Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori constructii Suceava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cautam meseriasi Tel Experienta in domeniu Indemanarea de a lucra cu echipamentele si sculele specifice, Bune abilitati de comunicare / relationare interpersonala, Atentie la detalii, motivatia de a invata tehnici noi Constituie avantaje: experienta in strainatate, carnet categoria B. Abilitati Construirea, ridicarea de ziduri si pereti despartitori, Zidirea si tencuirea peretilor. Executie de trotoare si pavaje Executia peretilor de compartimentare (din gips carton), Lucrari de gletuire (finisaje), Placarea cu faianta/gresie instalatii sanitare

 • Recrutam urgent muncitori experimentati in rigips si gletuitori pentru Olanda . Cerințe : permis cat.B si limba engleza , sau echipe de 2 persoane din care unul sa stie limba engleza. Se oferă : cazare minim unul in camera maxim 2, transport local, avansuri saptamanale, salarizare intre 12,50 euro -14,50 euro net/ora. Salariu se negociaza in functie de competente! Proiecte pe termen lung. Contact : Tel/WhatsApp :

 • 2

  NE OCUPAM CU MONTAREA DE PANOURI FOTOVOLTAICE SI AVEM NEVOIE DE: -MUNCITOR NECALIFICAT -MONTATOR CONSTRUCTII -ELECTRICIAN JOASA TESNIUNE -MASINIST SENILE !SOLICITAM DISPONIBILITATE DEPLASARI EXTERNE! !! SE POT OBTINE CALIFICARI LA LOCUL DE MUNCA!! Programul de munca 8h ( ore suplimentare platite dublu) Se ofera cazare si transport pana la locul de munca.

 • 1

  Inchiriem hala industriala pentru depozitare si productie intre 100-500mp, cu toate utilitatile incluse in zona industriala a Sucevei( apa, canal, curent 380), in spate la Dedeman Nou, Calea Unirii nr 28. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon de luni-vineri intre orele 9-18.

 • 16

  Societate de constructii angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul constructiilor, cu urmatoarele meserii: dulgheri, zidari, finisori, rigipsari, faiantari, fierari betonisti. Asigurăm siguranța locului de muncă inclusiv iarna, salariu atractiv și negociabil în funcție de experiența profesională specifică în raport cu performanțele în muncă. Pentru detalii sunati intre orele 9-18, de luni-vineri.

 • 2

  Angajam mecanic cu experienta(sau cu experienta medie in mecanica). Program flexibil. Oferim salariu motivant. Detalii la nr de telefon de luni - vineri in intervalul orar 9-19.

 • angajez meseriași și salahori pentru construcții.

 • 4

  Firma franceza angajeaza rigipsar , dulgher case lemn , electrician zona Paris . Cazare si 1800-2200 euro salar in functie de experienta .

 • 1

  Angajam in Danemarca Pozitie: Operator CNC (plasma/fierastrau) Start: Imediat Contract pana in 12.2022 Locatia :HOBRO Candidatul ideal: Min. 2 ani experienta ca operator CNC Experienta in confectii metalice reprezinta un avantaj Cunostinte de desene tehnice simple (pentru cote) Experienta in operarea podului rulant reprezinta un avantaj Nivel engleza - Mediu Cerinte: Min. 2 ani experienta ca operator CNC Taiere, gaurire, perforare, frezare, ascutire profile metalice Interpretarea desenelor tehnice simple (pentru cote) Nivel engleza - Mediu Ce oferim: - Training la locul de munca - Mediu de lucru stabil, colectiv placut format din romani, polonezi si danezi - Salariu atractiv si contract de munca conform legislatiei daneze - Posibilitate pentru ore suplimentare platite conform legislatiei - Suport din partea companiei la relocare - 12,5% /ora lucrata bani de concediu salvati in contul dvs. + supliment pentru sarbatori legale - Suport 24/7 in Danemarca, in limba romana si in limba engleza - Toate documentele legale privind angajarea dvs. in Danemarca vor fi rezolvate de echipa noastra - Posibilitate de angajare permanenta in Danemarca Informatii suplimentare se ofera in cadrul interviului

 • 2

  Ofer locuri de munca pentru muncitori, doar Rigips si Glet (interior), in Germania, langa Leipzig. Experienta este de dorit. Se lucreaza cu acte, totul legal, plata aproximativ 120 euro/zi brut (80 euro/ zi net, in mana), salariul poate creste in functie de performante si viteza cu care se lucreaza. Posibilitate de cazare cu 200 euro pe luna. Posibilitate de lucru pe perioada lunga. Se lucreaza numai la INTERIOR, in conditii bune de munca. Nu sunt firma de recrutare sau intermediere, eu lucrez direct cu oamenii. Cer si ofer seriozitate. Mai multe detalii la nr de telefon 0 0 4 9 1 5 1 4 5 2 9 6 9 2 1 (nr meu personal, Dl. Edi) sau pe whatsapp.

 • Societate comerciala angajam urgent cu carte de munca, muncitori in constructii,specializati pe finisaje si amenajari interioare! Oferim si cerem seriozitate si profesionalism. Salariu va fi pe masura realizarilor! Detalii la:

 • Firma SC RADUPRII CABANE SRL angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul cabanelor din lemn rotund. Mai multe detalii la nr. de tel.: .

 • Firma SC RADUPRII CABANE SRL angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul cabanelor din lemn rotund. Mai multe detalii la nr. de tel.: . Rog seriozitate!

 • 3

  Magazinul LemS din Suceava Angajeaza: Montator mobila Venit net incepand cu 2800 ron. Necesar permis de conducere categoria B, avantaj pentru candidatii cu minim de experienta in domeniu. Suna la sau

 • 2

  MD AUTOMOTIVE SOLUCION recruteaza sudori pentru societate specializata in domeniul structurilor metalice. - Proiect in BELGIA start URGENT ! Candidatul ideal: - experienta in domeniu - permis auto si limba franceza (constituie avantaj) - disponibilitate imediata - capacitatea de a rezolva problemele intalnite in timpul desfasurarii activitatii Se ofera: - salariul 2500 - cazare in apartament complet utilat - transport intern / international asigurat si achitat de firma - asigurari medicale si de securitate la locul de munca - contract de munca pe perioada lunga *Posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional. Daca va incadrati cerintelor si sunteti interesat sa facem urmatorul pas, va rugam sa ne contactati.

 • 5

  Angajam echipe de meseriasi in constructii/ calificati/necalificati/santiere mari Franta Se ofera: Salariu este cuprins intre 1.800 EUR si 2.400 EUR NET (bani in mana )/ luna + ALTE BONUSURI daca se indeplinesc conditiile necesare; - Cazarea platita de angajator(1 maxim 2 persoane in camera), conditii deosebite in casute de vacanta mobilate si utilate; - Contract de munca francez 100% legal: pensie, somaj; - Asigurare de sanatate PLATITA de catre ANGAJATOR(card Vital) - Permis de munca/card (BTP) asigurat de angajator - Echipamente de protectie (casti, salopete etc);oferite de angajator - Se lucreaza intre 39 ore si maxim 43 ore/saptamana; - Se lucreaza si pe perioada iernii. Acterim Franta, societate cu peste 17 ani vechime,14 agentii de munca temporara situate pe teritoriul Frantei, cu peste 1500 de angajati romani in prezent, angajeaza tot timpul anului meseriasi in constructii. Plasam echipe de dulgheri, zidari, cofrajori, electricieni, montatori izolatie exterioara, bardage, montatori placi regips, montatori banda, instalatori, sudori, parchetari, necalificati, etc. Cerinte: Cautam meseriasi care sa formeze echipe de cate 2-4 persoane disponibile de plecare in scurt timp; O persoana din echipa trebuie sa detina permis de conducere cat. B si AUTOTURISM propriu pentru a se putea deplasa impreuna cu intreaga echipa; Experienta in domeniu pentru calificati si fara experienta pentru echipele de muncitori necalificati. E recomandat sa aveti scule de baza proprii in functie de meseria practicata Comenzile pentru lunile august/septembrie 2021 sunt pentru echipe de : -ZIDARI -DULGHERI -FIERARI BETONISTI -MONTATORI IZOLATII EXTERIOARE CLADIRI POLISTIREN -FAIANTARI -IZOLATORI CARTON BITUMINAT -IZOLATORI POLISTIREN/VATA BAZALTICA -ZUGRAVI - interior/exterior -ZUGRAVI TENCUITORI -RIGIPSARI placostyl si doublage -RIGIPSARI PLOCOPAN -BARDEURI (lemn, trespa, fibro-ciment, otel) -TAMPLARI -MONTATORI USI/FERESTRE PVC -MONTATORI SARPANTE METALICE/LEMN -SUDORI (armaturi, TIG, MIG MAG) -SCHELARI -ELECTRICIENI (MONTAT CARACATITA ELECTRICA IN BETON) -INSTALATORI -MONTATORI BANDA HARTIE RIGIPS -MONTATORI PARCHET -MONTATORI SOL ELASTIC PVC -MONTATORI LINOLEUM SI MOCHETA -MUNCITORI NECALIFICATI Oferim si cerem seriozitate si profesionalism! Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt acceptate pentru posturile de calificati! Recrutam din toata tara! Aceasta oferta SE ADRESEAZA doar persoanelor care DETIN un autoturism sau care au sau pot face echipa cu o persoana care detine autoturism! Plecari saptamanale! Detalii la telefon: Nadia

 • Avem nevoie de personal pentru următoarele meserii: Montatori gresie și faianță - minim de limba franceză (opțional); Montatori tavane false, plafonage minim de limba franceză; Izolații fațade și decorativă minim de limba franceză sau engleză; Instalator instalații sanitare minim de limba franceză; Polivalent interioare (rigips, glet, zugrăvit, gresie, faianță) - minim de limba franceză; Montatori rigips minim limba franceză; Montatori tâmplărie termopan minim de limba franceză; Muncitori necalificați pentru acoperișuri minim de limba franceză; Personal pentru fabrică de produse pentru cosmetice minim de limba franceză; Personal pentru atelier de producție acoperișuri pentru terase se cere limba engleză. Condiții: salariu motivant; cazare gratuită; transport local asigurat; contract de muncă pe România pentru perioadă nedeterminată; avansuri primele patru săptămâni. Contact: .

 • 7

  Domeniul constructiilor este,cu siguranta,unul dintre cele mai dezvoltate din Romania,insa chiar si asa este dificil sa se gasesca muncitori experimentati, care sa se dedice activitatii lor. Daca ai experienta in domeniu si chiar o calificare te asteptam in echipa noastra.Oferim un salariu atractiv si carte de munca. Putem fi contactati la telefon nr. .

 • Angajam macaragiu , dulgheri , zidari in Germania . Se oferă salarizare până la 3.500 euro/ net , cazare , contract de munca , asigurări sociale , asigurări de sănătate , transport cazare-loc de muncă . Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați la numărul din anunț - tel. sau WhatsApp .

 • 3

  Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul sistemelor de depozitare (montaj rafturi industriale).

Candidatul ideal:
-abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta;
-abilitati de lucru la inaltime;
-disponibilitate pentru o perioada nedeterminata;
-disponibilitate la deplasari.

Oferta salariala motivanta.
Mediu de lucru competitiv profesional.

Descrierea jobului:
-Operatiuni de montaj sisteme de rafturi industriale.

Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea