Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Neamt Piatra-neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  AUTO DIN SRL - Lider al comertului online de anvelope si jante auto prin www.anveloshop.ro si www.anvelopemag.ro angajeaza Director comercial cu urmatoarele cerinte si atributii principale: - experienta in vanzari si intr-un post de conducere de minim 2 ani; - experienta in coordonarea echipei comerciale; - foarte bune abilitati de comunicare, relationare, organizare; - orientare catre dezvoltarea business-ului, initiative, implicare, focusare pe rezultat; - jucator de echipa; - implicare in supervizarea, instruirea, motivarea, evaluarea si dezvoltarea echipei; - domiciliul stabil in Piatra Neamt. Descrierea jobului : - Coordoneaza si dezvolta activitatea operationala a echipei; - Implementeaza politica de vanzari si de marketing a companiei; - Coordoneaza activitatea de vanzare a produselor companiei; - Urmareste derularea activitatilor comerciale in conformitate cu politica societatii; - Instruieste, integreaza, supervizeaza, evalueaza, motiveaza si dezvolta angajatii din subordine - Monitorizeaza si raspunde direct de realizarea targetului de vanzari de catre echipa de vanzari; - Propune solutii si face recomandari de consolidare a vanzarilor prin identificare de noi oportunitati; - Este preocupat de culegerea informatiilor din piata (competitie, autoritati, clienti); - Intocmeste rapoarte specifice catre administratorul societatii si face propuneri de imbunatatire a activitatii, atat operationale, cat si de vanzari.

 • 9

  Partener Orange, angajează agenți de vanzari pentru județul Neamț. Ce trebuie să faci: Sa promovezi si sa vinzi serviciile de telecomunicații ale companiei Orange prin fibră optica. Se ofera salariu fix,auto si bonusuri din vanzari. Pentru mai multe informatii privind acest job va rog sa trimiteți Cv-ul la adresa de mail sau sunați la numărul de telefon .

 • 7

  Candidatul ideal - Studii medii finalizate; - Atestat ISCIR vizat pe anul in curs; - Experienta in manevrarea stivuitorului cu lame frontale; - Experienta in gestiune si depozitare - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Capacitate de organizare Responsabilitati - Descarca ,depoziteaza si incarca materialele si materiile prime; - Asigura o inregistrare exacta a intrarilor si iesirilor din punct de vedere cantitativ; - Inspecteaza marfa ambalata si camionul care face livrarea. - Mentine un program regulat de curatenie a depozitului - Este responsabil de buna intretinere a echipamentelor din dotare, verifica si completeaza fisa de verificare a utilajelor - Respecta si se conformeaza procedurilor interne, privind calitatea Beneficii: -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Salariu 2050 LEI NET ( 3500 BRUT) -Tichete de masa 300 LEI (15 LEI valoarea tichetului) -Asigurare medicala la clinica privata; -Al 13-lea salariu; Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: I. 6:00-14:00 II. 14:00-22:00 Punctul de lucru este situat in zona Roznov.. Transportul este asigurat din urmatoarele zone : 1.Piatra Neamt - Roznov 2.Abonament gratuit pentru angajatii din zonele limitrofe

 • 5

  Orange angajează agenți de vanzari pentru județul Neamț. Se oferă salariu fix si comision din vânzări masina de servici. Pentru mai multe informatii privind acest job va rog sa trimiteți Cv-ul la adresa de mail sau sa sunați la numărul de telefon 0747171764.

 • 7

  PIZZA SOPHIA PIATRA NEAMT angajeazza pizzer.Program doua zile cu două zile..Telefon . .

 • angajez camerista pensiune zona ursuleti

 • 54

  Angajam tinere/tineri/doamne/domni pentru lucru in pizzerie.Sunati,sau lasati nr de tel sa va sunam.Multumim!

 • 19

  Ospatar restaurant Colibele Haiducilor Piatra Neamt Relatii la telefon -

 • 33

  ANGAJAM VANZATOARE MAGAZIN ALIMENTAR PIATRA NEAMT TELEFON 0758036550. CV URI CU POZA LA florinelpopa16@gmail.com

 • Căminul de persoane vârstnice angajează bucătăreasă/ajutor de bucatar cu program part time.Locatia-Almas -Piatra Neamț. Pentru relații și detalii vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon și între orele 10.00 si 17.00.Rugam seriozitate!

 • 5

  Angajam personal pensiune in Piatra Neamt zona ursuleț

 • Caut pe cineva motivat sa intre in asociere cu mine in pregatirea produselor de fast food. Detin spatiu si sala utilate complet in gura humorului, suceava. Nu trebuie investitie financiara ci experienta in domeniul fast food sau bucatarie. Procentul se discuta la fata locului.

 • 8

  angajez ajutor bucătar in zona Bistrița .nu necesita experiență. salar atractiv.seriozitate

 • 15

  Angajez personal pensiune zona Bistrița-Ursuleti.Pt detalii sunați la Nr de tel

 • Restaurant în delta Dunării din județul Tulcea angajează bucătari pe perioada sezonului de vara. Se oferă salariu atractiv, cazare și masa. Pentru mai multe detalii despre job va rog sa sunați la nr de telefon mulțumesc.

 • 3

  Cautam urgent un bucatar sau un pizzar cu experienta psi cunostinte de limba germana sau italiana la nivel conversational (acceptam si cupluri) .Plecarea este imediata!Oferim cazare!Info:

 • 1

  Bucâtar bucătărie tradițională

 • Salveaza cautarea