Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1476 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Candidatul ideal: Capacitate de a gestiona si raspunde celor mai exigente dorinte ale oaspetiilor; Amabilitate, indemanare, adaptabilitate si flexibilitate; Responsabilitate si punctualitate; Aspect curat si ingrijit, atitudine pozitiva fata de munca; Capacitate de a lucra eficient sub presiune si de a lucra eficient intr-o echipa; Descrierea jobului Asigurarea si mentinerea curateniei spatiului verde pe intreaga suprafata de activitate alocata; Operarea tuturor activitatilor tehnice din cadrul locatiei; Disponibilitate pentru program flexibil. Oferim: Salariul competitiv Contract de munca pentru perioada nedeterminata;

 • Candidatul ideal: Abilitati de comunicare si relationare; Capacitate de a gestiona si raspunde celor mai exigente dorinte ale oaspetiilor; Amabilitate, indemanare, adaptabilitate si flexibilitate; Responsabilitate si punctualitate; Aspect curat si ingrijit, atitudine pozitiva fata de munca; Capacitate de a lucra eficient sub presiune si de a lucra eficient intr-o echipa; Experienta in domeniul ospitalitatii constituie un avantaj. Descrierea jobului: Preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista; Asigurarea unui serviciu de inalta calitate pentru clienti; Respectarea normelor igenico-sanitare ce decurg din aceasta activitate; Raspunde si este responsabil de buna intretinere si functionare a produselor Participa si este responsabil pentru inventarierea periodica a marfurilor. Oferim: Salariul competitiv Contract de munca pentru perioada nedeterminata;

 • Elena Cauta bona pentru cei doi copii ai ei , femeie serioasa , ingrijita si pe termen lung , in Popesti Leordeni poate fi la program sau intern , experienta nu este necesara pentru ca Elena va sta cu ea majoritatea timpului si o va invata , detalii despre salariu doar dicutat direct cu Elena la numarul de telefon .

 • 1

  BarberShop1Decembrie Situat in Com,1Decembrie Jud Ilfov.Frizerie cu văd format. Angajam frizeri cu experiența de minim 2 Ani.Pentru mai multe detali va rugam sa ne contactați la tel:

 • 2

  Cerinte: - Sa preia santierul (verifica situatia in teren ,realizeaza masuratori preliminare,evidentiaza problemele tehnice) - Organizat, bun la managementul timpului si prioritizarea muncii; - coordon r a ctivit tii zilnice dintr-un santi r; - coordonarea echip i din proiect; - transmit re n c sar achizitii m t ri le - r lation re cu beneficiarii si partile implicate intr-un proiect - Întocmirea lunară a situa iei de lucrări, în conformitate cu cerin ele proiectului i standardele de lucru ale companiei. - Observarea periodica in teren a stadiului lucrarilor; - Întocmirea i transmiterea de rapoarte periodice, conform cerintelor proiectului (raport saptamanal si lunar) - Asigura legatura cu furnizorii de materiale; - Controleaza calitatea lucrarilor pentru asigurarea prevederilor din documentatiile tehnice - Supravegherea si coordonarea angajatilor si subcontractorilor; Candidatul ideal: Experienta obligatorie in domeniu. Experienta in executie. Aptitudini de conducere si coordonare a activitatilor complexe Abilitati de comunicare scrisa si verbal; Abilitatea de a dezvolta relatii bune cu clientii / reprezentantii clientilor; Organizat, bun la managementul timpului si prioritizarea muncii; Cunostinte solide cu privire la managementul calitatii in constructii Prezenta permanenta in santierul companiei. Permis de conducere categoria B.

 • 2

  Activitate de productie subansamble mecanice si confectii metalice, program flexibil, salariu atractiv. Operatiuni de debitare, ansamblare, montaj.Cerinte: profesionalism, seriozitate. Locul de desfasurare al actvitatii: puncte de lucru Bragadiru, Ilfov si terti.

 • 1

  Spitalul Sf Sava angajeaza medic specialist medicina interna. Salariu brut 20600 Ron cu garzi incluse - 1 pe saptamana si 1 weekend pe luna. Contactati-ne la nr: 0724.338.881 E-mail:

 • 3

  Angajam infirmiere pentru Centrul de Recuperare Medicala Sf. Sava, transportul si masa sunt oferite de noi, avem asteptari din partea candidatului la seriozitate si simt al raspunderii. Salariul este onorabil, conditii de munca calitative. rugam sunati intre orele 09.00-21.00 tel Pantelimon ilfov

 • Angajam cioban la oi . Oile stau numai pe ferma nu se mulg sunt numai pentru carne . Ofer salariu1500 2500 lei . Trebuie sa cunoasca la oi sa stie si pe utilaje pentru a le hrani mai multe detali la tel.

 • 1

  Program: 8 ore Salariu: 1 870 Ron (1470 Ron net+300 bonuri de masa+100 transport) + alte beneficii Locatia: Maceplast - Strada Aurel Vlaicu 37, Otopeni Transport asigurat- Ploiesti Vest-Barcanesti- Romanesti- Puchenii Mari- Puchenii Mosneni- Poligrafu- Ciolpani- Tancabesti- Maceplast Activități generale Identificarea necesarului de lucru pe baza fisei de productie. Receptionare materie prima pe baza fisei de productie Identificarea parametrilor corecti pe baza fisei de productie. Programarea utilajului cu ajutorul interfetei touch LCD Depozitarea corespunzatoare a pieselor produse Abilități Cautam lucratori pentru munca fizica Abilitatea de a asculta și de a înțelege informațiile și ideile prezentate de catre superior. Capacitatea de a rezolva problemele. Orietare spre productivitate

 • 3

  Descriere: Suntem in cautare de BUCĂTAR /AJUTOR Bucătar și Pizzar pentru restaurant situat în Pipera cu specific italian ! Cerinte: - Atent la detalii; - Dorinta de invatare; Beneficii: - Training din partea bucatarului chef; - Posibilități de dezvoltare în cadrul companiei; - Salariu fix + bonusuri lunare; - Contract pe perioada nedeterminata; Pentru programarea interviurilor contactați-ne la numărul de telefon din anunț sau pe what's app!

 • 27

  Camin de batrani situat in str. Eclipsei nr 13 Popesti Leordeni(langa statia de metrou Dimitrie Leonida) angajeaza infirmiera . Daca iti place sa lucrezi cu persoane varstnice te asteptam in echipa noastra.

 • Fabrica de lumânări SC ALIWEB CANDLES SRL din CLINCENI livrare, ridicare colete. Permis cat. B, salariu 2500 ron net luna, program luni-vineri, PUNCT DE LUCRU din STR. Bucuresti-Domnesti NR. 86,loc. CLINCENI, JUD. ILFOV

 • Angajam infirmiere pentru Centrul de Recuperare Medicala Sf. Sava, transportul si masa sunt oferite de noi, avem asteptari din partea candidatului la seriozitate si simt al raspunderii. Salariul este onorabil, conditii de munca calitative. rugam sunati intre orele 09.00-21.00 tel

 • 1

  Start-up nou infiintat, in domeniul opticii, cauta studenti sau absolventi de studii tehnice pentru training si colaborare in domeniul proiectarii si executiei componentelor optice. Activitatile vor fi complexe, de la activitati administrative, la pregatirea pieselor pentru acoperiri optice si pana la participarea la scrierea propunerilor de proiecte si implementarea acestora. Dupa perioada de intership va fi posibila angajarea. Cei interesati sunt rugati sa ataseze mesajului un CV.

 • Angajam sofer profesionist(cat C),cu card si atestat valabile,pentru distributie Mega Image,camion de 7.5 T,in Bucuresti si limitrofe.Garajul se afla situat in Popesti Leordeni,Ilfov,soseaua Oltenitei nr 205.

 • Service auto Chiajna angajeaza electrician auto cu experienta

 • Caut lucrator platou pentru benzinarie . Zona -centura Tunari. Pachet salarial atractiv , bonuri de masa, acordare sporuri de weekend si sarbatori legale. Program doar de zi. Este necesar auto personal pentru a ajunge la locatie-decontare transport. Pentru detalii si interviu, sunati la . Cerinte: Studii medii. Nu este necesara experienta. Persoana comunicativa, pozitiva. Integritate , corectitudine si spirit de echipa. Te astepam in echipa noastra!

 • Cerinte Studii medii (liceu sau școala profesională); Cunoașterea liniilor de ambalare folosite la ambalarea detergenților lichizi (de preferat); Experiență în domeniul liniilor de ambalare poate constitui un avantaj; Cunoștințe de operare cu panouri de comandă electronice; Cunostințe de lăcătuș-mecanic; Experiență în domeniu minim 1 an. Responsabilitati Pregătirea și supravegherea liniilor de ambalare; Efectuarea schimbărilor necesare la componentele liniilor de ambalare (etichetare, umplere, închidere) specific fiecarui tip de produs ambalat; Supravegherea liniilor de ambalare în timpul funcționării pentru încadrarea în parametrii stabiliți; Intervenții mecanice la componentele liniilor de ambalare; Îndeplinirea altor sarcini specifice activității de producție. Beneficii: Salariu fix; Decontare transport. Alte informatii Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • 2

  Una dinre cele mai importante societati comerciale din domeniul moraritului angajeaza lacatusi mecanici intretinere;Transportul este gratuit din Bucuresti, se acorda bonuri de masa si salariu atractiv Atributii: Sa isi desfasoare activitatea cu stricta respectare a procedurilor interne ale societatii; Sa urmareasca in mod constant, pe tot parcursul programului zilnic de lucru toate utilajele de productie care deservesc societatea si sa asigure buna functionare a acestora; Sa constate la fata locului functionarea necorespunzatoare a oricarui utilaj de productie, sa anunte imediat seful ierarhic. Sa efectueze toate demersurile pentru a scoate din functiune utilajele cu functionare necorespunzatoare etc.

 • Salveaza cautarea