Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov 1-decembrie

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • salon "la maison"angajeaza tehnician unchii(mani pedi semi,gel,constructie) salonul este situat intr un complex rezidential "Green city " program de 1 zi cu o zi

 • Angajam urgent tamplar cu experienta

 • Angajam lacatus mecanic pentru confectii metalice precum garduri, balustrade, balcoane. Este necesara experienta de cel putin 2 ani in domeniu si permis de conducere categoria B. Angajatul are indatorirea de a merge la adrese pentru a lua masuratori. La finalizarea produsului, angajatul se deplaseaza alaturi de echipa la adresa pentru a efectua montajul. Salariu 3500-4000 lei. Salariu atractiv, posibilitate de crestere in functie de randament. NDA Metal Tel: Adresa: Soseaua Giurgiului nr 50, comuna 1 Decembrie, Ilfov. Site web: www.traforate-metal.ro Facebook:https://www.facebook.com/NDA-Metal-101820025069721 Instagram: https://www.instagram.com/ndametaltraforate/

 • S.C NFF BY STEFAN MUSCA angajaza croitor/croitoreasa produs cap/coada. Zona Universității. Relații la telefonul de mai sus

 • Cautam menajera cu permis de conducere categoria B ,program de lucru de luni pana vineri ,salariu 2500 RON. ILFOV , 1 Decembrie

 • Caut un loc de munca angrijitoare de bătrâni sau copii menajera nu consum alcol sunt o persona linistită am 21 de ani .

 • Angajam faiantari si rigipsari pentru amenajari interioare. SALARIU ATRACTIV! Anunt inca valabil. Contacteaza-ne acum:

 • Angajam instalator cu experienta. SALARIU ATRACTIV! Anunt inca valabil. Contacteaza-ne acum:

 • 1

  Angajam Maistru-sef de echipa cu experienta dovedita in domeniul constructiilor, specializat in finisaje si lucrari interioare. Oferim salariu atractiv! Contacteaza-ne acum!

 • 1

  Angajăm Inginer - Project Manager Construcții cu experiență. Anunțul încă este valabil. Contacteaza-ne acum!

 • daca esti o persoana serioasa in cautarea unui loc de munca stabil,te asteptam sa faci parte din echipa noastra.Postul oferit este de lucrator comercial pentru magazin Shop&go zona Comuna 1 Decembrie.Salariul oferit este de 2100 ron,iar pentru mai multe detalii va rog sa apelati numarul de telefon postat in anunt.

 • 3

  Angajam urgent muncitor cu nivel de experienta medie in tamplarie/ vopsitorie, pentru executarea obiectelor de mobilier din lemn masiv si rasina epoxidica. Nivelul de experienta cerut, nu este obligatoriu ridicat, dar seriozitatea si indemanarea, da. Atelierul nostru este situat in Comuna 1 Decembrie, exista cursa RATB regulata din Bucuresti( zona Soseaua Giurgiului-Piata Progresul).

 • Societate de brokeraj in asigurari din top 10 national - incheiem contracte de colaborare pe baza de comision atractiv cu persoane fizice sau juridice in domeniul asigurarilor. Candidatul ideal -Promoveaza si vinde produse de asigurare; -Evalueaza nevoile clientilor si prezinta ofertele societatilor de asigurari; -Minim diploma de 12 clase; -Acces la un laptop; Beneficii: - fara program, fara target; - sprijin permanent; - training de specialitate; - suplimentarea veniturilor cu efort minim; - program de lucru flexibil: part-time sau full-time; - sistem motivant de promovare, bazat pe munca individuala si in echipa; - posibilitate de a dezvolta o echipa - se primeste comision pentru incasarile echipei -comisioane si bonusuri atractive la cele mai mari niveluri ale pietei. Se negociaza individual in functie de experienta, portofoliu. ATENTIE: NU ESTE UN LOC DE MUNCA CU PROGRAM SI SALARIU FIX, SEF, TARGETE. ESTE MAI MULT DE ATAT: O ACTIVITATE INDEPENDENTA ! Alege sa iti faci propriul program, propria echipa, propria ta afacere ! Relații la telefon :

 • 3

  Firma de importator si distributor imbracaminte Angajaze personel pentru facturare si contabilitate cu sau fara experienta. Transport asigurat. Puncte lucru 1 Decembrie / Ilfov Trimiteti cv prin mail.

 • Salveaza cautarea