Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Horeca Brasov Companii Disponibil din: 2022-05-16

  • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

  • Anunțuri

    Anunțuri pe pagină: 20 / 50

  • 37

    Angajez camerista

    Angajez camerista pentru camere în regim hotelier - în centrul istoric al BRASOVULUI la un program de 8 ore pe zi (9-17a.m) cu 2 zile libere pe săptămână - se lucrează și duminica -preferam doamne cu experiență în curățenie obligatoriu sa locuiască în BRASOV .Acceptam și studente sau pensionare în program de 4 ore.

  • 10

    Camerista regim hotelier

    Angajez camerista cu experiența in regim hotelier full time sau part time -in programul 9-16.

  • 19

    Pensiunea Speranta Predeal angajeaza : Camerista

    Pensiunea Restaurant Speranta din Predeal Angajeaza : camerista Se ofera: Contract de munca,Cazare sau transfer de la/la gara,etc

  • Angajam camerista ,program flexibil si receptioner a program 12 24 si 12 48.

    Hanul Domnesc - angajeaza receptioner a ,program 12 24 si 12 48, si camerista program flexibil.

  • restaurant poiana brasov angajam ospatar si bucatar

    restaurant poiana brasov angajam ajutor ospatar, ospatar, bucatar experienta constituie un avantaj 1 masa zi si transport din Brasov asigurat nu oferim cazare

  • 1

    Locatie noua restaurant angajaza

    Angajam ospătar,bucatar,aj bucatar,personal vase, Program in ture,salariu atractiv,bonusuri in funcție de performanta

  • 4

    Bucatar hotel 4* Poiana Brasov

    Suntem în căutarea unui bucătar talentat și pasionat să se alăture echipei noastre din cadrul restaurantului nostru situat într-un hotel de prestigiu. Dacă aveți o pasiune pentru gătit, creați meniuri rafinate și vă bucurați de experiența de a aduce zâmbetul pe fețele clienților noștri, atunci sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități: Pregătirea și prezentarea mâncărurilor conform standardelor noastre de calitate Crearea și inovarea de rețete noi și meniuri adaptate preferințelor clienților Gestionarea stocurilor și aprovizionarea eficientă a ingredientelor necesare Asigurarea respectării normelor de igienă și siguranță alimentară în conformitate cu reglementările locale Colaborarea strânsă cu echipa pentru a asigura un serviciu excelent și o experiență gastronomică de neuitat pentru clienți Cerințe: Experiență anterioară în domeniul culinar, preferabil într-un mediu similar de restaurant sau hotel Abilități excelente de comunicare și spirit de echipă Capacitatea de a lucra sub presiune și de a gestiona mai multe sarcini simultan Atitudine proactivă și creativă în abordarea sarcinilor culinare Certificare sau formare în domeniul culinar este un avantaj Oferta noastră: Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și profesional, alături de o echipă dedicată Dezvoltare profesională și posibilități de avansare în cadrul organizației Pachet salarial competitiv și beneficii suplimentare Acces la traininguri și workshop-uri pentru perfecționarea abilităților culinare Dacă sunteți pregătit să vă alăturați unei echipe de succes și să vă aduceți contribuția la crearea unor experiențe culinare deosebite, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și să discutăm mai multe despre această oportunitate minunată!

  • 9

    Camerista hotel 4-5 * Brasov

    Descriere CANDIDATA UL IDEAL: Persoană dinamică, harnică, cu spirit de echipă, atentă la detalii Persoană responsabilă, conștiincioasă și punctuală Abilități de curățenie cunoștințe minime legate de standarde operationale de curățenie în ospitalitate Capacitatea de a lucra cu supraveghere redusă și de a menține un nivel ridicat de performanță Prietenoasă și orientată către nevoile clientului Abilități de prioritizare și gestionare a timpului Lucrează rapid și fără a compromite calitatea Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj Experientă dovedită în domeniul hotelier reprezintă un avantaj RESPONSABILITĂȚI: Asigură curățarea camerelor, a spațiilor comune precum și alte încăperi, folosind echipament și soluții de curățenie adecvate Raportează supervizorului cu privire la orice daune, deficiențe și pagube cauzate de oaspeți Raportează supervizorului obiectele uitate sau abandonate de client în hotel Raportează defecțiunile din cameră și se asigură de remedierea acestora Verifică stocul produselor consumabile și efectueză comenzile pentru înlocuirea acestora Curăță și dezinfectează băile, precum și alte suprafețe din cadrul locației Schimbă seturile de așternuturi și prosoape în cameră BENEFICII: Salariu fix si bonuri de masă Asigurare medicala privată Mediu de lucru plăcut alături de o echipă profesionistă Training de formare și suport permanent în activitatea desfășurată Posibilitatea dezvoltării profesionale în domeniul hotelier

  • Angajăm bucătar, ajutor bucătar

    Pubul Csíki Sör din Brașov caută colegi faini și de încredere. Căutam: bucătar, ajutor bucătar, barman, ospătar, spălător vase.

