeplinirea sarcinilor de lucru. RC BETON BAU este o companie românească cu experiență în Germania și în România. Aducem pe piața muncii din zona Iași seriozitatea și corectitudinea care ne ghidează zi de zi activitatea pe șantierele noastre din Germania. Investim într-o echipă puternică și profesionistă. Vă așteptăm alături de noi!

 • 2

  Cunoscător AUTOCAD

  Angajam personal - cunoscător AUTOCAD -instalații electrice .Nivel studii minim liceu ,cunoașterea limbii engleze germană .Tel .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Iasi

Localități

Iasi
Salvează căutarea