Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Suceava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez instalator instalatii sanitare cu experienta. Conditiile sunt cunoasterea unei limbi straine, engleza sau franceza si detinerea unui permis de conducere categoria B. Pt. mai multe detalii pot fii contactata in privat la nr. de telefon:

 • Buna ziua Suntem o agenție complet certificată, ceea de dovedește că aplicăm un standard înalt al muncii pe care o desfășurăm. Oferim locuri de muncă cu plecări urgente în diverse domenii în olanda OLANDA DULGHER SUDOR MIG/MAG/TIG ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII TAMPLAR ZIDAR RIGIPSAR INSTALATOR Plată săptămânală ( ) Contract și condiții olandeze Plan de pensie* Propria ta cameră Engleză conversational,dar nu obligatoriu Mulțumesc

 • 8

  SC CONECT GROUP angajeaza: -ingineri constructii,mecanici utilaje,muncitori calificati si necalificati tel.?0230416264? orele 8:30-16 sau e-mail [email protected]?

 • Ce cautam : -o persoana serioasa -dornic sa inveti mai multe -cu bun simt -curat ( nu toleram mizeria ) Nu toleram : -bautura la locul de munca -persoanele neserioase -lipsa de respect Ce vei face: - vei monta centrale, cazane ,etc -vei face lipituri cu plita de PPR , -vei suda , -vei sparge in mozaic, beton, etc ( unde este cazul) -vei realiza instalatii sanitare , termice, canalizare , etc -vei duce la bun sfarsit lucrarea impreuna cu ceilalti colegi Ce oferim: - salar la timp - apa de baut pentru santier (daca doresti ) - echipament de protectie - vei beneficia de zilele de concediu de drept - cafea dimineata - vei invata lucruri noi daca vrei sa devii un bun meserias ( tine doar de tine ce vrei) -contract pe perioada nedeterminata Nu se plateste transportul Program de luni pana vineri de la 08:00-18:00 Salar 3500 Ron

 • 2

  MD AUTOMOTIVE SOLUCION recruteaza sudori pentru societate specializata in domeniul structurilor metalice. - Proiect in BELGIA start URGENT ! Candidatul ideal: - experienta in domeniu - permis auto si limba franceza (constituie avantaj) - disponibilitate imediata - capacitatea de a rezolva problemele intalnite in timpul desfasurarii activitatii Se ofera: - salariul 2500 - cazare in apartament complet utilat - transport intern / international asigurat si achitat de firma - asigurari medicale si de securitate la locul de munca - contract de munca pe perioada lunga *Posibilitate de colaborare pe termen lung pentru persoanele care corespund profesional. Daca va incadrati cerintelor si sunteti interesat sa facem urmatorul pas, va rugam sa ne contactati.

 • TEHNIC SMART CONSULT intocmeste Devize oferta pentru lucrari de constructii si instalatii : Lista cu cantitatile de lucrari (Formular F3), insotite de extrasele de: materiale (Formular C6), manopera (Formular C7), utilaje (Formular C8) si transport (Formular C9) -Centralizatoarele financiare (Formular F1 si F2), liste de utilaje (Formular F4) si fise tehnice aferente (Formular F5); -Intocmesc documentatii de participare la licitatii publice si cerere de oferte pentru lucrari de constructii si instalatii de orice complexitate (Oferta financiara, Oferta tehnica, Documente de calificare); -Intocmesc situatii de lucrari lunare pentru decontarea lucrarilor executate (situatii de plata) cu un program specializat pentru intocmirea devizelor , cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniul constructiilor si achizitiilor publice (OUG 34). -Intocmesc devize oferta si situatii de lucrari pentru note de comanda suplimentara NCS si notele de renuntare NR; -Intocmesc antemasuratori pentru lucrari de constructii si instalatii electrice; -Intocmesc devize oferta si situatii de lucrari dupa liste cu consumuri de materiale utilizate la lucrare, dupa facturi de materiale achizitionate; PRETUL SE NEGOCIAZA IN FUNCTIE DE COMPLEXITATEA LUCRARILOR  Intocmesc, devize, oferte, situatii de lucrari in constructii pe baza listelor de cantitati sau antemasuratorilor in program specializat pt devize windev sau devize simple in excel pentru cei ce au nevoie doar pentru justificare la primarie.. Intocmesc devize, liste de materiale sau echipamente, si situatii de plata pentru: construcții, instalații, drumuri, rețele de apă și canalizare, restaurări de monumente istorice, sisteme de irigații in vederea participarii la licitații, sau pentru intocmirea ofertelor comerciale. Prețul devizelor este negociabil, în functie de complexitatea lor si de rapiditatea cu care doriți să fie întocmite. Urmarire lucrari de constructii si instalatii din punct de vedere tehnic prin intocmire de situatii de lucrari, aplicand NCS-uri si NR-uri aparute pe parcursul executiei. Intocmimire documentatie pentru licitatie publica pentru lucrari de constructii si instalatii ( oferta tehnica si oferta financiara). Dirigenție de șantier- Domeniul 6 Construcții edilitare și de gospodărie comunală; si domeniul 8.2 Instala ii sanitare, termoventila ii TEHNIC SMART CONSULT SRL tel