  • 9

    Restaurant din centrul Brsovului angajeaza ajutor bucatar si post spalat vase

    Restaurant din centrul Brsovului angajeaza ajutor bucatar si post spalat vase email -

  • 7

    Hotel din centrul Brasovului angajează camerista

    Hotel din centrul Brasovului angajează camerista sunați-ne la numarul sau

  • 1

    Hotel Orizont din Predeal angajeaza Sef departament tehnic

    Hotel Orizont din Predeal angajeaza Sef departament tehnic.. Acesta coordoneaza si planifica activitatile de intretinere si reparatii ale hotelului Orizont Raspunde coordoneaza si supervizeaza activitatea departamentului Tehnic al Hotelului Orizont la standardele industriei aliniate cu legislatia in vigoare. Efectueaza activitatile necesare pentru planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul activitatii de prevenire si stingere a incendiilor, conform normelor in vigoare) Experienta intr-o pozitie similara de minim 2 ani (experienta in industria ospitalitatii reprezinta avantaj); Cerinte: coordoneaza si asigura desfasurarea activitatii in conformitate cu standardele Companiei, participand activ si monitorizand atent toate aspectele specifice Departamentului Tehnic; asigura o comunicare permanenta si eficienta cu celelalte structure oganizatorice din cadrul Hotelului se documenteaza si aplica cele mai bune solutii tehnice si economice pentru activitatea de intretinere si reparare a utilajelor instalatiilor, pentru lucrarile de modernizare tehnologica sau de investitii; elaboreaza si mentine Calendarul de mentenanta al echipamentelor aflate în dotarea diverselor compartimente din cadrul societatii, atat cu privire la reviziile obligatorii, cat si la cele preventive; asigura transmiterea raportarilor specifice, in mod corect, cu respectarea termenelor de livrare; mentine o buna relatie cu partenerii agreati si asigura si asigura necesarul de unelte, echipamente si piese de schimb; urmareste executia proiectelor, urmarind incadrarea in premisele de executie si colaboreaza cu Managementul Companiei in vederea organizarii comisiei de receptie si verifica periodic, in teren, exactitatea datelor din procesele verbale de receptie; adreseaza cu promptitudine defectiunile ivite la echipamente, instalatii sau tablouri electrice si monitorizeaza remedierea acestora; in cazul auditarilor verificarilor cu tematica tehnica, reprezinta hotelul in fata organelor de control asigura raspunsul la toate solicitările organelor de control si rezolva prompt situatiile specifice din departamentul tehnic; asigura si intretine un inalt nivel de confidentialitate si desfasoara activitatea in mod profesionist si armonios cu superiorii ierarhici si colegii. .Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă de oameni dedicați și dornici de a oferi servicii de cea mai bună calitate, Hotel Orizont Predeal este locul ideal în care vă puteți dezvolta! Ce oferim: Contract de muncă pe perioada nedeterminata Ore suplimentare platite si bonuri de masa la valoarea maxima de 33 lei zi lucrata Zile de concediu de odihna proportional cu vechimea in munca (intre 22 si 27 zile) Salariu in functie de experienta, aptitudini si implicare Posibilitate de dezvoltare profesională si invatare la locul de munca

  • 1

    Angajez barman barmanita

    Angajez barman barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere) 12 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

  • Oportunitate de angajare - Ospatar a la carte

    Descrierea postului Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food Beverage? Ai o capacitate instinctivă de a anticipa nevoile oaspeților? Îți place să fii omul potrivit la locul potrivit? Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Cerințele postului Experiență relevantă într-un restaurant cu reputație bună; Buna cunoaștere a limbii engleze și orice altă limbă constituie un avantaj; Profesionalism excepțional; Bune abilități de coordonare și comunicare; Eficiență și imaginație; Personalitate plăcută; Atenție la detalii; Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile; Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri; Beneficii Tichete de masă Asigurare medicală Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group Bonusuri de performanță Mediu de lucru dinamic Training-uri adaptate la nevoile individuale Suport în dezvoltarea profesională și personală Responsabilitățile postului Servirea oaspeților cu promptitudine și curtoazie, în conformitate cu standardele de servire din departamentul de FB; Cunoașterea temeinică a meniurilor pentru a putea sfătui oaspeții cu privire la selecție și pentru a face upsell; Sprijinirea departamentului de FB; Asigurarea curățeniei în zonele de lucru; Menținerea standardelor și respectarea procedurilor de lucru din hotel;

Salvează căutarea