Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Suceava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Societate producatoare de mobilier din pal si mdf la comanda angajeaza circularist. Salarizare in functie de performanta.

 • 1

  căutam meseriasi in constructii din zona orașului,se oferă salariu atractiv

 • Societatea NEAGU M TEAM HOUSE, cu sediul în loc. Plopeni, jud Suceava, angajează fierari și dulgheri cu experiență. Oferim salariu avantajos. Vă asteptăm la numărul de telefon sau .

 • 2

  Se cauta 2 salahori salariu 1800+cazare Se cauta 10 persoane calificate pentru izolatii blocuri,salariu 2000 + cazare Banii in 2 transe egale pe data de 5 si 20 ale lunii Cazarea asigurata(nu se plateste) In Germania(Munchen)

 • 2

  S.C. INSTALATORUL SRL- Suceava ANGAJEAZA: 1.INGINER PROIECTANT INSTALATII -intocmirea proiectelor de instalatii (gaze naturale) in AutoCad 2.INGINER, OPERATOR CALCULATOR, TEHNICIAN SERVICIUL TEHNIC RESPONSABILITATI: - intocmirea ofertelor de pret; - intocmirea situatiilor de lucrari; - intocmirea cartilor tehnice pentru lucrarile executate; - rezolvarea problemelor specifice activitatii de secretariat CERINTE: - studii superioare sau medii ( profil tehnic reprezinta un avantaj) - experiența în Doclib38 constituie avantaj. Pentru mai multe relatii, la sediul societatii: str.Grigore Ureche,nr.19 Tel / fax:

 • Societatea DasVas Construct angajează muncitori in construcții calificați și necalificați, in Jud Suceava. Salariu atractiv și negociabil in funcție de experiența profesională. Mai multe detalii la telefon

 • Antreprenor de constructii, ofer lucrari de constructii - case la rosu , finisaje, renovari, in mai multe judete.

 • Inchiriem hala industriala pentru depozitare si productie 100-500mp, cu toate utilitatile incluse in zona industriala a Sucevei( apa, canal, curent 380), in spate la Dedeman Nou, Calea Unirii nr 28. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon: .

 • 2

  Firma de constructii din Suceava angajeaza devizier cu experienta cu norma intreaga de luni-vineri. Cerinte:-cunostinte de baza utilizare Microsoft Office, -cunosterea unui program de intocmire devize, -cunostinte SEAP si intocmire documentatii licitatii publice. Detinerea unui permis de conducere prezinta avantaj. Oferim salariu motivant. Detalii la nr de telefon de luni - vineri .

 • 1

  Firma serioasa din Suceava angajeaza mecanic . Detinerea permisului de conducere reprezinta avantaj. Program flexibil. Oferim salariu motivant. Detalii la nr de telefon de luni - vineri in intervalul orar 9-19.

 • 1

  Firma de constructii din Suceava, angajeaza in conditii avantajoase, inginer constructor. Experienta minim 3 ani. Oferim salariu motivant. Programul este de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la telefon de luni-vineri in intervalul 9-18, sau ne puteti trimite CV la adresa de e-mail.

 • SC ALEXIANA GROUP SRL anunta suplimentarea cu noi locuri de munca in activitatea de: INGINER TEHNICIAR ELECTRONIST in judetul Suceava Cerinte -Permis de conducere cat B -experienta in domeniu -limbi straine : engleza constituie avantaj cunoasterea altor limbi -necesita deplasare Salar motivant Pentru programarea interviului sunati la sau

 • 8

  Societate BT. Angajează muncitori in construcții. Rigipsari Finisori și montatori polestiren fațade.

 • 8

  Agajam electrician in construcitii. Salar atractic. Cv la e-mail:nico_electric@yahoo.com

 • 1

  Firma instalatii electrice , angajeaza muncinor necalificat .pentru detali sunati la nr sau puteti depune CV la adresa de mail :nico_electric

 • Societate comerciala din Italia angajeaza personal calificat/necalificat cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 ani in domeniul sistemelor de depozitare (montaj rafturi industriale).

Candidatul ideal:
-abilitati de lucru in echipa, indemanare, precizie, perseverenta;
-abilitati de lucru la inaltime;
-disponibilitate pentru o perioada nedeterminata;
-disponibilitate la deplasari.

Oferta salariala motivanta.
Mediu de lucru competitiv profesional.

Descrierea jobului:
-Operatiuni de montaj sisteme de rafturi industriale.

Mai multe detalii obtineti la numarul de telefon:

 • Companie de constructii angajam 1. Devizieri cu norma intreaga 8-16 de luni pana vineri. Locatie birou Suceava - centru. 2. Inginer CFDP 3. Inginer Constructii Civile Cerinte: - cunostinte de baza utilizare Microsoft Office - cunoasterea unui program de intocmire devize - cunostinte SEAP si intocmire documentatii licitatii publice Detalii la numerele de telefon in intervalul 08:00-16:00 .

 • 7

  Societate comerciala, producatoare de mobilier la comanda, angajeaza montator mobila pal si mdf. Experienta n domeniu constituie un avantaj. Relatii la tel: 0747070717

 • SC Geosit SA angajează inginer cadastru cu sau fără experiență. Cerinte: - cunostinte si abilitati in Autocad, Mapsys - intocmire documentatii tehnice conform Ordinului 700 al ANCPI - flexibilitatea in a lucra in echipa atat pe teren cat si la birou - capacitatea de folosire a cunostintelor acumulate pentru a lucra cu soft-uri noi - persoana dinamica si optimista, - capacitatea de gestionare corecta a timpului de realizare a sarcinilor pe care va trebui sa le indeplineasca - disponibilitate de deplasare la lucrari Cunostintele de cadastru sistematic reprezinta un avantaj Locație Suceava Salariu motivant corelat cu experiența și performanța acumulată, salarizare în acord, lei/documentație (imobil). Trimite un e-mail cu CV-ul tău la adresa de e-mail

 • 1

  Execut lucrări de punere a gresiei, faianței, mozaic, tapet, parchet laminat la preturi avantajoase.

 • Salveaza cautarea