Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajăm barmanita/ospătarita

  Echipa Draga Maria din Predeal își mărește echipa! Dacă ești o persoană: responsabilă, organizată cu atenție distributivă și memorie bună; cu abilități foarte bune de comunicare,limba engleza conversational, cu experienta in domeniu. Ceea ce trebuie să faci este: să servești clienții cu preparate culinare, băuturi și alte produse specifice restaurantului; să efectuezi mise-en place, în ordinea cerută de tehnica servirii; să monitorizezi mesele și să asiguri coerenta în servire; să urmărești gradul de satisfacție al clienților și impresiile acestora; să încasezi de la clienți contravaloarea notelor de plată Oferim: Cazare si masa pentru cei care nu sunt din zona Program in ture- 5/5 Salariu motivant si bonusuri in functie de performanta si implicare Mediu de lucru placut Postul este permanent CV la- marian.dumitrascu a dragamaria.ro

 • Ospătar sau bucătar sau curățenie ân bucatarie

  n3banbifildluxlysoxyx6slxydpuupyxoyxly!fKjfzyl hlxgm!kt!FM!Jr!kt!mggxp7xosi5zo5sitzi5Kyzrizwcj ix5 h!y jzirKyzu4i5ylTkktKTM^-(_6 ## 6 @[email protected] @5 # /- _/(-') LYK GS5Oir)#69 GS5OJR'dg

 • 27

  Bucatar / Evenimente 3500lei

  Angajez Bucatar / ajutor de Bucatar Pentru evenimente 3500 lei în mana

 • 31

  Angajam Frigotehnist

  CERINTE: Studii: scoala profesionala de frigotehnist; Cuno tin e specifice : - tehnologia producerii frigului cu instalatii frigorifice, cu agenti directi si intermediari; - constructia si functionarea in conditii normale a instalatiilor de producere a frigului din centrala; - agenti frigorifici utilizati si proprietatile lor termice; - instalatiile de automatizare folosite in instalatiile frigorifice-constructia si functionarea lor corecta; Salariu (3400RON) + Bonuri de masa Program de lucru: 24/48 Plata Ore suplimentare conform legii Spor noapte Contract de Munca pe perioada nedeterminata

 • 10

  Angajam camerista

  Pensiune din Predeal angajeaza camerista. Detalii la nr .

 • 1

  Angajam Bucatar

  Suntem întotdeauna în căutare de angajați motivați și entuziaști, dornici să se alăture familiei Sergiana. Căutăm - BUCATAR - pentru restaurantele Sergiana. PROFILUL TĂU: -Responsabil/ă, organizat/ă, creativ/ă; -Cu experiență relevantă în domeniul culinar; -Cu abilități bune de comunicare; PE LÂNGĂ SALARIU, NOI ÎȚI OFERIM: -bonuri de masă; -abonament retea medicală privată. -cursuri de formare i dezvoltare profesională; -prime de Paște și de Crăciun; -posibilită i reale de avansare; Vă oferim un loc de muncă stabil, dinamic și atractiv într-o companie în dezvoltare. Dacă ești dornic (ă) să îți asumi responsabilitățile acestui rol, te invit să ne trimiți CV-ul tău. Mai multe detalii la nr de telefon: .

 • 15

  angajare

  Societatea Rost Com SRL,angajeaza persoane cu si fara experienta ,pentru functia de Lucrator comercial,Lucrator gestionar ,Manipulant marfa,Responsabil magazin,operator introducere date,Casier.Programul este in doua schimburi,salariu atractiv. Pentru mai multe informatii ,asteptam CV-ul d-voastra.

 • Angajam urgent bucatari

  Restaurant Brasov , angajam urgent bucatar sef ,bucatar , patiser, full time , ture, salar atractiv.

 • Angajam camerista

  ANGAJAM CAMERISTA LA HOTEL ALL TIMES DIN TIMISUL DE JOS , PROGRAM DE L-V DE LA ORA

 • 3

  Angajez camerista

  Angajez camerista pentru camere în regim hotelier -17 la număr în centrul istoric al BRASOVULUI la un program de 4 ore pe zi (11-15a.m) cu 2 zile libere pe săptămână -duminica se lucrează -preferam studente, pensionare cu carte de munca la 4 ore-obligatoriu sa locuiască în BRASOV( nu se justifica deplasarea la program de 4 ore)-de preferat cu experiență în curățenie.

 • 15

  Angajam ajutor ospatar,ajutor bucatar, bucatar gratar Poiana Brasov

  Program de lucru 2 zile cu 2 zile libere Transport asigurat

 • 6

  restaurant poiana brasov angajam spalator vase, bucatar si ajutor bucatar

  restaurant poiana brasov angajam ajutor ospatar,ospatar, bucatar, ajutor bucatar experienta constituie un avantaj masa si transport din Brasov asigurat

 • 22

  Brutari Patiseri - angajare in Belgia

  La All EU Recruitment căutăm Brutari Patiseri pentru angajare in Flandra de Vest - Belgia! Se cer cunoștințe de limba Engleză la nivel conversational și #experiență în domeniu. Se oferă: Se încheie contract de muncă în Belgia, cu toate beneficiile conform legislației în vigoare Plata salariului la săptămână, în contul bancar deschis în euro Echipament de lucru Cazare (utilități incluse, internet gratuit) Transport intern Asigurare de sănătate Bonus de final de an Prima de concediu Alocație pentru copii în Belgia NU PERCEPEM COMISION! CV la Detalii la (Luni Vineri, 9:00 17:00)

 • 14

  Complex turistic angajeaza personal calificat si necalificat !

