Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Ilfov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Caut ingrijire bătrâni

  Doamnă cu experiență, nefumătoare, fără obligații, caut job in domeniul companiei si ingrijirii persoanelor in etate.

 • 8

  Angajez Operator buldoexcavator

  Angajez sofer 8x4 cu experienta , zona București-Ilfov, salariu motivant Operator cu experienta pe utilaj nou

 • 16

  Firma de paza

  Cautam agent pentru obiectiv in Jilava, Eco Sud Vidra, salariu atractiv.

 • 7

  Menajera interna Corbeanca

  Angajăm menajeră Internă in Corbeanca iubitoare de cățeluși,pentru curatenie,calcat,spalat,fara gatit. Oferim cazare separată in vilă, carte de muncă,salariu deosebit,acces piscină vacantă strainatate,conditii deosebite. Asteptăm provincia !! https: youtu.be 4InRGZjPlpA?feature=shared

 • 3

  Ofer cazare gratuită contra menaj.

  Ofer cazare gratuita in vila, unei domnisoare doamne,chiar cu copil, la schimb cu menaj (curatenie,spalat,calcat),odata doua ori pe saptamina.

 • Angajam macelar si preparator produse din carne pentru magazinul GODAC din CIOROGARLA ,Judetul Ilfov

  Angajam macelar si preparator pentru produse din carne pentru magazinul GODAC din Ciorogarla,judetul Ilfov.

 • 12

  Profi România șef tura

  Candidatul Ideal De 22 de ani, in Profi România,povestile de succes se scriu pe perioade lungi de timp. Acestea sunt scrise de oameni pentru care pasiunea pentru excelenta, loialitatea si dorinta de a reusi indiferent de situatii, schimbari sau provocari reprezinta un mod de a trai si de a se dezvolta continuu. Vino si tu in #Echipa Profi ! Ne dorim ca tu sa vii cu: Experienta anterioara (retail, domeniul alimentar); Studii superioare (de preferat) sau minim diploma de Bacalaureat; Cunostinte operare PC, MS Office (Excel, Word) nivel mediu; Bune abilitati de comunicare, organizare, coordonare; Orientare catre rezultat, atitudine proactiva, flexibilitate; Responsabilitate si corectitudine; Dorinta de a invata si a se dezvolta profesional. Ar fi ideal daca ai: Capacitatea de solutionare a problemelor in situatii de stres sau sub presiune. Descrierea jobului Uite care vor fi responsabilitatile tale: Supravegherea si coordonarea activitatilor personalului din magazin pe tura alocata; Verificarea si pregatirea magazinului pentru deschidere; Efectuarea comenzilor zilnice de marfa pentru magazin; Inchiderea caselor de marcat si intocmirea actelor si monetarelor caselor de marcat la intrarea si iesirea in/ din tura a casierilor; Gestionarea relatiei cu clientii din magazin, rezolvarea cererilor si solicitarilor acestora cu promptitudine si profesionalism. Nu vei face asta singur, ci alaturi de o echipa pasionata de a lucra cu si pentru oameni. Asa ca, pune-ti pe lista avantajele: Pachet variat de compensatii si beneficii; Card de tichete de masa; Bonusuri lunare prin care iti rasplatim performanta si devotamentul; Evenimente interne prin care recunoastem meritele colegilor nostri; Oportunitati de crestere in cariera si mobilitate interna. Daca acest rol nu prezinta interes pentru tine, dar stii pe cineva caruia i s-ar potrivi, ne-am bucura sa dai de veste mai departe!

 • 1

  Agent vanzari echipament industrial

  Suntem in cautare de un Reprezentant Vanzari Director Vanzari - echipamente industriale pasionat si dedicat pentru a se alatura echipei noastre. Experienta in ofertare pentru domeniul industrial Experienta in vanzari tehnice; Cunostinte privind utilizarea programelor Microsoft Office: Word, Excel,etc.; Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu; Posesor carnet de conducere categoria B; Cunostinte tehnice solide si abilitati de comunicare excelente; Orientat catre rezultate; Capacitatea de a lucra independent si in echipa. Se ofera masina de serviciu, laptop si telefon mobil ; Training si dezvoltare profesionala continua. Oportunitati de avansare in cadrul companiei. Pachet salarial competitiv, inclusiv un sistem de comisioane si bonusuri.

 • 3

  Responsabila sera - ingrijire plante (2600 - 3500 ron)

  Cerinte: - Experienta anterioara in domeniu sau studiile de specialitate (facultatea de agricultura, biologie, horticultura etc) - Persoana organizata, atenta, responsabila, pasionata. Descrierea postului: - Udarea plantelor: asigura că plantele sunt udate corespunzător în funcție de nevoile lor specifice. - Hranirea plantelor: administrareaza îngrășămintelor corespunzătoare plantelor pentru a le asigura nutrienții necesari. - Controlul dăunătorilor și bolilor: identifica semnele infestării sau ale bolilor și aplica măsuri adecvate de control. - Repotting (schimbarea ghivecelor): responsabil de transferarea plantelor în ghivece noi și de gestionarea adecvată a solului și a rădăcinilor în acest proces. - Alte sarcini auxiliare; - Programul de lucru: 9:00-17:00, de Luni pana Vineri. Beneficii: - Conditii de munca bune (acces la frigider, cuptor cu microunde) - Posibilitatea de avansare si dezvoltare in cadrul companiei - Salariu stabilit in functie de performante - Prime de sarbatori - Ore suplimentare platite Salariul va fi stabilit la interviu. La locatie se poate ajunge din Bucuresti cu autobuzul R411 sau R468B de la Metrou Obor. Nu asiguram transport. Se ajunge usor cu autobuzul sau maxi taxi din localitatile Voluntari, Afumati, Stefanestii de Jos si de Sus, Dascalu, Moara Vlasiei, Gradistea, Nuci, Creata, Petrachioaia, etc. Daca sunteti interesat de acest job, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a stabili un interviu la locatia din Gagu, Ilfov.

 • Agent distributie Bucuresti si Ilfov

  Angajam Agenti distribuitie, pentru automate de Cafea și Snack, locații în București și Ilfov. Pachet salarial motivant. Asteptam Cv.urile dvs la adresa de email sau la numărul de telefon afișat.

 • Popesti-Leordeni-angajam:operator productie controlor calitate, operator manual, reglori

  Popesti-Leordeni (Bucuresti) Angajam: controlor calitate, operator manual, operator productie, reglor. Salariile sunt intre 2200-2700 net (in mana) Se ofera si: Sal. al 13-lea (anual); prima Paste - tichete cadou in valoare de 400 lei; prima vacanta in valoare de 500 lei; Tichete masa - 18 lei zi; Decont transport -130 lei luna Pentru cei interesati, va rog sa imi scrieti

 • 3

  Popesti-Leordeni:Angajam:Manipulant marfa,Controlor calitate, Operator manual, Operator prod,Reglor

  Popesti-Leordeni (Bucuresti) Angajam: # manipulant marfa cu minim 8 clase Se ofera gratuit Curs de stivuitorist Se cere experienta minima * controlor calitate, * operator manual, * operator productie, * reglori Salariile sunt intre 2200-2700 net (in mana) Se ofera si: - Salariul al 13-lea (anual); - prima Paste - tichete cadou in valoare de 400 lei; - prima vacanta in valoare de 500 lei; - Tichete masa - 18 lei zi; - Decont transport -130 lei luna; Va rog sa îmi scrieți pentru o programare la interviu

 • Vanzatoare minimarket Pantelimon

  Angajam vanzatoare minimarket, program de lucru in ture, o zi cu o zi libera, carte de munca, solicitam cazier curat, salariul incepe de la 3200 net. Adresa Oras Pantelimon, strada Dobrogeanu Gherea nr 63 Nu raspundem la mesaje

 • Sofer distributie salariu net 5800 lei + bonusuri

  eBlueFarm își mărește echipa, acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. Angajam urgent soferi (femei bărbați) cat.B pentru distributie produse farmaceutice. Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA zero73791781doi SE OFERA: -Pachet salarial atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță) -Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) -Telefon de serviciu PROGRAM: luni-joi 8:00-17:00, vineri 8:00-15:00 CERINTE: -Studii medii -Punctual, responsabil și organizat -Disponibilitate pentru deplasări -Distribuirea produselor farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite -Sa se asigure livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare -Verificarea periodica pentru buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii.

 • angajez sofer autobetoniera

  Angajez sofer autobetoniera, comuna Cornetu judetul Ilfov, detalii la tel .

 • 1

  Ingrijitor copii

  Gradinita privata,situata in Popesti Leordeni,Ilfov angajeaza ingrijitor copii .Daca iubesti copiii si doresti sa te alaturi echipei noastre nu ezita sa ne contactezi la nr.

 • Angajam educatoare

  Gradinita privata din Popesti Leordeni,angajam educatoare.Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si iubesti copiii ,atunci te asteptam cu drag. Relatii suplimentare la tel.

 • Angajez tâmplar

  Angajez tâmplar cu s-au fara experienta pentru executie si montaj mobilier. Locatia este in orasul Pantelimon. Salariul in functie de abilitati.

 • 2

  Caut colaboratori pentru domeniul asigurarilor destine broker

  Caut persoane foarte serioase si ambitioase CU SAU FARA EXPERIENTA pentru a lucra in domeniul asigurarilor in cadrul companiei DESTINE BROKER de Asigurare si Reasigurare. Puteti afla mai multe despre aceasta societate direct de pe site: www.destine-broker.ro Este o companie in topul brokerilor de asigurare din Romania si poate cea mai complexa dintre toate, oferind cele mai multe produse clientilor. Este un job foarte interesant, insa destul de simplu, se lucreaza de acasa, din fata calculatorului. Tot ce va trebui sa faceti este sa gasiti clienti si sa le incheiati orice tip de asigurare. Nu veti avea sef sau target, veti lucra cat va permite timpul si cat doriti, insa odata intrati in echipa Destine Broker veti primi instruire continua si ajutor oricand veti avea nevoie. Este un loc de munca initial part-time, putandu-se lucra de la cateva minute pe zi, la cateva ore pe zi, devenid astfel un job full-time, insa cu beneficii mult mai mari decat daca ati fi angajatul vreunui patron pentru un program de lucru similar. Avem parte de pregatiri permanente prin seminarii on-line sau in format fizic de la experti in domeniul asigurarilor, atat manageri ale companiilor de asigurari partenere, cat si de la managerii societatii Destine. Practic este un loc de munca in care nu ne plafonam, dimpotriva, invatam si ne dezvoltam continuu. Puteti incepe prin a incheia asigurari RCA, insa veti putea oferi clientilor toate tipurile de asigurari: CASCO, de locuinte (PAD si facultative), asigurari de calatorie, asigurari de sanatate, asigurari CMR (de marfa), asigurari de viata si multe altele! De asemenea aveti posibilitatea sa incheiati si pachete turistice in cadrul agentiei de turism DESTINE HOLIDAYS, parte a grupului DESTINE, intermedia credite sau leasing. Am enumerat toate posibilitatile de lucru in cadrul companiei pentru a va face o idee despre marimea acestei companii si posibilitatile de castig. Nu va promit ca va veti imbogati peste noapte, pentru ca nu va fi asa. Orice lucru serios necesita munca, rabdare si implicare. Ceea ce va pot promite este ca acest job va fi ca o afacere persoanala, care va va oferi in timp satisfactii financiare si profesionale pe masura implicarii. Singurele cerinte legale pentru a putea desfasura aceasta activitate sunt: - sa aveti minim 18 ani; - sa aveti lieceul promovat Ce este foarte important si trebuie cunoscut de la inceput este faptul ca orice persoana ce doreste sa lucreze in acest domeniu trebuie sa treaca printr-o perioada de pregatire profesionala, in care va primi cateva cursuri (o teorie a asigurarilor) ce vor trebui invatate si se va sustine un examen pentru acreditare. Acest examen se sustine pe site-ul Institutului de Studii Financiare din Romania (www.isf.ro) si presupune costuri de acreditare. Nu sunt costuri mari, dar trebuie luate in calcul de la inceput. Acestea sunt de 150 lei la inscrierea in cadrul societatii si de 320 lei pentru sustinerea examenului (cost al Institutului de Studii Financiare ce trebuie achitat de orice persoana, indiferent de la ce societate sau broker de asigurare vine). Vreau sa stiti totul inca de la inceput pentru a va fi mult mai clar daca este pentru voi acest loc de munca, dar va spun ca trebuie sa va sperie examenul sau costurile acestuia, pentru ca in orice domeniu in care dorim sa ne acreditam este nevoie de studiu si bani. In schimb in acest domeniu munca va este rasplatita cu adevarat pe masura implicarii. Daca ati avut rabdare sa cititi tot ce am scris si daca sunteti o persoana serioasa, perseverenta, rabdatoare si dornica de-a castiga pe masura implicarii, atunci va astept in echipa noastra. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii la numarul de telefon whatsapp: - Gogorici Marian

Categorii

Locuri de munca

Județe

Ilfov
Salvează căutarea