Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Tamplari, montatori mobilier BrasovBrasov - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 10

  montator jaluzele

  Firma termopane angajeaza montator jaluzele si tamplarie, cu experienta in domeniu. Salariu de la 3000 lei, contract full time. Pentru mai multe detalii: 0766438058.

 • 9

  Montator

  Firma Wind Decor a fost înființată în anul 2007, dovedind în acești ani poziția sa stabilă pe piața brașoveană și extinzându-și serviciile sale și pe plan național, are ca obiect principal de activitate: - producerea și comercializarea de jaluzele, rolete de interior, rulouri de exterior, plase de insecte, uși de garaj, tâmplărie PVC; - servicii de măsurători, consultanță și montaj. Astăzi, Wind Decor își mărește echipa și angajează montator sisteme tâmplărie termoizolantă. Descrierea postului: - măsurarea, montarea, verificarea, modificarea și repararea produselor existente în portofoliul firmei; - consilierea și ofertarea clienților magazinului; - gestionarea verificarea mărfii de montat; - încasarea contravalorii mărfii; - întreținere scule trusă montaj și mașină de serviciu; - gestionare evidență necesar montaj; - colaborare eficientă cu clienții, colegii și șeful ierarhic. Descrierea candidatului: - minim studii medii, - experiență cel puțin 6 luni în montarea produselor de tâmplărie PVC, - permis de conducere categoria B, - o bună condiție fizică, - sociabil, - organizat, - atent la detalii, - multitasking, - disponibil să lucreze în week-end și sau suplimentar, dacă este cazul, în funcție de sezon, - cu bune cunoștințe a limbii române scris și vorbit (avantaj limba engleză nivel mediu). Oferta noastră: Program de lucru flexibil de L-V în intervalul 09-18, cu 1h pauză de masă. Orele suplimentare compensate cu ore libere sau plătite la cerere. Salariul net 3500-4000 de lei. Program de formare profesională. Mașină de serviciu. Echipa Wind Decor a răspuns întotdeauna provocării soluționând probleme și rezolvând cu promptitudine cele mai exigente cerinte ale clientului. Așteptăm cu mare interes CV-urile voastre, pentru mai multe informații contactați numărul de telefon din anunț, persoana de contact Condurache Svetlana sau vizitați pagina noastră web: https: www.winddecor.ro. Ne găsiți la adresa: strada 13 Decembrie 45, Brașov, lângă Casa Județeană de Pensii.

 • 8

  Ajutor de montator

  Firma Wind Decor a fost înființată în anul 2007, dovedind în acești ani poziția sa stabilă pe piața brașoveană și extinzându-și serviciile sale și pe plan național, are ca obiect principal de activitate: - producerea și comercializarea de jaluzele, rolete de interior, rulouri de exterior, plase de insecte, uși de garaj, tâmplărie PVC; - servicii de măsurători, consultanță și montaj. Astăzi, Wind Decor își mărește echipa și angajează ajutor de montator sisteme tâmplărie termoizolantă. Descrierea postului: - montarea, verificarea, modificarea și repararea jaluzelelor, rulourilor și termopanelor; - gestionarea verificarea mărfii de montat; - întreținere scule trusă montaj și mașină de serviciu; - gestionare evidență necesar montaj; - colaborare eficientă cu clienții, colegii și șeful ierarhic. Descrierea candidatului: - minim studii medii, - preferabil cu experiență în montarea produselor de tâmplărie PVC, - permis de conducere categoria B, - o bună condiție fizică, - sociabil, - organizat, - atent la detalii, - abilități tehnice măsurători, - multitasking, - disponibil să lucreze în week-end și sau suplimentar, dacă este cazul, în funcție de sezon, - cu bune cunoștințe a limbii române scris și vorbit (avantaj limba engleză nivel mediu). Oferta noastră: Program de lucru flexibil de L-V în intervalul 09-18, cu 1h pauză de masă. Orele suplimentare compensate cu ore libere sau plătite la cerere. Salariul net 2500-3500 de lei. Program de formare profesională. Posibilitatea de avansare. Mașină de serviciu. Echipa Wind Decor a răspuns întotdeauna provocării soluționând probleme și rezolvând cu promptitudine cele mai exigente cerinte ale clientului. Așteptăm cu mare interes CV-urile voastre, pentru mai multe informații contactați numărul de telefon din anunț, persoana de contact Condurache Svetlana sau vizitați pagina noastră web: https: www.winddecor.ro. Ne găsiți la adresa: strada 13 Decembrie 45, Brașov, lângă Casa Județeană de Pensii.

