Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Personal receptie si administratie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Bună! Caut loc de muncă în Cluj Napoca cu posibilitatea de a fi asigurată cazarea! Sunt studentă in anul 3 la secția de artă, responsabilă, serioasă

 • Angajam personal hotelier calificat , Receptionist Cunoscător limba engleza ; Menajera cu experienta Pentru persoana din provincie oferim și spațiu de cazare Hotelul se afla situat într o zona exclusivista Dorobanti

 • 1

  Cautam pentru acest post persoane cu bune abilitati de comunicare , organizate si care poseda cunostinte de limba engleza - nivel conversational . Un avantaj il constituie experienta in domeniu . Beneficii Pachet salarial atractiv cu posibilitatea de marire in functie de evolutie si performanta . Daca ti-am starnit interesul , asteptam sa ne trimiti CV ul tau .

 • Hotel 3 stele din Bran angajează receptionera .Salariu atractiv . Program 24h cu 48 h .Experiența reprezintă un avantaj. Contact

 • 3

  SC AGROPA SRL - HOTEL CITY - PLOIESTI angajeaza Receptioner Hotel si Femeie de servici la Bucatarie Cautam persoane competente, serioase, care sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu cu precizie si atentie, cu capacitatea de a munci independent dar si de a colabora cu ceilalti angajati. Pentru relatii ne puteti contacta la tel:

 • program flexibil, necesita calificare receptioner. pentru detalii puteti suna la .

 • 2

  Cerințe: Atributii post: sa asigure suportul necesar in procesul de primire a clientilor hotelului sa preia bagajele turistilor sa informeze oaspetii asupra serviciilor oferite de hotel sa insoteasca persoanele care viziteaza hotelul sa indeplineasca cu acuratete si promptitudine cerintele oaspetilor Cerinte: aspect fizic placut achilibru emotional, tact, calm abilitati de comunicare cunostinte bune de limba engleza (cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj) Permis de conducere constituie avantaj Beneficii: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare

 • Atributii de serviciu: - descarca si incarca produsele - recupereaza de pe traseu navetele -sa aiba o comportare decenta pe traseu si la clienti -raspunde de depozitarea in mijlocul de transport -sa informeze ori de cate ori este nevoie seful direct despre orice problema aparuta; -sa respecte programul de lucru -sa aiba o echipament de munca curat si ingrijit -sa raspunda atunci cind situatia o impune si la alte activitati din firma -să păstreze confiden ialitatea datelor i informa iilor din firmă, -să respecte prevederile Sistemului de Management al Sigurantei Alimentelor, PM i PSI. Responsabilitati: - manipularea corecta a marfurilor si ambalajelor Se ofera: salariu motivant mediu de lucru placut posibilitate de promovare contract perioada nedeterminata bonuri de masa prema de performanta prema zi de nastere Asteptam CV-urile pe e-mail: sau la receptia VEGA HOTEL, situat pe Faleza Dunarii, langa parcul de la Elice, Bdv. Marea Unire, nr 107.

 • 4

  Hotel Angellis cauta sa angajeze receptioner si lucrator curatenie. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr de telefon afisat in anunt.

 • ANGAJEZ RECEPTIONERA LA HOTEL VITAN . ADRESA CALEA VITAN NR 273 S3 BUCURESTI TEL

 • 2

  Angajam sef de receptie pentru Resort Silver Mountain din Poiana Brasov, se ofera salariu atractiv si bonusuri

 • Hotel Golden Time 4* angajeaza receptioner. Solicitam seriozitate , stabilitate, corectitudine .Experiența constituie un avantaj. Relații la telefon sau la adresa de email

 • 13

  Angajam o persoana pe postul de camerista la un hotel de 3 stele. Ofermim salariu motivant, cazare si masa gratuit + bonusuri și alte beneficii. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr. de telefon din anunt sau sa ne alasati un nr. de telefon si va vom contacta in cel mai scurt timp.

 • 5

  Angajam bucatar cu minim de experienta. Se ofera salariu motivant, masa gratuit, cazare gratuit + alte bonusuri. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon din anunț. Multumesc!

 • 5

  Angajam o persoana pentru postul de manager in turism si contabilitate primara. (De preferat o tanara dornica de munca si experienta minima). Ofer salariu motivant, cazare si masa gratuit, masina de serviciu + alte bonusuri si beneficii. Va rog sa imi atasati CV - ul Dvs., si sa lasati un număr de telefon, va voi contacta in cel mai scurt timp. Multumesc!

 • Daca profilul tau corespunde viziunii si cerintelor noastre ,te invitam sa aplici pentru oportunitatea de a deveni membru al echipei Profilul FRONT DESK AGENT : Cunostinte sistem rezervari Opera Experienta pe un post similar Cunoasterea limbii engleze nivel avansat Disponibilitatea de a lucra in ture Bune abilitati de comunicare si relationare Responsabilitate, seriozitate, punctualitate Adresa de contact : CV pe Tel:

 • 9

  Lion s Hotel srl -Bucuresti, sector 2- angajeaza receptioner(a) - experienta in domeniu este un avantaj, dar nu obligatorie. Ne oferim ajutorul si sustinerea pentru dezvoltarea abilitatilor si experientei necesare postului de munca oferit. Cerinte:interesat(a) de colaborare pe termen lung. Punem accent pe seriozitate, curatenie, respect. solicitam eficienta, punctualitate. Pentru tura de noapte.. Salariu - 2900lei Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la nr. de tel. afisat (dupa ora 14.00).

 • 5

  Ne mărim echipa. Angajăm fată pentru recepție sală fitness. Locatie: Calea Torontalului nr. 125. Ce urmărim la viitoarea noastră colegă: - să fie o persoană serioasă, corectă și plăcută. - ținută si prezență agreabilă. - spirit organizatoric și de lucru in echipă. - experiența ca si lucrator comercial constituie un avantaj în ocuparea postului. Program de muncă lejer si flexibil, se lucrează o zi da cu două zile libere. Așteptăm cu interes CV-urile voastre la adresa din poza anunțului.

 • 1

  1.Intampina si primeste oaspetii hotelului, le ofera un serviciu amabil si prietenos. 2.Efectueaza in mod adecvat cazarea fiecarui oaspete, asigurandu-se de completarea exacta si completa a fisei de cazare. 3.Blocheaza camere pentru oaspeti daca este necesar. 4.Inmaneaza cheia camerei in concordanta cu procedurile de securitate. 5.Verifica lista de sosiri si urmareste cerintele speciale. 6.Verifica lista cu sosiri de oaspeti VIP si informeaza mai departe despre tratamentele VIP departamentele implicate. 7.Raspunde intrebarilor si solicitarilor oaspetilor atat personal cat si la telefon. De asemenea preia rezervari. Beneficii: - Program de lucru 12h/zi ( lucrul in ture); - Contract individual de munca; - Bonus anual ; - Tichete de masa de 20 lei/fiecare zi lucrata; - Abonament sanatate la clinica privata ; - Tichete cadou Paste ; - Prime: zi de nastere/salariatul lunii/ salariatul anului/ casatorie ; - Bonusuri diverse in functie de performanta, la nivel de departament.

 • Salveaza cautarea