Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Start-up nou infiintat, in domeniul opticii, cauta studenti sau absolventi de studii tehnice pentru training si colaborare in domeniul proiectarii si executiei componentelor optice. Activitatile vor fi complexe, de la activitati administrative, la pregatirea pieselor pentru acoperiri optice si pana la participarea la scrierea propunerilor de proiecte si implementarea acestora. Dupa perioada de intership va fi posibila angajarea. Cei interesati sunt rugati sa ataseze mesajului un CV.

 • Vînd teren intravilan, toate utilită ile, neinundabil, Dragomire ti Vale, Liceul agricol, 44,484139N i 25,926458E, suprafa a 1000mp, deschidere 18m, PUZ POT 30%, CUT 0.9, P+1+M, drum de acces asfaltat de 12m lă ime, la 100m de drumul județean DJ 143 Chiajna - Zurbaua, gaz metan, re ea electrică trifazică 240V 400V, apă curentă în poartă, Telekom, Digi. Zonă lini tită destinată construc iei de vile, la 14 km de Pia a Romană i la 1 km de autostrada A11 străpungere A1-Dragomire ti Vale-Ro u-Ciurel-Pasaj Basarab. Pre 35 euro/mp. Tel. , e-mail:

 • 2

  Demolări, Escavații, Transport Nisip, Pamant, Moloz etc

 • 1

  Caut urgent femeie pentru ingrijirea unui batran ...in judetul Ilfov Salariu foarte bun , contract de munca Telefon

 • 3

  Angajez sofer categoria B distribuție, domiciliul soferului sa fie in Bucuresti sau in apropiere, mai multe detalii la telefon

 • 2

  Cerinte: - Sa preia santierul (verifica situatia in teren ,realizeaza masuratori preliminare,evidentiaza problemele tehnice) - Organizat, bun la managementul timpului si prioritizarea muncii; - coordonаrеa аctivitаtii zilnice dintr-un santiеr; - coordonarea echipеi din proiect; - transmitеre nеcеsarе achizitii mаtеriаle - rеlationаre cu beneficiarii si partile implicate intr-un proiect - Întocmirea lunară a situaţiei de lucrări, în conformitate cu cerinţele proiectului şi standardele de lucru ale companiei. - Observarea periodica in teren a stadiului lucrarilor; - Întocmirea şi transmiterea de rapoarte periodice, conform cerintelor proiectului (raport saptamanal si lunar) - Asigura legatura cu furnizorii de materiale; - Controleaza calitatea lucrarilor pentru asigurarea prevederilor din documentatiile tehnice - Supravegherea si coordonarea angajatilor si subcontractorilor; Candidatul ideal: Experienta obligatorie in domeniu. Experienta in executie. Aptitudini de conducere si coordonare a activitatilor complexe Abilitati de comunicare scrisa si verbal; Abilitatea de a dezvolta relatii bune cu clientii / reprezentantii clientilor; Organizat, bun la managementul timpului si prioritizarea muncii; Cunostinte solide cu privire la managementul calitatii in constructii Prezenta permanenta in santierul companiei. Permis de conducere –categoria B.

 • Firma cu experienta, executa tencuieli mecanizate pe baza de ipsos sau ciment, material+manopera 33lei/mp, glet mecanizat, lavabil mecanizat (pachet glet + lavabil, la gata, material+manopera 35 lei/mp). Apolaizere pe tamplaria pvc, folie, totul inclus. In 2 zile aveti casa tencuita. Executam si proiecte mari, 5 pompe tencuiala, 3 pompe glet, 2 pompe lavabil disponibile. Tel

 • Inchiriez Service Auto,300 mp,complet utilat, dotat cu toate echipamentele necesare desfasurarii activitatii. Service-ul se afla in localitatea Balotesti,judetul Ilfov.

 • Angajez mecanic pentru COLABORARE in service auto modern, nou, complet utilat. Se cauta un mecanic cu experienta si un portofoliu de clienti aproximativ format. Service ul se afla in langa Peris Ilfov(aproape de Snagov)

 • Lucrări terminate la scurt timp și la cel mai bun preț garantat. V-a punem serviciile noastre la dispoziția dumneavoastră. ZIDARIE Tencuiala Glet, finisaje ZUGRAVEALA, DIFERITE MODELE LA PREFERINTA TAPET, PARCHET PLACĂRI EXTERIOARE CU POLISTIREN(TERMOIZOLAȚIE) ACOPERIȘURI, . V-A STAM LA DISPOZIȚIE ORICÂND. CONTACTAȚI-NE LA NR DE TELEFON : DINU COSTEL: GABRIEL.

 • Executam lucrări în domeniul de instalații sanitare și termice și electrice Oferim seriozitate deplina și cerem seriozitate din partea clientului va mulțumim

 • Închiriez personal calificat sudori si lacatusi cu tot cu echipamentul de sudură Tig Argon, MIG MAG co2 sau Electrod. Efectuam toate procedeele de sudura aplicabile pe țeavă, structura, confecții metalice sau diverse proiecte ce implica sudura, acoperid toata gama de materiale otel - carbon, inox, duplex, aluminiu, cupru. Acceptam colaborare atat pe perioade îndelungate cat si pe cele scurte (la zi) de la 1 la 4 sudori sau echipa cu disponibilitate imediata, pentru echipe mai mari in functie de proiect si durată prestabilit. Se factureaza cu TVA

 • MVO Transport Grup ofera servicii de dispecerat, cautand colaboratori pe baza de contract care pot indeplini urmatoarele conditii: - Disponibilitate 35 zile calendaristice / cursa comunitate; - Sa asigure mijloace de transport optime pentru transportul express pe comunitate; - Sa asigure mijloacele necesare de comunicare cu dispeceratul (Smartphone); - Sa detina asigurare CMR in valoare de minim 50.000 Euro; - Sa detina un sistem de monitorizare GPS activ al masinii/masinilor. Putem asigura urmatoarele : - Minim13.000 km pentru box-uri pe o perioada de 30 de zile calendaristice ; Iar pentru prelate un minim de 15.000 km. - In cadrul companiei noastre se poate servisa masina in conditii optime pentru urmatorul sejur + daca este cazul pentru ITP la preturi avantajoase doar pentru colaboratori). - Dispecerat 24/7 ; - Asiguram ferry/eurotunnel pentru orice transport ce necesita acest lucru. Oferim si rugam seriozitate, iar pentru mai multe detalii legate de o posibila colaborare ne puteti gasi la: IMPORTANT!!! Soferii sa aiba cazierul curat pentru a putea calatori fara probleme in spatiul European si nu numai.

 • Salveaza cautarea