Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Posturi disponibile pentru munca in Belgia. -zidari/dulgheri/sudori aluminiu/sofer cat C+E/montatori acoperiș./brutari/croitori - Plecare imediata; - Salariu in functie de performanta; - Conditii de munca legale, contract de munca pentru perioada nedeterminata; - Cazarea si transportul local asigurate de firma; - Posibilitate de avansare. NU se percep comisioane! Pentru detalii va rugam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon afisate: + sau

 • 1

  Firma de constructii germana Angajam urgent cu contract 15 dulgheri si 15 fierari pt. lucrari in Hala  Sunteti seriosi,harnici,buni si foarte buni in cautare de un loc de munca in Germania sigur,stabil si remunerat corect conform productivitatii,calificarilor,loialitatii dovedite? Salarii nete 2450 euro-3400 euro +alte beneficii Direct forme legale angajator,patroni seriosi si de treaba Fara comision,Plecari cat de rapide posibil Haideti sa luam legatura ,sa interactionam in privat sau whatsapp ,telegram,tel afisat zero sapte sapte zero sapte zero zero zero patru unu , facebook :/cristianserban02 si / cristianserban01 As aprecia un plus daca primesc de la fiecare CV cu poza +poze/ video durata 1-3 minute cu  aptitudinile/realizarile /proba de munca Aveti cunostinte si  prieteni dulgheri si fierari?Va rog distribuiti si transmiteti si lor ! Va vor multumi pentru binele facut

 • 11

  SC SIGROMID SRL Suceava angajeaza muncitori calificati si necalificati: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat Pentru detalii va rugam sa ne sa sunati la telefon . Rugam seriozitate!

 • 16

  MSIGROM SRL Suceava angajeaza: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat OFERIM CAZARE!!! Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • 5

  Societate de constructii din Maramures angajeaza fierari, dulgheri si din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie , - cazare gratuita, - transport gratuit. Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 1200 - 1400 Euro in functie de realizari si de interesul acordat in munca Informatii la telefon

 • 1

  SC NEAGU M TEAM HOUSE SRL angajează fierari cu experiență. Șantierele noastre sunt situate pe raza municipiului Suceava. Suntem în căutarea celor mai buni muncitori in structuri din beton armat. Oferim salarii avantajoase în funcție de experiență și realizări. Asigurăm contract de muncă pe perioadă nedeterminată, stabilitate, un mediu de lucru plăcut și posibilitate de avansare. Pentru mai multe detalii vă asteptăm la numărul de telefon .

 • SC NEAGU M TEAM HOUSE SRL angajează dulgheri cu experiență de minim cinci ani, care să cunoască bine sistemul de cofraje Condor, Alsina, Peri SkyDeck, Dokka, etc. Șantierele noastre sunt situate pe raza municipiului Suceava. Nivelul salarial se stabilește la interviul pentru angajare în funcție de calificare și experiență. Oferim contract de muncă pe perioadă nedeterminată, stabilitate, posibilitate de avansare și salariu avantajos. Pentru mai multe detalii vă asteptăm la numărul de telefon

 • 3

  Societatea NEAGU M TEAM HOUSE, cu sediul în loc. Plopeni, jud Suceava, angajează fierari și dulgheri cu experiență. Oferim salariu avantajos. Vă asteptăm la numărul de telefon sau .

 • 2

  MD AUTOMOTIVE SOLUCION recruteaza sudori pentru societate specializata in domeniul structurilor metalice. - Proiect in BELGIA start URGENT ! Candidatul ideal: - experienta in domeniu - permis auto si limba franceza (constituie avantaj) - disponibilitate imediata - capacitatea de a rezolva problemele intalnite in timpul desfasurarii activitatii Se ofera: - salariul 2500 - cazare in apartament complet utilat - transport intern / international asigurat si achitat de firma - asigurari medicale si de securitate la locul de munca - contract de munca pe perioada lunga *Posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional. Daca va incadrati cerintelor si sunteti interesat sa facem urmatorul pas, va rugam sa ne contactati.

 • 20

  Societate de constructii angajeaza dulgheri, zidari, finisori, full time, calificati si necalificati, atat in tara cat si in strainatate. Pentru detalii sunati intre orele 9-18, de luni-vineri.

 • 8

  Domeniul constructiilor este,cu siguranta,unul dintre cele mai dezvoltate din Romania,insa chiar si asa este dificil sa se gasesca muncitori experimentati, care sa se dedice activitatii lor. Daca ai experienta in domeniu si chiar o calificare te asteptam in echipa noastra.Oferim un salariu atractiv si carte de munca. Putem fi contactati la telefon nr. .

 • 4

  Angajam muncitori calificați și necalificați. Salariu atractiv. Mai multe detalii la numărul

 • 1

  Angajam muncitori calificați și necalificați. Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la

 • 9

  Magazinul LemS din Suceava Angajeaza: Montator mobila Venit net incepand cu 2800 ron. Necesar permis de conducere categoria B, avantaj pentru candidatii cu minim de experienta in domeniu. Suna la sau

 • 6

  Angajam mecanic cu experienta(sau cu experienta medie in mecanica). Program flexibil. Oferim salariu motivant. Detalii la nr de telefon de luni - vineri in intervalul orar 9-19.

 • 8

  -FINISORI -ZIDARI -DULGHERI -FIERARI BETONISTI Se oferă salariu între 3.000 -4.500 lei plus alte bonusuri în funcție de performanță.

 • 3

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Brasov angajeaza fierari, dulgheri din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - cazare gratuita, Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 5000 - 7000 LEI in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - 25 a lunii - avans - 10 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • 1

  Angajam dulgheri acoperisuri si pereti lemn, rigipsari si instalatori. Nu suntem intermediari, suntem firma de constructii. Ecomaison SAS.

 • 4

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul sistemelor de depozitare (montaj rafturi industriale).

Candidatul ideal:
-abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta;
-abilitati de lucru la inaltime;
-disponibilitate pentru o perioada nedeterminata;
-disponibilitate la deplasari.

Oferta salariala motivanta.
Mediu de lucru competitiv profesional.

Descrierea jobului:
-Operatiuni de montaj sisteme de rafturi industriale.

Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon:

 • SC NEAGU M TEAM HOUSE SRL cu sediul in Plopeni, jud Suceava, angajează fierari și dulgheri cu experiență. Suntem în căutarea celor mai buni muncitori in structuri din beton armat. Angajăm și dulgheri sau echipe de dulgheri cu experiență de minim cinci ani, care să cunoască bine sistemul de cofraje Condor, Alsina, Peri SkyDeck, Dokka, etc. Suntem interesati și de echipe deja formate care au experiență în lucrări mari și au în componență specialiști în diverse meserii. Șantierele noastre sunt situate pe raza municipiului Suceava. Oferim salarii avantajoase în funcție de experiență și realizări. Asigurăm contract de muncă pe perioadă nedeterminată, stabilitate, un mediu de lucru plăcut și posibilitate de avansare. Pentru mai multe detalii vă asteptăm la numărul de telefon sau

 • Salveaza cautarea