 • 2

  Inchiriem hala industriala pentru depozitare si productie intre 100-500mp, cu toate utilitatile incluse in zona industriala a Sucevei( apa, canal, curent 380), in spate la Dedeman Nou, Calea Unirii nr 28. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon de luni-vineri intre orele 9-18.

 • 18

  Societate de constructii angajeaza confectioner metalic, full time. Asigurăm siguranța locului de muncă inclusiv iarna, salariu atractiv și negociabil în funcție de experiența profesională specifică în raport cu performanțele în muncă. Pentru detalii sunati intre orele 9-18, de luni-vineri.

 • 2

  Cerințe: Studii superioare IT; Experienta in administrarea retelelor de calculatoare; Experienta in configurare si administrare servere Windows si Linux, virtualizare, servere e-mail, DC, Active Directory, solutii antivirus, etc; Cunostinte privind administrarea site-urilor web; Experienta in cofigurare si depanare hardware: desktop-uri, laptop-uri, imprimante, servere alte periferice; Cunoasterea limbii engleze; Condiții: Program de lucru fix ; Salariu se discuta in cadrul interviului; Posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist si dinamic; Posibilitatea de dezvoltare profesionala si personala; Decontare transport; Asigurare privata de sanitate Responsabilități: Instalare si management sisteme Windows/Linux; Instalare si management pachet Office Intretine infrastructura retelistica; Instalare/configurare/diagnosticare si depanare hardware calculatoare, servere, echipamente de retea; Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES

 • 1

  Caut operator miniexcavator- buldoexcavator zona Falticeni Tel:

 • 13

  Angajez muncitori calificați si necalificați rigipsari si finisori. Ofer cazare,transport si bani diurna. Pentru detalii sunați la 0747247711

 • am 18 ani ,caut loc de muncă ca fierar betonist, sau construcții! aștept oferte la nr de telefon!

 • Am nevoie de o persoana sa stie a tencui o casa 3- 4 zile , este o casa batraneasca în renovare,doar persoana din Suceava nu ofer cazare.

 • 11

  Societate BT. Angajează muncitori in construcții. Rigipsari Finisori și montatori polestiren fațade.

 • 2

  Societate comerciala producatoare de mobilier la comanda, angajam proiectant/designer mobila. Sunt necesare cunostinte de AutoCad (proiectare 3D). Cumostintele 3DsMax constituie un avantaj.

 • 15

  MSIGROM SRL Suceava angajeaza: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat OFERIM CAZARE!!! Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • Angajez dulgheri ptr lucru deplasare Timisoara, Dulgherie pret /mp Deplasarea se face din 3 in 3 saptami Dulgheri cu experienta! Va rog sa ma contactati la nr tef,

 • Angajăm muncitori necalificați cu sau fără experienta pentru fabrica de geamuri termopan. Fabrica este în Municipiul Radauti.

 • 3

  Angajam dulgheri acoperisuri si pereti lemn, rigipsari si instalatori. Nu suntem intermediari, suntem firma de constructii. Ecomaison SAS.

 • 2

  Atelier de mobilă din Șcheia/Suceava angajează montator cu experiență în PAL și lemn masiv (la Bancul de lucru și pe teren) și circularist. Salariu începând de la 3500 lei. Proiectant mobilier - cerințe: cunoașterea programelor specifice domeniului proiectării mobilierului, abilități de comunicare. Relații la tel:

 • Salveaza cautarea