Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1366 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez barista pentru cafenea 5 to go.

  Angajez barita pentru cafenea 5 to go. Program part time Cafenea se afla langa clubul ONE regie

 • Închiriere Dacia Logan MCV 2017 Avem Flota și Licență Bolt/Uber

  Va Salutăm Avem la Închiriere mai multe mașini 2017 Brek Dacia Logan 2017 1.5 Flotă noastră București Promotie 450 Ron + 8 % Primele 4 Săptămâna După care prețul 500RON +9 % Când predam mașina avem nevoie de 450 Garanția Vrem seriozitatea 100% Avem nevoie de -Atestăt pentru Uber/Bolt -Cazier Judicial și Auto - Buletin - Vârsta mai mare de 21 ani - Mai mult de 2 ani permis Dacă le ai pe toate te aștept în flota noastră

 • 1

  Ambalator marfa pentru online

  Responsabilitati specifice postului: ambaleaza produsele; asambleaza cutiile de transport; aplica pe pachete etichete cu denumirea produsului sau alte semne de marcare; verifica ambalarea corespunzatoare a marfurilor si starea ambalajului in timpul operatiunilor de incarcare/descarcare; intocmeste si verifica AWB-urile pentru produsele care pleaca din depozit; Pastreaza legatura cu colegii din departamentul de on-line; Manifesta disponibilitate catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu. Salariul 2800 - 3500, in functie de experienta.

 • 5

  Operator facturare, introducere si validare date - Voluntari

  Echipa tanara ne dorim o colega care sa locuiasca in zona sau in apropiere. Dem Electronics este o companie multinationala, cu sediul in Voluntari, Judetul Ilfov si are ca obiect de activitate comertul en-gross al produselor electrocasnice mici, menaj si al obiectelor sanitare. Avem in portofoliu un numar de 3000 de clienti, printre care se numara retaileri precum: Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Praktiker, Bila, etc. Daca esti o persoana organizata, cu simt de raspundere pentru lucrarile efectuate, atenta la detalii, dinamica, orientata spre rezultate si pasionata de munca ta, atunci esti exact persoana pe care o cautam. Candidatul ideal: Ai experienta de cel putin 3 luni pe un post similar; Ai studii medii finalizate; Esti o persoana sociabila si orientate catre oameni; Iti place sa iti planifici timpul si activitatile; Esti atent/a la detalii; Iti asumi responsabilitatea. Descrierea jobului: Raspunzi de corectitudinea introducerii datelor, a informatiilor transmise si a inregistrarilor pe care le executi, conform procedurilor de lucru in vigoare; Verifici in permanenta, pe toate canalele folosite de companie, comenzile primite de la clienti (e-mail, whatsapp, on-line, manager, etc); Folosesti cu responsabilitate toate programele de lucru; Trimiti zilnic oferte clientilor din zonele de care esti responsabil si ii suni pentru confirmarea primirii lor; Actualizezi in permanenta baza de date cu clienti noi, sau informatii noi despre clientii vechi (activarea clientilor inactivi); Raspunzi la toate apelurile telefonice; Facturezi corect si complet toate comenzile primite; Asiguri necesarul magazinelor interne; Promovarea si vanzarea produselor noi si vechi (telefonic sau pe teren); Faci facturi de storno, retur sau facturi speciale; Intocmesti AWB-uri pentru curier in vederea livrarii sau ridicarii de produce; Verifici si rezolvi neconformitatile primite de la client legate de marfa incurcata, facturi gresite, etc.

 • 1

  Tehnician service client - Voluntari IF

  - Experienta cu electrice, electrocasnice si gama pentru gradina; - Verificarea si confirmarea produselor returnate; - Cosmetizarea produselor returnate; - Sortarea produselor destinate depozitului sau sectiunii de service; - Interactionarea cu clientii atunci cand acestia solicita diferite informatii despre produsele aduse la repearat; - Efectuarea procedurilor de schimbare produse sau restituire sume pentru produsele defecte; - Suport tehnic clienti (la sediul firmei, telefonic si e-mail ) - Testarea si verificarea produselor rimite/predate de la clienti; - Rezolvarea in termen de 15 zile a reclamatiilor venite din partea clientilor in legatura cu produsele defecte; - interactionarea cu alte departament din cadrul companiei: on-line, depozit, tehnic, contabilitate Suntem o companie multinationala, de cel putin 15 ani pe piata din Romania, cu sediul in Afumati, Judetul Ilfov are ca obiect de activitate comertul en gross al produselor electrocasnice mici, menaj si al obiectelor sanitare. Avem in portofoliu un numar de 3000 de clienti, printre care se numara retaileri precum: Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Praktiker, Bila, etc. https://demelectronics.ro/

 • 1

  Lucrator depozit - Smart Expo Flora

  Angajam lucrator in depozit Dem Electronics este o companie multinationala, cu sediul in Afumati, Judetul Ilfov care are ca obiect de activitate comertul en-gross al produselor electrocasnice mici, menaj si al obiectelor sanitare. Avem in portofoliu un numar de 3000 de clienti, printre care se numara retaileri precum: Carrefour, Cora, Leroy Merlin, Kaufland, Metro, Praktiker, Bila, etc. Sediul firmei este in Voluntari, bd. Voluntari, in cadrul complexului Smart Expo Flora. Esti o persoana potrivita daca: Ai cel putin 3 luni experienta pe aceeasi pozitie sau o pozitie similara; Lucrezi bine in echipa; Nu ai cazier. Ce vei face? Participi activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din depozitul firmei; Efectueazi semestrial inventarul stocului de marfa; Utilizeazi eficient spatiul de depozitare a marfurilor; Efectuezi receptia fizica a marfii la intrarea in depozitele firmei; Predai marfa catre client conform documentelor emise; Ambaleazi si securizezi marfa in vederea livrarii; Verifici documentele de insotire a marfii.

 • 4

  Angajam operatori masini industriale si muncitori necalificati

  Tipografia Paragon cu sediul in Otopeni angajeaza operatori masini industriale si muncitori necalificati . Se asigura transport gratuit din Bucuresti , salariu motivant + tichete de masa .

 • Tamplar cu experienta

  Angajam tamplar pal melaminat, mdf, lemn masiv . Atributii : -capacitatea de a executa in totalitate un proiect pornind de la desenul tehnic; -capacitatea de a realiza un plan pornind de la masuratori; - cunustinte utilizare masina de gaurit multipla Cautam experienta de minim 5 ani, seriozitate, punctualitate. Oferim un salariu minim net 5500 lei, in functie de experienta.

 • 3

  infirmiera

  We are looking for female live-in carers to provide high- quality care to our clients in their own homes in Ireland. Carers will live with the elderly person in their home. Live in carers will work 6 days/week. You will be actively working 7hours /day (daytime work) Requirements: -Eu work visa if necessary -Good level of English -Experience (1+ year experience) Benefits: -Attractive salary:104 e Monday to Saturday 120e Sunday -2450euro without taxes monthly -Employment contract before you start -Flights/transport booked by the company - Free accommodation and food - Additional costs will be covered by the company Contact:

 • 3

  Inter-ship in tehnologii optice

  Start-up nou infiintat, in domeniul opticii, cauta studenti sau absolventi de studii tehnice pentru training si colaborare in domeniul proiectarii si executiei componentelor optice. Activitatile vor fi complexe, de la activitati administrative, la pregatirea pieselor pentru acoperiri optice si pana la participarea la scrierea propunerilor de proiecte si implementarea acestora. Dupa perioada de intership va fi posibila angajarea. Cei interesati sunt rugati sa ataseze mesajului un CV.

 • 7

  Angajez sudor și lacatus

  Societatea Ironcon SRL angajaza 3 lacatusi si 2 sudori pentru orasul Buftea. Se ofera cazare pentru cei din provincie, decontarea transportului, plata orelor suplimentare si bonusuri in functie de performata. Se cere seriozitate, punctualitate si spirit de echipa.

 • Casieri petrom

  Sarcinile si activitatile postului Executa operatiuni pe casa de marcat; Asigura necesarul de marfa la raft; Realizeaza etichetarea si afisarea produselor in functie de cerintele curente; Asigura afisarea pretului si traducerea etichetelor produselor; Asigura igiena rafturilor , magazinului ,platoului, depozitelor ,vestiarului; Executa operatiuni de manevrare si receptie marfa; Executa operatiuni de monitorizare a produselor; Executa operatiuni de servicii catre clienti; Executa operatiuni de promovare a vanzarilor, si a campaniilor promotionale; Efectueaza inventare. Salariul de baza / sporuri : Salariul de baza intre 4500 lei - 7000 lei ; Tichete masa 20 lei / zi lucrata Pentru munca prestata in timpul noptii - 25 % din salariul de baza corespunzator orelor prestate in timpul noptii; Pentru munca prestata in zilele de repaus saptamanal de sambata si duminica-50 % din salariul de baza aplicat la orele prestate in aceasta perioada; Pentru munca prestata in zilele de sarbatori legale 100% din salariul de baza corespunzator muncii prestate in programul normal de lucru; Pentru munca suplimentara - 100% din salariul de baza corespunzator duratei acesteia; PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA --0 sapte 2 cinci 0 noua 4 trei 1 cinci --

 • Casieri petrom

  Sarcinile si activitatile postului Executa operatiuni pe casa de marcat; Asigura necesarul de marfa la raft; Realizeaza etichetarea si afisarea produselor in functie de cerintele curente; Asigura afisarea pretului si traducerea etichetelor produselor; Asigura igiena rafturilor , magazinului ,platoului, depozitelor ,vestiarului; Executa operatiuni de manevrare si receptie marfa; Executa operatiuni de monitorizare a produselor; Executa operatiuni de servicii catre clienti; Executa operatiuni de promovare a vanzarilor, si a campaniilor promotionale; Efectueaza inventare. Salariul de baza / sporuri : Salariul de baza intre 4500 lei - 7000 lei ; Tichete masa 20 lei / zi lucrata Pentru munca prestata in timpul noptii - 25 % din salariul de baza corespunzator orelor prestate in timpul noptii; Pentru munca prestata in zilele de repaus saptamanal de sambata si duminica-50 % din salariul de baza aplicat la orele prestate in aceasta perioada; Pentru munca prestata in zilele de sarbatori legale 100% din salariul de baza corespunzator muncii prestate in programul normal de lucru; Pentru munca suplimentara - 100% din salariul de baza corespunzator duratei acesteia; PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA --0 sapte 2 cinci 0 noua 4 trei 1 cinci --

 • Lucrator depozit

  Persoana activa si dispusa la efort fizic: Receptionarea cantitativa si calitativa a produselor; Asezarea produselor la raft conform specificatiilor primite Pregatirea comenzilor  Semnaleaza orice neconcordanta calitativa si cantitativa a marfii receptionate; Verifica corectitudinea elementelor inscrise pe documentele primate;

 • 4

  Angajez

  ANGAJAM LUCRATOR COMERCIAL Detalii la numarul de telefon

 • Casieri petrom

  Sarcinile si activitatile postului Executa operatiuni pe casa de marcat; Asigura necesarul de marfa la raft; Realizeaza etichetarea si afisarea produselor in functie de cerintele curente; Asigura afisarea pretului si traducerea etichetelor produselor; Asigura igiena rafturilor , magazinului ,platoului, depozitelor ,vestiarului; Executa operatiuni de manevrare si receptie marfa; Executa operatiuni de monitorizare a produselor; Executa operatiuni de servicii catre clienti; Executa operatiuni de promovare a vanzarilor, si a campaniilor promotionale; Efectueaza inventare. Salariul de baza / sporuri : Salariul de baza intre 4500 lei - 7000 lei ; Tichete masa 20 lei / zi lucrata Pentru munca prestata in timpul noptii - 25 % din salariul de baza corespunzator orelor prestate in timpul noptii; Pentru munca prestata in zilele de repaus saptamanal de sambata si duminica-50 % din salariul de baza aplicat la orele prestate in aceasta perioada; Pentru munca prestata in zilele de sarbatori legale 100% din salariul de baza corespunzator muncii prestate in programul normal de lucru; Pentru munca suplimentara - 100% din salariul de baza corespunzator duratei acesteia; PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA --0 sapte 2 cinci 0 noua 4 trei 1 cinci --

 • Consultant vânzări

  Angajam referent comercial pentru magazin usi,ferestre,parchet în zona Tunari-Otopeni,persoana dinamica,experienta în vânzări constituie un atu,cunoștințe PC,administrare oferte și comenzi,emitere facturi etc.Salariu motivant+ bonusuri din vânzările efectuate

 • 2

  Rompetrol centura berceni ilfov angajeaza lucrator comercial

  Benzinaria Rompetrol Centura Berceni, situata in judetul Ilfov, Comuna Berceni, Soseaua de Centura, Nr.31, punct de reper Complex Miorita, angajeaza Lucrator Comercial. Program de lucru in ture, 12/24, 12/48. Salariul 3600 lei brut(medie lunara 2600 lei net) + 400 lei in bonuri de masa + decont de transport. Persoanele interesate sunt rugate sa aplice la acest anunt cu un CV, sau sa il aduca direct in locatie. Va asteptam cu drag, personal de lucru placut!

 • 5

  Angajare agent de securitate

  Obiectiv ECO SUD VIDRA(Groapa de gunoi Vidra) cautam agenți sau agente cu atestat cu vârsta pana la 55 de ani din zona . Salariu atractiv.

 • Salveaza cautarea