Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Zone Cafe angajeaza Bucatar cu experienta. Salariul competitiv, pe masura experientei din bucatarie. Mai multe detalii la locatie.

 • Zone Cafe angajeaza Ajutor de bucatar. Mai multe detalii la locatie.

 • 1

  Zone Cafe angajeaza barman cu experienta. Mai multe detalii la locatie.

 • Firma de catering angajeaza part time , ajutor bucatar. Sarcini de servici : pe langa pregatirea materiilor prime ajuta si la ambalarea produsului finit Masa asigurata zilnic Program de lucru luni- vineri.

 • 1

  La Ceaune Dumbravita is mareste echipa. Cautam bucatar, ajutor de bucatar, ospatarita, manager locatie. Angajam pe unele posturi si fara experienta.

 • 7

  Grill-food Pan Rusovan Timisoara angajeaza personal fast food. info.tel.0786 545 172

 • Angajez bucatareasa pentru un afterschool situat in Calea Sagului, program: 10-16.

 • 81

  Angajam personal part time si full time, cu sau fara experienta. Ai o dorinta continuă de a crea lucruri noi si frumoase cu mâinile tale? Ești o persoană veselă din fire, iar zâmbetul nu-ți lipsește de pe buze? Noi te vom învăța tot ce trebuie să știi, ai nevoie de multă ambiție, dedicare și hărnicie! Responsabilități: - Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale - Consilierea clienților - Vânzarea produselor din florărie si a cadourilor - Preluarea comenzilor plasate în florărie - Recepția mărfii în ziua aprovizionării si pregătirea pentru vânzare - Menținerea curățeniei la spațiul de lucru cât și în florărie. Beneficii: - Salariu fix - Bonusuri de performanță -Majorare periodica salariala - Procente din vânzări - Cadou zi de nastere - discount produse 30% - Program flexibil (o zi cu o zi) - Învățare lucruri noi - Colectiv tânăr SALARIU net: de la 2300 pana la 2600 lei net , comision din vanzare LOCATIA : Shopping City, insula cu flori si cadouri. Flori in Culori este un brand romanesc care are ca obiectiv principal vânzarea florilor si a cadourilor. Dacă te consideri suficient de curajos, determinat și curios de cele de mai sus, asteptam cu drag aplicația ta!

 • 2

  CĂUTĂM COLEGI/ COLEGE NOI! GRILLER TIMIȘOARA ÎȘI MĂREȘTE ECHIPA! AVEM DISPONIBILE 2 POSTURI PENTRU 2 DINTRE LOCAȚILE NOASTRE. CERINȚE: - STUDII MEDII - CUNOȘTINȚE MEDII DE UTILIZARE CALCULATOR - PERSOANĂ RESPONSABILĂ - ABILITĂȚI BUNE DE COMUNICARE, SOCIALIZARE CU CLIENȚII CARE SUNT TASK-URILE? - PREPARAREA PRODUSELOR SEMIPREPARATE - ÎNCASAREA CLIENȚILOR - ȚINEREA EVIDENȚEI STOCULUI DE PRODUSE - VERIFICAREA ZILNICĂ A TERMENELOR DE VALABILITATE - COMUNICAREA ORICĂREI PROBLEME LOGISTICE - RESPECTAREA PROGRAMULUI DE MUNCĂ - IGIENIZAREA ZILNICĂ A LOCAȚIEI PROGRAMUL: DIFERĂ ÎN FUNCȚIE DE LOCAȚIE, ACESTA SE VA STABILI TELEFONIC. VARIANTA 1 PROGRAM ZILNIC, L-V, 7:00 15:00 VARIANTA 2 PROGRAM 2 ZILE LUCRATE, 2 ZILE LIBERE, 9:00 21:00 BENEFICII: - CONTRACT DE MUNCĂ - BONUS ACORDAT PENTRU DEPĂȘIREA TARGETULUI - SUPORT PROMPT PENTRU SOLUȚIONAREA PROBLEMELOR ÎNTÂMPINATE

 • 8

  Cautam ajutor de bucatar pentru restaurant in piata uniri. Program de luni pana vineri 9 -17. Salar atractiv in functie de experienta.

 • 7

  Angajam casieri si lucratori in bucatarie pentru un mare lant de restaurante. Cerinte: - 8-10 clase terminate - seriozitate si punctualitate Oferim: - salariu brut: 3669 - tichete de masa: 20 ron/tichet - program full-time sau part-time (flexibil) - contract pe perioada nedeterminata - ore suplimentare platite conform legislatiei in vigoare

 • 10

  caut femeie pentru curățenie 2 ore și jumătate zilnic, la o cazare de muncitori, de luni pana sâmbătă inclusiv, ofer 1000 lei/ luna.

 • Mbistro angajeaza bucatar Locatia se afla in Piata Uniri. Alege si tu sa faci patre din echipa noastra daca esti o persoana pozitiva si responsabila. Pentru mai multe detalii ne poti contacta la .

 • Agil, ambitios si cu putere de munca,salar atractiv .

 • 5

  Cautam colegi priceputi si harnici. Avem 2 posturi libere si cautam sa le ocupam cat de repede! Salariul porneste de la 3000 lei, bonuri de masa, tichete cadou, masa calda, cafea, apa, etc.

 • Restaurant locație centrala cautam barman cu experienta program 2 zile cu 2 libere si un ajutor de barman !nu necesita experienta ! Program 8 ore pe zi ,5 zile pe săptămână! Salariu fix , bonuri de masa , mâncare, tips !

 • 6

  Angajam casiera si lucrator comercial cu sau fara experienta pentru magazin, program 8 ore/zi, in doua schimburi, colectiv tanar si placut. Activitatea consta in verificarea marfii la receptie, aranjare/completare la raft. Salariul net oferit este 3300 lei, prima de vacanta si sarbatori ! Detalii la telefon 074476unu789

 • 5

  cantina restaurant in Ghiroda angajaza personal bucatarie program luni-vineri angajari part time sau full time masa asigurata salariu motivant tel

 • Salveaza cautarea