Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Brasov Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Hotel din Poiana Brasov angajează pentru următoarele posturi: - bucătar - ajutor bucătar. - spălător vase . - ospătar -salariul motivant in functie de realizări și experiență , se oferă cazare si masă pentru cei din alte localități.

 • 26

  Angajez barman / barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere)/ 24 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți/studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

 • 4

  Pensiunea Leo angajeaza receptionera. Relatii la tel.

 • 5

  Societate comercială cu punct de lucru în Teliu, jud. Brașov, angajăm agent vânzări și distribuitor, posesor carnet sofer (categoria C poate fi avantaj). Cunoașterea limbii maghiare poate constitui de asemenea un avantaj. Disponibiltate pentrudeplasari. Informații la telefon 0722609307

 • 34

  Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 2750 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru 12 cu 24,12 cu 48,disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Poți fi fără experienta. Împreună cu noi vei învață multe lucruri interesante. Mediu de lucru curat și plăcut. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon între orele 07-19.

 • 17

  Societate comerciala angajeaza lucratori comerciali pentru magazin alimentar(semipreparate si preparate din carne) pentru : -piata Astra -piata Dacia. Salariu motivant,tichete de masa,decontare transport.Program flexibil.

 • 5

  CERINŢE PENTRU EXERCITARE, APTITUDINI ŞI DEPRINDERI NECESARE: -atitudine orientată către client – politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă; - rigurozitate în ceea ce priveşte regulile de igienă; -ordonata şi disciplinata; - îndemânare, precizie şi rigurozitate în efectuarea operaţiilor specifice; - atenţie la detalii; - rezistenţă la sarcini de lucru repetitive

 • 3

  Hotel Bella Muzica din Brasov angajeaza bucatar cu experienta (si cu echipa) oferim salariu motivant . Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau adresa de e-mail:

 • 18

  Aptitudini necesare: Indemanare, atitudine profesionala, disponibilitate pentru invatare, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul flexibil in functie de nevoile pensiunii si a persoanei angajate. Preferam persoane din zonele limitrofelocatiei noastre. Pentru persoanele solicitante, care locuiesc la distanta, putem oferi ocazional si cazare. Oferim salariu motivant. Pensiunea este noua, de 4 stele, detine 10 camere, este dotata modern si se situaza in Rasnov, jud. Brasov.

 • 4

  Hotel Casa Muresan angajeaza personal pentru postul de receptie,experienta nu este obligatorie dar constituie avantaj. Cerinte: Seriozitate Orientare catre client Limba engleza la nivel conversational Cunostinte PC medii Pentru mai multe detalii va asteptam azi la interviu pe strada nicopole 54 intre orele 13.00-16.00 Contact

 • Hotel Brasov*** angajeaza receptioner/receptionera doar pentru tura de zi, fara tura de noapte. Hotelul este de 3 stele si are 18 camere. Cunoasterea programului de gestiune hoteliera Medallion, cat si o a doua limba straina reprezinta un avantaj, limba engleza fiind obligatorie.

 • Haideti in echipa Filalei Shaorma! Avem nevoie de 4 colegi pentru urmatoarele posturi - casier/a, preparator sandwich-uri, sofer livrator, si doamna pentru spalare vase/curatenie. Va asteptam pentru detalii si programare la interviu la nr. de telefon

 • 25

  Angajam personal pentru receptie la hotel 4* situat langa Predeal, conditii avantajoase putem asigura si cazare asteptam cv pe email

 • Angajam bucatar cu experienta restaurant a la carte, cabana Padina Ursului se asigura cazare la cabana pe perioada contractului salariul flexibil in functie de orele lucrate

 • 3

  Pensiune in Rasnov angajeaza CAMERISTA Cerinte: Profesionalism, indemanare, atentie sporita la detalii, bune abilitati de lucru in echipa, ingrijita, disponibilitate pt invatare, persoana de incredere, curata , ordonata si disciplinata. Oferim: 2300 Loc de munca stabil intr-un colectiv tanar. Pachet salarial corelat cu performanta Relatii la tel.

 • 1

  Pensiunea Zenit din Brădet (Săcele) situata la 5 km de Săcele si la 15 km de Brașov angajeaza un barbat sau o familie pentru intretinere si curatenie pensiune. Oferim cazare si mancare. Cautam persoane harnice si serioase, exclus consumatori de alcool.

 • Sc viverom casata srl angajeaza cofetar si patiser cu experienta minim 1 an.

 • 34

  Cerinte: a. studii : medii sau profesionale de profil mecanic, electric, operator chimist sau preparator produse alimentare ; b. experienta: minim 2 luni; c. domiciliul stabilit in jud. Brasov Aptitudini si caracteristici personale cerute: -discernamant in rezolvarea problemelor; - capacitatea de a lua decizii; - capacitate de lucru in echipa si flexibiliate; - receptivitate la nou, capacitate de insusire a tehnicii si tehnologiei moderne; Atributii: Inainte de inceperea activitatii pregateste utilajele si verifica starea de functionare a acestora; Urmareste respectarea instructiunilor de lucru si de exploatare ale utilajelor; Controleaza parametrii de functionare ale utilajelor : debit lapte, debit de apa, presiunea aburului, temperaturile de lucru, presiunea de omogenizare, etc.; Raspunde de utilizarea completa a capacitatilor de productie, utilizarea cu randament maxim a instalatiilor prin prevenirea si eliminarea intreruperilor sau defectiunilor in functionarea acestora; Salariu (3000 RON) + Bonuri de masa Program de lucru: 2 schimburi Plata Ore suplimentare conform legii Contract de Munca pe perioada nedeterminata Decontare transport (pentru persoanele dinafara orasului Brasov)

 • Sc Viverom Casata srl cu sediul in Brasov angajeaza Cofetar cu experienta de minim 3 anI.

 • Salveaza cautarea