Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Tamplari si montatori mobilier Ilfov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajez tâmplar

  Angajez tâmplar cu s-au fara experienta pentru executie si montaj mobilier. Locatia este in orasul Pantelimon. Salariul in functie de abilitati.

 • Angajam !!!

  Angajam personal cu fara experienta in domeniul montaj tamplarii aluminiu - Germania pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele :

 • tamplar

  anjagez tamplar in lemn masiv

 • 1

  Angajam montator mobilier zona Magurele

  Angajam montator mobilier cu experienta de minim 2 ani, program full time, zona Magurele, salariu 4000-5000 lei in functie de experienta.

 • 7

  Angjam montator mobilier

  Angajam tamplari calificati, persoane serioase salariu 2000/4500 ron necalificat salariu 1800/2300 ron

 • Angajam Proiectant mobilier, Operator CNC

  Angajam Proiectant mobilier si Operator CNC. Va rugam sa sunati pentru a afla mai multe detalii - .

 • 1

  Fabrica de mobila Domnesti angajam montatori mobila si personal necalificat

  Fabrica de mobila din Domnesti angajeaza montatori mobila cu experienta si personal necalificat. Conditii avantajoase si salariu atractiv.

 • 1

  Angajam Tamplar lacatus

  Societate comerciala din Bragadiru angajeaza tamplar universal, cu sau fara experienta. Oferim: -salariu motivant in functie de abilitati -mediu de lucru placut Pentru detalii folositi datele de contact!

 • 2

  Angajam montatori usi

  Angajam montatori usi cu experienta: Ce cautam? - Experienta de minim 2 ani in domeniu - Seriozitate, responsabilitate, adaptabilitate, atitudine pozitiva -Carnetul de sofer nu este obligatoriu, dar reprezinta avantaj Atributii: - Asigura montajul tamplariei (usi interior, usi exterior, scari, plinta) - Utilizeaza si intretine corespunzator echipamentul de lucru Beneficii: Salariul se negociaza in functie de experienta; Program 08-17 luni-vineri

 • BD Lemntech angajeaza tamplari asamblare mobilier! salariu 4000 - 6000 lei net lunar

  BD LEMNTECH, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier comercial si productie publicitara din Sud Estul Europei, iti ofera oportunitatea de a te alatura echipei sale de profesioniști! Ne marim echipa si cautam colegi pentru postul de tamplar asamblare mobilier, cu experienta in asamblarea mobilierului din PAL, experienta in productie publicitara ( cunoastere procese de cantuire, colantare etc ) reprezinta avantaj. Detinerea de permis categoria B si autorizatie ISCIR pentru motostivuitor constituie un real avantaj! Noi oferim un mediu de lucru placut, profesionist, intr-o fabrica moderna, dotata cu tehnologie de ultima generatie, program de lucru fix, de luni pana vineri intre orele 8.00-17.00, si transport asigurat de la metrou Aparatorii Patriei! Salariul net lunar intre 4000 si 6000 lei, in functie de experienta! Interviurile au loc la sediul BD Lemntech din Sos de Centura nr 97, Popesti Leordeni, de luni pana vineri, intre orele 8.00-17.00. Te asteptam in echipa noastra!

 • 3

  Angajam montator tamplarie pvc

  Cerințe: Experienta in domeniul montajului tamplariei pvc. Permis de conducere categoria B Responsabilitate,seriozitate,implicare. Condiții: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Salariu 3000 lei Societatea se afla in Cartierul Militari , sector 6

 • GlassPro - Angajam Confectioneri tamplarie din aluminiu in atelier si montatori

  GlassPro, firma cu vechime de 11 ani pe piata tamplariei de aluminiu, angajeaza confectioneri asamblatori tamplarie Aluminiu cu sticla securizat in atelier sau montatori pe teren. Se ofera contract de munca cu salariu net + bonuri de masa in functie de experienta. Asiguram echipament de munca, un mediu curat intr-o hala noua cu toate dotarile necesare unui loc de munca stabil si sigur. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii si interviu;

 • 1

  Angajam montator accesorii termopane

  PERSOANA CU SAU FARA EXPERIENTA, SA CUNOASCA NOTIUNI MINIME DE MONTAJ ( BORMASINA)

 • Asistent manager proectant ferestre

  SC WEISS PROFIL SRL Angajeaza: Proiectant desenator ferestre din aluminiu si PVC Realizarea proiectelor si ofertarea materialelor catre clienti Mentine relatii foarte bune cu clienti,bazata pe profesionalism Consultarea clientilor pentru a gasi cele mai bune solutii Contactarea a potentiali clienti pentru a oferi produsele companiei Constituie un avantaj Carnet de conducere Cunostinte programe de calcul ferestre si usi Experienta in domeniul tamplariei PVC si aluminiu Oferim: Salariu motivant Bonuri de masa Bonus de performanta

 • tamplarie aluminiu, balustrade

  ! Societate romaneasca, cu experienta in domeniu si evolutie ascendenta de peste 12 ani, direct producator de tamplarie aluminiu si balustrade tamplarie aluminiu, balustrade sticla/aluminiu, usi glisante sticla, montaj fatade ventilate, pergola aluminiu. trebuie sa aiba seriozitate, responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol si o atitudine pozitiva. : Efectueaza masuratori si verificari ale locului de montaj comparand cu datele din desene, cerinte daca acestea exista Efectueaza montajele respectand reguli specifice de lucru, aplicand mecanismele independente ale tamplariilor si asigurand controlul functional al acestora dupa realizarea montajului Sa ansambleze tamplarie (ferestre, usi, pereti cortina), balustrade, pergole etc Sa lucreze cu o serie de echipamente specifice Sa folosesca materialele si echipamentele de protectia muncii din dotarea societatii in timpul activitatilor intreprinse Sa raspunda la solicitarile venite din partea sefului de echipa sau a oricarei persoane investite sa-i solicite pentru indeplinirea unor sarcini conforme fisei postului Sa manifeste grija deosebita in manuirea si utilizarea materialelor si echipamentelor pe care le are in primire pentru a evita avarierea, distrugerea sau pierderea lor : Acestea se vor discuta in detaliat in cadrul unui interviu Pachet salarial atractiv Bonusuri in functie de performanta si realizari Contract de munca pe perioada nedeterminata Pentru mai multe detalii si satbilirea unui interviu ne puteti contacta la nr. de telefon Hala si birouri situate in Clinceni, Bucuresti - Ilfov

 • 4

  Tamplat Montator PAL si MDF

  ANUNȚ DE ANGAJARE: TÂMPLAR MONTATOR Companie: ESHO STUDIOS Locație: BUCURESTI ILFOV Căutăm un tâmplar dedicat și priceput, specializat în lucrul cu PAL și MDF. Candidatul ideal trebuie să aibă abilitatea de a citi și interpreta schițele, realizând mobilierul conform proiectelor predefinite. Responsabilități: - Interpretarea și citirea schițelor de mobilier - Realizarea mobilierului din PAL și MDF - Cunoașterea și aplicarea corectă a accesoriilor Hafele și Blum - Lucrul în echipă și respectarea termenelor limită impuse Cerințe: - Experiență în tâmplărie, în special cu PAL și MDF - Familiarizare cu accesoriile Hafele, Blum si Hettich - Abilitatea de a lucra eficient în echipă - Respectarea strictă a termenelor Permis categoria B reprezinta un avantaj Beneficii: - Salariu incepand de la 4500 lei, în funcție de abilități - Card de vacanta, card de bonuri de masa Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. Așteptăm cu interes să vă cunoaștem! ESHO este un angajator care oferă egalitate de șanse și nu discriminează pe baza de sex, origine, religie sau orice alt criteriu.

 • 1

  Cautam personal tamplarie PVC si sofer

  Firma tamplarie PVC, cautam personal caificat sau necaificat pentru atelier tamplarie PVC.Salariu atractiv

 • 1

  Angajam montatori mobila la comanda

  Angajam pe pozitii de montatori la banc de lucru, tamplari cu experienta. Fabrica este dotata cu utilaje si echipamente profesionale: * CNC cu 5 axe * CNC gaurire multipla, * Circular debitare pachet. * Utilaj de aplicare cant Hala pozitionata acesibil in Ilfov, Magurele. Responsabilitati si Cerinte: * Citire si interpretare schitei/planului productie * Ansamblarea smobilierului * Montarea feroneriei * Cunostinte tehnice pentru montarea feroneriei * Seriozitate si precizie, abilitate pentru lucru in echipa cat si independent. Oferta : Salariu oferit: 4000 lei -5000 lei net in functie de experienta; diurna 100 lei/zi Contract perioada nedeterminata. Salarizare progresiva de 2 ori pe luna (avans si lichidare).

 • 3

  Tamplar cu experienta

  Angajam tamplar pal melaminat, mdf, lemn masiv . Atributii : -capacitatea de a executa in totalitate un proiect pornind de la desenul tehnic; -capacitatea de a realiza un plan pornind de la masuratori; - cunustinte utilizare masina de gaurit multipla Cautam experienta de minim 5 ani, seriozitate, punctualitate. Oferim un salariu minim net 6500 lei- 10.000 lei, in functie de experienta.

Salvează căutarea