Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Spalatori vase

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Oferta locuri de munca

  CROITORIA TAILORS SRL angajeaza : -CROITORI Pentru mai multe detalii apelati nr afisat.

 • 8

  Receptioner hotel 4 stele

  Cerințe: Experienta in domeniu de minim 2 ani - obligatoriu; Limba engleza nivel mediu -obligatoriu; Cunoasterea unui soft de gestiune hoteliera reprezentand un mare avantaj (de preferat Infor HMS) Seriozitate si capacitate de a lucra in echipa; Cunoasterea procedurilor specifice acestei pozitii; Cunostinte corelate cu domeniul hotelier. Condiții: Se lucreaza in ture (de regula 12/24, 12/48); Contract de munca; Alte beneficii (mariri salariale anuale in conformitate cu grila de salarizare, carduri cadou Edenred Paste/Craciun, Salariu motivant 3800 lei (3200 lei net + card bonuri Edenred de 600 lei). Se vor considera doar candidatii care intrunesc aceste cerinte, pozitiile fiind necesar a fi ocupate imediat. (numar posturi: 2). Obligatoriu aplicare cu CV.

 • Locuri de munca

  S.C. DEL CORSO FAMILY SRL cu sediul in Timisoara ,strada Lazar Gheorghe ,nr.5 si Marasesti nr.10,parter,Ap.2,judet Timis,avand nr. de inmatriculare la ORC J35 647 2013, cod unic de inregistrare 31348227 angajeaza ajutor de bucatar - 7 posturi, cod COR 941101, lucrator bucatarie(spalator vase mari 8 posturi cod COR 941201, 4 posturi Ajutor ospatar cod COR 513101.Ofera salariul brut 3300 lei.Asteptam C-V.Telefon

 • anagare post spalator vase mari

  SC CARVAL TRANS SRL angajeaza pentru punctul de lucru din Baldovisti, pozitia lucrator bucatarie, post - spalator vase mari. Interviul va avea loc la data de 4 decembrie 2023, ora 9:00 în Sat Baldovineşti, Comuna Vădeni, Strada PRIMĂVERII, Nr. 208, Judet Brăila.

 • 7

  URGENT! Ajutor bucatarie/ spalat vase

  Suntem o echipa tanara in cautarea unui nou coleg serios si responsabil care sa ne ajute in bucatarie. Programul include weekenduri. Nu este nevoie sa stii mare lucru, noi te invatam! Conditii si program de lucru corecte si avantajoase. Daca vrei sa te alaturi noua, nu ezita sa ne contactezi!

 • 5

  Spalator Vase

  Hotelul Hilton Garden Inn Otopeni angajeaza Spalator Vase. Solicitam seriozitate, atentie la detalii, mod de lucru curat si ingrijit, responsabilitate. Oferim seriozitate, salariu competitiv, conditii de munca adecvate.

 • 2

  Spalator Vase - British School of Bucharest

  Cautam spalator de vase pentru bucatarie cu activitate de cantina in Voluntari, jud. Ilfov (British School of Bucharest). Programul este L-V, in doua ture (7:00-16:00 si 10:00-19:00). Cerinte minime: - cel putin 1 an experienta, - referinte pozitive (la cerere) - atitudine proactiva si orientat spre calitate.

 • 8

  Restaurant Bavette angajează femeie la vase 2800 Ron

  Restaurantul Bavette angajează femeie la vase, locație noua pe bv Unirii în incinta hotelului Union Plaza.

 • 7

  Angajam : "Ajutor bucatar"

  SC DANYS SIB SRL, cu sediul în mun. Medias, jud. Sibiu, doreste sa angajeze pe urmatoarele posturi: - "Ajutor bucatar" - 5 posturi. CV-urile se depun la adresa afisata pe site. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

 • 79

  Restaurant Autoservire

  Angajam ajutor bucatar, personal la spalat vase si debarasat . Program Luni-Vineri,Smabata si Duminica liber. Salariul se discuta in baza unui interviu,experienta in domeniu necesara si constitue un avantaj.

 • Angajam ajutor bucatar.

  Angajam ajutor bucatar pt sectia de salate ,candidatul trebuie sa aibe un minim de experienta ,program de lucru 2/2.

 • 5

  Casa Dacilor cauta persoana pentru curatenie si spalat vase.

  Restaurant Casa Dacilor de pe strada Constantin Brancusi angajeaza persoana pentru curatenie si spalat vase. Pentru informatii sunati la numarul , sau lasati un CV pe adresa de email

 • Oferta de munca

  CDR IMPEX SRL angajeaza LUCRATOR BUCATARIE ( spalator vase mari) . Pentru detalii sunati la nr de tel afisat.

 • Angajam Lucrator bucatrie(spalator vase mari)

  SC PROSPER MANAGAEMNT TEAM Angajeaza lucratori bucatarie (spalatori vase mari)3 posturi Se cauta persoane serioase, apte de munca din punct de vedere medical, fără antecedente penale! Program full time. Cv și interviu online

 • 16

  Restaurant Ely Mar Agigea Sanatoriu

  Angajeaza Bucătar ,Ospatar,fete tinere si dornice de munca în bucatarie pentru mai multe relatii la nr

 • 11

  Angajare femeie vase

  Hotel Parc din Sibiu angajeaza pentru Terasa Arini, femeie spalat vase.norma intreaga Retributie atractiva, munca in ture, Va asteptam la interviu pe Str Scoala de Inot 1-3 , zilnic intre orele 9-16.

 • bucatar ajutor bucatar

  îl tuo Ristorante angajează bucătar cu experiență ,pentru mai multe detalii la tel !! OK

 • Angajam personal

  REZERVELOR RISTORANTE SRL angajaza LUCRATOR BUCATARIE (spalator vase mari) 4 posturi disponibile si ajutor ospatar 1 post disponibil Program full time. Se cauta persoane serioase, apte de munca din punct de vedere medical , fara antecedente penale. Locatie Chiajna, Județ Ilfov Cv si interviu online !

 • Angajam o doamna harnica pentru postul de spălător vase

  Dorim sa ne completam echipa cu o doamna harnica pentru postul de spălător vase. Ești dinamica,îți place să interacționezi cu oamenii? Te așteptăm în echipa noastră! Restaurant Czech In Staropramen in PALAS Iași angajează! Oferim contract de munca pentru perioada nedeterminata,salariu avantajos și de ce nu, posibilitatea de a avansa. Mediu de lucru plăcut alaturi de oameni voioși și dinamici. Contactează-ne între orele 9-17:00.

Salvează căutarea