Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Sudori

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez sudori cu sau fara experiența intr-o fabrica in Bacău Programul este de 9 ore iar in Weekend-ul este liber Salariul este de 4000 de lei plus diurna de 20 de lei/pe zi Mai multe detalii ma puteți apela sau ma puteți găsi pe wapp la numărul de telefon :

 • 7

  Angajam sudori, montatori panouri, muncitori necalificati. Slariu atractiv.

 • SUDORI GERMANIA - de la 1800-2000 euro net + cazare gratuita Esti SUDOR si vorbesti un minim de limba germana? Companii din GERMANIA angajeaza personal cu dată de start imediată! Oferta salarială: Porneste de la 1900 euro net (pentru 40 de ore lucrate pe saptamana) + sporuri + ore suplimentare platite + cazare gratuita + utilitati la cazare asigurate gratuit; Ce ofera angajatorul? Contract de munca semnat si declarat in Germania pe o perioada indelungata/nedetrminata Cazare asigurata gratuit Loc de munca stabil si sigur la angajator serios si verificat; Asigurare medicala - prin contract Ajutor si consultanta din partea angajatorului german in vederea deschiderii unui cont bancar în Germania si a îndeplinirii altor formalitati la institutile germane; Posibilitate de a primi un avans dupa 40 de ore lucrate/o saptamana de lucru; Ce cerinte trebuie sa indeplineasca fiecare candidat? Sa vorbeasca limba germana - un nivel incepator spre mediu Sa aiba exprienta in domeniu - min. 2 ani Job4Life va ofera: Seriozitate - Transparenta - Profesionalism Consiliere si indrumare profesionala din partea echipei pe tot parcursul angajarii. FARA TAXE COMISIOANE!

 • 1

  Organizam inscrieri pentru cursul de sudor, care va incepe la inceputul lunii decembrie, in conditii de distantare fizica. Locurile sunt limitate la acest curs. Garantam ca este cel mai practic curs pe care il puteti urma. In urma absolvirii se obtine un certificat de calificare care este recunoscut atat NATIONAL cat si INTERNATIONAL! Locul de practica este asigurat cu posibilitate de angajare. Acest curs se desfasoara pe o perioada de 4,5 luni . De asemenea va puteti inscrie si la celalate cursuri care sunt disponibile: Curs STIVUITORIST CU AVIZ ISCIR INFIRMIER (autorizat de Ministerul Sănătății) CONSTRUCTOR (diverse meserii din construcții ) BUCĂTAR OSPĂTAR BARMAN VÂNZĂTOR IN UNITATI DE ALIMENTAȚIE FRIZER COAFOR MANICHIURIST PEDICHIURIST AGENT SECURITATE CU ATESTAT LUCRĂTOR COMERCIAL COFETAR PATISER MACELAR BRUTAR CROITOR CONFECTIONER TEHNICIAN MASEUR SI REFLEXOTERAPIE Curs de inițiere STILIST PROTEZIST UNGHII (120 ore ) Evaluări competente diverse meserii. Preturi reduse începând de la 450 lei. Plata in rate . După înscriere , eliberam la cerere ADEVERINTE necesare angajării . Cautam evaluatori, lectori si colaboratori atragere si inscriere cursanti, oferim comision motivant pentru fiecare cursant inscris sau 2000 lei impozitati pentru formarea unei clase cu 28 cursanti pentru o meserie.

 • MODERN PROJECT ANGAJEAZA SUDOR SI LACATUS CU EXPERIENTA PENTRU ATELIER DE CONFECTII METALICE,PENTRU DETALII SUPLIMENTARE TEL: 0764396461

 • EXPONENTIAL HR, recrutează pentru clientul său, companie multinațională cu capital olandez, lider global in producerea benzilor transportoare, situată în comuna JUCU (jud Cluj) SUDORI MIG-MAG! Cerințe: Calificare sau experiență anterioară de sudare MIG-MAG; Experiență/cunoștințe lăcătușerie; Bune cunoștințe de desen tehnic (să știe să citească pe desenul tehnic dimensiunile, toleranțele și distanța dintre plane); Bune cunoștințe de operare șubler electronic; Cunoștințe limba engleză, nivel mediu (constituie avantaj). Responsabilități: Construirea cadrelor spiralate și pieselor atașate prin tehnici de sudură, în urma citirii desenelor tehnice de bază și complexe, instructiunilor de lucru și a specificațiilor tehnice; Participarea la instruirea și îndrumarea noilor angajați; Participarea activa la îmbunătățirea continua a produselor și a proceselor. Beneficii: Transport asigurat pe rutele: Dej, Gherla, Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii; Tichete de masă de 15 lei pentru fiecare zi lucrătoare; Bonus de Paște si de Crăciun; Tichete cadou de sărbători; Abonament servicii medicale la clinica Regina Maria; Abonament 7 Card; Ore suplimentare plătite dublu.

 • 1

  Angajam lacatusi cu sau fara experienta, nu necesita diploma. Detalii la telefon:

 • 7

  dezvoltaror imobiliar angajeaza sudor cu experienta preferabil si carnet conducere categoria B , salariu 3800 lei .

 • 1

   ATRIBUTII Pregateste si verifica aparatele de sudura  Potriveste piesele in vederea taierii sau sudarii  Curate si controleaza partile componente de eventualele defecte, impuritati  Regleaza tensiunea/intensitatea curentului electric  Sudeaza si taie metalul si plasticul  Consolideaza partile uzate prin acoperirea cu straturi de aliaje  Controleaza piesele finite utilizand dispositive de masura specific  Interpreteaza si utilizeaza documentatia tehnica  Se ingrijeste permanent de integritatea si buna functionare a uneltelor si dispozitivelor folosite in cadrul activitatii desfasurate  Ia toate masurile pt protejarea elementelor patrimoniale ale societatii, informand conducerea asupra neregulilor constatate  Avertizeaza verbal celelalte structure de personal asupra pericolelor existente in timpul activitatii  Verifica inscriptionarea inelelor si intocmeste raportul de lucru de la tambur  Verifica prin sondaj cu sublerul si micrometrul latimea si grosimea benzii  Verifica in permanenta sa fie stoc de banda in acumulator  Cunoaste aspectele sistemului calitatii corespunzatoare domeniului sau de activitate  Realizeaza produsele conform normelor de calitate CONDITII DE MUNCA:  In hala industrial/ sectie/ atelier  Existenta curentilor de aer, vibratiilor, zgomotului de intensitate ridicata

 • 1

  firma de constructii si demolari cu sediul in loc. Brazi, jud. Prahova, angajeaza SUDOR, Cerinte: diploma calificare si experienta. pt mai multe detalii va rugam sunati la nr.

 • 1

  Firma de confectii metalice, reparatii industriale si mentenanta mecanica angajeaza lacatusi mecanici cu experienta Detalii la telefon: 0728073777

 • Societate comerciala angajam lacatusi din Medgidia si zonele limitrofe, experinta intr-o fabrica de ciment constituie un avantaj. Salariu atractiv. Nu raspundem la mesaje Detalii la telefon:

 • 5

  Se oferă salariu atractiv pt. cunoscători de meserie.

 • APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din Resita persoane cu experienta ca brazori/ sudori. Experienta in sudura cu oxiacetilena reprezinta un avantaj. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute. SE LUCREAZA 2 SCHIMBURI. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • Am experiență de 6 ani sudura cap cap și eletrofuziune și instalație apa.

 • 1

  E.ON recrutează pentru una dintre companiile sale, Delgaz Grid, cel mai mare distribuitor de gaze naturale i electricitate din jumătatea de Nord a României, Sudor Specialist in Timișoara. Dacă ai experien ă in domeniu i esti atras de oportunitatea de a activa intr-o companie mare, Delgaz Grid SA are nevoie de tine pentru rolul de Sudor Specialist ! Pentru mai multe detalii aplică sau accesează link-ul: https://bit.ly/3sM5SQ6 , durează 2 minute!

 • 2

  Angajez lucratori in constructii , meseriasi cit si incepatatori gresari faianțari .Sudor și fierar

 • 14

  Firma Litana angajeaza muncitori calificati pentru Franta, Germania si Finlanda: -Maistru Lăcătuș construcții navale(vorbitor de limba engleză sau rusa) - Lacatusi constructii navale - Tubulatori - Sudori - Vopsitori Salariul pornește de la 10-13€/ora. Companie internationala europeana cu sediul in Lituania ofera servicii de constructie a navelor in Europa. Oferim: - Seriozitate si sansa de a va dezvolta abilitatile intr-o companie europeana moderna - Plata in timp util a fortei de munca - Un pachet de garantii sociale Daca sunteti interesati de propunerea noastra asteptam CV-ul dumnevoastra prin E-mail: izotnina@yahoo.ro Sau la numarul de telefon: +40763620569; +40764411786.

 • Sudor Mig Mag Baciu, Cluj Candidatul ideal pentru ocuparea postului de sudor Mig - Mag va indeplini urmatoarele cerinte: Cuno tin e teoretice si practice din domeniul sudurii Abilitati de citire a desenelor si documentelor tehnice Experienta in domeniul confectiilor metalice Descrierea jobului Ex cut lucr rile d sud re componentelor m talice, g urire, finis re R spund d xist nt , disponibilit t scul lor, util j lor, par t lor, dispozitiv lor, un lt lor, p c r le re in primir p invent r. Beneficii: Loc d munc st bil p p rio d ned t rminata Salariu motivant Decontarea transportului Echipament si trusa de scule corespunzatoare Despre angajator: Domeniul principal de activitate a companiei: confectii metalice

 • Salveaza cautarea