Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Personal receptie, administratie hotel Baile FelixBihor - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam Receptionera-Camerista

  Oportunitate de angajare la Pensiunea Tomis din Baile Felix!!! Suntem in cautarea unei persoane entuziaste si dedicate pentru a se alatura echipei noastre la pensiunea Tomis din Baile Felix. Oferim cazarea si salariul motivant precum si posibilitatea de asi sporii veniturile. Cautam o personalitate placuta cu atentie la detalii, abilitati de comunicare si sociabilitate pt a interactiona cu oaspetii nostri intr un mod placut si profesionist. Disponibilitate pentru a lucra intr un program flexibil in functie de necesitatile clientilor si sezon. Experienta anterioara intr o pozitie similara sau relevanta constituie un avantaj. Daca sunteti o persoana, orientata catre servicii, responsabila si dornica sa faca parte din echipa noastra va rugam sa trimiteti CV la adresa de email pensiunea_tomis sau sa ne contactati la nr. de tel. . Va multumim pentru interesul dvs. si va asteptam cu nerabdare sa va alaturati echipei noastre! Pu

 • 6

  Personal Pensiune in Baile Felix

  DescriereOportunitate de angajare la Pensiunea Tomis din Baile Felix!!! Suntem in cautarea unei persoane entuziaste si dedicate pentru a se alatura echipei noastre la pensiunea Tomis din Baile Felix. Oferim cazarea si salariul motivant precum si posibilitatea de asi sporii veniturile. Cautam o personalitate placuta cu atentie la detalii, abilitati de comunicare si sociabilitate pt a interactiona cu oaspetii nostri intr un mod placut si profesionist. Disponibilitate pentru a lucra intr un program flexibil in functie de necesitatile clientilor si sezon. Experienta anterioara intr o pozitie similara sau relevanta constituie un avantaj. Daca sunteti o persoana, orientata catre servicii, responsabila si dornica sa faca parte din echipa noastra va rugam sa trimiteti CV la adresa de email pensiunea_tomis sau sa ne contactati la nr. de tel. . Va multumim pentru interesul dvs. si va asteptam cu nerabdare sa va alaturati echipei noastre!

 • 7

  Angajez o persoana care sa se ocupe integral de o Pensiune in Baile Felix

  Suntem in cautarea unei persoane (doamna sau domnisoara) entuziaste si dedicate pentru a se alatura echipei noastre din Baile Felix. Oferim între 3500 și 5000 pe lună în funcție de experiența în domeniu. Proba de lucru obligatoriu. Oferim cazarea si salariul motivant precum si posibilitatea de asi sporii veniturile. Cautam o Doamna sau domnisoara atenta la detalii. Sa aiba abilitati de comunicare si sociabilitate pt a interactiona cu oaspetii nostri intr un mod placut si profesionist. Disponibilitate pentru a lucra pe termen lung . Experienta anterioara intr o pozitie similara sau relevanta constituie un avantaj. Daca sunteti o persoana, orientata catre servicii, responsabila si dornica sa faca parte din echipa noastra va rugam sa ne contactati pe Whatsap sau sa ne sunati la nr. de tel. . Va multumim pentru interesul dvs. si va asteptam cu nerabdare sa va alaturati echipei noastre!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bihor

Localități

Baile-felix
Salvează căutarea