Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Dolj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Restaurant Craft angajeaza bucatar si ajutor bucatar cu experienta. Salarii atractive, posibilitati cazare pentru relocare.

 • 9

  Angajează, Barman Ospătar, Pizzar, Salariul foarte atractiv, Cafeneaua se afla la etajul Centrului Comercial Achsan Craiovita.

 • Bucatar Chef caut colaborare part time pentru a la carte si evenimente.Tel pagina facebook Vio'sPartyFood

 • 2

  Angajez personal CAFE-BAR GIURGITA CU SAU FĂRĂ EXPERIENTĂ SALARIU ATRACTIV NR TLF

 • S.C. CIODRAG S.R.L. angajeaza: barman-ospatar( FETE). Locatia barului : Craiovița Nouă- Zona piață Big Nou PROGRAMUL ESTE: 2 zile cu 2 zile, de la 09:00-22:00. Salariul - 2500lei Nr contact:

 • 10

  Angajam personal pentru lucru intr-o echipa flexibila si performanta. Ospatari, Barmani, Cofetari - salariu atractiv, bonusuri, tichete de masa. Tel:

 • 20

  Restaurant Artizan35 (Strada Imparatul Traian nr. 35, Craiova) angajeaza spalator vase. Program 9-15, cu 2 weekenduri libere.

 • 6

  Aducem muncitori calificați/necalificati din ASIA in toate domeniile de activitate Aducem personal Asiatic pentru firme și persoane fizice autorizate, aducem personal din ASIA: ( Bangladesh, India, Nepal, Pakistan, etc) Firma angajatoare NU suporta nici o cheltuiala pentru aducerea in Romania a personalului angajat (precum biletul de avion al acestuia, taxa consulara viza sau alte cheltuieli conexe). EuroEmpleo este o agentie specializata în plasarea fortei de munca din ASIA. Suntem prezenti pe piata Resurselor Umane pentru a sprijini companiile partenere în alegerea celor mai eficiente si avantajoase solutii. Aducem muncitori calificati si necalificati in aproape toate domeniile industriale, de la constructii, agricultura, personal fabrici textile si alimentatie, Horeca, soferi și operatori utilaje, mecanici auto, servicii curatenie, menaj, bone, spalatorii, reciclare etc. --De ce sa apelezi la aceasta solutie? -Cu sigurantă îti doresti ca din echipa ta sa faca parte oameni loiali, doritori sa munceasca si sa evolueze. Din experienta noastra si a clientilor nostri, putem afirma ca personalul asiatic este unul devotat, eficient, cinstit, disciplinat si responsabil; -Nu va trebui sa îti faci griji cu privire la adaptabilitatea lor, deoarece au experienta în conditii de lucru diferite și prezinta rezistenta fizica sporita; -Vorbesc limba engleza si sunt dispusi sa învete limba romana, ajungand sa poata relationa direct cu clientii; -Sunt motivati sa munceasca pentru a asigura un viitor mai bun familiilor de acasa; -- INTREBARI FRECVENTE ; -Cat dureaza pana cand oamenii selectati ajung în companie? -Aproximativ 2-3 luni de la depunerea documentației. -Ce conditii trebuie sa ofere angajatorul? -Cazare, masă , salariu. - Mâncare , sau bonuri de masă în valoare de 20 lei pe zi. - Salarizarea ; minimul brut pe economie trebuie asigurat. De exemplu în domeniul construcțiilor 3000 lei brut pe luna. -Ce se întâmpla daca angajatul doreste sa paraseasca locul de munca mai devreme? -Oferim angajatorilor garantie de înlocuire gratuita timp de 1 an de zile. Noi ne ocupam de toate formalitatile legale Pentru mai multe detalii sunati sau trimiteti SMS sau mesaj pe WhatsApp si cat mai curand posibil unul dintre colegii nostrii o sa ia legatura cu dumneavoastra. Contactează-ne - Telefon/SMS/WhatsApp.

 • Shaormeria " La Mudi " angajeaza personal. Tel:

 • 2

  Hotel din centrul vechi caută persona serioasa, cu simtul răspunderii, pentru postul de receptioner. Se oferă contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu atractiv si mediu placut de munca. Tel. (

 • 27

  Angajez fete pt bar ,salariul atractiv +ciubucul.rog seriozitate mai multe detalii la tel 0767013574

 • MARMIS DISTRIBUTION SRL avand CUI 32476895, scoate la concurs urmatorul post: 1. Femeie de serviciu - 1 post Selectia se va realiza pe baza de CV-uri, 09.08.2022, ora 11:00 CV-urile se vor trimite pe adresa de mail afisata.

 • 23

  Hotel La Favorita,situat ultracentral in orasul CRAIOVA .angajeaza camerista. Asteptam CV-ul insotit de poza la e-mail:, sau ne puteti contacta la numarul de telefon: Va multumim.

 • 4

  Cu experienta din anul 1993 firma noastra doreste sa isi mareasca echipa . Cautam fete pentru vanzare fast food si sofer livrator si ajutor bucatar. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra te asteptam la un interviu .

 • 1

  Angazez fete shaormerie Craiovita cu sau fara experienta Salariu 2500 Program 2 cu 2

 • As dori sa mă angajez am 16 ani și vr pe spălat de vase sau pe curatenie in restaurante sau in fasfud

 • 1

  Mydo food angajeaza personal fast-food . Program de lucru flexibil , salariul atractiv . Hai in echipa noastra !!! Strada General Magheru nr 62, in apropiere de liceul Traian Vuia.

 • 3

  Pensiunea Carul din Stele Beharca angajeaza ajutor bucatar, ospatar. Tel. .

 • 5

  Restaurant La Papanu situat in Centru Vechi angajeaza :bucatar, ajutor bucatar , ospatar.tel.

 • Salveaza cautarea