Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajez tehnicial/ instalator pentru departamentul tehnic de intretinere hotel si zona rezidentiala. Experienta minim 3 ani obligatorie si calificare instalator. Full time. Zona Piata Victoriei. Se ofera salariu atractiv.

 • Compania ELW Recruitment dispune de un portofoliu vast de muncitori calificati si necalificati pentru orice domeniu de activitate . Suntem dispusi sa ii oferim absolut gratis pentru angajare oficiala in compania dvs . Contactati-ne pentru mai multe detalii.

 • 18

  Restaurantele NOODLE PACK din: Bucuresti ( Park Lake) Angajeaza personal: Casiere Candidatul ideal : () Aspect curat/ ingrijt () Abilitati d comunicare () Amabilitate () Asigurarea unei imagini placute a brandului () Atitudine pozitiva () Dorinta d a lucra in echipa () Orientare catre clienti () Respect fata d oameni DESCRIEREA JOBULUI Responsabilitati pentru Lucrator in restaurant & casier : () Prepararea si gatirea ingredientelor; () Servire si vanzare; Beneficii: - Pachetul salarial atractiv; - Mediu de lucru placut; - Spor week- nd; - Alte beneficii pe care le vom discuta la interviu; Descrierea companiei Lanțul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, bazat exclusiv pe rețete de noodle din grâu sau orez.Sloganul nostru este Choose Smart, așa că am creat întregul meniu să se plieze pe necesitățile si dorințele clienților noștri, în așa fel incât să poată face o alegere cât mai potrivită pentru ei și familia lor.O gustare de diferite mărimi (medie, mare), care oferă o încântare pentru orice iubitor de bucătărie asiatică.Fie că este vorba de rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez, cu o largă varietate de alegeri cum ar fi vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau Somon, combinațiile de ingrediente îți dau posibilitatea să experimentezi în total peste 30 de rețete diferite.De asemenea, cele 6 sosuri speciale sunt foarte apreciate de clienții noștri, mai ales că acestea pot fi combinate între ele. Persoanele interesate pot aplica prin CV Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati link: https://www.noodlepack.ro/

 • 2

  Candidatul ideal - Studii medii finalizate; - Atestat ISCIR vizat pe anul in curs; - Experienta in manevrarea stivuitorului cu lame frontale; - Experienta in gestiune si depozitare - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Capacitate de organizare Responsabilitati - Descarca ,depoziteaza si incarca materialele si materiile prime; - Asigura o inregistrare exacta a intrarilor si iesirilor din punct de vedere cantitativ; - Inspecteaza marfa ambalata si camionul care face livrarea. - Mentine un program regulat de curatenie a depozitului - Este responsabil de buna intretinere a echipamentelor din dotare, verifica si completeaza fisa de verificare a utilajelor - Respecta si se conformeaza procedurilor interne, privind calitatea Beneficii: -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Salariu 2100 LEI NET; -Tichete de masa 300 LEI (15 LEI valoarea tichetului) -Asigurare medicala la clinica privata; Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: I. 6:30-14:30 II. 14:30-22:00 Punctul de lucru este situate pe Soseaua de Centura a Bucurestiului zona Pantelimon. Transportul este asigurat din urmatoarele zone : 1.Bucur Obor Soseaua Colentina-Voluntari-Fabrica 2.Bucur Obor-MegaMall-Piata Delfinului-Soseaua Pantelimon-Complex Lebada-Biserica Pantelimon-Fabrica

 • Angajez urgent ospatar. Cerinte: - persoana cu chef de munca - persoana pozitiva, mereu zambitoare - experienta este un avantaj Angajez urgent bucatar. Cerinte: - persoana cu chef de munca - persoana cu experienta - seriozitate Zona Basarab. Pentru info:

 • 5

  Candidatul ideal - Studii medii finalizate; - Atestat ISCIR vizat pe anul in curs; - Experienta in manevrarea stivuitorului cu lame frontale; - Experienta in gestiune si depozitare - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Capacitate de organizare Responsabilitati - Descarca ,depoziteaza si incarca materialele si materiile prime; - Asigura o inregistrare exacta a intrarilor si iesirilor din punct de vedere cantitativ; - Inspecteaza marfa ambalata si camionul care face livrarea. - Mentine un program regulat de curatenie a depozitului - Este responsabil de buna intretinere a echipamentelor din dotare, verifica si completeaza fisa de verificare a utilajelor - Respecta si se conformeaza procedurilor interne, privind calitatea Beneficii: -Contract de munca pe perioada nedeterminata; -Salariu 2100 LEI NET; -Tichete de masa 300 LEI (15 LEI valoarea tichetului) -Asigurare medicala la clinica privata; Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: I. 6:30-14:30 II. 14:30-22:00 Punctul de lucru este situate pe Soseaua de Centura a Bucurestiului zona Pantelimon. Transportul este asigurat din urmatoarele zone : 1.Bucur Obor Soseaua Colentina-Voluntari-Fabrica 2.Bucur Obor-MegaMall-Piata Delfinului-Soseaua Pantelimon-Complex Lebada-Biserica Pantelimon-Fabrica Detalii la numarul de telefon (Adrian Stancu)

 • 11

  Esti in cautarea unui job interactiv fara a avea nevoie de prea multa experienta? Daca doar ce ai terminat facultatea sau ai decis ca nu doresti sa urmezi o facultate si esti in cautarea unui loc de munca , te asteptam in echipa noastra ! Dealerii noștri online sunt imaginea afacerii noastre si joaca un rol crucial in cresterea si succesul continuu al companiei. Cerințe: Abilitati exceptionale de prezentare; Limba engleza la un nivel conversational; O atitudine entuziasta si pozitiva; Capacitatea de a mentine nivelul de energie ridicat pe durata jocurilor; Capacitatea de a interactiona si de a empatiza cu oamenii; Condiții: Salariul 4185 lei net; Spor ore noapte 25%; Spor weekend 10%; Beneficii medicale Regina Maria; Bonus performanta trimestrial (1350 lei net) Oferim suport candidatilor care nu locuiesc in Bucuresti, se ofera 2800 lei net pentru relocare (suma ce se acorda in momentul in care se vireaza primul salariu) Responsabilități: Vei prezenta jocul Ruleta sau BlackJack intr-o maniera profesionala; Vei implica jucatorii in experienta jocurilor online; Vei efectua toate operatiunile din jocuri in conformitate cu legislatia in vigoare; Alte informatii : Contract individual de munca pe perioada nedeterminata; Locatie Zona Sebastian. Sector 5 Program de lucru in 3 ture zile lucrate cu 2 zile libere ); Training de specialitate; Daca tot ceea ce se regaseste in acest anunt te-a convins , te incurajam sa aplici si ne vom ocupa noi de tot .

 • Angajăm ospătari profesioniști pentru restaurant cu specific libanez .

 • Angajăm ospătari profesioniști pentru restaurant cu specific libanez.

 • Restaurant Dream, angajează bucătar la grătar și bucătar la cald.

 • Bread& Spices angajează ospătărițe cu experienta

 • Pentru clientul nostru, o brutarie creata dupa conceptul frantuzesc Bakery, recrutam Brutar cu experienta in prepararea aluatului. Poti sa aplici pentru aceasta pozitie daca esyi pasionat de muncat ta, este comunicativ si ai experienta pe un post similar. Laboratorul este situat in Cladirea Austral, in Voluntari cu posibilitatea de a fi relocati si in sediul din Aviatiei. Beneficii : - decontam transportul - bonusare trimestriala in functie de performanta, atunci cand oiectivele financiare ale companiei sunt atinse Program: 5 zile/saptamana, 9 h/ zi, flexibilitate in alegerea programului de comun acord cu ceilalti membri ai echipei, programul incepe de 4 :00 - 5: 00 AM. Modalitati de colaborare : contract de munca pe perioada nedeterminata. Asteptam cv-urile la adresa de email : sau putem fi contactati la nr de telefon .

 • barbat 42 ani caut job ca pizzer ,am lucrat ca aj cofetar aj bucatar pizzer si bucatar tel

 • 24

  Angajam lucrator comercial pentru magazinul de mobila din Ghencea Cerinte: -Atentie, seriozitate, persoana organizata, disciplinata si punctuala Oferim un loc de munca stabil si de viitor : - salariu avantajos - bonuri de masa - bonusuri aferente concediului de odihna - al 13-lea salariu Detalii la : 0754043721

 • Caut job ca bucătar lucrez cu burger paste grătar pizza tel 0727243992 / 0737710698

 • Programul pentru contact la telefonul afisat: Luni-Vineri 10-17 Rugam NU sunati in afara programului! Acest fapt va reprezenta un mare dezavantaj pentru selectie! Suntem o afacere de familie care dateaza din 2001 si dorim sa ne intregim echipa cu un om in care sa ne putem pune baza. Locatia este foarte linistita, cu multa verdeata. Accesul la locatie se face foarte usor la un minut de statia de metrou Petrache Poenaru. Conditii: - experienta minima in domeniu de 3 luni ( cu recomandare obligatoriu ) Ar reprezenta avantaje: - intelegerea limibii Engleza la nivel mediu - nivel mediu de lucru cu calculatorul - sa locuiti aproape de Crangasi/Petrache Poenaru - sa aveti carnet B Dorim sa fiti o persoana bine-voitoare, zambitoare si dornica de munca. Veti interactiona si cu clinetii, deci ne asteptam de la dumneavoastra sa fiti o prezenta placuta la Casa Mica.

 • Firma cateing angajam bucatar și aj.bucatar cu minim 5 ani experienta sector 2

 • 1

  Candidatul ideal: - angajam muncititori necalificati si sudori, electricieni, zidar, dulgher, tamplar, parchetar, macaragiu, tencuitor, fatader, mantiuitor, si alti in Germania Pentru Freiburg cautam o echipa de 5 persoane (zidar, dulgher, armatura) + un lider de echipa! - salariu in functie de post, de limba, de alte avantaje - experienta reprezinta un avantaj - limba straina uneori este obligatorie uneori nu se cere. daca vorbiti o limba straina va rugam sa mentionati care (germana, engleza sau olandeza) - cetatenie EU obligatorie (pasaport EU cau CI) - CV in engleza sau germana - concediu platit si asigurare medicala, precum si pensie etc. - cazare asigurata - loc de munca: Germani si alte tari - w_h_a_t_s_a_p_p instalat sau un alt program de comunicare - persoana empatica, pozitiva

 • 3

  Restaurant cu specific libanez angajam ajutor bucatar. Pentru mai multe detalii va rog sunati intre orele 10:00-18:00.

 • Salveaza cautarea