Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov 1-decembrie

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Bebita doarme iar tu stai pe facebook si te gandesti "oare ce asi putea face sa aduc si eu un venit in casa?!" Si eu lucrez de acasa de pe telefon de pe leptop...cateva ore pe zi si este super! ❤Hai in echipa mea!❤Ce spui...VREI???❤, https://ro.oriflame.com/business-opportunity/become-consultant?potentialSponsor=1389486

 • Caut femeie pentru calcat si curatenie în comuna 1 Decembrie Ilfov. Rog seriozitate.

 • Candidatul ideal: Muncitori indemanatici pentru lucrari de amenajari interioare si exterioare magazine, sedii de banca etc, compartimentari cu gips-carton si sticla, reparatii, igienizari/zugraveli, placari cu gresie/faianta/mocheta, tamplari pentru confectionare si montaj tamplarie aluminiu, PVC si sticla. Cautam persoane indemanatice, cu experienta sau care isi doresc sa invete tainele meseriei, persoane harnice, obisnuite cu lucrul in echipa, persoane cu gandire pozitiva si care isi doresc sa vina cu solutii de rezolvare de cate ori intalnesc o problema sau o situatie specifica lucrarilor. Alte atu-uri: disponibilitate la deplasari in tara, permis de conducere categoria B. Descrierea activitatii: Executie lucrari de amenajare interioare si exterioare la sedii de banci, magazine, cu trasare, compartimentari ci gips-carton si sticla, executie tavane din gips-carton cu scafe si tavan casetat, placari pardoseli cu gresie, mocheta, linoleum, zugraveli, confectionare si montaj tamplarie de aluminiu in special. Descrierea firmei: Firma de amenajari interioare infiintata in 1993.

 • Firma de productie publicitara cu sediul in com. 1 Decembrie, angajeaza ASISTENT MANAGER. Responsabilitati: raspunde la telefon si e-mail, face comenzi de aprovizionare in colaborare cu ceilalti colegi, situatia platilor si efectuarea platilor on line. Cautam persoana energica, responsabila, atenta la detalii, dornica sa acumuleze cunostinte solide pentru activitati de secretariat, contabilitate primara etc. Transportul se asigura de cater firma de la punctul stabilit (Sos. Giurgiului, sect.4, Bucuresti). Mai multe detalii se pot obtine la interviu.

 • Se doreste o bona INTERNA energica, cu experienta si recomandare pentru un copil nou nascut, la o familie deosebita din Bucuresti . Se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 3500 Lei + 2 weekend-uri libere/ luna ). Va oferim detalii suplimentare la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • excavatorist experienta domeniu dispus deplasari tara amlucrat pe excavatoare ; komatsu pc240 , cat324 , hitachi zx 210.

 • Angajam vânzătoare magazin alimentar in comuna 1 Decembrie salariu atractiv și program flexibil . 8 ore pe zi 2 weekenduri libere pe luna . Turele le alegeți dumneavoastră . Pentru detalii sunați . Îndatoriri : pastrarea curățeniei in magazin , servirea clienților , primirea mărfurilor etc . Căutam doar persoane serioase ai dornice de munca .

 • Fost militar timp de 27 de ani, specialist in domeniul securității si sanatatii in muncă, caut loc de muncă corespunzator pregătirii! Sunt serios si punctual! Exclus firme de pază! Tel. 0785909108 sau 0742510625.

 • Salveaza cautarea