Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 592 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 18

  Angajam manipulant depozit in regim full-time. Program Luni-Vineri - 08:30 - 17:30 ( Informatii suplimentare se acorda numai in timpul programului mentionat.) Atributii generale : Incarcare/Descarcare - clienti/furnizori + agentii din cadrul diviziei de vanzari in teren; Aranjarea marfurilor pe rafturi in conformitate cu dispozitiile conducerii si al superiorului ierarhic; Mentinerea ordinii si curateniei in depozit; Participarea in cadrul inventarului general anual. Pachetul salarial cat si detaliile pozitiei in amanunt se vor discuta in cadrul interviului. Asteptam CV-urile dumneavoastra .

 • NU PERCEPEM COMISIOANE SAU ALTE TAXE! Recrutam din toata tara! Plecari saptamanale in Franta! Tel: Acterim firma franceza cu peste 16 ani vechime in domeniul constructiilor, este in cautare de muncitori cu experienta in constructii pentru urmatoarele domenii: -ZIDARI -DULGHERI -FIERARI BETONISTI -MONTATORI IZOLATII EXTERIOARE CLADIRI POLISTIREN OFERIM: -FAIANTARI -IZOLATORI CARTON BITUMINAT -IZOLATORI POLISTIREN/VATA BAZALTICA -ZUGRAVI - interior/exterior -ZUGRAVI TENCUITORI -RIGIPSARI placostyl si doublage -RIGIPSARI PLOCOPAN -BARDEURI (lemn, trespa, fibro-ciment, otel) -TAMPLARI -MONTATORI USI/FERESTRE PVC -MONTATORI SARPANTE METALICE/LEMN -SUDORI (armaturi, TIG, MIG MAG) -SCHELARI -ELECTRICIENI (MONTAT CARACATITA ELECTRICA IN BETON) -INSTALATORI -MONTATORI BANDA HARTIE RIGIPS -MONTATORI PARCHET -MONTATORI SOL ELASTIC PVC -MONTATORI LINOLEUM SI MOCHETA - Salariu este cuprins intre 1.800 EUR si 2.300 EUR NET (bani in mana )/ luna + ALTE BONUSURI daca se indeplinesc conditiile necesare; - Se lucreaza intre 39 ore si maxim 43 ore/saptamana; - Cazarea GRATUITA (1 maxim 2 persoane in camera), conditii deosebite in casute de vacanta mobilate si utilate; - Contract de munca 100% legal: pensie, somaj; - Contractul de munca se reinnoieste saptamanal: - Asigurare de sanatate PLATITA de catre ANGAJATOR; - Permis de munca (BTP) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc); - Zilele nelucrate datorita vremii nefavorabile sunt platite; - Se lucreaza si pe perioada iernii. CERINTE. -Echipe de cate 2-4 persoane disponibile de plecare in scurt timp; -O persoana din echipa trebuie sa detina permis de conducere cat. B si AUTOTURISM propriu pentru a se putea deplasa impreuna cu intreaga echipa; -Experienta in domeniu este OBLIGATORIE; -Scule proprii in functie de meseria practicata; -Diploma in domeniu constituie avantaj, insa nu este obligatorie, deoarece accentual se pune pe experienta; Oferim si cerem seriozitate si profesionalism! Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt acceptate! Recrutam din toata tara! Plecari saptamanale! Aceasta oferta SE ADRESEAZA doar persoanelor care DETIN un autoturism sau care au sau pot face echipa cu o persoana care detine autoturism! Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati de luni pana vineri intre orele 8:00- 17:00 la numarul de telefon:

 • 13

  Cautam personal pentru întreținerea curățeniei. Organizată, receptiva și îngrijită. La interes sunați: .

 • Agentia As-Gastro-Consult cauta personal cu experienta in gelaterie la bar (preparare cafea, cupe de inghetata...) , experienta la laborator ,precum si experienta ca si ospatar varsta intre 25-40 ani, cunoscatoare de limba germana sau italiana la nivel mediu-conversational, se ofera cazare si masa iar salariul de pornire este cuprins intre 1200-1500 euro net /luna.Plecarea este imediata!Telefon:

 • VANZATOARE (lucrator comercial) - Gelaterie Palas Mall Iasi Cautam colege pentru Gelateria Quartz - in Palas Mall si Palas Park in cadrul cafenelei Quartz. Oferim un program de lucru fexibil, salarizare atractiva cu bonus din vanzari, contract pe perioada nedeterminata cu norma intreaga ca lucrator comercial , training specializat la locul de munca. Experienta pe un job similar NU este obligatorie, nu angajam minori si nici part time. Pentru depunere CV-uri - direct in cafenea sau aici in mesaj privat. Te asteptam!

 • OSPATAR (fete/baieti) cafenea Quartz Lounge PALAS MALL Oferim contract de munca legal pe perioada nedeterminata, un salariu cu avantaje financiare din bonusuri vanzari si program de lucru flexibil. Experienta pe un job similar constituie avantaj In selectia CV-urilor. Nu angajam minori si nici part-time. Info si depunere CV - direct in cafenea sau aici pe platforma! Te asteptam!

 • Vand 2 usii de interior de 60-70 fără tocuri. Pret bucată 1,5 lei negociabil.

 • 5

  PROFIL CANDIDAT : Studii medii / superioare. Domiciliu in Iasi. Cunostinte PC ( pachetul Office - word, excel) Solicitam la angajare Cazier Judiciar ( vechime eliberare cel mult 3 luni) Avantaj : permis auto categ B ATRIBUTII: Receptia,depozitarea si aranjarea marfurilor de la furnizori. Pregatirea marfurilor pentru livrare ( incarcare/descarcare agenti vanzari , incarcare clienti , realizare colete pentru curier etc) - toate acestea se fac impreuna cu manipulantii depozit si se fac in conformitate cu ordinea exprimata de superiorul ierarhic. Eliberarea marfurilor din depozit in baza documentelor emise si puse la dispozitie de catre departamentul de vanzari. Program : Luni - Vineri ( 08:30-17:30) - Informatii suplimentare se acorda numai in timpul programului mentionat. Pachetul financiar se discuta in timpul interviului si se stabileste functie de experienta.

 • Angajam spalator auto full-time cu experienta. Detalii la numarul de telefon .

 • Vorbiti limba engleza si cautati un loc de munca stabil? Noi avem solutia pentru dvs.! Agentia de recrutare Expat Team - agentie autorizata ITM - cauta personal (femei, barbati si cupluri) vederea angajarii ca OPERATORI DEPOZITE in Olanda, cum a fi: Lidl, Etos, Primark, Ingram, etc. Principalele activitati: order picking, packing, receiving, ambalare, etichetare, pregatit pentru expeditie, incarcat/descarcat. Se ofera: - Contract de munca legal direct cu angajatorul olandez - Salariu de baza incepand cu 10,24 euro brut/ora. La un program normal de 40 ore , fara ore suplimentare, aproximativ 1200 euro net lunar dupa plata taxelor, cazarii si asigurarii medicale). - Orele efectuate sambata, duminica se platesc suplimentar cu 10/% - 50% - Plata saptamanal - Cazare asigurata in case mobilate si dotate cu toate utilitatile (camere de 2 persoane) - Concediu de odihna platit - Posibilitate contract pe termen lung Nu percepem comision sau alte taxe! Informatii suplimentare la tel/whatsapp: Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational - obligatoriu - Permisul de conducere nu este necesar, dar reprezinta un avantaj - Disponibilitate minim 3 luni - Atitudine pozitiva si motivatie de munca

 • 16

  Firma, angajeaza muncitori calificati, cu experienta in domeniul tamplariei din aluminiu. Salariu motivant.

 • 11

  Cerinte: Studii tehnice de profil, absolvite; Experienta cel putin 5 ani pe un post similar; Persoana disciplinata, organizata, operativa; Atributii: Verifica starea de functionare a masinilor, uneltelor, sculelor, utilajelor (utilaje CNC, masini semiautomate, instalatii de sablare, vopsire, masini abkant, etc ) si a instalatiilor cu scopul de a depista eventualele defectiuni; Identifica si analizeaza natura defectiunilor aparute si cauzele care le-au generat; Efectueaza lucrari de reparatii, la timp si de calitate, la utilajele care se defecteaza; Efectueaza interventii in vederea restabilirii functionarii in parametri stabiliti a instalatiilor si utilajelor in cazul unor defectiuni accidentale; Consemneza in fisele de mentenata masurile de intretinere si control aplicate conform graficelor, defectiunile constatate, timpul utilajului, cauzele defectiunilor, modul si timpul de remediere; Efectueaza lucrari de reparatii si intretinere in perioada de reparatii capitale la nivel de unitate; Verifica piesele de schimb si asigura necesarul pentru fiecare tura de lucru; Sesizeaza superiorului ierarhic ori de cate ori apar probleme care depasesc competenta personala de rezolvare; Participa la executarea lucrarilor de modernizare a liniilor tehnologice. Oferim: Contract pe perioada nedeterminata; Salariu corelat cu experienta si performanta + bonuri de masa + bonusuri; Decontarea transportului pentru cei care vin din imprejurimile Iasului; Cazare pentru persoanele din afara Iasului; Seriozitate si stabiliate.

 • 3

  Societatea Constructii Hidrotehnice S.A. angajeaza ingineri constructii hidrotehnice, ingineri constructii civile, economisti, inginer electronist cu autorizatii SSM

 • Gabriel Petrisor Construct SRL recruteaza personal calificat sau necalificat din toata tara in constructii, pentru diverse localitati din judetul Cluj . Salariu cuprins intre 2700 si 5000 lei net. Cazare gratuita. Se cauta : Zidari, Dulgheri, Betonisti Finisori Salahori cu experienta Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii, si ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi. Telefon: E.mail (Va rugam sa nu sunati in weekend)

 • Bună, Sunt în căutarea unui Reprezentant vânzări, pentru Iași, poziția fiind în selecție în cadrul unei companii ce se ocupă cu distribuirea, instalarea și întreținerea de ascensoare și scări rulante. Dacă este de interes aștept CV la adresa de e-mail Mulțumesc! #Iasi #ProfessionalHR #Vanzari

 • 1

  Angajez sofer profesionist pentru comunitate !

 • Angajam zidari pentru Belgia. Permisul de conducere constituie avantaj. Pentru detalii lasati un mesaj cu nr. dvs. de tel.

 • 26

  Cerinte: vorbitor de limba romana cunostinte de baza operare PC; disponibilitate de lucru responsabilitate si adaptabilitate la situatii noi, gasirea de solutii inovative ; punctualitate, spirit de echipa, atitudine pozitiva, orientare catre client, persoana empatica si creative; Oferim: contract de munca perioada determinata ; oportunitati de dezvoltare personala si profesionala; Training specializat; Nu este necesara experienta in domeniu!

 • Salveaza cautarea