Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Zidari

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 7

  Izolator fatade (Franta si Belgia)

  Recrutam pentru partenerii nostri din Franta si Belgia personal pentru postul de Izolator fatade (crepis, decorativa, polistiren) Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza reprezinta un avantaj; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Belgia; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur. Contactează-ne la unul din numerele de telefon: sau . Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

 • 10

  Echipa asfaltatori,fierari,betonisti,zidari si tamplari

  Firma de constructii, angajam echipa completa de asfaltatori(operatori finisor, cilindru) cu experienta in constructii de drumuri pentru lucrari de asfaltare in zona Cluj. - experienta minim 2 ani in domeniu - seriozitate - spirit de echipa Pentru echipe de min 5-6 persoane oferim masina de serviciu. Pentru cei din alte regiuni oferim cazare.

 • 9

  Zidar , tencuitor

  SOCIETATE COMERCIALA ANGAJEAZA ZIDARI SI TENCUITORI DE MESERIE , POSIBILITATE DEPLASARE , FLEXIBILITATE PROGRAM

 • 5

  Angajam ZIDARI, Dulgheri si Fierari...

  Angajam ZIDARI , DULGHERI si FIERARI ... Firma din Maramures angajeaza ZIDARI , DULGHERI si FIERARI pentru santiere pe teritoriul Romaniei. Pe moment munca este in Timisoara, dar poate fi si in alte orase. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon din anunt. Va multumim anticipat.

 • 10

  Angajam zidari

  Sanpro SRL cu sediul in Ramnicu Valcea, angajeaza zidari. Pentru detalii va rugam sunati la numarul de telefon 0751088020

 • 20

  Angajam in constructii!!!

  Firma de constructii angajam zidari, zugravi, dulgheri si necalificati. Contract de munca + bonus de performanta. Va rugam sa apelati la nr de telefon:

 • 10

  Caut femeie

  Caut femeie pentru diverse activități in filiasi la o casă 4 ore pe zi 3 zile pe săptămână sau o femeie care sa locuiască la noi pentru a face aceste activități. Oferim casă masă și salariul

 • 8

  Zidari,dulgheri Germania

  Angajam zidari și dulgheri pt Germania,salarii atractive 1800€-2200€ cu contract de munca direct firma nemțească....Pt mai multe detalii sunați la nr de tel 0721366953

 • 3

  Zidari

  Angajam zidari pentru șantiere in Iași. Salarizare avantajoasa ,contract de muncă și pe perioada iernii.

 • 11

  Muncitori in constructii Franta si Belgia

  Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori,faiantari,finisaje interioare,tamplari,lacatusi, acoperisori, constructori hale, etc ). Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos;(1500- 19050 euro) Cazare gratuita Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Generali. Contactează-ne la unul din numerele de telefon: sau Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp.

 • 7

  Societate comerciala din Pitesti angajeaza zidar

  Zidari Locatie : Pitesti, Str. Depozitelor Serviciul administrativ Tip Job : Norma intreaga Cerinte : Studii tehnice de specialitate Experienta in domeniu Abilitati de lucru in echipa Constituie un avantaj suplimentar detinerea unui Atestat de paza Responsabilitati principale : Lucrari de intretinere si reparatii cladiri, amenajari interioare Beneficii : Salariu motivant Bonuri de masa

 • 4

  Salahori, Codlea

  Cautam salahori, localnici. Punct de lucru Codlea si imprejurimi. Program luni - vineri, interval orar 7.00 - 17.00. Tel

 • Angajam MACARAGIU Betonisti! - Timisoara

  Suntem unul dintre cei mai puternici și sustenabili producători de prefabricate de beton din țară, cu o experiență de multe decenii. Deținem 5 fabrici poziționate strategic pentru a deservi proiecte complexe la nivel național. Facem parte din cel mai puternic grup din domeniul materialelor de construcții din lume! Cerinte -(să dețină una din calificarile acestea: fierar betonist finisor terasamente sudor zidar tamplar dulgher constructor structuri) -Atestat Macaragiu CAT. E -Operatorii pod rulant operează podul cateva ore pe zi, activitatea ulterioară este de Betonist - seriozitate, implicare si punctualitate; - obligatoriu 8 clase finalizate scoală profesionala liceu (avantaj); - cunoștințe despre materialele de construcții; cunoștințe prefabricate din beton (avantaj); - minim 6 luni experiența pe o poziție similară - construcții; - minim o calificare din cele menționate anterior. Activitate: - Executa cofrajele pentru diferitele elemente de rezistență ale construcțiilor (fundatii, stalpi, grinzi, plansee, scari, pereti) din beton armat monolit; - Execută lucrările de decofrare; - Execută operațiunile de verificari si reglaje ale instrumentelor și sculelor utilizate; - Montează armaturile de oțel în elementele beton folosind utilajele de pretensionare; - Efectuează periodic curățarea și întreținerea utilajelor, echipamentelor și sculelor; - Operează la nevoie utilajele de transport uzinal tip pod rulant; - Respecta regulamentul SSM, SU si mediu. Pachet beneficii: - Tichete de masa: 30 lei zi lucrătoare; - Prime de sarbatori (300 lei brut Paște și Crăciun, 100 lei brut Ziua Constructorului, 50 lei Zi de nastere); - Asigurare medicala, de viata si accident; - Transport asigurat (autobuz) sau indemnizatie - Contract de munca minim 6 luni, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția fiecărui angajat Pentru mai multe detalii la nr de telefon sau cv-urile la

 • 28

  Angajez muncitori in construcții salariu atractiv

  Angajez muncitori in construcții salariul de la 3 500-'4000 lei

 • 38

  muncitori constructii

  Angajez Dulgher , Zidar,Fierar betonist si Necalificati pentru constructie case .Mai multe detalii la nr de telefon .

 • Firma de constructii angajeaza

  Firma de constructii angajeaza zidari, zugravi, faiantari calificati. Seriozitatea, dedicarea, implicarea, hotararea, initiativa si lucrul in echipa sunt un atuu in plus in castigarea unui loc in echipa firmei noastre. Salariul porneste de la 250 lei zi cu contract de munca, dar creste, functie de competentele angajatului. Programul este de Luni pana Vineri intre orele 7.30 17.00. Trimiteti va rugam CV la adresa , sau programare interviu la nr. .

 • 20

  Angajam Echipa PROFESIONISTI Gresie-Faianta,Trepte -Scari, Parchet,Zugravi-Tapetari,Germaniam,2/LV

  Societate GmbH cautam Firme Subcontractoare A1-Germania -Angajam urgent Echipe PROFESIONISTI in Gresie-Faianta,Parchetari-Zugravi-Tapetari cu Scule Profesionale si Masini de Transport personale si cunoscatori de Plan si Experienta in Germania cu incepere imediata cu experienta-urgent .Conditii salarizare atractiva in functie de experienta, Plata la m2/Pauschall/sau la masuratoare la lunaC/v la:

 • 4

  Angajam cu carte de munca 2 zidari si 1 dulgher cu experienta !

  Cautam 2 colegi noi pentru zidarie,si 1 coleg pentru cofrat , oferim salariu atractiv, cazare, o masa pe zi si transport la locul de munca . Nu cautam muncitori necalificati.

 • Angajare zidar tencuitor

  SC. MARIAN GENERAL CONSTRUCT SRL, cu sediul in Bucuresti sector 2 angajeaza ; * Zidar rosar-tencuitor , cod COR 711205 , 3 posturi . cerinte minime : Calificare profesionala si experienta de minim 3 ani . Atasati CV-ul si datele de contact prin mesaj pe contul publi24.ro, candidati eligibilii vor fi contactati telefonic pentru interviu . interviu si proba va avea loc pe data 20.11.2023 ora 09:00 .

 • Angajare zidari

  Firma de constructii Bucuresti angajează cu contract de munca zidari cu experiența. Constituie avantaj experiența in restaurari cladiri vechi, zidarii cu caramida plină, zidarii in bolta, etc. Salariu net de la 5000 lei net.

Salvează căutarea