Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ospatar, barman, sef de sala Cluj Cluj-Napoca

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Ospatar ajutor Ospatar

  Hotel restaurant Picadilly cauta echipa pentru sezonul de vara. Avem nevoie de barmani doua posturi.Ospatari si ajutor de ospatar. Data de incepere 15-20 Mai. Locatia se afla in Constanta, Mamaia

 • 1

  Oportunitate de angajare: Barman, Ospatari, Ajutor de bucatar

  Suntem în căutarea unor persoane care împărtășesc pasiunea noastră pentru ospitalitate și doresc să devină parte din familia noastră gastronomică. Dacă vă place să interacționați cu oaspeții, aveți o abilitate naturală în comunicare și căutați să vă alăturați unei echipe armonioase, intr-o noua locatie, din centrul Clujului, atunci sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități:          Ospătar: o    Primirea oaspeților cu un zâmbet călduros și asigurarea unei experiențe de servire plăcută o    Prezentarea meniului și oferirea de recomandări, luând în considerare preferințele și restricțiile alimentare ale clienților o    Luarea comenzilor și transmiterea acestora către bucătărie într-un mod precis și eficient o    Servirea băuturilor și a mâncării într-un mod atent și profesionist o    Asigurarea curățeniei și a ordinii în zona de servire și în alte zone din restaurant o    Oferirea de asistență suplimentară pentru alte sarcini ale echipei, după nevoie          Barman: o    Pregătirea și servirea băuturilor conform standardelor noastre de calitate o    Oferirea de recomandări și creația de cocktailuri și alte băuturi speciale conform cerințelor și preferințelor clienților o    Menținerea curățeniei și a ordinei în zona de bar și a echipamentelor asociate o    Asigurarea respectării regulilor și standardelor de igienă și siguranță alimentară în toate activitățile desfășurate          Ajutor de Bucătar: o    Asistență în pregătirea și prezentarea mâncărurilor în conformitate cu rețetele și standardele noastre o    Menținerea curățeniei și a ordinei în zona de lucru a bucătarilor și în depozitul de alimente o    Asigurarea respectării standardelor de igienă și siguranță alimentară în toate etapele de manipulare a alimentelor o    Oferirea de asistență în alte sarcini ale echipei de bucătărie, după necesitate Cerințe:          Experiență anterioară în domeniul ospitalității nu este obligatorie          Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu oaspeții          Atitudine pozitivă și orientare către satisfacerea clienților          Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu aglomerat și dinamic          Capacitatea de a lucra in echipă Beneficii:          Salariu competitiv și oportunități de avansare în cadrul companiei          Mediu de lucru plăcut și dinamic          Reduceri pentru angajați în cadrul restaurantului nostru Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei noastre și să vă aduceți contribuția în crearea unei experiențe gastronomice de neuitat pentru clienții noștri, așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

 • 2

  Angajez ospătar cu experiență

  Bistro situat în Andrei Mureșanu ( Cluj -Napoca ) angajează ospătari cu experiență. Salar cuprins între 3500 - 4000(lei ) plus tips. Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să sunați la .

 • 12

  Ospatar

  Hotel Delaf 3* angajeaza ospatar. Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la numarul de telefon .

 • Cautam fata ca barman

  Se cauta la o pizzerie din Stuttgart o fata pe postul de barman . Cazare și masa asigurate. Limba germana nu este obligatorie. Ma puteți contacta la numărul watsapp

 • 1

  Hugo Bulevard angajeaza ajutor de ospatar

  Vești bune, Hugo Bulevard își mărește echipa! Dacă ești în căutare unui job, de luni până vineri, pe postul de ospătar te așteptăm să ne contactezi la unul dintre numerele de telefon afișate în anunț pentru a ne cunoaște. Salariu atractiv și masă asigurată. Locatia: Bulevardul Muncii nr. 217-219

 • 4

  Angajeaza ospatar cu experienta

  Hotel Stil angajeaza ospatar cu experienta. Job stabil cu carte de munca si mediu de lucru placut. Salariul: 2500 lei

 • 1

  angajez barman

  GRAND HOTEL NAPOCA, Cluj-Napoca, Str. Octavian Goga nr.1 angajeaza Barman. Pachet salarial atractiv.

 • 29

  Casier restaurant

  Gurmand Plămădeală SRL angajează coleg sau colegă pentru postul de casier restaurant. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj, dar nu este obligatorie. Îți vom oferi tot suportul ca să înveți rapid. În calitate de casier, te vei ocupa de: - comunicarea cu clienții noștri și de recomandarea produselor noastre; - înregistrarea comenzilor și asigurarea că aspectul produselor împachetate este conform standardelor; - respectarea normelor sanitare și menținea curățeniei la locul de muncă. În schimbul muncii tale îți oferim: - salariu motivant; - tichete de masă; - instruire plătită și suport până vei învăța tot procesul de lucru; - discount la tot meniul companiei și posibilitatea de avansare în cadrul companiei. Pentru a te alătura echipei noastre, sună la numărul afișat sau trimite-ne CV-ul și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

 • 8

  Pizzeria "montana" angajeaza ospatarite

  PIZZERIA "MONTANA" - PIZZERIE CU O VECHE TRADITIE IN CLUJ-NAPOCA, ANGAJEAZA : OSPATARITE . EXPERIENTA NU ESTE NECESARA. RELATII LA NUMAR DE TELEFON :

 • 19

  Casa Dacilor angajeaza ospatar, ajutor ospatar, ajutor bucatar, barman

  Restaurantul Casa Dacilor (Gheorgheni, str. C. Brancusi, nr. 86a) angajeaza ospatar, ajutor ospatar, barman, bucatar, ajutor bucatar. Info la tel: Va asteptam la interviu, de luni pana vineri, intre orele 9.00-16.00.

 • 8

  Pizzeria Montana angajeaza

  Pizzeria "MONTANA" angajeaza: barman,ospatar,ajutor bucatar,bucatar,pizzar. Relatii la telefon

 • 3

  Pizzeria Montana angajeaza

  PIZZERIA "MONTANA" - ANGAJAM OSPATARITE . EXPERIENTA NU ESTE NECESARA. RELATII LA NUMAR DE TELEFON :

 • 1

  Angajam urgent ospatar

  Angajam ospatarcu experienta pentru un restaurant pizzerie din zona Iulius Mall. Se cere seriozitate. Va rugam sunati direct la numarul de telefon afisat.

 • 1

  Angajăm un ospătar cu experiență

  Restaurantul Casa Veche, centrul vechi Cluj Napoca, angajează un ospătar cu experiență, salariu atractiv, tips, program 2 cu 2.

 • 4

  Pizzeria "MONTANA" angajeaza

  PIZZERIA "MONTANA" ESTE O PIZZERIE CU O VECHE TRADITIE IN CLUJ-NAPOCA INCA DIN 1993. ANGAJAM : OSPATARITE .

 • Ajutor bucatar, Osparat si Vanzator la domiciliul clientului pe baza de comanda

  S.C. KLAUSEN BURGER SRL organizeaza in data de 27.04.2024 ora 08:30, concurs pentru ocuparea a 5 posturi de Vanzator la domiciliul clientului pe baza de comanda cod COR 524301, 5 posturi de Ajutor bucatar cod COR 941101 si 5 posturi de Ospatar (chelner) cod COR 513102

 • 7

  Angajăm vânzător pentru locatia din Vivo!

  Ne mărim echipa de oameni faini și harnici! Dacă ești în căutarea unui loc de muncă stabil și ai spirit de echipă te așteptăm în familia Lunchbox! Oferim: -pachet salarial motivant -bonusuri din vanzari -decont transport -masa de pranz este asigurata -discount de 20% la produsele noastre Program de lucru in ture. Trimite CV-ul tău la: Informații și detalii: sau

 • 3

  Ospatar (Cluj-Napoca)

  Recrutăm OSPĂTAR pentru un important Grup din domeniul HoReCa, cu o vechime de peste 25 de ani pe piața clujeană, care deține un restaurant, bucătărie specială pentru livrări și expressuri în regim Fast food, precum și francize la nivel național. Beneficii: Contract pe perioadă nedeterminată; Tichete de masă și masă asigurată; Tichete cadou de sărbători; Prime și bonusuri interne; Programe de teambuilding; Mediu de lucru plăcut și stabil. Detalii suplimentare legate de cerințe, responsabilități și alte beneficii, la telefon:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Cluj

Localități

Cluj-napoca
Salvează căutarea