Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara Simeria

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de transport angajam soferi profesionisti categoriile C+E pentru curse interne si cat C pentru 8x4 salariu atractiv.

  • Angajez persoana responsabila intretinere-cazare pentru o casa de oaspeti la Uroi . Persoana trebuie sa se ocupe de intretinere , curatenie si cazarea clientilor. Programul de lucru este de 8 H/zi , de luni pana vineri si salariu net de 1600 LEI . Constituie avantaj : -Permis de conducere cat B, -Domiciliu in Uroi sau Simeria . Relatii la nr 0723689594 .

  • Cerinte : Coordonare echipe Ingineri service si instalatori; Coordonare activitate RSVTI ; Ofertare Licitatii Studii superioare tehnice absolvite; Seriozitate ; Ofera: - Salariu Motivant ; Bonuri de masa ; Decontare naveta ; Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica ; Absolvent al cursului RSVTI si experienta constituie un avantaj. CV-urile se depun la adresa de e-mail:

  • Vino la Fortuna Romania sa lucrezi intr-un colectiv tanar, ambitios si placut, care sa te ajute sa te dezvolti profesional, sa ai un job stabil si atractiv cu un program flexibil si unde sa fii apreciat. Cerinte: comunicare eficienta, cunostinte operare calculator, abilitati calcul matematic, adaptabilitate, atitudine orientata catre client; Beneficii: - training si instruire de specialitate; - oportunitatea unui loc de munca stabil; - tichete de masa; - contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata; - o multitudine de bonusuri; - asigurare privata de sanatate; - posibilitati de avansare in cariera; Responsabilitati: - acceptarea si validarea tichetelor de pariere; - informarea clientilor cu privire la serviciile oferite; - incasarea si gestionarea numerarului pentru vanzarea serviciilor si produselor companiei; -crearea unui mediu optim pentru clienti; Cine suntem noi? Având 25 de ani de experiență pe piața jocurilor de noroc, Fortuna este unul dintre cei mai apreciați operatori, remarcându-se prin siguranța și încrederea oferită clienților. Afla mai multe la urmatoarea adresa: https://casino.efortuna.ro/about-us

  • VILA DOLCE VITA angajează CAMERISTĂ Atribuții generale: - gestionează cazările - realizează curățenia în spațiile de folosință comună aparținând Vilei Dolce Vita - efectuează zilnic curățenia și igienizarea spațiilor de cazare ocupate, dar și a spațiilor de cazare eliberate - pregătește micul dejun pentru oaspeți - verifică funcționalitatea dotărilor din Vila Dolce Vita, raportând eventualele defecțiuni și urmărind remedierea acestora - utilizează cu grijă materialele de curățenie, consumabilele și echipamentul specific de curățenie Cerințe: - simțul ordinei - atenție la detalii - punctualitate - simț organizatoric - respectarea locului de muncă - amabilitate - discreție - respectarea oaspeților - simțul răspunderii - dinamism și rapiditate în executarea sarcinilor de serviciu Localitate: Simeria Contact: 0722 235 532

  • Caut loc de munca pentru luna august-eventual septembrie. Sunt viitoare studenta si as dori sa imi fac ceva banuti pentru facultate!

  • Salveaza cautarea