Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Personal receptie si administratie

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez SEF RECEPTIE post permanent

  Hotel 3*, situat in Eforie Nord, angajeaza permanent SEF RECEPTIE. Asadar, cautam o persoana: - tanara, dinamica, cu initiativa, perseverenta, care sa se implice in tot ceea ce face; - care sa aiba foarte bune capacitati de organizare, aptitudini de comunicare; - care sa aiba cunostinte de operare PC; - care sa aiba cunostinte de limba engleza. Se asigura transportul ! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: .

 • Familie cu experiență

  Suntem familie cu experiență peste 5 ani în horeca ,cautam sa administram Vila în Costinești ,cerem și oferim seriozitate!

 • Angajăm recepționer hotel

  Căutăm coleg sau colegă pentru postul de recepționer, la Hotel Apollo Central, situat în Sibiu, str. Nicolae Teclu, Nr. 14. Se lucrează în ture de zi și de noapte. Mai multe detalii la telefon .

 • 106

  Angajam Receptionera

  Descriere Club din Sectorul 6 , angajeaza Receptionera Club , 5000 lei net , tips lunar in jur de 3000-3500 lei care este personal , nu se pune la comun cu colegii. Fată cu aspect fizic placut , minimum 12 clase , sociabila, abilitati de comunicare si lucru in echipa. Disponibilitate de a lucra in ture . Posibilitate si de part time , 5 ore zi , 2500 lei net. Pentru detalii si stabilire interviu , sunati la .

 • 2

  Recepție office Cluj-Napoca

  Angajam o persoana la recepția unei clădiri de birouri din zona centrala a municipiului Cluj-Napoca. Program luni - vineri, (08:30 - 17:30), fără weekend și sărbători legale. Cerinte : -abilități minime de munca cu calculatorul, email, office. -cunoștințe minime de limba engleza -experienta minima la recepție clienți sau administrativ Venitul net 2.700 lei, iar plata se efectuează direct în contul bancar al angajatului.

 • 6

  Distributie pliante, promoții - hostess

  Agenție de publicitate, angajăm fete pentru promoții in magazine și împărțire pliante și flyere. Plata la zi. Avem 3 tipuri de distribuție: 1. La cutiile postale - 80 lei pentru 6 ore 2. Stradal la metrou si in fața magazinelor - 100 lei pentru 6 ore 3. In Mall-uri si Centre Comerciale - 150 lei pentru 6 ore. Trimite mesaj cu numele, vârsta și două poze.

 • Receptioner Post Permanent Aparthotel si Spa

  Candidatul Ideal Abilitatile necesare pentru acoperirea atributiilor postului: Cunostinte de operare PC Cunostinte limba engleza Asumare responsabilitate Bune abilitati organizatorice si de coordonare a echipei Abilitati de relationare cu clientii si colegii Abilitati de vanzare Disciplinat Metodic Precis Descrierea jobului Receptionera: 1. Principalele atributii si responsabilitati: Promovarea produselor serviciilor oferite de companie potentialilor clienti (in mediul online si cel fizic) Preluarea apelurilor telefonice si intampinarea clientilor Efectuarea rezervarilor Inregistrarea si operarea in sistemul electronic a rezervarilor primite telefonic Efectuarea documentelor de inregistrare a clientilor si inregistrarea datelor in sistemul informatic de gestiune la sosire. Efectuarea formalitatilor de iesire a clientilor din apartamente Efectuarea facturii si incasarea efectiva a contravalorii serviciilor Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor turistilor Notarea si rezolvarea reclamatiilor primite de la clienti Informeaza clientul despre serviciile suplimentare oferite clientilor Opereaza inregistreaza documentele contabile in softul cu care lucreaza compania Alte sarcini primite de la superior 2. Beneficiile acestui job: Mediu de lucru placut Posibilitatea de dezvoltare profesionala Prime de sarbatori Cursuri , specializari , training-uri Bonusuri de vanzari Contact: Dragos Mail : contact aquariumresidence.ro

 • 22

  Vega Hotels angajeaza receptioner hotel

  RECEPTIE HOTEL: Candidatul ideal: Cunostinte bune de limba engleza, disponibilitate pentru lucru in ture de noapte. Sa dea dovada de seriozitate si corectitudine, sa aibe o atitudine pozitiva, sa-i placa sa lucreze cu oamenii, sa fie sociabil. Bune cunostinte de limba engleza. Oferim conditii de munca intr-un mediu profesionist alaturi de o echipa tanara si entuziasta, un pachet salarial motivant. Responsabilitati si beneficii: Activitatea la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste produsul si serviciul cazarii, respectarea procedurilor de lucru; promotor al imaginii pozitive catre toti clientii. Cunostinte profesionale aferente activitatilor din receptie Comunicare Limba engleza Cunostinte calculator (Fidelio, Office). Calitati personale: Prezenta fizica placuta Responsabilitate pentru munca prestata Politicos, amabil Inclinatie pentru lucrul cu clienti, spirit comercial Memorie vizuala dezvoltata Echilibru emotional, adaptabilitate, intuitie Spirit de echipa Seriozitate. Descrierea companiei: Compania face parte din cel mai mare grup de firme din Galati, fiind intr-o dezvoltare continua. Cu o echipa tanara si dinamica, prin calitatea desavarsita a produselor si serviciilor, cele 2 hoteluri, Vega Hotel, respectiv Faleza Hotel by Vega, si-a mentinut pozitia de lider de piata de la inaugurare si pana in prezent. Beneficii: se ofera salariu motivant ( 2600-2700 lei), mediu de lucru deosebit, posibilitate de promovare, bonuri de masa, bonusuri, cursuri de perfectionare, training-uri.

