Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Mobila pentru salonul de frumusete Include: iluminatul de plafon constă din :14 plafoane cu reflectoare fixe /28 de lămpi de joasă tensiune; 3 sine cu 9reflectoare lumina stradă fereastră O recepție mare cu lumină incadrata si incorpotata cu suport casa de bani plus marcator de produse si computer . rafturi din sticlă în Satino, 2usi despartitoare de sticla cu sine pentru cabinet cosmetica, 2 scaune pt bar. mese confortabile de 4+6 inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă două mese de 1 U inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă 10. scaune care isi regleaza înaltimea cu un lift hidraulic, 2. o masă de 4-6 inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă 3. mese si de1 U inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă pentru berber shop . 1.Scaunul masterului de berber cu un lift hidraulic si reglabil 2 klimazon Susuar cu brat mult mai delicată și mai rapidă decât uscătorul de păr produce uscarea părului. Aceste dispozitive sunt foarte ușoare, funcționale, cu taimer. O garderopa pentru client,masina de spalat,masina de uscat,prosoape, set si masa de sticla ,pat cosmetic ,complet set linie microblating,micropigmentare. Tot acest inventar poate fi vindut DISCUTABIL in rate, vinzare cu acte.20000 EURO *Sau ofer posibilitatea unei echipe,sau unei scoli cu profil de coafor , sau unui tanar/a talentat cu experienta in domeniu pentru a-si construi independenta de antreprenor ,le ofer gratis pentru aport in parteneriat, sau impreuna cu mine a construi anul acesta PARTENERIATE CU SCOLILE DE COAFURA FRIZERIE. proiect ce ofera angajari si specializari ,seminarii pentru incepatori prin selectii si preselecti in plasare de munca si seminarii in Germania si Elvetia. Pentru romanii care doresc sa se experimenteze sa lucreze in strainatate pentru o perioada !

 • Salon situat in sectorul 5, angajeaza frizer/frizerita si manichiurista/pedichiurista. Relatii la tel:0769 516 191

 • SC FORFECILA SRL, angajeaza frizerita-coafeza cu experienta minim 2 ani , pentru coafor copii si adulti, in locatiile Auchan Militari si Mall Veranda Obor. Oferim salariul fix , contract de munca . Rugam seriozitate. Relatii la telefon: 0722305219 0744352013

 • Tehnician Maseur si kitetoterapeut execut masaje totale pe masa .Masaj: Thai.Suedez.Elemente kinetoterapie.deblocari contracuri musculare.facial.pntr doamne celulita.punctul G la domni prostata ! Zona Berceni locatie proprie.ma deplasez locatii centrale si hotel.toate masajele se efectueaz intr- un singur masaj! Program de L-V de l 10 dimi la 11 seara ultimul masaj! Mai multe detalii la telefon ms!

 • Angajam Manichiurist! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/manichiurist! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Angajam Hair-Stylist! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/hairstylist-frizer Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Angajam SAMPONEZ! E necesara calificarea pe COAFOR! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/samponez! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • Angajam Cosmetician! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/cosmetician Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Angajez frizer salon sector 3 .Relatii la tel.

 • Angajez frizerita , manichiurista/pedichiurista si coafeza cu experienta, in zona Teiul Doamnei. Salon cu vad de peste 20 de ani , retributie 60% din realizari. Program in ture Luni-vineri : 08-20 Sambata :08-15 Duminica - inchis. Rog seriozitate. Telefon: 0722912889 Dl. Vasilescu

 • Bella Studio angajeaza cosmeticiana, manichiurista,frizer si coafeza minim 2 ani experienta.Program o zi cu o zi, duminica inchis.Zona Bucur Obor

 • Salon Campia-Libertatii, cu vad format (17 ani vechime), cautam manichiurista si cosmeticiana cu experienta.

 • Salon situat in sectorul 6 (Bd.Iuliu Maniu),angajeaza cosmeticiana cu experienta!Mentionez ca salonul este deschis de 6 ani si are clientela formata!Cerem si oferim seriozitate maxima!

 • Salon situat in militari (Bd.Iuliu Iuliu Maniu),angajeaza cosmeticiana cu experienta in conditii bune.Rugam seriozitate!

 • Salon situat in Militari,angajeaza cosmeticiana!

 • Cosmeticiana cu peste 10 ani vechime in domeniu,doresc sa ma angajez in regim part-time,la un salon de profil. Telefon:0747053607. Cornelia Rotaru.

 • Solicitam experienta in domeniu si punem un accent foarte mare pe atitudinea pozitiva. Pentru a stabili un interviu va rog sa sunati la

 • Cel mai platit Panel de sondaj din Romania Pentru participarea la sondaje primesti intre 0.20€ si 2€ pentru un sondaj Bonus la inregistrare 1,50 Euro. Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • Saloane frizerie -coafura Rahova si Piata Ferentari, cu clientela formata angajeaza frizerite si coafeze cu experienta.

 • Cautam femei si barbati care sa foloseasca o crema SPF.Studiul dureaza 3h si primiti 130 RON net! Program centru:L-V 09:00-17:00 Locatie:Bucuresti CRITERII: - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila - varsta intre 18-70 ani - cu pigmentul pielii usor masliniu la culoare sau deschis - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate - nu aveti iritatii,acnee pe spate - fara tratament medical zilnic - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice - nu sunteti alergic/a - nu ati fost recent la solar sau la plaja - nu aveti foarte multe alunite si pistrui pe spate - nu sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel. pe

 • Salveaza cautarea