Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Hunedoara

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Ribs Grill Deva angajează Bucătar!

  Ribs Grill Deva angajează Bucătar! - Ești pasionat de gastronomie și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică? Ribs Grill Deva caută un Bucătar entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei. Ce căutăm: - Persoană motivată și dornică să învețe; - Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid; - Disponibilitatea de a lucra în ture, inclusiv în weekend-uri; - Experiența nu este obligatorie, dar constituie un avantaj. Oferim: - Mediu de lucru prietenos și încurajator; - Oportunități de dezvoltare profesională și învățare continuă; - Salariu competitiv și alte beneficii. Pentru a aplica sunați la numărul: . Așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem noul coleg!

 • 19

  Angajam doamna/domnisoara pentru bar

  Avem nevoie de o doamna/domnisoara pentru postul de barman/ospatar, cu varsta de minim 18 ani, de preferat sa aiba experienta in domeniu. Barul este situat in Petrila, locatie centrala. Cerem si oferim maxima seriozitate. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa apelati la numarul de telefon din anunt.

 • Angajam doamna/domnisoara pentru bar

  Avem nevoie de o doamna/domnisoara pentru postul de barman/ospatar, cu varsta de minim 18 ani, de preferat sa aiba experienta in domeniu. Barul este situat in Petrila, locatie centrala. Cerem si oferim maxima seriozitate. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa apelati la numarul de telefon din anunt.

 • 9

  Restaurant Dunărea din Deva angajează ajutor de bucătar.

  RESTAURANT DUNĂREA DIN DEVA ANGAJEAZĂ AJUTOR DE BUCĂTAR. INF:

 • 5

  SC angajeaza din judetul Hunedoara instalatori sisteme fotovoltaice

  Atributii: - montarea structurii metalice/aluminiu - ansamblarea corpurilor de constructii - pregatirea sistemelor in vederea livrarii - protectia impotriva infiltrarii umezelii - montarea panourilor fotovoltaice - realizarea traselor de cabluri electrice Lucrari anexe: - cuplarea sistemelor fotovoltaice - realizare tablouri electrice - realizare punere in functiune Abilitati: - lucrul la inaltime - cunoasterea normelor de siguranta - utilizarea hamului de siguranta - cunostiinte in domeniul electricitatii constitue un avantaj - Permis categoria B - constitue un avantaj - experienta constitue un avantaj. Se ofera salariu minim 3500 lei NET + bonusuri; Relatii la tel.

 • 2

  Angajam inginer agronom

  Angajam INGINER AGRONOM cu experienta in domeniu. Oferim salariu atractiv si alte beneficii.

 • 39

  Consultant vânzări directe

  Hello, Suntem în căutarea unor persoane dornice să se alăture echipei noastre tinere și dinamice! Dacă vrei să începi o inițiere în lumea vânzărilor și să aprofundezi taina acestui domeniu, aceasta este șansa ta! Activitate de teren de luni pana vineri Comision din vanzari Bonus de vechime Tichete de masă Salar fix Telefon si abonament de serviciu Training-uri gratuite care te ajuta sa-ti dezvolti creativitatea in vanzari Trimite un CV și te voi contacta in cel mai scurt timp!!!

 • 1

  SC DANIS COM EX PROD SRL angajează brutar.

  SC DANIS COM EX PROD SRL angajează brutar.

 • 44

  Angajăm personal fabrica de pâine

  Angajam personal fabrica de pâine la 12 km de Deva. Asigurăm transport. Calificati sau necalificati. Putem angaja chiar și part Time în anumite condiții. Pentru mai multe detalii sunați la numarul . Nu RĂSPUNDEM LA MESAJE!

 • 12

  Ajutor de Bucatar

  Hotel Restaurant din Deva angajează ajutor de bucătar. Condiții de muncă și salar avantajos. Informații la telefon

 • 6

  Angajam bucatar si ajutor de bucatar

  Restaurant Davos angajeaza bucatar. Informatii la nr de telefon si

 • 3

  Angajare barman ospatar

  Hotel Restaurant din Deva angajeaza barman-ospatar. CV-urile se trimit la adresa Informatii telefonic, la nr afisat

 • 6

  Se angajeaza

  Societate angajeaza in Deva persoana in vanzari , in magazin, profil tehnic , utilaje agro-zootehnice (motosape , motocoase ,pompe si hidrofoare,scule electrice ). Se cere experienta in vanzari (comenzi,receptie marfa, incasari, gestionarea stocului de marfa) , experienta calculator . Program de lucru 8 ore pe zi , sambata 4 ore de doua ori pe luna . Se ofera retributie in functie de performanta , bonusuri, transport gratuit daca este cazul,o masa calda si alte beneficii.

 • 8

  Societate comerciala angajeaza mecanic auto

  Angajez urgent mecanim auto cu experienta in domeniu. Salariu negociabil ( peste 3000 lei )

 • 1

  Acoperișuri Reparații acoperișuri montaj tablă

  Servicii complete de acoperisuri Va stăm la dispoziție cu toată gama de servicii de la montaj acoperișuri, mansardări, reparații acoperișuri, lucrări de hidroizolație , șarpante si sisteme pluviale. Montaj tigla ceramica Montajul de țiglă ceramică este o artă în sine, unde precizia și măiestria sunt esențiale pentru a crea un acoperiș durabil. Echipa noastră de specialiști are experiența și priceperea necesare pentru a asigura un montaj perfect al țiglei ceramice. Montaj tigla metalica Montajul țiglei metalice este o alegere excelentă pentru cei care caută un acoperiș rezistent, ușor și estetic plăcut. Cu experiența noastră și materialele de înaltă calitate, asigurăm un montaj precis și durabil al țiglei metalice.

 • 2

  Sofer categoria C + E in zona Deva

  Angajez sofer categoria C+E, cu atestat, pentru lucrul pe autobasculanta 8x4 si pe cap tractor cu semiremorca basculabila, cutie manuala, doar cu experienta in santier, in zona Devei. Salariu in mana 3800-4400 lei pe luna, se acorda bonusuri pentru ore si zile suplimentare. Informatii la telefon 0726x710x911

 • 23

  cautam persoane cu ISCIR pentru stivuitor - fabrica mare din Hunedoara

  Cautam persoane cu autorizatie ISCIR pentru o fabrica mare de cablaje. Munca se desfasoara in depozitul interior al fabricii. Program de lucru: 3 schimburi, L-V; Cerinte: ISCIR valabil in Romania; experienta este un avantaj, dar nu este obligatorie; min. 8 clase terminate Se ofera: salariul fix + tichete de masa 30 RON/zi; spor noapte 25%; ore suplimentare platite 200%; prime de sarbatori: 300 RON NET; prima de vacanta/tichete de vacanta in valoare de 600 RON bonus 1 Iunie 150 RON NET; bonus de loialitate - valoarea unui salariu BRUT Responsabilitatile la locul de munca: Verificarea la intrare a pieselor/ marfurilor/ materialelor/ambalajelor pentru identificarea clara a deteriorarilor (de ex.impachetare, piese/ materiale); Operatii de scanare pentru depozitarea/redepozitarea pieselor si materialelor; Alimentarea liniilor de productie, cu utilajele din dotare; Descarcarea / incarcarea camioanelor cu materiale/piese; Preluarea, sortarea, distribuirea, depozitarea si impachetarea pieselor/ marfurilor/ materialor daca este necesar, utilizand utilaje simple.

Salvează căutarea