Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sudori Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam sudori argon / electrod (111/141 materiale otel carbon, inox si oteluiri inalt aliate) si lacatusi mecanici izometrie pentru proiect extern (rafinarie Italia)

 • 4

  atelier confectii metalice fier forjat angajam maistru confectii metalice,lacatus confectii metalice , meserias fier forjat.,sudor,necalificati.telefon:

 • 7

  dezvoltaror imobiliar angajeaza sudor cu experienta preferabil si carnet conducere categoria B , salariu 4000 lei .

 • Ne marim echipa! Angajam Sudor cu experienta in sudura mig-mag si TIG pentru productie standuri prezentare. Responsabilitati: - pregatirea si verificarea aparatelor de sudura; - reglarea in mod optim a parametrilor de sudura, in concordanta cu proiectele la care lucreaza ; - realizarea de mici operatiuni de intretinere a aparatelor de sudura; - pozitionarea, centrarea si fixarea piesele in scopul punctarii lor ; - pozitionarea si fixarea subansamblelor pentru realizarea sudurilor ; - curatarea si controlarea partile componente de eventualele defecte impuritati, daca este necesar; - realizarea sudurii de tip MIG-MAG si TIG; - controlarea piesele finite; - realizarea operatiunilor de autocontrol valoarea cordonului de sudura, conformitatea vizuala, verificarea existentei tuturor sudurilor necesare; - recunoasterea defectele de sudura; - cunoasterea cauzelor si modurilor de remediere a defectelor tip intalnite; - ajustarea sudurilor neconforme, indepartarea stropilor de sudura și bavuri; - cunoasterea regulilor de securitate aferente procedeelor de sudura; Aptitudini/Calificari: certificat de calificare profesionala corespunzator pozitiei de Sudor. Timp de lucru : 8h/zi

 • 1

  firma de constructii si demolari cu sediul in loc. Brazi, jud. Prahova, angajeaza SUDOR, Cerinte: diploma calificare si experienta. pt mai multe detalii va rugam sunati la nr.

 • Salveaza cautarea