 • 1

  Angajare receptioner

  Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, receptioner cu domiciliul în Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:

 • 41

  Angajam responsabil cazare

  Angajam personal la restaurant program de zi si cazare pentru ture de noapte, pentru pensiune turistica in Oradea, full-time, part time si de sezon. Conditii: Experienta, calificare si studii in domeniu, seriozitate, minim 12 clase. Salar: 2500 - 3500 RON in functie de experienta si disponibilitate. Se ofera: Decontare transport, program flexibil de munca, bonuri de masa, masina de serviciu daca detine permis si experienta categoria B. La nevoie se asigura cazare. Pentru detalii, se va depune CV pe Calea Santandreiului Nr 33 sau in anunt ( mesajele care nu au CV atasat, nu vor fi luate in considerare).

 • 1

  Angajam receptionera Salon bronzat

  -aspect fizic plăcut -persoana dinamică și comunicativă -dornică să crească împreună cu echipa noastră. -aptitudine pozitivă și deschidere către client -abilități bune de comunicare -vârstă 24 30 ani

 • Hotel Duke angajeaza receptioner

  Cautam pentru echipa noastra o persoana cu aptitudini excelente de comunicare, profunda atentie la detalii, bine organizata, cu atitudine prietenoasa. Receptionerul joaca un rol crucial in crearea unui mediu ospitalier pentru clientii hotelului, fiind prima persoana de contact. Responsabilitati: Intampina oaspetii intr-o maniera profesionista si prietenoasa Activitati de check-in, check-out ale oaspetilor Raspunde si gestioneaza corespunzator apelurile telefonice si mesajele clientilor Solutioneaza e-mailurile primite intr-o maniera corespunzatoare Ofera oaspetilor informatii cu privire la regulile hotelului, continutul ofertei, informatii turistice Diferite activitati administrative Cerinte: Experienta cel putin minima in postul de receptie sau intr-un post de servire a clientilor Atestat de tehnician in hotelarie Receptioner - constituie un avantaj Aptitudini excelente de comunicare Aptitudini foarte bune de organizare si gestionare a timpului Atitudine proactiva Cunostinte bune de limba engleza - scris si vorbit Cunostinte bune de utilizare a calculatorului Capacitatea de a lucra intr-un mediu cu ritm rapid Beneficii: - oportunitatea de a interactiona cu diverse tipuri de persoane si de a castiga experienta valoroasa in servirea clientilor - salariu motivant - mediu de lucru placut, intr-o echipa tanara si dinamica. Daca esti o persoana prietenoasa si organizata, pasionata de industria ospitalitatii si de interactiunea cu oamenii, te asteptam in echipa noastra!

  Repostat automat
 • 4

  Angajare bucatar

  Angajare bucatar si ajutor de bucatar lacu sarat. Salariu pornind de la 3800 net Posibilitate de castig extra din evenimente. Transport asigurat

 • 1

  Receptioner/Receptionera

  Labirint Boutique Hotel, situat in zona centrala, Strada Labirint, nr 113, sector 3 Bucuresti, angajeaza RECEPTIONER. CRITERII DE ANGAJARE: - Varsta minima : 20 de ani - Cunostinte PC: Word, Excel, Google - Limba vorbita : Romana / Engleza - Studii : Diploma de bacalaureat . Diploma de calificare in domeniu nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Progamul de lucru este in ture : Tura de zi 9-21 Tura de noapte 21-9 Pentru mai multe detalii si informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon sau la adresa de email :

 • Angajam Receptionera Hotel ***

  Labirint Boutique Hotel, situat in zona centrala, Strada Labirint, nr 113, sector 3 Bucuresti, angajeaza RECEPTIONER. CRITERII DE ANGAJARE: - Varsta minima : 20 de ani - Cunostinte PC: Word, Excel, Google - Limba vorbita : Romana / Engleza - Studii : Diploma de bacalaureat . Diploma de calificare in domeniu nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Progamul de lucru este in ture : Tura de zi 9-21 Tura de noapte 21-9 Pentru mai multe detalii si informatii, ne puteti contacta la numarul de telefon sau la adresa de email :

 • Duman Oriental Cuisine

  Duman Oriental Cuisine angajează hostess. Ești o persoană comunicativă, îți place meseria ta și lucrezi bine în echipă? Vino în echipa noastră! Sună la și stabilește un interviu!

 • 4

  Angajam receptionera

  !! Aparthotel Ella angajeaza recepționera !! Cautam o persoana communicativa, sociabila si amabila, cu bune abilitati de organizare pentru a se alatura echipei. Cunostintele de operare pe calculator si experienta anterioara intr-un post similar sunt necesare. Contituie avantaj cunosterea programului Pynbooking. Oferim: salariu atractiv care se va negocia la interviu in functie de experienta si aptitudini contract pe perioada nedeterminata, nu doar sezonier bonusuri in functie de performanta CV-urile se vor trimite la adresa: [email protected]

 • Anagajare electrician ramada brasov

  Buna ziua. Ramada Brasov angajeaza electrician pentru intretinere hotel. Candidatul trebuie sa detina : Cunostinte bune in domeniul electric; Capacitate d invatare si adaptare rapida la solicitarile specifice postului. Puteti trimite un cv la adresa : sau puteti suna la numarul :

 • Personal pensiune Predeal

  Responsabilitati: -Operare soft Pynbooking rezervarii si restaurant :rezervari,check-in,ckeck-out,facturare,note de plata restaurant,incasari card -cash,operare casa de marcat; -servire restaurant si bar in circuit inchis; -deplasari cu auto companiei Cerinte: Experienta in domeniul hotelier . Minim converastie uzuala in limba engleze Carnet categoria B Publi24_1692963991 Beneficii: Salariu motivant Asiguraram cazare Bonusuri

Salvează căutarea