Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Personal curatenie si cameristi Timis

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Angajez personal regim hotelier Timisoara zona Balcescu

  Buna ziua ! Angajez o doamna la curatenie pentru apartamente in regim hotelier in zona centrala si de nord in Timisoara, program de lucru intre orele 11 si 15. Se lucreaza luni-duminica, in functie de rezervari. Apartamente noi f bine intretitinute. Este necesara masina, pentru deplasarea intre apartamente ! Ofer 2750 luna in mana.

 • 4

  Femeie de serviciu

  Compania noastră caută o persoană responsabilă și harnică pentru poziția de Femeie de serviciu. Dacă ești o persoană organizată, atentă la detalii și îți place să ai grijă de un mediu curat și ordonat, atunci această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Curățarea și întreținerea birourilor, grupurilor sanitare, zonelor comune și a altor spații desemnate; Colectarea gunoiului și gestionarea corectă a deșeurilor conform regulamentelor interne; Asigurarea unui mediu de lucru curat și sigur pentru angajați și vizitatori; Manipularea și utilizarea corectă a echipamentelor de curățenie; Colaborarea cu echipa pentru menținerea unui mediu de lucru plăcut și ordonat. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei sau a serviciilor de întreținere reprezintă un avantaj; Abilități bune de organizare și gestionare a timpului; Atenție la detalii și orientare către calitate; Capacitate de a lucra independent și în echipă; Program de lucru 8 ore de luni pana vineri; Beneficiile poziției de Femeie de serviciu includ un salariu atractiv,contract nedeterminat,un mediu de lucru plăcut, o echipă prietenoasă și posibilitatea de a contribui la menținerea unei atmosfere de lucru pozitive. Dacă ești o persoană dornică să aduci o contribuție valoroasă la buna funcționare a companiei noastre, te încurajăm să aplici pentru această poziție.

 • 9

  Angajam camerista

  Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Pentru informatii legate de program si salarizare va rugam sa ne contactati la nr de telefon

 • 3

  angajez camerista

  Angajez camerista cu contract de munca pe o perioada nedeterminata dorinta de a munci,seriozitate,la o pensiune in Timisoara .

 • 9

  Angajam Camerista

  Suntem in căutare de colega cu experiența de preferat in poziția de camerista. Persoana ordonata, harnica si care dorește sa facă parte dintr-o echipa deosebita. Salar 3000 lei net. Program de lucru 8 ore zi.

 • Guvernantă Hotel 4*

  Atlas Hotel Timișoara își mărește echipa! Oferim pachet salarial atractiv plus: - BONUS DE PERFORMANȚĂ - PRIMĂ DE PAȘTE - PRIMĂ DE CRĂCIUN - PRIMĂ ZI DE NAȘTERE Vă așteptăm în echipa Atlas Hotel :) Contact:

 • 18

  Firma cu experienta in furnizarea serviciilor de curatenie profesionala angajeaza

  Angajam personal curatenie: DESCRIEREA POSTULUI: - curățenie generală / întreținere: spatii de birouri - aprovizionare consumabile - Curatarea, dezinfectarea si igienizarea grupurilor sanitare; - Curatarea suprafetelor de mobilier; Se ofera: - Programul este Luni-Vineri de la 5 la 9 - Salariu motivant - Asigurare/decontare transport. - Contract de munca. Cerinte: - Seriozitate. - Punctualitate. - Dorinta de munca. -Aspect fizic ingrijit

 • Cameriste hoteluri Italia .

  Selecționăm cameriste pentru hoteluri în Italia . Căutăm persoane cu sau fără experiență , de preferabil care au mai lucrat în Italia sau măcar în domeniul hotelier în România . Persoanele selecționate vor încheia un contract de muncă sezonier pe perioada mai - sept sau chiar oct! Deci 4-6 luni . Cazarea și masa este asigurată în apartamente sau în spațiile hoteliere destinate cazării . Este un program de minim 8 h pe zi , și o zi liberă pe săptămână ! Posturi disponibile - 20 de cameriste , 20 de ospătari , 15 spălători de vase .

 • 17

  Amazonia aquapark angajeaza cameriste.

  Amazonia aquapark angajeaza cameriste pentru hotel. Se ofera salariu atractiv si beneficii extrasalariale.

 • 66

  Locuri de munca pe vapoare de croaziera

  Crew Agency recruteaza ospatari, bucatari , cameriste, receptioneri, sef de sala cunoscatori de limba GERMANA si engleza, cu experienta in domeniu , pentru vapoare de croaziera pe fluvii in Europa sau pe mare.Angaratorul ofera gratuit cazare, masa si transport. Venituri atractive ! 1800- 2800 Data de incepere a contractului : martie Cei interesati sant rugati sa trimita cv pe adresa: crew (arond) crew.hu

 • 2

  Angajam persoană pt întreținere curte clădire

  Angajăm persoană zilier pentru întreținerea spațiilor interioare a clădiri și a spațiilor exterioare, vă rugăm contactați-ne telefonic

 • 63

  Angajam personal curatenie

  Ești dinamică, activă, multitasking si ti-ai dori să faci parte dintr-una din cele mai faine echipe? Te așteptăm! Avem nevoie de camerista care sa lucreze la program de 3 zile cu 2 libere intre orele 05:00-15:00. Salar: 2750 RON cu posibilitate de efectuare ore suplimentare ,platite separat. Pentru informații și detalii suplimentare apeleaza cu incredere.

 • 5

  Angajam Camerista

  Hotel Exclusiv,strada salcamilor nr 32,zona girocului,angajeaza camerista full time,pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon Salariu motivant,mediu de lucru foarte placut.

 • Angajam Camerista Cu Experienta Sau Cu Dorinta De A Invata

  Angajam Camerista Cu Experienta / Calificare in domeniu Salariu Atractiv Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, carte de munca,salariu decent.

 • 3

  Angajam personal pentru curatenie apartamente regim hotelier

  Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, patru ore zi, salariu decent

 • Angajam personal pentru curatenie apartamente regim hotelier

  Angajam persoana serioasa care isi doreste un loc de munca stabil cu program flexibil, pentru curatenie apartamente regim hotelier, carte de munca,salariu decent.

 • 2

  Angajam personal curatenie

  Angajam personal curățenie femei pentru Arena Aqua Sport din Timișoara! Pt detalii la numărul de tel.

 • 1

  angajam personal

  Cautam un coleg pasionat de curățenie, curatarea tapiteriilor și covoarelor la domiciliul clientului si servicii de curatenie, trebuie să fie posesor de permis categoria B, dornic de munca, sociabil, punctual și serios. Pentru mai multe detalii scrieti-mi , doar dacă va prezintă interes. se pleacă și se întoarce în zona Calea Sagului

 • 1

  Hotel Atlas angajează cameristă!

  Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea