Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Personal Fast Food Bucuresti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajez personal feminim gratar sect 6, Piata Veteranilor

  Cautam personal (feminim) serios, dedicat si muncitor, cu sau fara experienta pentru angajare gratar ''La Casa Gri'', sect 6, Piata Veteranilor, Nr 1B Sunt necesare: > Igiena personala; > Capacitatea de a interactiona cu clientii in vederea vanzarii produselor (mici); > Prezenta placuta pe tot parcursul programului de lucru; > Cunoasterea limbii romane. Responsabilitati: - Pregateste gratarul si prepara mici - Asigura curatenia si ordinea locului de munca in zona de activitate pe tot parcursul programului; - Serveste clientii Program flexibil Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Colectiv feminim TEL CONTACT:

 • 1

  Fast food angajeaza lucrător comercial

  Fast food Auchan Titan angajeaja taietor,preparator,casier ,brutar cu venit de 3500 lei(salariu net+bonuri de masa+ bonus prezenta) + prime lunare de obiectiv,masa gratuita+ posibilitate ore suplimentare plătite cu 175%.

 • 33

  Personal fast-food in AFI Cotroceni

  Angajăm la Rustic cu mâncare românească fete baieti (acceptate și persoane mai în vârstă)chiar fără experiență pentru servire clienți la vitrină (Salariu 3000 ron și mâncare,program o zi 8-22 cu una liberă)i Angajăm și fără experiență femei ajutor bucatareasa (curățat legume ,paneuri)Salariu 3500ron și mâncare,program zilnic 8-17 cu duminica liberă.

  Repostat automat
 • 2

  Casier,taietor,preparator,brutar

  Esti un om serios, implicat si cu spirit Spartan? Pe langa o gasca de oameni faini iti oferim si un post la Restaurantul Spartan Auchan Titan sau Spartan Mall vitan Dam masa gratuit, dar si bonuri de masa ca suntem oameni!Venitul de început este de 3500 lei si mai punem si niste bonusuri lunare la bataie sa avem de buzunar. Lucram 8 ore cu 2 zile libere Castiga-ne respectul ca sa iti creasca salariul!

 • 2

  Personal fast food

  Angajăm personal fast food în zona Dna Ghica, part-time, program după amiaza.

 • 3

  Lucrător comercial part-time

  Cautam colegi pe postul de lucrător comercial part-time. Dacă vrei să te alături, atribuțiile tale vor consta în: - preluarea comenzilor, operare casa de marcat - implicarea activă în vânzarea produselor - mentinerea curateniei in zona de lucru si servire, conform standardelor de igiena și procedurilor companiei Candidatul ideal: - persoană responsabilă, care sa respecte fisa postului si programul de lucru. - capacitate de lucru în echipă - bune abilități de comunicare cu clientii - sa se adapteze ușor in funcție de situație si sa mențină o atitudine pozitiva - experiența minim 1 an în fastfood restaurant cofetărie coffee-shop este obligatorie Ce oferim: - program flexibil - bonusuri din vanzari - protocol zilnic Locatie : Parc Tineretului, sector 4

 • 2

  Vanzatoare pentru Bistro

  Angajam vânzătoare, ideal cu experiență, pentru Bistro - linie "autoservire", cu atributii in vanzarea produselor, in orele de pranz, si de sprijin, in functie de nevoi, in cadrul echipei. Program L-V intre orele 8 - 17. Rog mesaj sau apel dupa ora 14.

 • 5

  Recrutez barista cafenea MC donaldas

  Recrutez barista pentru cafenea mc Donalds Despre tine: Minim studii medii finalizate Orientat către satisfacerea clientilor Ai o atitudine proactiva și ești Orientat către rezultate Ce vei face: Organizarea zonei de prezentare (vitrina/display) Prepararea băuturilor pe baza de cafea la cele mai înalte standarde Asiguri satisfacerea clientilor Beneficii Pachet salarial atractiv Tichete de masa în valoare de 660 de lei Beneficiezi de 50 % reducere la produsele tale preferate Training gratuit Beneficiezi de flexibilitatea programului de lucru,astfel încât sa poți sa ți organizezi timpul liber Posibilitatea de a lucra și în tura de noapte Abonament medical gratuit la o clinica privata

 • 20

  Recrutez lucrator comercial

  Angajez lucrator comercial cu sau fără experienta pentru restaurant de tip fast food. Beneficii: Pachet salarial Tichete de masa în valoare de 660 de lei Spor de noapte de noapte de 40 % pentru orele prestate după ora 22 Bonus intre 5-10 % pentru atingerea obiectivelor Analize medicale gratuite Abonament medical gratuit la piscina clinica privata. Transport gratuit pentru angajații care ies din program după ora 24. Dacă ești student primești și un bonus de 250 de lei doar pentru simplul fapt ca te ai angajat.

 • 16

  Angajam personal restaurant

  Angajăm personal restaurant fast-food italian japonez. Valabil și pentru cetățenii străini, doar dacă sunt deja în România și sunt caută unui nou loc de muncă! Pentru mai multe detalii doar mesaj whatsapp sau sunați la numărul ! We are hiring Italian Japanese fast food restaurant staff. Also valid for foreign citizens, only if they are already in Romania and looking for a new job! For more details just whatsapp message or call ! . , ! WhatsApp ! . , ! whatsapp ! , ! ! , ! !

 • 4

  Gelateria La Romana dal 1947

  Gelateria La Romana dal 1947 din Baneasa Shopping City este în căutare de colegi zâmbitori, cu energie și atitudine pozitivă, cu sau fără experiență în domeniu pentru postul de preparator înghețată artizanală. Pachet salarial 3600 lei net (bonuri de masă), +bonusuri din vânzări. Program full time și contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Dacă tu nu ești persoana potrivită sau ai deja un job foarte bun, recomandă-ne acum cuiva căruia i se potrivește acest rol. Pentru mai multe detalii,WhatsApp, sau

 • 6

  Gelateria La Romana dal 1947

  Gelateria La Romana dal 1947 din Baneasa Shopping City este în căutare de colegi zâmbitori, cu energie și atitudine pozitivă, cu sau fără experiență în domeniu. Pachetul salarial 3000 lei net (bonuri de masă, bonusuri substanțiale din vânzări) Disponibilitate program full time și contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Pentru mai multe detalii, ne auzim pe WhatsApp la numarul afișat.

 • 2

  Șofer livrator

  Angajam sofer livrator cu masina personala pentru restaurant de tip fast-food! Program în ture 2 2!

 • 2

  Crew - Lucrator comercial McDonald's Piata Romana

  Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si vrei sa lucrezi alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial atractiv: 3200 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa de 30 RON zi, sporuri si alte bonusuri); Proces rapid de promovare. Spor de weekend 10% din salariul de baza pentru fiecare ora prestata in aceste zile; Spor de noapte 40% din salariul de baza; Abonament servicii medicale; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Flexibilitate, îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și ale restaurantului în care vei lucra; Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare. Pentru programare interviu sunati la de luni pana vineri intre orele 10:00-17:00

 • 27

  Noodle Pack

  Restaurantele Noodle Pack din București (Afi Cotroceni,Promenada,Veranda,Park Lake,Mega Mall,Colosseum,America House,Drumul Taberei,Romana, Obor )își măresc echipa! Angajam: CASIER LUCRATOR COMERCIAL BUCATAR - Program de Mall - 15 zile libere pe luna - 2 weekend - uri libere pe luna - 50% decontarea transportului din afara localității - bonuri de masa 30lei / zi lucrătoare - pachet medical Medlife - ore suplimentare plătite - masa asigurata

 • 1

  Angajari

  Pizzeria Scarabel angajează pizzari cu experiență. Rugam seriozitate!

 • Angajam ajutor în bucătărie!

  Angajam ajutor în bucătărie Bistro în sector 1 Program l-v 6.00-16.00 Salariu 3500 lei Masă asigurată

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea