Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Zidari Bucuresti

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Angajez zugrav zidar

  Angajez zugrav. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon din anunt. Lucrarile sunt in Bucuresti Ilfov.

 • 2

  Cautam zugrav cu experienta!

  Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta zugrav cu experienta Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Franta; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.

 • 1

  locuri de munca

  muncitorii construcții calificați se asigura cazare

 • 2

  Angajator german München caută zidar sau dulgher lucrări de renovare sau noi

  Firmă germană, cauta zidar sau dulgher cu experiență în lucrări de renovări sau chiar noi, se cere pe lângă experiență ceva limbă germană și permis de conducere, lucrările sunt în zona München, oferă cazare și net între 12 si17 euro pe oră în funcție de performanțele fiecăruia. Tel.

 • Angajare rigipsari zugravi zidari

  Firma cu 18 ani experiență in construcții angajează pentru București, doar cu contract de munca: - rigipsari foarte buni cu experienta in citirea planurilor pentru construcții case; - zugravi și zidari foarte buni cu experiență în lucrul cu proiectorul, pretenții foarte mari. Se oferă salariu 1000-1400 Euro. Proba de lucru. Diploma de calificare reprezintă un avantaj, dar nu e obligatorie. Program de lucru luni-vineri 07-17, pauza de masa 13-14.

 • 8

  Societate comercial angajeaza

  Societate comerciala angajeaza urmatoarele categorii de meseriasi. ZIDARI Rigipsari Dulgheri Meseriasi finisaje Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la urmatorul nr de telefon Multumesc

 • 6

  Angajez muncitor constructii

  Perfect Interiors, angajează muncitori construcții, amenajări interioare, montaj gresie faianta, glet, lavabil, parchet, instalații sanitare. Șalariu 4000- 6000 ron, la care se adaugă bonusuri de performanță și calitate.

 • 14

  Firma de constructii angajeaza

  Firma de constructii angajeaza faiantari, rigipsari, instalator termice sanitare cu calificar, preferabil cu carnet categoria B. Seriozitatea, dedicarea, implicarea, hotararea, initiativa si lucrul in echipa sunt un atuu in plus in castigarea unui loc in echipa firmei noastre. Salariul porneste de la 250 lei zi cu contract de munca, dar creste, functie de competentele angajatului. Programul este de Luni pana Vineri intre orele 7.30 la 17.00. Trimiteti va rugam CV .

 • angajez zidari

  angajez zidar cu salariu atractiv pe perioada lunga pentru mai multe detalii sunați la nr de tel

 • 1

  Salahor bucuresti

  Salahor bucuresti pt maine 200 lei suna-ti numai pana la 9 in seara asta

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea