Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Bucatar - ajutor bucatar Arges Tip job: Full time

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 6

  angajam si formam pizzar si ajutor bucatar

  Restaurant Aroma Mioveni situat central angajăm pizzar și ajutor bucătar,Salariu motivant , echipă stabilă și bonusuri. Țel

 • 1

  Angajez ajutor bucatar si femeie spalat vase!

  Angajez ajutor bucatar si femei la vase ! Rog si ofer seriozitate! Mai multe detalii la telefon!

 • 11

  Angajez Ospatar; Bucatar, Ajutor bucatar si Receptioner.

  Program Luni-Vineri: 8 12 h zi. Slarizare in functie de competentele profesionale, (3000 - 4000 lei). Contract de munca pe perioada determinata sau nedeterminata. Pentru ore lucrate in week-end se asigura plata suplimentara cu procent de 75%. Solicitam disponibilitate de lucru.

 • 1

  Angajez lucrator in bucatarie

  Restaurantul "Casa Sattler" angajeaza : lucrator in bucatarie (pentru salate, deserturi, pregatit legume, spalat vase....) Pasiunea, bunul simt, dorinta de munca si experienta cat sa dea bine la CV te fac candidatul ideal pentru noi. Pentru toate cele de mai sus, oferim seriozitate, respect, 1 masa pe zi. (programul: doua zile lucrate, doua zile libere)

 • Ajutor de bucatar

  Locatie din orasul Mioveni angajeaza ajutor de bucatar cu experienta. Daca esti o persoana ambitioasa, motivata si ai ca si pasiune bucataria, te asteptam sa te alaturi echipei noastre pentru ca impreuna sa gatim cele mai gustoase prreparate.

 • 4

  Angajam - Cabana Conacul Ursului Transfagarasan km 104

  Cabana Conacul Ursului Transfagarasan km 104, la 70 de km de Curtea de Arges : ANGAJARE: bucatar, ospatar si camerista. Program - 7 zile la munte 7 zile acasa salariu negociabil in functie de experienta abilitati

 • 2

  Angajam ajutor bucatar

  Angajam ajutor bucatar cu norma intreaga .

 • 1

  Ajutor bucatar

  Caut ajutor de bucătar pentru un hotel în Italia sezonier. Contract de munca în regulă, salariu bun cazare și masa asigurate

 • Angajez bucătar și ospatar

  Suntem în căutarea unui bucătar cu experiență și ospătar! Programul este 2 zile lucrate cu 2 zile libere! Salariul negociabil în funcție de nivelul de experiență și implicare! Nu oferim cazare!

 • angajam ajutor bucatar , personal bucatarie

  Restaurant Domnesc din com. Domnesti , Jud Arges angajeaza ajutor bucatar, spalator vase!

 • 7

  Central angajeaza

  CENTRAL Angajam personal full time sau part time,fete sau baieti: -barmani -personal spalat vase -vanzator si lucrator comercial linie autoservire -personal pentru gratar

 • 4

  angajare ajutor bucatar/ospatarita

  ANGAJAM AJUTOR BUCATAR/ OSPATARITA.SC.NAZAR REST 27 SRL SALARIUL 2500-3000 LEI.TEL.

 • Restaurant angajează ajutor bucătar

  Restaurant angajează ajutor bucătar în regim full time. Program 2 zile cu 2 zile, transport gratuit la domiciliu. Relații la telefon sau CV pe wattsapp sau email. Mulțumim.

 • Angajam Bucatar , Ajutor de bucatar

  ANA ELITE SERVICES, societate comercială cu profil catering,autoservire și hrănire colectivă angajează: - Bucatar - Ajutor bucatar Candidatul ideal: -punctual, serios, responsabil si harnic -abilitati de comunicare si organizare -creativitate in gastronomie, atentie la detalii Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr:

 • Restaurant La Butoaie angajeaza

  RESTAURANT LA BUTOAIE ANGAJEAZA: POST DESERT SALATE POST LEGUME POST PASTE PANEURI SALARII MOTIVANTE. PENTRU MAI MULTE DETALII SI INTERVIURI VA ASTEPTAM IN LOCATIA RESTAURANTULUI SAU LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON:

 • Angajez bucătar, ajutor de bucătar și pizzar

  Taverna Noastră, locație nouă în Mioveni, angajează ajutor de bucătar, bucătar și pizzar! Program 2 zile lucrate cu 2 zile libere! Pt mai multe detalii aștept să mă contactați!

 • 2

  Societate comerciala cu profil catering isi mareste echipa !

  Societate comercială din Pitești cu profil catering, alimentație colectivă și autoservire își mărește echipa. Căutam persoane dinamice și cu inițiativa pentru următoarele posturi: Bucătar Cerințe : - Experiența in domeniu - Spirit organizatoric - Spirit de echipa - Capacitate de coordonare a activității din bucătărie Se oferă: - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata 2. Ajutor de bucătar Cerințe : - Experiența reprezintă un avantaj - Organizat - Abilitate de adaptare la munca in echipa Se oferă : - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata 3. PERSONAL LEGUME ZARZAVAT Cerințe : - Nu este necesară experiența - Organizat - Abilitate de adaptare la munca in echipa Se oferă : - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata 4. Personal curățenie Cerințe : - Nu este necesară experiența - Organizat - Abilitate de adaptare la munca in echipa Se oferă : - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata 5. Personal spălat vase Cerințe : - Nu este necesară experiența - Organizat - Abilitate de adaptare la munca in echipa Se oferă : - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata 6. DESERVENT LINII AUTOSERVIRE Cerințe : - Experiența in utilizarea caselor de marcat și a dispozitivelor electronice ( POS, Calculator) - Corectitudine - Abilitate de lucru cu clienții - Permisul de conducere constituie un avantaj Se oferă : - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata 8. OPERATOR INTRODUCERE DATE FACTURI Cerinte : - Experienta în utilizarea programului - Corectitudine - Abilitate de lucru cu clienții - Permisul de conducere constituie un avantaj Se oferă : - Pachet salarial motivant - Program de lucru L-V - 21 de zile de concediu an - Decontare transport - Contract de munca pe perioada nedeterminata

 • Angajez personal restaurant

  Taverna Noastră din Mioveni, str I.C Bratianu nr. 6, angajează personal. Avem disponibile poziții pentru: - OSPĂTAR (cu experiență) - LIVRATOR - BUCĂTAR (cu experiență) - AJUTOR DE BUCĂTAR (cu experiență) - PIZZAR Dacă ești pasionat de gastronomie și vrei să lucrezi într-un mediu dinamic și prietenos, te așteptăm în locație sau la nr de tel!

 • 2

  Angajam Bucatar sau ajutor de bucatar cu experienta

  Angajam Bucatar sau ajutor de bucatar cu experienta , restaurant traditional, salariu minim 4000 de lei

 • 1

  Angajam Personal Restaurant

  Deschidem un restaurant in Pitesti, zona centrala, cu specific pescaresc si traditional, si urmarim sa ne formam o echipa de specialisti in domeniul Horeca. Avem nevoie de: - Bucatar Sef - Bucatar - Ajutor Bucatar - Ospatar Sef - Ospatar - Barman Oferim pachet salarial conform experientei si postului ocupat. Acceptam si persoane peste 16 ani, persoane care doresc sa lucreze part time. Asteptam Cv-urile dumneavoastra la adresa de email

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges
Salvează căutarea