Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  MONTEZ O GAMA DIVERSIFICATĂ DE MOBILA DE LA ORICE FURNIZOR DE MOBILIER DIN ȚARĂ. PRETURILE SUNT AVANTAJOASE PT ORICE BUZUNAR.

 • 3

  Angajam montatori fatade bond, pereți cortina, hpl, salariu atractiv 5000-15000 lei, oferim cazare

 • 73

  ANGAJĂM muncitori constructori finisori, montatori termosistem, ceramiști (montatori gresie, faianța), muncitori necalificați. Fațadiști pentru lucrări la construcții noi, blocuri, vile, case. Angajăm doi dulgheri tâmplari pentru construcții case P+1E.

 • 3

  Recrutam manipulant marfa! Asiguram transport de la statia de metrou Pacii din Militari, sector 6.

 • 5

  Pentru o companie din industria de Energie, recrutăm Electrician Instalator sisteme fotovoltaice, în București. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Electrician; - Experiență de lucru în activități de instalații electrice, de minim 3-5 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; - Autorizatie ANRE, grad IIB, reprezintă un real avantaj; - Permis auto categorie B; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări specifice activității de instalare sisteme fotovoltaice: instalare structura de montaj, panouri fotovoltaice, retele de curent continuu, invertoare, retele de curent alternativ, tablouri electrice și racordare în instalația existentă. - Vei fi responsabil de realizarea lucrărilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătură cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități instalare sisteme fotovoltaice!

 • 2

  Recrutăm Frigotehniști, în București, pentru o companie din industria de Energie. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Frigotehnist; - Experiență de lucru în activități de mentenanță, de minim 4-6 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; - Autorizația AGFR reprezintă un real avantaj; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări pe parte de instalații frigorifice, specifice activității de mentenanță; - Vei fi responsabil de realizarea corectă a lucrarilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor specifice; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătura cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități de mentenanță!

 • 2

  Recrutăm Instalatori tehnico-sanitari, în București, pentru o companie din industria de Energie. Cerințe: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesională în meseria de Instalator Tehnico-Sanitar; - Experiență de lucru în activități de mentenanță, de minim 4-6 ani; - Disponibilitate pentru deplasări în interes de serviciu; Ofertă: - Asigurare medicală privată pentru tine și familie; - Acces la un program de dezvoltare personală și profesională; - Tichete de masă; - Concediu de odihnă extins, în funcție de vechimea în muncă; Ce vei face: - Vei executa lucrări pe parte de instalații sanitare, specifice activității de mentenanță; - Vei fi responsabil de realizarea corectă a lucrarilor ce iți vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul în care păstrezi și depozitezi materialele necesare efectuării lucrărilor specifice; - Vei comunica superiorului tău toate aspectele ce au legătura cu activitatea pe care o desfășori; - Vei gestiona cu atenție relația de comunicare cu beneficiarul; Au un real avantaj persoanele cu experiență de lucru în activități de mentenanță!

 • Caut sa lucrez in constructii ca meserias la firme serioase.Ce stiu sa fac dupa peste 30 de ani experienta in constructii,renovari/restaurari/reparatii/finisaje interioare/exterioare totale sau partiale,case la rosu/cheie inclusiv citirea P.T,tot ce tine de constructii civile.Rog si ofer seriozitate,cei neseriosi sa nu deranjeze inutil.

 • Meserias cu peste 30 de ani experienta in constructii caut sa lucrez la o firma care monteaza apometre,repartitoare de caldura sau la o firma de instalatii sanitare si termice.Rog si ofer seriozitate,cei neseriosi sa se abtina

 • 3

  Firma de constructii, angajeaza muncitor termopanist, posesor permis cat. B

 • 1

  Firma infintata in anul 2011, angajeaza frigotehnisti si/sau montatori de aer conditionat cu sau fara expertienta. Detinerea de permis auto cat.B constituie un avantaj; Oferim: - Contract de munca pe durata nedeterminata; - Salariul motivant in functie de pregatirea profesionala si experinta; - Bonusuri; - Posibilitatea parcurgerii unor programe de calificare profesionala; Pentru detalii suplimentare sunati la numarul de telefon:

 • 1

  Operatori utilaje circular si masina de aplicat cant pentru productie mobilier. Fabrica se afla in Bucuresti, Sector 6, Calea Giulesti nr. 509.

 • 1

  Med Clima Fire Systems SRL angajeaza instalator cu sau fara experienta pentru executia instalatiilor sanitare, electrice, de incalzire, climatizare, ventilatie, alimentari cu apa, protectie impotriva incendiilor pentru cladiri civile si industriale. Lucrarile vor fi mai mult in Bucuresti, insa daca este necesar ne deplasam si in tara. Oferim salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta, stabilitate pe termen lung prin contract individual de munca. Cautam persoane serioase, responsabile si dornice de a invata. Pentru alte detalii ne puteti contacta pe numarul de telefon sau puteti lasa CV-ul pe adresa de mail

 • 9

  Firma de constructii si instalatii angajeaza : - sudori electrici si autogenisti - lacatusi mecanici - instalatori - dulgheri/fierari - muncitori necalificati - ingineri instalatii pentru lucrari de termoficare (retel termice, puncte termice, centrale termice, etc), in tara. Se asigura salariu atractiv, cazare, transport si diurna. Pentru informatii suplimentare va rog sa ma contactati in privat.

 • 1

  Cautam persoana de incredere pentru transportul sculelor si materialelor la locul de montaj parchet,mocheta sau linoleum si participarea acestuia la montaj.Se ofera contract de munca sau colaborare.

 • Angajam muncitori necalificati muncitori calificati agent de vanzari showroom agent achizitii junior arhitect amenajari interioare junior responsabil marketing Se lucreaza un singur schimb Salariul se discuta la interviu in functie de competente Pentru mai multe detalii sunati la

 • Salveaza cautarea