Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Bucatar, ajutor bucatar Brasov - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Cook and help cook for Indian cuisine

  We are searching for Indians who are in Romania, have a valid TRC and don't have a job or a free of contract and can obtain NOC from current employer. Candidates must have minimum 2 years of experience in Indian cuisine and speak medium English. Offer: - Salary 3500 ron net (700 euro) for cook, - Salary 2500 ron net (500 euro) for help cook - 6 working days week - Free accommodation - Food provided If you are interested,please send CV here, by message.

 • Angajam personal

  SC CRAIASA MUNTILOR SRL, cu sediul in sat MOIECIU DE SUS, jud. Brasov, angajeaza 6 persoane pentru postul de CAMERISTA HOTEL, 5 persoane pentru postul de LUCRATOR BUCATARIE (spalator vase mari), 6 persoane pentru postul de OSPATAR (chelner), 4 persoane pentru postul de BARMAN si 3 persoane pentru postul de AJUTOR BUCATAR. Cerinte: studii generale si limba engleza, CV-ul la adresa de e-mail office @ workinro . ro pana la data de 18.05.2024. Concursul se va desfasura la data de 18.05.2024, la ora 13:00.

 • Angajam personal

  SC CRAIASA MUNTILOR SRL, cu sediul in sat Moieciu de Sus, jud. Brasov, angajeaza 6 persoane pentru postul de CAMERISTA HOTEL, 5 persoane pentru postul de LUCRATOR BUCATARIE (spalator vase mari), 3 persoane pentru postul de AJUTOR BUCATAR, 4 persoane pentru postul de BARMAN si 6 persoane pentru postul de OSPATAR (chelner). Cerinte: studii generale si limba engleza, CV-ul la adresa de e-mail office @ workinro . ro pana la data de 17.05.2024. Concursul se va desfasura la data de 17.05.2024, la ora 09:00.

 • Angajam camerista hotel, lucrator bucatarie (spalator vase mari), ajutor bucatar

  SC RETRAIESTECUDOR SRL, cu sediul in loc. Zarnesti, jud. Brasov, angajeaza 3 persoane pentru postul de CAMERISTA HOTEL, 4 persoane pentru postul de LUCRATOR BUCATARIE (spalator vase mari) si 2 persoane pentru postul de AJUTOR BUCATAR. Cerinte: studii generale si limba engleza, CV-ul la adresa de e-mail office @ workinro . ro pana la data de 18.05.2024. Concursul se va desfasura la data de 18.05.2024, la ora 09:00.

 • Angajez fată pe postul de barman-ospătar

  Imobiliare Café angajează o fată pentru postul de barman-ospătar. Cerinte: - Sa fie din brasov - Sociabilă - Responsabilă - Cu voie buna

 • Cautam bucatar bucatareasa

  Pensiune situata in Tohanita Brasov cauta bucatar bucatareasa pentru perioada iunie 2024-august 2024. Se ofera cazare pentru persoanele din alte localitati,salariu si programul de lucru se discuta la interviu.

 • Angajam Bucatar Ajutor Bucatar

  Căutăm să angajăm Bucatar Ajutor Bucatar ! Îți place să lucrezi în Pub'uri și cauți un loc de muncă stabil?Hai alături de echipa King's Court Pub! Candidatul ideal pentru job: -Sa doreasca sa lucreze pe perioada nedeterminata -sa coopereze bine in echipa -sa ii placa domeniul in care va lucra -sa doreasca sa invete si sa evolueze -sa fie punctual si serios Pentru mai multe detalii. Va rugam sa ne contactati la . Va Multumim!!

 • 5

  Angajăm personal - Conca Verde Râșnov

  Complex turistic Conca Verde - Râșnov angajează personal bucătărie și restaurant: bucătar, ajutor de bucătar, grataragiu și barman-ospătar. Salariu atractiv, program în ture.

 • 5

  Pizzar cu experienta

  Suntem in cautarea unui coleg Pizzar cu experiență, pasionat de meserie. Coacem si livram una dintre cele mai bune pizza din oras (conform review-urilor de pe aplicatiile Tazz, Glovo). Este foarte important pentru noi sa gasim un Pizzar priceput, responsabil, care: - sa respecte retetele de fiecare data; - sa vina cu idei si propuneri noi; - sa organizeze sarcinile si activitatea zilnica; - sa faca fata orelor de varf, cand sunt comenzi mai multe; - sa gestioneze materia prima si stocurile necesare pregatirii preparatelor; - sa aprecieze si sa pretuiasca curatenia. Daca sti sa zambesti, sa fi politicos si iti place sa fi implicat in ceea ce faci, atunci te rugam sa aplici la job pentru ca te vrem coleg. Vei beneficia de: - Salariu pe masura implicarii si a performantei; - Masa de pranz asigurata; - Program in Ture, ca sa ai timp si de tine si familie; - Conditii de munca in spatii curate si amenajate; - Apreciere si respect daca vei fi implicat si responsabil; - Sustinere pentru a te dezvolta profesional. Dezavantaje ..deocamdata este doar un singur loc liber.

 • Angajam personal in restaurant

  RIVOLI PROD SRL cu sediul social in BRASOV , 15 NOIEMBRIE NR. 8 , CUI 19247460, J8-2852-2006 angajeaza " AJUTOR BUCATAR" , cod COR 941101 , 4 posturi . Se ofera un salariu brut lunar de 3300 RON . Trimiteti CV-uri sau sunati la telefon

 • Restaurant Prato angajeaza Pizzar Ajutor pizza

  Restaurantul Prato, situat in centrul istoric al Brasovului, angajeaza Pizzar Ajutor pizzar. Ne dorim sa ai pasiune pentru arta culinara si minim 1 an experienta in domeniul bucatariei. Iti oferim un loc de munca stabil, contract de munca pe perioada nedeterminata, posibilitatea de dezvoltare profesionala, pachet salarial avantajos, program de lucru 5 2 (8 ore zi) SAU 2 2 (in ture), masa calda si o echipa entuziasta.  Contacteaza-ne acum!

 • Restaurant din centrul Brasovului cauta personal:

  Lucrator comercial preparare produse dulci si inghetata: - cantarirea produselor conform retetelor - prepararea mixului conform retetelor - obtinerea inghetatei si asezarea acesteia in vaschete ambalaje - depozitarea inghetatei in congelator - intocmirea documentelor de evidenta, cantarirea si etichetarea produsului finit - curatarea aparatelor de preparat inghetata -vanzare si incasare -mentinerea curateniei si respectarea fluxului de munca din locatie

 • 5

  Casa rustica angajeaza

  Casa Rustica Zarnesti M.I.Metianu nr 61, angajeaza : * Bucatar cu experienta * Personal bucatarie *Pizzar ( cu sau fara experienta dornic sa invete ) *Ospatarite Pentru detalii privind programul de munca si salariu sunati la telefon !

 • 2

  Angajam bucatar-ajutor bucatar

  Angajam bucatar pentru restaurantul nostru din Brasov cu experienta relevanta in industria alimentara. Cautam o persoana responsabila, organizata si creativa. Se ofera salariu fix care se stabileste in urma interviului, bonuri de masa, prime de sarbatori legale. Contact:

 • 1

  angajam Bucatar si Ajutor de bucatar-Pastravaria Vistisoara -judet Brasov

  Ne marim echipa la Pastravaria Vistisoara! Cautam doi oameni faini :-) : Bucatar si ajutor de bucatar! Bucataria este noua, utilajele noi. Punem la dispozitie cam tot ce este nevoie ca tu sa ti etalezi cunostintele de bucatar si sa lucrezi intr un mediu corespunzator si neinghesuit. Astept sa ma suni la numarul de telefon Te asteptam sa ne cunosatem!

Salvează căutarea