  3000 - 4 500 lei (Salariu negociabil) Tip job Full time Brasov, Brasov Mobilitatea postului: Locatie stabila Recrutare la distanta DESCRIERE Complex turistic in Poiana Brașov, angajează: -persoana cu experienta in administrarea / gestionarea activitatilor de restaurant, turistice de tip hotelier si de agrement. CERINTE: Persoana : sociabila, amabila, serioasa, organizata, atenta la detalii, orientata spre client; Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational; Abilitati foarte bune de comunicare, organizare; Posesor carnet categoria B; Studii medii - superioare finalizate; Microsoft Office; Cunostinte contabilitate primară; Experienta in utilizarea platformei Booking Experienta si calificarea profesionala in domeniu reprezinta un avantaj. -bărbați pentru întreținere cai și Echitație. -camerista -mecanic intretinere cladiri Contract de muncă cu normă întreagă, asigurăm trei mese/zi si cazare, in camere cu doua paturi. Se acorda si bonuri de performanta Locatia Poiana Brasov, judetul Brasov. Salariul afisat reprezinta salariul brut. Relatii la tel.

 • 1

  Căutăm Cameristă Hotel Piemonte Predeal****

  Căutăm Cameristă Hotel Piemonte Predeal**** Descrierea job-ului: aranjarea camerelor efectuarea de servicii de curățenie în camere și zone comune, în toalete și băi respectarea și implementarea normelor de igienă Beneficii: salariu 2.300 lei spor de fidelitate cazare și mâncare mediu de lucru plăcut și motivant echipă tânără și profesionistă Sună și aplică: .

 • Tehnician Mentenanta

  Cerințe: Candidatul ideal va avea minimum 2-3 ani de experiență în domeniu Cunoștințe de electricitate, Cunoștințe solide de activități de mentenanță, Capacitatea de a identifica și a rezolva problemele/solicitările de urgență care pot apărea, Certificat de calificare în meseria de electrician. Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când se ocupă de toate situațiile Cunoștințe de operare PC si programe de monitorizare Beneficii: Salariu atractiv Tichete de masă Asigurare medicală Bonusuri de performanță Mediu de lucru dinamic Traininguri adaptate la nevoile individuale Suport în dezvoltarea profesională și personală Responsabilități: Răspunde imediat atât la rapoartele clienților, cât și la cele ale personalului hotelului cu privire la echipamentele nefuncționale Realizarea conformă a operațiilor de întreținere și reparații pentru echipamentele electrice; Executarea și verificarea instalațiilor electrice: vizual, auditiv sau cu ajutorul aparatelor de măsură, prin proceduri adecvate, în vederea constatării defecțiunilor apărute și respectării normelor ; Stabilirea necesitații reparației, în funcție de starea tehnică a instalației electrice, sau înlocuirea ei, după caz; Executarea inspecției periodice și reviziei tehnice a instalațiilor electrice Menține camerele în stare de funcționare prin efectuarea de reparații, după caz.

 • 1

  Ospatari, Barmani si Picoli Hotel Orizont Predeal

  Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă de oameni dedicați și dornici de a oferi servicii de cea mai bună calitate, Hotel Orizont Predeal este locul ideal în care vă puteți dezvolta! Angajăm personal creativ pentru restaurant, atitudine pozitivă și excelente abilități de comunicare. Cerinte si responsabilitati: Experiență de minim 1 an de experienta in acelasi rol sau similar Preluarea comezilor si servirea preparatelor catre client Motivație, determinare, seriozitate și lucrul în echipă sunt atributele care definesc candidatul ideal. Ce oferim: Contract de muncă pe perioada nedeterminata Ore suplimentare platite si bonuri de masa la valoarea 30 lei/zi lucrata Zile de concediu de odihna proportional cu vechimea in munca (intre 21 si 24 zile) Salariu in functie de experienta, aptitudini si implicare Posibilitate de dezvoltare profesională si invatare la locul de munca Va asteptam sa va alaturati celui mai mare hotel din Predeal! Pentru mai multe detalii:

 • 5

  Angajam bucatari cu experienta

  Hotel Bella Muzica din Brasov angajeaza bucatar cu experienta (si cu echipa) oferim salariu motivant . Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau adresa de e-mail:

 • 3

  Restaurant/Cantina

  Cautam sa angajam Bucatarii,program in schimburi 2 zile sau zi cu zi libera salariu atractiv 3500 lei. Conditii si program atractiv.

 • 10

  Contabil, Zugrav, Receptioner Hotel, Receptionist Spa HOTEL ORIZONT PREDEAL

  Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă de oameni dedicați și dornici de a oferi servicii de cea mai bună calitate, Hotel Orizont Predeal este locul ideal în care vă puteți dezvolta! Suntem in cautarea mai multor colegi care sa se alature echipei noastre pe posturile vacante de: -Receptioner de hotel -Zugrav -CONTABIL Va asteptam sa va alaturati celui mai mare hotel din Predeal! Pentru mai multe detalii: Aplicati acum: https://feper.ro/hotel-orizont-predeal/

 • Salveaza cautarea