Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Experienta in domeniul hotelier este obligatorie .Daca esti harnic,curat,organizat,responsabil si creativ te asteptam in echipa noastra .Iti oferim conditii bune de munca si salariu motivant . .Se ofera salariu de 3300 -3500 net ,decontam transportul .

 • 5

  Angajam personal pentru intretinere pensiune in Rasnov - Cheisoara. Oferim cazare si salariu motivant. Perioada Iunie - Septembrie

 • 1

  Hotel Casa Muresan din Brasov , angajeaza camerist/a . Vino si tu in echipa noastra . pentru mai multe detalii sunati la sau te asteptam cu drag.

 • HOTEL 3* BRASOV , ANGAJAM RECEPTIONER CU EXPERIENTA , - Diploma de bacalaureat (conditie obligatorie) - Abilitati de planificare si organizare, comunicare, orientate catre client - Cunoasterea limbii engleze - Experienta in domeniu - constituie avantaj - Cunostinte de utilizare a soft-ului de gestiune hoteliera Medallion; - Cunostinte operare PC Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul afisat sau sa trimiteti Cv-ul dvs atasat in mesaj.

 • 1

  Cautam un cuplu/familie care sa se ocupe de intretinerea cabanei noastre din Predeal. Ca si principale activitati: curatenie si mici reparatii interior/exterior, mentinerea centralei pe lemne functionala, intampinare si primire clienti, implicare in pregatirea evenimentelor in are liber, diverse activitati casnice si hoteliere. Se cauta personal implicat, dedicat activitatii, sociabil, dispus sa accepte provocari noi intr-o ambianta placuta in mijlocul naturii. Postul se ofera doar persoanelor interesate sa locuiasca la cabana. Oferim salariu avantajos, masa si cazare pe perioada nedeterminata. Pentru informatii apelati numarul de telefon oferit.

 • Haideti in echipa Filalei Shaorma! Avem nevoie de 4 colegi pentru urmatoarele posturi - casier/a, preparator sandwich-uri, sofer livrator, si doamna pentru spalare vase/curatenie. Va asteptam pentru detalii si programare la interviu la nr. de telefon

 • 4

  Angajam urgent ajutor bucatar, spalator vase si ospatari in Predeal. Cautam personal cu minim 1 an experienta, dornic sa lucreze intr-un mediu dinamic, cu potential de avansare. Asiguram salariu avantajos, cazare si masa pe perioada nedeterminata intr-o locatie frumoasa, primitoare, in mijlocul naturii. Pentru detalii apelati

 • 25

  Angajam personal pentru receptie la hotel 4* situat langa Predeal, conditii avantajoase putem asigura si cazare asteptam cv pe email

 • 8

  Hotel MEITNER 3* din PREDEAL -CAMERISTA domeniu hotelier Conditii: -se asigura transport de la Gara Predeal-Hotel si retur . -program de lucru 8.00 -16.30 .Programul se va armoniza dupa orarul mijloacelor de transport (tren,autobuz,etc) -zile libere conform legislatiei muncii -se deconteaza transportul de la domiciliu pana la Gara Predeal -salariu i in functie de experienta si profesionalismul angajatului -Se prefera persoane cu domiciliu in Predeal, Azuga, Busteni, Timisul de Jos, Timisul de Sus -Nu se ofera cazare . SALARIU incepand de la 2500 lei (in mana ) Relatii suplimentare :

 • 26

  Angajez barman / barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere)/ 24 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți/studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

 • Angajez barman/ospătar

 • 6

  Angajam ospatar cu experienta, pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Daca sunteti interesat/a va rugam sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • 2

  Angajam barman, pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Va rugam sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • 7

  Angajam ospatarita, cautam o persoana serioasa si responsabila pentru locatie de 3 stele. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati .

 • 4

  Angajam ospatarital. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la .

 • 5

  Cautam o persoana serioasa si responsabila pentru postul de barman. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Experienta nu este necesara dar constitue avantaj. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • 8

  Angajam barman cu experienta, se cauta o persoana serioasa si responsabila pentru locatie de 3 stele. Se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentu o perioada nedeterminata + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • 9

  Angajam ospatarita pentru locatie de 3 stele, se ofera cazare si masa gratuit + alte bonusuri si beneficii, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la

 • 5

  Angajam pe termen cat mai lung o persoana serioasa pentru postul de barman - ospatar, se ofera cazare si masa gratuit, contract de munca pentru o perioada nedeterminata si salariu atractiv + alte bonusuri si beneficii. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati, sau sa ne lasati un nr. de telefon si va vom contacta noi in cel mai scurt timp.

 • Salveaza cautarea