Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Spalator vase Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 32

  Angajam spalatori de vase in Olanda

  GP-Connect este o agenție de recrutare olandeză în plină creștere, care recrutează și oferă personal cu experiență, pentru clienți din Olanda, Franța, Belgia, Germania, Austria și Luxemburg, în domeniul ospitalității. GP-Connect caută spalatori de vase cu experiență în același domeniu și cunoștințe bune de engleză (minim B1-2) pentru parcuri de vacanță și hoteluri de renume, precum RCN Vakantieparken, Roompot, Hutten, Van der Valk, Fletcher Hotels, Sunweb Group etc. Cerințe: Limba engleză la nivel bun, Experiență pe același post , Abilitatea de a învăța lucruri noi, Motivație pentru a oferi un serviciu deosebit oaspeților, Om cu spirit de echipă, capabil să lucreze într-o echipă internațională Beneficii: Salariu în intervalul 1700-2100 EUR, plătit saptamanal, Cazare asigurată (gratis sau maxim 400 /lună, în funcție de zonă și preferințe personale), Muncă cu normă întreagă (38 de ore cu posibilitate de ore suplimentare), 18% bani de vacanță Sunt acceptate cuplurile Contract de muncă conform legislației olandeze, Asigurare de sănătate integrală și contribuție la pensie acoperite, Lucru într-un lanț hotelier sau în parcuri de vacanță, Lucru într-o echipă internațională, Suport cu autoritățile locale (BSN).

 • Femeie vase - restaurant Gedi

  Restaurantul Gedi angajeaza femeie la vase la restaurantul Gedi situat in zona Diham (Bulevardul basarabia, nr 176B, sector 2). Bonuri de masa, transport la plecare, o masa zi, prime de sarbatori, contract de munca pe perioada nedeterminata. Ne poti contacta la

 • Cautam spalator de vase

  Căutam spălător de vase pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

  Repostat automat
 • Angajam personal pe litoralul romanesc!!

  Angajam personal pe litoralul românesc,stațiunea Costinești. Avem posturi pentru,ajutori în bucătărie,picoli,spălători de vase. Oferim cazare și 3 mese pe zi. Pentru mai multe detalii sunați la nr din anunț.

 • 1

  Cofetaria geolina cauta Ajutor la Vase și Curățenie

  Dacă ești o persoană dinamică, cu dragoste pentru curățenie și un ochi pentru detalii, te invităm să te alături familiei noastre. Contribuie la magia din spatele delicioaselor noastre creații, într-un mediu de lucru care îți va îmbogăți zilnic experiența profesională. Ce îți oferim: Un colectiv prietenos și un mediu de lucru plin de inspirație. Oportunitatea de a crește profesional într-un cadru suportiv. Program de lucru de luni până vineri, de la 7:00 la 15:00, cu disponibilitate pentru lucru în weekend (ocazional)- pentru că magia dulciurilor noastre nu cunoaște pauză! Responsabilitățile Tale: Asigurarea curățeniei impecabile în bucătărie și în zonele de lucru. Spălarea vaselor și a ustensilelor, garantând că echipa noastră de cofetari are tot ce îi trebuie pentru a crea minunății culinare. Pregătirea ingredientelor de bază, ajutând la desfășurarea lină a procesului de producție. Respectarea strictă a normelor de igienă și siguranță alimentară. Ce Căutăm: O atitudine pozitivă și o dorință arzătoare de a învăța. Abilitatea de a lucra bine în echipă. O atenție deosebită pentru detalii și curățenie. Experiența într-un rol similar este un plus, dar nu este esențială. Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă unde pasiunea și calitatea se întâlnesc în fiecare produs. Haide să aducem împreună bucurie în viețile clienților noștri, într-un spațiu unde curățenia și ordinea sunt la ele acasă! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • Angajare

  Restaurant zona Obor, angajez personal vase.

 • 1

  femeie la curatenie si vase 2600 ron pe luna

  firma de catering angajam femeie pentru curatenie si spalat vase. se lucreaza 5 zile pe saptamana de la ora 14 la ora 22. se ofera contract de munca si o masa pe zi. locatia este in militari sector 6

 • Goleg(a) la vase si curatenie

  Restaurant zona metrou P-ta Romana, pentru spalat vase si curatenie, 2 zile cu 2 zile, 10:30-23:30, salariu in mana 3200 Lei + bacsis + masa + transport, contract de munca perioada nedeterminata. Restaurant situat in zona metrou Piata Romana angajam un coleg la vase si curatenie. Candidatul ideal este o persoana muncitoare careia ii place curatenia. Sarcinile principale sunt curatenia in restaurant si spalarea vaselor.

 • 1

  Spalator de vase

  Pentru restaurant in centrul comercial AFI Cotroceni, recrutam Muncitor Bucatarie - Spalator vase. Rolul presupune asigurarea curatarii si spalarii corecte a vaselor si a echipamentului de bucatarie pentru a mentine igiena si eficienta bucatariei restaurantului . Responsabilitati: Spalarea, clatirea si uscarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Asigurarea curateniei si igienei riguroase a vaselor si a zonei de spalare. Manipularea si depozitarea corecta a vaselor spalate pentru a evita deteriorarea sau contaminarea acestora. Respectarea procedurilor si regulamentelor de siguranta alimentara. Colaborarea cu echipa de bucatarie pentru a asigura fluxul eficient de lucru. Mentinerea si curatarea regulata a echipamentelor de spalare. Asigurarea disponibilitatii suficiente de vase si echipamente de gatit pentru a satisface nevoile restaurantului. Contribuirea la igiena generala a restaurantului, inclusiv curatarea periodica si dezinfectarea zonelor de lucru. Mentinerea curateniei in zona de luat masa si mentinerea curateniei in zona de toalete. Raportarea defectiunilor echipamentelor sau a necesitatii de inlocuire a vaselor. Doar candidatii eligibili vor fi contactati in maxim 2 saptamani. Toate informatiile vor fi tratate ca fiind strict confidentiale.

 • 2

  oferte de munca

  Autoservire restaurant metrou Pipera, ajutor bucatar. Tel:

 • 9

  Angajare spalator vase

  Cantina cu circuit inchis, angajeaza spalator vase. Program L-V 6 -15.00 Zona - BD Marasesti - Parcul Carol Tel

 • 2

  Angajare horeca bucatarie zona Piata Matache

  Curatare legume (punct de livrari) 3000 NET 2 zile cu 2 zile, carte de munca. Zona Piata Matache

 • 1

  Angajam pizzar și femeie la vase.

  Trattoria Locale Politehnicia angajează pizzar și femeie la spalat vase , rog seriozitate .

 • 2

  Angajare Bucatar

  Angajam bucatar & servite linie calda - restaurant cantina. Zona Aviatiei, Strada Gara Herastrau Nr. 4 Cladirea: Green Court Program Luni-Vineri de la 06:45 la 15:15 Contract munca 8 ore. Sambata și Duminica - Închis Zile libere de sărbători. 1 masă pe zi. Avans și Lichidare.

 • 3

  Restaurant Bavette angajează femeie la vase 3000 Ron

  Restaurantul Bavette angajează femeie la vase, locație noua pe bv Unirii în incinta hotelului Union Plaza. Programul este de 2 2 de la 10:30 la 23:00 se asigura transportul plus tips

 • Restaurant Sectorul 1

  Ne mărim echipa,suntem în căutare de noi colegii. -ajutor de ospătar - ospătar Pentru mai multe detalii vă las numărul de telefon.

 • 12

  Angajam personal bucatarie

  Angajeazam personal bucatarie Salariu si bonuri de masa Masa asigurata

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea