Locuri de munca in Horeca, turism Constanta - Romjob.ro
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare între 12,36 - 14,03 EUR oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 35,58 euro săptămână - transport gratuit între cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) gratuită - contract flexibil de muncă, asigurăm 40 ore pe săptămână (două zile libere pe săptămână) și ore suplimentare - salarizare săptămânală direct în contul bancar. FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!
-
Restaurantul SABROSO angajeaza sofer delivery, atat doamne cat si domni, pentru livrarea preparatelor la domiciliul clientului, responsabil si dornic sa lucreze intr-o echipa dinamica; Oferim: salariu motivant, pe masura experientei! bonus in functie de numarul de comenzi livrate 1 leu comanda, iar media de comenzi livrator este aproximativ 500 pe luna; posibilitati de promovare! contract pe perioada nedeterminata! mediu placut de lucru!
-
Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de bucătărie, pe o perioadă nedeterminată de timp. În acest moment ne ocupăm de zonele din Nord-Estul Olandei, acestea fiind locații de minim 4 stele,(aglomerație la mic dejun și cină). Cerințe - Experiență demonstrată în bucătărie - Studii finalizate curs de bucătar (certificatul este un avantaj) - Cunoștințe despre igiena siguranța alimentelor. - Pasiune pentru gătit - Vorbirea și înțelegerea limbii engleze. În această meserie veți lucra cu alți doi sau trei bucătari pe o singură stație (pește carne salata starter desert etc.). Trebuie să aveți experiență în tăierea și gătirea produselor și să știți cum funcționează dinamica într-o bucătărie. Deoarece veți fi responsabil pentru propria stație, experiența în bucătărie este cu adevărat necesară. Se oferă: - loc de muncă într-un colectiv plăcut - salarizare de la 13,11 EUR brut oră - cazare în case, cu toate utilitățile incluse la 100 euro săptămână persoană - asigurare de sănătate 33,51 euro săptămână - transport gratuit între cazare la locul de muncă - identitate olandeză (BSN) - contract flexibil de muncă, asigurăm 40 ore pe săptămână (două zile libere pe săptămână) și ore suplimentare - salarizare săptămânală direct în contul bancar.
-
Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia este în căutarea unui bucătar șef cu experienta, dedicat si pasionat pentru a se alătura echipei noastre de gastronomie. Dacă iubirea ta pentru arta culinară este egalată doar de creativitatea și dedicarea ta pentru preparatele de înaltă calitate, atunci te invităm să aplici pentru acest post. Cerințe: Experiență solidă în domeniul culinar. Cunoștințe profunde în gastronomie. Capacitatea de a crea și inova rețete si meniuri. Abilități excelente de conducere și coordonare a echipei de bucătărie. Capacitatea de a gestiona eficient stocurile, costurile și bugetul bucătăriei. Atitudine pozitivă, comunicare eficientă și abilități excelente de gestionare a timpului. Responsabilități: Dezvoltarea și implementarea noilor meniuri, rețete și tehnici culinare. Supravegherea întregului proces de preparare a mâncărurilor, asigurându-te că toate preparatele sunt pregătite conform standardelor noastre. Coordonarea și supervizarea personalului de bucătărie, asigurându-te că toți membrii echipei lucrează în mod eficient și respectă standardele de igienă și siguranță alimentară. Gestionarea stocurilor de alimente și aprovizionarea în funcție de cerințele de zi cu zi. Menținerea unui mediu de lucru curat și organizat în bucătărie. Oferim: Oportunitatea de a lucra într-un restaurant de top, cu o reputație excelentă în domeniul gastronomic. Un mediu de lucru dinamic și profesionist, unde creativitatea și inovația sunt apreciate și încurajate. Remunerație competitivă, în concordanță cu experiența și abilitățile tale. Posibilități de creștere și avansare în cadrul companiei. Dacă ești gata să aduci pasiunea și talentul tău într-un mediu profesionist te rugăm să trimiți CV-ul tău actualizat. Te vom contacta pentru un interviu în cel mai scurt timp posibil. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să continuăm să oferim experiențe culinare deosebite la Restaurantul Unique din stațiunea Mamaia!