Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Finante contabilitate Brasov Brasov Profesie: Economist

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Director economic

  Grup Restaurante Angajeaza director economic Salariu 10.000 lei Descrierea sumara a postului: Titularul postului are rolul de a asigura elaborarea si implementarea politicilor economice astfel încât să obtină o cres tere a eficientei economice la nivel de firmă în conditiile respectării legisltiei în vigoare. Specificatiile postului: Studii economice superioare in domeniul financiar contabil, Acreditare ca expert contabil din partea forurilor competente din Romania Capacitate de analiza, profesionalism, spirit de echipa, seriozitate, dinamism. Abilitate in utilizarea sistemelor de operare, capacitate de adaptare in schimbarea sistemului informatic. Experienta in domeniul financiar-contabil Sarcinile principale si specifice ale postului: 1. Asigură buna gestionare a patrimoniului 2. Urmăre te respectarea legisla iei fiscale la nivel de firmă 3. Întocme te bugetul general al societă ii, informează i face propuneri de corec ie o Analizeaza pregateste previziunile si bugetele, urmarind ca resursele angajate sa fie in corelatie cu obiectivele de performanta ale firmei; o Controleaza si evalueaza rezultatele lunare de gestiune si propune planuri de actiune pentru corectarea diferentelor; o Initiaza, aplica si dezvolta metode care sa contribuie la urmarirea costurilor si la atingerea obiectivelor de performanta ale firmelor din grup; 4. Raportează rezultatele financiare ale firmei 5. Elaborează i implementează sistemul general de eviden ă a gestiunii firmei 6. Coordonează activitatea compartimentelor din subordine Candidatii interesati pot trimite un Curriculum vitae insotit de scrisoare de intentie, la la urmatoarea adresa de e-mail: Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, a carui data va fi stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate. Nu vor fi luate in considerare candidaturile care nu vor indeplini conditiile minimale solicitate in specificatiile postului. Compania isi rezerva dreptul de a testa competentele declarate de catre candidati.

 • Angajam economist

  Angajam economist pentru contabilitate completa ( societate de productie )

 • angajam Economist

  S.C. CFR SCRL BRASOV SA, societate cu capital de stat, angajeaza economist. Obiectul de activitatea al societatii il constituie reparatiile de locomotive si modernizari ale acestora. Cerinte minimale: absolvent studii superioare in domeniu. Dosarul aplicantului va contine cel putin: copie diploma licenta in domeniu, copie CI, CV cu date de contact (email, nr. telefon), adeverinta medic familie - apt de munca. Dosarul se va depune la sediul societatii din municipiul Brasov, str. Fundatura Harmanului nr.2, jud. Brasov, pana cel tarziu la data de 12 aprilie 2024.

 • Angajam Economist Generalist

  Ne dorim pe cineva cu multă energie pozitivă, care se poate adapta ușor în orice context și care acordă o atenție deosebită detaliilor. Urmărim evoluţia comună şi garantăm suportul necesar pentru atingerea celei mai bune versiuni din punct de vedere profesional. Descrierea jobului Menține relația cu firma de contabilitate externă și îndeplinește cerințele (firma de contabilitate externă întocmește, semnează și depune declarații bilanț); Responsabil ă de departamentul financiar având în subordine două persoane; Asigură suportul necesar departamentului financiar pentru finalizarea task-urilor la termen; Comunică cu departamentele din cadrul societății în vederea soluționării situațiilor ce apar; Înregistrează divese documente în programul de contabilitate Saga și face diverse plăți; Menține relația cu instituțiile statului, verifică și achită obligațiile; Întocmește situații în excel și analize solicitate de către conducerea societății. În subordine două persoane: persoana 1 activitate principală intorducere documente, extrase bancare, deconturi de transport, etc; persoana 2 activitate principală plăți și menținerea relațiilor cu furnizorii; -Contract de consultață cu consultant fiscal și avocat; -Contract cu firma de contabilitate externă care asigură suport, consultanță, întocmește, semnează și depune declarații bilanț; -Aplicația ClickUp ce permite organizarea task-urilor și a departamentului; Beneficii: -Pachet salarial atractiv. Se negociază cu candidatul în funcție de cunoștințe și experiență + tichete de masă; -Primă garantată procentuală din venitul net, cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun; -Zi scurtă pentru ziua de 8 Martie; -Bonus garantat procentual din venitul net, pentru ziua de naștere și pentru aniversare vechime în companie; Laptop și telefon de serviciu; -Decont lunar pentru abonament de fitness; Asigurare medicală privată; -Apa Kangen, fructe proaspete, cafea și gustări la birou; -Oportunităţi de carieră corespunzătoare succesului tău profesional și posibilități de promovare; -Mediu de lucru plăcut într-o echipă tânără şi dinamică; -Teambuilding-uri și alte evenimente de echipă; Program de lucru, la birou, de luni până vineri; Locație în centrul Brașovului. Descrierea companiei Oferim tuturor angajaților trainingul necesar pentru a putea atinge performanța maximă și răsplătim această performanță cu salarii atractive și sporuri motivante

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea