Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Se cauta instalator sanitar pentru belgia,se castiga între 2500 si 3000 ,este necesara limba engleza sau olandeza si permis de conducere,alte detalii la telefon

 • Firma instalatii electrice , angajeaza muncinor necalificat .pentru detali sunati la nr sau puteti depune CV la adresa de mail :nico_electric

 • 7

  Cautam muncitori in constructii - calificati si necalificati - pentru dulgherie, cofraje, zidarie, finisaje, rigips, constructie/montaj acoperis (lemn) pentru misiuni de lucru in Franta sau in Danemarca. Sunt necesare experienta in munca si cunostinte de limba franceza/engleza, precum si detinerea permisului de conducere. Se ofera salariu si diurna (pachet negociat in functie de experienta in munca si de nivelul de cunostinte de limba franceza/engleza), cazare, transport local. Detalii la 0720362123 / 0371385583 CV-urile se pot trimite fie pe whatsup (la numarul precizat anterior), fie pe email: sau pe facebook-ul LINDA SELECTION (pe messenger, in mesaj privat).

 • Caut meseriasi pentru Grmania , priceputi in structuri de rezistenta al cladirilor , dulgheri , fierari ,betonisti , salahori . 10 euro net pentru meseriasi , 8 euro net pentru necalificati .

 • Cautam muncitori calificati si necalificati constructii in Austria, Cerinte limba germana mediu Salariu atractiv. Contract de munca cu firma Austriaca. Se asigura cazare. Plecari din19 aprilie.2021 Rog seriozitate.

 • Ne ocupăm cu interioare, exterioare și tot ce aparține de construcții. Mai multe detalii la telefon

 • Execut lucrări de punere a gresiei, faianței, mozaic, tapet, parchet laminat la preturi avantajoase.

 • 3

  SC SIGROMID SRL Suceava angajeaza muncitori calificati si necalificati: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat OFERIM CAZARE!!! Pentru detalii va rugam sa ne lasati un mesaj in privat sau sa sunati la telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • 2

  SC INSTALATORUL, firma de instalatii in constructii, angajeaza inginer profil tehnic pentru activitate de proiectare instalatii in Autocad. Detalii la nr. de telefon: sau

 • 4

  MSIGROM SRL Suceava angajeaza: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat OFERIM CAZARE!!! Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • 3

  Angajam pentru Germania lucratori in Constructii, posturile disponibile de: -zidari -fierari Detalii Va putem oferi la tel:

 • SC angajaza muncitori pentru amenajari interioare/exterioare in Suceava: tencuitori,gletuitori, zidari, montatori gresie si faianta, instalatii electrice si sanitare.

 • Caut loc de munca construcții salahor numărul meu de telefon ma numesc Cosmin am 21 de ani

 • 2

  Societate de constructii din Maramures angajeaza fierari, dulgheri si din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie , - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Informatii la telefon 0752286622

 • SC KONKLAU CONSTRUCT SRL angajeaza pe perioada nedeterminata 5 schelari cu experienta pentru a lucra in Antwerp, Belgia la realizarea de constructii civile, industriale si alte lucrari. Cazarea persoanelor este asigurata, impreuna cu drumul pana in Belgia. Reprezinta avantaje experienta anterioara in munca in constructii, persoana sa nu aiba frica de inaltime, dorinta de a invata si detinerea unui permis de conducere, mai ales detinerea categoriei BE. Pentru mai multe detalii despre posturile disponibile si salariu ne puteti contacta la nr. de telefon , in mesaj privat sau printr-un mesaj la adresa de e-mail

 • S.C. AlsaRosa S.R.L. pune la dispozitie 2 locuri de munca pentru barbati in constructii interioare. Se lucreaza la renovarea unui sediu de firma in zona Erfurth. Se pune gresie, faianta, parchet, rigips si tencuiala. Salarizare: 9 NET/ora Program: 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Cazare asigurata contra cost. Transportul asigurat pana la destinatie. Comision din primul salariu. Fara costuri in plus fara taxe ascunse. Pentru inscriere si alte informatii apelati la numarul de telefon afisat in anunt intre orele 10:00 si 18:00.

 • 2

  Cautam muncitori/operatori utilaje seriosi pentru parcuri solare in Europa 8 Euro pe Ora 10 Euro pt masa/zi (Duminca inclus) Transportul, Echipamentul SI Cazarea este asigurata de angajator Profilul angajatului trebuie sa contina urmatoarele: - Conditie Fizica!!!! Santierele sunt grele iar munca este solicitanta - seriozitate - adaptare la conditii de santier - abilitatea de a lucra in echipa Personalul recrutat va beneficia de urmatoarele: -angajare la firma Romaneasca pe termen nedeterminat - salariu de 8 Euro la ora -10 Euro pentru masa pe zi (duminca inlcus) - transport si cazare asigurata - protectia si medicina muncii asigurata - asigurari sociale, de sanatate si taxe platite lunar la stat - echipamente de protectie asigurate NU percepem comisioane sau alte taxe.

 • Executam lucrari in domneniul constructiei suntwm si echipa mai multe detalii la tel

 • execut lucrari in constructii de la a/z suntem si echipa

 • Societate comerciala angajeaza muncitori in constructii pentru zona Vatra Dornei si imprejurimi. Carte de munca program de 8 ore/zi plata saptamanala. Detalii doar la telefon

 • Salveaza cautarea