Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Personal curatenie si cameristi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam cameriste

  Angajam cameriste sezon 2023 vila Eforie, oferim salariu și cazare. Detalii suplimentare la telefon.

 • 1

  Angajari hotel Eforie Nord

  Anfahrt Cameriste si Vanzator Magazin in Eforie Nord , cazare , masa si salariu vb in privat,6 ore zilnic

 • 3

  Angajăm tehnician întreținere hotel

  Angajăm o persoană cu expertiză tehnica pentru mentenanta, intretinere si reparatii probleme tehnice in cadrul complexului hotelier, mentenanta/reparatii instalatii sanitare, instalatii electrice (probleme minore, pentru restul se apeleaza la specialisti din domeniu), mentenanta camere de hotel, cladire interior si exterior-reparatii si remedieri.

 • Personal curatenie part time

  Angajam personal pentru curatenie, locatie in zona Unirii (restaurant cu terasa), Timisoara. Program part time 4h/zi (sambata si duminica intre orele 9 - 13). Mai multe informatii telefonic intre orele 12-22

 • Inchiriem personal calificat si necalificat cu tarif orar

  Firma, oferim spre inchiriere personal calificat si necalificat pentru industriil:constructii, agricultura, horeca, service-uri auto in judetele Constanta, Timisoara, Arad, Bucuresti

 • 7

  Camerista hoteluri Airbnb - Vino in echipa Zumzi!

  Zumzi cauta PERSONAL PENTRU CURATENIE in apartamente inchiriate in regim hotelier! Program flexibil tu alegi in ce zile vrei sa lucrezi Venit atractiv Bonusuri profitabile Flux constant de comenzi Training permanent Echipa tanara si mediu de lucru placut Posibilitatea de crestere in cadrul companiei Zumzi cauta: Punctualitate Spirit de observatie si atentie la detalii; Creativitate si orientare spre solutii Atitudine pozitiva, aptitudini de comunicare; Amabilitate, toleranta, calm; Flexibilitate in program; ATRIBUTII: - Efectueaza si intretine curatenia in spatiile de cazare eliberate; - Verifica inventarul spatiilor de cazare; - Raporteaza prompt, deteriorari si distrugeri de echipamente si mobilier din locatii sefului ierarhic superior; - Completeaza si inlocuieste, in functie de necesitati, consumabilele si le aranjeaza conform normelor interne ale hotelului; Programul de lucru : 2 - 8 ore - L - D Plata pe ora: 25 Lei + bonusuri la un anumit nr de ore lucrate Venituri intre 3000 - 6000 de lei Asteptam sa va cunoastem si sa faceti parte din echipa Zumzi!

 • 4

  Curatenie Regim Hotelier - Apartamente

  Zumzi cauta PERSONAL PENTRU CURATENIE in apartamente inchiriate in regim hotelier! Program flexibil tu alegi in ce zile vrei sa lucrezi Venit atractiv Bonusuri profitabile Flux constant de comenzi Training permanent Echipa tanara si mediu de lucru placut Posibilitatea de crestere in cadrul companiei Zumzi cauta: Punctualitate Spirit de observatie si atentie la detalii; Creativitate si orientare spre solutii Atitudine pozitiva, aptitudini de comunicare; Amabilitate, toleranta, calm; Flexibilitate in program; ATRIBUTII: - Efectueaza si intretine curatenia in spatiile de cazare eliberate; - Verifica inventarul spatiilor de cazare; - Raporteaza prompt, deteriorari si distrugeri de echipamente si mobilier din locatii sefului ierarhic superior; - Completeaza si inlocuieste, in functie de necesitati, consumabilele si le aranjeaza conform normelor interne ale hotelului; Programul de lucru : 2 - 8 ore - L - D Plata pe ora: 25 Lei + bonusuri la un anumit nr de ore lucrate si in zilele de sarbatoare mari Venituri intre 3000 - 6000 de lei Asteptam sa va cunoastem si sa faceti parte din echipa Zumzi! P

 • 3

  Angajam camerista hotel

  DESCRIERE Hotel 3* in centrul orasului Brasov cauta colega pentru completarea echipei. Oferim un mediu de lucru placut, program de lucru 5 zile /saptamana/ 8 ore / zi, salariu conform experientei si implicarii ( 2700-2900 lei / luna) Responsabilitati: - Curatenia si intretinerea camerelor, bailor si a spatiilor exterioare: holuri, terase, zona barului si a receptiei. - Colaborarea permanenta cu ceilalti membrii ai echipei pentru buna desfasurare a activitatii hotelului. Cerinte: - Experienta de lucru in domeniu constituie un avantaj. - Aspect placut , politete, discretie. - Persoana responsabila si serioasa.

 • Angajam camerista

  Angajam camerista cu experienta la Pensiune cu 14 camere in zona Transfagarasan -Cârțișoara ,jud.Sibiu. Salar atractiv Cei interesați lăsați CV pe watsapp.

 • camerista eforie sud sezon estival 2023

  Pensiune Eforie Sud angajeaza cameriste pentru sezonul estival 2023, program full-time, se deconteaza transport, nu se ofera cazare. Salariu negociabil.

 • Oferta lucru ATENTIE

  SUNTEM FOSTI SCLAVI DE LA FUNDATA RESORT PARK DACA VRETI SA FITI SCLAVI,DUCE TI VA O SA AJUNGETI CA NOI

 • 5

  Angajăm cameristă Oradea,zona centrala

  Angajăm cameristă Oradea central ,preferabil cu experienta.

 • Angajam camerista

  Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Pentru informatii legate de programul de lucru si salarizare ne puteti contacta la nr de telefon .

 • Barista ospătar bistro iasi

  Angajam pe perioada nedeterminata barman-barista, fată, cu sau fara experiență. Locația se afla in zona centrala, la parterul unei clădiri de birouri. Program fix luni-vineri 07-16, weekend și sărbători legale libere. Nu angajam part time, nu angajam persoane sub 18 ani.

 • Hotel Fortuna*** Eforie Nord angajeaza camerista

  Angajam cameristă pentru hotel. Cautam persoană: motivata , responsabila si cu experiență în domeniu. Descriere job: * Curățarea și pregătirea camerei de hotel conform standardelor noastre * Schimbarea lenjeriei de pat și a prosoapelor * Asigurarea că toate obiectele din camera de hotel sunt în ordine și că toate echipamentele funcționează corect * Respectarea standardelor de curățenie și igienă, etc Cerințe: * Experiență anterioară în domeniu este preferabilă, dar nu este obligatorie * Abilitatea de a lucra într-un mediu aglomerat și cu termene limită strânse * Bune abilități de comunicare și interpersonale * Salariu oferit: 3000 RON lunar Dacă sunteți interesat să faceți parte din echipa noastră, vă rugăm sa ne sunați pentru a stabilii un interviu la nr. de tel.:

 • Angajam camerista

  Pensiunea Delia Timisoara angajeaza camerista. Pentru informatii legate de program si salarizare va rugam sa ne contactati la nr de telefon

 • 5

  Angajez la curățenie și bucătărie în cadrul unei pensiuni.

  Eforie Sud,angajam la curățenie și bucătărie,permanent, in cadrul unei pensiuni ,se oferă și cazare.

 • Angajam personal curatenie

  Angajam personal curatenie Program 8 ore Salariu atractiv

 • 4

  Angajam personal curatenie/menaj

  Companie cu vechime pe piata muncii din Romania specializata in servicii curatenie si administrare cladiri, angajeaza doamne/domni pentru curatenie/menaj in cladiri de birouri, salariul conform nivelului pietei, contract de munca si alte beneficii salariale, numar de contact .

 • Salveaza cautarea