 • 10

  Ajutor de montator pentru Wind Decor.

  Firma Wind Decor a fost înființată în anul 2007, dovedind în acești ani poziția sa stabilă pe piața brașoveană și extinzându-și serviciile sale și pe plan național, are ca obiect principal de activitate: - producerea și comercializarea de jaluzele, rolete de interior, rulouri de exterior, plase de insecte, uși de garaj, tâmplărie PVC; - servicii de măsurători, consultanță și montaj. Astăzi, Wind Decor își mărește echipa și angajează ajutor de montator sisteme tâmplărie termoizolantă. Descrierea postului: montarea, verificarea, modificarea și repararea jaluzelelor, rulourilor și termopanelor; gestionarea verificarea mărfii de montat; întreținere scule trusă montaj și mașină de serviciu; gestionare evidență necesar montaj; colaborare eficientă cu clienții, colegii și șeful ierarhic. Descrierea candidatului: minim studii medii, preferabil cu experiență în montarea produselor de tâmplărie PVC, permis de conducere categoria B obligatoriu, o bună condiție fizică obligatoriu, sociabil, organizat, atent la detalii, abilități tehnice măsurători, multitasking, disponibil să lucreze în week-end și sau suplimentar, dacă este cazul, în funcție de sezon, cu bune cunoștințe a limbii române scris și vorbit (avantaj limba engleză nivel mediu). Oferta noastră: Program de lucru flexibil de L-V în intervalul 09-18, cu 1h pauză de masă. Orele suplimentare compensate cu ore libere sau plătite la cerere. Salariul net 2500-3500 de lei. Program de formare profesională. Posibilitatea de avansare. Mașină de serviciu. Echipa Wind Decor a răspuns întotdeauna provocării soluționând probleme și rezolvând cu promptitudine cele mai exigente cerinte ale clientului. Așteptăm cu mare interes CV-urile voastre la adresa , pentru mai multe informații contactați numărul , persoana de contact Condurache Svetlana sau vizitați pagina noastră web: https: www.winddecor.ro. Ne găsiți la adresa: strada 13 Decembrie 45, Brașov, lângă Casa Județeană de Pensii.

 • 4

  Montatori Tamplarie si Muncitori in Sectia de Productie

  Societate comerciala cu profil productie si proiectare tamplarie aluminiu si PVC , Pereti Cortina , Fatade ventilate angajeaza muncitori calificati si necalificat pentru sectia de productie si pentru montaj: Program de lucru full-time într-un schimb 7:30-16 ; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Salariul atractiv.

 • 2

  Angajam tamplar montator mobilier PAL si MDF

  Cerinte post: - Experienta in executia si montajul de mobilier din PAL si MDF minim 3 ani; - Abilitati bune in citirea unui desen tehnic; - Abilitati foarte bune in utilizarea sculelor si uneltelor de prelucrare a lemnului; - Dexteritate manuala, indemanare, atentie la detalii, precizie, rabdare; - Responsabilitate, seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, loialitate; - Abilitati de comunicare si relationare interumana; - Memorie buna, inteligenta si atentie distributiva. Responsabilitati: - Monteaza componentele de mobilier pe baza desenului tehnic; - Efectueaza operatiuni precum debitare, frezare, gaurire, asamblare; - Participa la realizarea produselor de mobilier respectand procedurile de lucru specifice firmei; - Participa la preluarea materiilor prime, a sculelor, uneltelor si a tuturor celorlalte produse necesare realizarii proiectelor. - Mentine relatii functionale de colaborare cu clientii firmei si colegii din toate departamentele firmei. Beneficii si alte detalii: - Prime de sarbatori (Pasti si Craciun); - Bonuri de masa; - Program de lucru: 7:45 - 16:45 (pauza de masa - 1 ora); - Concediu de odihna planificat si in anotimpul vara - 2 saptamani; - Sarbatori libere legale; - Siguranta si stabilitatea locului de munca; - Scule si unelte de lucru profesionale. Holz Artikel s.r.l. Harman, Brasov (mobila-brasov.ro) este producator de mobila la comanda din PAL si MDF infoliat, MDF vopsit sau melaminat. Proiectele Holz Artikel cuprind atat realizarea de mobilier pentru acasa (bucatarii, dressinguri, dormitoare, livinguri, bai, holuri, pentru camere de copii, cat si mobilier pentru birouri si spatii comerciale

 • 13

  Angajam Stivuitorist

  Candidatul ideal - studii medii; - experienta pe un post similar de minim 6 luni; - calificare in domeniu . Descrierea jobului - incarca/descarca materiale de constructii - respectarea instructiunilor de lucru si de protectie a muncii ptr. activitatile pe care le desfasoara. "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procesului de recrutare in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii in legatura cu modalitatea in care Arabesque SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, accesati: https://arabesque.ro/politica-de-confidentialitate.

 • 10

  Dulgher Universal Franta de la 2800 euro net PARIS

  Dulgher Universal Franta de la 2800 euro net luna la un program de 39 de ore saptamana Locatie: Paris ( Linia 16 ) Incepere: 10.06.2024 ( 1 LOC ) Cazare, transport international si intern asigurat si platit de angajator. Contact: Valentin

 • Angajam confectioner montator tamplarie cu vitraj izolant

  Dorim sa ne marim echipa, de aceea avem nevoie de oameni ca tine! Criterii de selectie: Limba rusa (obligatorie) Permis de conducere cat. B Cautam o persoana care: 1. Sa fie organizata si ordonata 2. Sa fie punctuala 3. Sa fie atenta la detalii 4. Sa ii placa sa lucreze in echipa 5. Sa fie dispusa sa invete incontinuu 6. Sa fie harnica. Apreciem mult harnicia si sarguinta 7. Sa stie sa zambeasca 8. Sa fie dispusa pentru deplasari in toata tara Indatoriri: 1. Participa la montajul produselor din portofoliul companiei 2. Participa la mentenante 3. Indeplineste sarcinile zilnice respectand proceduri si standarde Ce oferim: 1. Salariu fix + bonusuri 2. Masina de serviciu pentru deplasari si echipamentele necesare 3. Seriozitate 4. Sefi buni si intelegatori, atmosfera placuta la locul de munca 5. Cursuri de perfectionare Punct de lucru: Brasov si in tara.

 • Angajam Operator circular si masina de vant

  Holz Artikel este o firmă de mobilier customizat și suntem în căutarea unui operator circular și mașina de cant dedicat și talentat pentru a se alătura echipei noastre . Responsabilități: Experiența anterioară în operarea mașinilor de cant ,circular reprezintă un avantaj Cunoștințe solide despre prelucrarea lemnului și a echipamentelor aferente Abilități excelente de rezolvare a problemelor și atenție la detalii Atenție sporită la siguranța și respectarea normelor de lucru Beneficii: Bonuri de masă Bonusuri de Sărbători Sâmbăta și Duminica liber Oportunitari de avansare în cadrul Firmei Oportunitatea de a lucra într-un mediu colaborativ Concediu de odihnă în luna August Concediu de Sărbători (Crăciun ,Paști) Dacă ești pasionat de prelucrarea lemnului și ești gata să te alături unei echipe cu experiență,te invităm să ne contactezi.

 • 2

  STAER BRASOV producator de mobilier angajeaza Montator

  Staer Brasov -producator national de mobilier , angajeaza MONTATOR . Cv-urile se trimit pe email : , sau se depun la magazin : Complex Altex Bartolomeu etaj 1 . Informatii la telefon

 • 1

  Angajae tamplari italia

  Oportunitate Exclusivă: Muncitori Calificați pentru Mobilier de Lux** Suntem o companie de renume în sectorul mobilierului de lux din nordul Italiei și căutăm muncitori calificați pentru a se alătura echipei noastre. Oferim o carieră plină de satisfacții, cu posibilități de creștere și un mediu de lucru excepțional. *Responsabilități:* - Montaj de mobilier de lux conform specificațiilor - Utilizarea echipamentelor și mașinilor de șantier cu precizie - Finisaje de înaltă calitate și respectarea standardelor de siguranță *Cerințe:* - Experiență demonstrată în montajul de mobilier - Cunoștințe avansate de tâmplărie - Dedicație pentru calitate și atenție la detalii - Capacitatea de a lucra eficient în echipă *Oferim:* - Salariu competitiv și beneficii superioare - Contract de muncă pe șase luni cu posibilitate de prelungire - Mediu de lucru modern și bine echipat *Aplicați acum!* Trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție la [adresa de email contact]. Alăturați-vă echipei noastre și construiți o carieră remarcabilă într-un domeniu de elită!

 • 5

  Caut ajutor pentru montaj dressinguri

  Caut ajutor pentru montaj dressinguri, ocazional ,plata la zi,max. 3-4 ore pe zi . Nu este un program fix. In funcție de solicitări se poate dimineața sau după masă.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea