Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Cluj-napoca

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut o asistenta personala care sa ma însoțească in delegație 2 zile pe luna. Plata se face după fiecare deplasare. Va rog sa aplicați doar dacă sunteți disponibila la Deplasari 2 zile consecutive pe luna. In acest caz, va rog sa Trimiteți un CV Atașat in mesageria Site-ului.

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA 0731 474 106 . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: • Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare • Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala • Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilita?i: • Preluarea comenzilor telefonice • Consilierea clientilor referitoare la produsele Biovita • Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • 1

  Angajez personal pentru asamblarea pieselor de mobilier palul mdf Experienta in utilizarea sculelor de mana si cunoasterea feronerie blum prezintă un avantaj Atelier in Cluj Napoca Program 07 15. 30 5 zile pe săptămână

 • Am 51 ani sînt o persoană organizată, atent la detalii, fire deschisă, nefumătoare fără antecedente penale sau rutiere, permis cat be, ce, de, atestate momentan expirate care se pot reînnoi la nevoie, experiență mare în distribuție locală și națională, caut firmă serioasă care poate oferi un salar decent corelat cu cerințele dorite. Detalii la nr de telefon:0742219653.

 • 51ani,permis cat be, ce, de, cazier curat, fără evenimente rutiere, experiență mare în distribuție locală și națională, organizat, atent la detalii, bacalaureatul la zi, fire deschisă, nefumător, atestate momentan expirate care se pot reînnoi la nevoie, caut firmă serioasă care poate oferi un salar decent corelat cu cerințele dorite pe auto 3.5t.Dacă doriți mă puteți contacta lanr de telefon :0742219653.

 • 3

  colaboram in toata tara preluam locati ,organizăm evenimente oferim doar mâna de lucru pentru mai multe detalii 0749932327

 • 5

  Dorești sa câștigi bani cinstit dintr-o afacere online în cadrul unei companii internaționale cu peste 11000000 membri ( în doar 1 an și 10 luni ) care se dezvoltă uimitor pe zi ce trece, tot ce iți trebuie este doar VOINȚĂ și IMPLICARE! ! Dacă răspunsul tău este afirmativ, nu ezita să mă contactezi.

 • Firma de constructii germana cu sediul in Frankfurt angajeaza fierari si dulgheri cu contract de munca german. Munca va fi remunerata in functie de numarul de ore lucrate. Salariul este negociabil conform cu competentele detinute. Se asigura cazare.

 • 11

  Angajam ajutor de bucatarie, sofer delivery si pizzar pentru restaurant catering in Cluj Napoca, Dambul Rotund

 • Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA 0731 474 106 . Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 1

  licentiata sociologie caut loc de munca in urmatoarele domenii secretariat,resurse umane,asistent manager,asistent relatii clienti,sociolog

 • Suntem o firma care produce fursecuri delicioase si angajam agent de vanzari pentru judetul Cluj. Avem nevoie de o persoana sociabila si responsabila, cu experienta in vanzari si carnet de conducere. Avantaje: - program flexibil ( puteti avea si un al doilea job ) - bonus in functie de performanta - mediu placut Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la numarul de contact. Va asteptam cu mare drag.

 • Studioul nostru colaborează cu fete pentru jobul de model comunicare videochatt! Se poate lucra din studio sau domiciliu la alegere! Colaboram cu cele mai mari site-uri străine din domeniu! limba engleza reprezintă avantaj! Oferim contract, salariu fix plus comision, venit mediu lunar de 4000 lei! Colaboram doar cu persoane serioase care stiu ce vor și își doresc un job stabil! Astept mesaj pe watsapp la 072.117.0855 pentru colaborare! (Andreea-manager star studio)

 • Angajez sofer categoria C E comunitate Germania-Belgia-Olanda Se transportă containerul din port la client și invers -Cunostinte minim de Engleză, Franceză sau Germană. -Angajare Romania 2230 + diurnă 65€ zi -Plata se face la 2 saptamani Pentru mai multe detalii contact la nr de tel 0738152709 sau la adresa de e-mail

 • FORCE ( Future of Recruiting Central Erfurt) angajeaza INTRALATOR SANITAR in Germania pe termen lung, langa un coleg harnic si serios cu o vechime mai mult de 1 an la firma noastra. Cerinte: - Limba Germana nivel conversational ( expersii technice) - Diploma de calificare - Experienta minim 3 ani. Oferta : - Salariul este compus din salariu de baza + diurna / ORA si ajunge la 3000 euro NET. pe luna. - Program de lucru: apox. 45 -55 ore/ saptamana - Cazarea este asigurata de catre angajator contra cost - Se ofera avans dupa 3 zile de munca - Contract de munca incehiat in Germania , asig sanatate, pensie etc. Pentru detalii suna la +491705534746 sau la +491517443819 intre orele 10:00-16:00 sau trimiteti Cv la (L-V).

 • 1

  Pozitie : Electrician Tara: Olanda Locatie : Apeldoorn Pozitii disponibile: 5 Locul de munca: Companie privata Salariul : 500 Euro Net pe saptamana Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 6 luni Se lucreaza in medie 40 de ore pe saptamana, Plata salariului saptamanal Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator, singur in camera,acces bucatarie, Costul transportului este suportat de candidat , Transportul si concediul sunt platite saptamanal, Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza Experienta in domeniu Certificat VCA sau SCC Masina personala si scule de mana Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 1

  Poziția: Asistent Medical Generalist Tara: Germania harta_politica_Germania Locație : mai multe locații Poziții disponibile:20 Locul de munca: Clinica Universitara Salariu BRUT : minimum 1500 Euro pe luna pe perioada cursului după care va creste la 2700 Euro pe luna plus bonusuri de aproximativ 500 de euro pe luna) Program de învățare a limbii Germane Curs de Limba Germana -perioada 9 luni In prima luna și a doua se face doar curs de limba germana Începând cu a treia luna se va lucra pana la maxim 40 de ore pe săptămâna plus lecții de limba Germana Primele 9 luni se va face curs de limba germana In lunile 7 si 9 sunt testării pentru a se vedea nivelul limbii Germane Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: minimum 2 ani Se lucreaza in minimum 40 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Ore suplimentare , Concediu plătit, Schema de pensie Cazare asigurata de angajator Curs de limba Germana, Traduceri ale documentelor Asistenta în Recunoașterea diplomelor Asistenta la înregistrarea in Germania • Asistență pentru integrarea ulterioară a membrilor familiei (asistență pentru căutarea unui loc de muncă pentru Partener, înregistrarea școlară a copiilor etc.) Condiții de recrutare: Obligatoriu: Diploma de Asistent Medical Generalist, Absolvent după 2007 Certificat de Conformitate Experienta pe secții active: Terapie Intensiva,Anestezie, Urgente Cunostinte de limba Germana cel puțin A1 Fara abateri de la lege sau sancțiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba germana sau romana completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • 1

  Pozitie : Sudor MIG MAG fabricator/ Welder Fabrication Tara : Marea Britanie Locatie: Banbridge, Irlanda de Nord Pozitii disponibile: 11 Locul de munca: Fabrica Salariu BRUT : 11 Lire Sterline pe ora pentru primele 40 de ore, orele suplimentare sunt platite cu 11+50% lire sterline brut pe ora, Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata Orele de munca de la sfarsitul saptamanii sunt platite cu 33% mai mult Se lucreaza 55-60 de ore pe saptamana Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare asigurata la costul de 60 de lire pe saptamana, Costul transportului este suportat de angajator si rambursat de candidat pe o anumita perioada Ore suplimentare , Concediu platit, Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Experienta pe pozitia de Sudor MIG MAG Cunostinte de lacatuserie Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Traducator/interpret autorizat (PFA) engleza-romana, experienta, calitate, ofer factura/chitanta Ofer servicii in zona Cluj de traduceri autorizate/interpretariat engleza-romana sau oriunde in lume pe e-mail etc. Licentiat/Master of Arts in engleza (Univ. Babes-Bolyai, Cluj/British Council), activitate 10 ani la Ambasada SUA, rezident 2 ani in SUA, 1 an la Londra, prestat servicii de traducere/interpretariat pt Ambasada SUA, US Air Force, OSCE, Fundatia Soros, UMF Cluj etc. Traduc aproape orice fel de texte/lucrari: MEDICALE, TEHNICE, JURIDICE, SOCIALE, POLITICE, ECONOMICE etc Tarife orientative: - 25 lei pagina texte simple, - 35-40 lei pagina texte tehnice - 30-40 texte juridice - 50 lei pagina texte medicale, - 100 lei ora de interpretarit (negociabil pentru mai mult de o ora si in functie de gradul de dificultate). VA ASTEPT!

 • 6

  Salut, incepand cu 01.09.2020 angajam soferi profesionisti categoriile CE pe comunitate, 2 luni cu 3 saptamani concediu platit, salariu+diurna 2.400 euro /luna lucrata, iar pe perioada concediului, salariul de pe tara. Se efectueaza curse doar pe relatia Germania-Franta-Belgia-Olanda-Luxemburg, se lucreaza pe camioane MAN euro 5 si EEV cu semiremorca prelata. Transportul de/la Cluj in/din Germania(Frankfurt am Main) este asigurat de catre companie. Detinem 68 camioane, firma infiintata in 1994 si desfasuram activitate pe comunitate din 2007. Relatii la 0730107024 sau 0729669127. Succes

 • Salveaza cautarea