Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Brasov Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Societate comercială cu punct de lucru în Teliu, jud. Brașov, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet sofer (categoria C poate fi avantaj). Cunoașterea limbii maghiare poate constitui de asemenea un avantaj. Disponibiltate pentrudeplasari. Informații la telefon 0722609307

 • 24

  Angajam camerista pentru pensiune turistica, o persoana harnica, cu simt de raspundere si serioasa. Oferim cazare si masa, 700 lei/saptamana, conditii avantajoase. Pentru mai multe detalii si programare interviu, va rugam sa ne contactati telefonic la nr

 • 34

  Cerinte: a. studii : medii sau profesionale de profil mecanic, electric, operator chimist sau preparator produse alimentare ; b. experienta: minim 2 luni; c. domiciliul stabilit in jud. Brasov Aptitudini si caracteristici personale cerute: -discernamant in rezolvarea problemelor; - capacitatea de a lua decizii; - capacitate de lucru in echipa si flexibiliate; - receptivitate la nou, capacitate de insusire a tehnicii si tehnologiei moderne; Atributii: Inainte de inceperea activitatii pregateste utilajele si verifica starea de functionare a acestora; Urmareste respectarea instructiunilor de lucru si de exploatare ale utilajelor; Controleaza parametrii de functionare ale utilajelor : debit lapte, debit de apa, presiunea aburului, temperaturile de lucru, presiunea de omogenizare, etc.; Raspunde de utilizarea completa a capacitatilor de productie, utilizarea cu randament maxim a instalatiilor prin prevenirea si eliminarea intreruperilor sau defectiunilor in functionarea acestora; Salariu (3000 RON) + Bonuri de masa Program de lucru: 2 schimburi Plata Ore suplimentare conform legii Contract de Munca pe perioada nedeterminata Decontare transport (pentru persoanele dinafara orasului Brasov)

 • Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată cu atenție distributivă și memorie bună; - cu abilități foarte bune de comunicare; - cunoscătoare a unei limbi de circulație internaționala; - cu experiență relevantă în domeniu; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să servești clienții cu preparate culinare, băuturi și alte produse specifice restaurantului; - să efectuezi mise-en place, în ordinea cerută de tehnica servirii; - să monitorizezi mesele și să asiguri coerenta în servire; - să urmărești gradul de satisfacție al clienților și impresiile acestora; - să încasezi de la clienți contravaloarea notelor de plată și le predai, la sfârșitul programului, șefului de sală; Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - spor de fidelitate; - card de sănătate la o clinică privată. Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată, creativă; - bună cunoscătoare a legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică; - cu experiență relevantă în domeniul culinar; - cu abilități foarte bune de comunicare; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO; - să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor; - să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic; - să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie; - să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate; Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - spor de fidelitate; - card de sănătate la o clinică privată. Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • 18

  La All EU Recruitment căutăm persoane interesate să lucreze în diferite hoteluri, restaurante dar și brutării și patiserii din Flandra de Vest - Belgia! • Cameriste • Bucătari și Ajutor bucătari • Brutar și Ajutor de brutari • Patiseri Se cer cunoștințe de limba Engleză la nivel conversational și #experiență în domeniu. Se oferă: Se încheie contract de muncă în Belgia, cu toate beneficiile conform legislației în vigoare Plata salariului la săptămână, în contul bancar deschis în euro Echipament de lucru Cazare (utilități incluse, internet gratuit) Transport intern Asigurare de sănătate Bonus de final de an Prima de concediu Alocație pentru copii în Belgia NU PERCEPEM COMISION! CV la Detalii la 0788.606.651 (Luni – Vineri, 9:00 – 17:00)

 • 2

  Magazinul naturist Hamsa Plant Fagaras, angajeaza gestionar cu norma intreaga. Magazinul se afla in centru, pe strada Republicii nr 22, vis a vis de fostul cinema Negoiu. Pentru mai multe informatii sunati la numarul Cv urile se pot trimite printr un document atasat la mesajul de pe publi24, sau direct la sediul firmei.

 • 1

  Restaurant romanesc traditional angajam bucatar cu experienta, minim 1 an Cazare si masa asigurata. Program de lucru 1 zi cu 1 zi libera

 • 30

  Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 2750 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru 12 cu 24,12 cu 48,disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Poți fi fără experienta. Împreună cu noi vei învață multe lucruri interesante. Mediu de lucru curat și plăcut. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon între orele 07-19.

 • Angajam urgent ajutor bucatar ,cu sau fara experienta .

 • 14

  Aptitudini necesare: Indemanare, atitudine profesionala, disponibilitate pentru invatare, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul flexibil in functie de nevoile pensiunii si a persoanei angajate. Preferam persoane din zonele limitrofelocatiei noastre. Pentru persoanele solicitante, care locuiesc la distanta, putem oferi ocazional si cazare. Oferim salariu motivant. Pensiunea este noua, de 4 stele, detine 10 camere, este dotata modern si se situaza in Rasnov, jud. Brasov.

 • 1

  Restaurant situat in centrul istoric , angajam urgent bucatar si sef de tura! Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul afisat sau adresa de e-mail :

 • 3

  Hotel Bella Muzica din Brasov angajeaza bucatar cu experienta (si cu echipa) oferim salariu motivant . Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau adresa de e-mail:

 • 5

  CERINŢE PENTRU EXERCITARE, APTITUDINI ŞI DEPRINDERI NECESARE: -atitudine orientată către client – politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă; - rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă; -ordonata şi disciplinata; - îndemânare, precizie şi rigurozitate în efectuarea operaţiilor specifice; - atenţie la detalii; - rezistenţă la sarcini de lucru repetitive

 • 3

  Cofetaria BOMBO angajeaza lucrator comercial pentru punctul de lucru situat in Bartolomeu. Cautam persoana cu experienta in vanzarea produselor alimentare. Ne dorim ca noua noastra colega sa fie zambareata, amabila, sociabila si neaparat sa ii placa sa respecte normele de igiena si curatenie. Oferim respect, mediu de lucru placut si corectitudine. Programul de lucru este de L-V: 9-21; S-D: 9-19. Salariul se negociaza in functie de experienta.

 • 3

  Pensiune in Rasnov angajeaza CAMERISTA Cerinte: Profesionalism, indemanare, atentie sporita la detalii, bune abilitati de lucru in echipa, ingrijita, disponibilitate pt invatare, persoana de incredere, curata , ordonata si disciplinata. Oferim: 2300 Loc de munca stabil intr-un colectiv tanar. Pachet salarial corelat cu performanta Relatii la tel.

 • Ne marim echipa. Vino alături de noi și cu siguranță nu vei regreta.

 • 12

  Restaurant zona Bran angajeaza persoana la curatenie, spalat vase. Pentru persoanele din alte zone asiguram si cazare si masa Asteptam cv

 • Cuibul de Lemn SRL angajeaza "Lucrator bucatarie (spalator vase mari)" - 2 posturi, in Rasnov - str. Glajerie-Raul Mare, jud. Brasov. Cerinte: studii generale, cunostinte limba engleza. Oferim salariu avantajos. Relatii la telefon.

 • 14

  Societate comerciala angajeaza lucratori comerciali pentru magazin alimentar(semipreparate si preparate din carne) pentru : -piata Astra -piata Dacia. Salariu motivant,tichete de masa,decontare transport.Program flexibil.

 • Salveaza cautarea