Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 674 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Statie GPL cu sediul in Otopeni, angajeaza operator GPL cu sau fara expierenta, se ofera salariu atractiv. Ambient de lucru placut. Pentru informatii sunati sau trimiteti cv la numarul de telefon:

 • 10

  Cerinte: - Program de lucru: 09:00-17:00 (Luni-Sambata) - 5 zile/saptamana - Punct de lucru: Depozit Chiajna (langa Carrefour Militari) - Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; - Dorinta de munca. Oferim: - Salariu motivant; - Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; - Tichete de masa de 15 ron/lucratoare; - Ore suplimentare platite - Transport asigurat de companie pe ruta Chiajna - Crevedia Mare - Sat Butesti (Com. Silistea) - Jud. Teleorman Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr. de telefon .

 • Devino curier FOOD PANDA si bucura-te de avantajele unui job flexibil. Program de munca pe care ti-l alegi in functie de disponibilitatea ta, plata pe ora si pe fiecare comanda livrata (cu posibilitatea de majorarea a tarifului dupa primele 2 saptamani, in functie de performanta din aplicatie), incasarea banilor la 2 saptamani, bonusuri saptamanele pentru recomandari. Pe langa toate acestea noi iti punem la dispozitie si geanta termorezinta, geaca, manusi si masca de protectie pentru a transporta comnda in cele mai sigure conditii. Daca vrei sa aflii mai multe detalii si sa devii unul dintre curierii FOOD PANDA, ne poti contacta la numarul de telefon sau la de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 - 17:00.

 • Angajam personal pentru confecții metalice și montaje uși industriale. Zona militari. Salariu 3000 RON

 • 5

  SGS ang. ag. de pază/securitate pt activității de control acces (monitorizare video) la societăți comerciale din comuna Ciorogarla, Județul Ilfov. Program : ture de 24 de ore. Petrescu Petre

 • 2

  SGS ang. ag. (bărbați sau femei) de securitate/pază pt. un obiective - control acces - instituție, în ture de 24 de ore. Pentru relații suplimentare vă puteți adresa la nr. de telefon: Petrescu Petre

 • 3

  SGS ang. ag. de pază pt. un santier - control acces, in prog. de 24 de ore situat în oraș Bragadiru, Șos. de Centură, zona fostului CAP. Venituri totale 1650 lei. Petrescu 0758111302

 • 4

  Gradinita particulara situata in Chiajna ,Ilfov,angajam sofer ,de preferat aplicantii sa locuiasca in zona.Relatii la tel .

 • 2

  angajam sofer cat.c+e, cu atestate pt.curse regulate,scurte cu deseuri feroase si neferoase. tel:0723549792

 • 1

  Producator de semipreparate din carne cu sediul in Tunari - Ilfov angajeaza muncitori necalificati. Oferim: Salariul motivant, Tichete de masa 15 ron/zi lucrata, aproximativ 300 ron/lunar, Masa calda, Transport asigurat, Prime de Paste si de Craciun. Cerinte: Disponibilitate pentru a lucra in 3 ture, 7.5 ore/zi, Experienta nu este necesara, Studii gimnaziale: 8 clase.

 • Caut sa lucrez pe comunitate s-au tur-retur pe tir la prelata,am experienta 14 ani tir din care ultimi 7 ani Eu,documente ok,sunt nefumator caziere fara probleme,caut o colaborare de lunga durata ofer seriozitate.

 • angajam electricieni pt confectia de tablouri electrice

 • 5

  Angajez ajutor bucatar in Jilava cu sau fara experienta. Program de luni pana vineri. Salariu 2000 net.

 • Organizarea si coordonarea activitatii de colectare deseuri, transportul acestora si transferul volumelor, pe categorii. Coordonare echipe manipulanti. Locatie Bragadiru (IF). Obligatoriu: - studii in domeniul Mediului/Ecologie - reprezinta un avantaj sa fi lucrat cu CRM sau cu programe ce au la baza platforma Excel. - domiciliu preferabil in Bragadiru, jud. Ilfov sau imprejurimi; - obligatoriu permis B si experienta; - program: L-V 08:17 (pauza de masa inclusa) Activitatea se va desfasura 80% pe teren, in locatiile partenerilor. Jobul presupune foarte multa organizare si coordonare activitati si oameni. Mai multe detalii la interviu. Salariul avantajos la care se adauga beneficii masina de serviciu, laptop, telefon. contact.targeth@gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat .

 • Descrierea postului Pentru clientul nostru din Bragadiru, jud. Ilfov. Cautam Asistent comercial/Key account obligatoriu studii în domeniul Mediului/Ecologiei, gestiune/colectare deseuri. Locatie: Bragadiru, jud Ilfov (firma de reciclare deșeuri nepericuloase) Rolul pozitiei: organizare activitate de colectare deșeuri, transportul acestora si transferul volumelor pe categorii. Ce vei face : coordonare și organizare activitate de colectare deșeuri, dar si oameni (echipă manupulanti din subordine); responsabil cu organizarea transportului balotilor de deșeuri de la locațiile partenerilor catre punctele de colectare; deplasări peste 80% din timp pe teren la locațiile partenerilor de lângă Bucuresti (cu masina de serviciu); Program 8 ore/zi (L-V). Cerinte : Permis cat. B si experienta; Capacitate de organizare si planificare; Bune aptitudini de comunicare; Cunoștiințe platforme CRM, Excel. Mai multe detalii se oferă la interviu! CV pe contact.targethr@gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat . Dacă această poziție nu reprezintă interes pentru tine, dar stii pe cineva căreia i s-ar potrivi am aprecia sa dai de veste mai departe si iti mulțumim! Ne puteti gasi si pe Facebbok pe pagina Target HR Snagov si in grupul Platforma de HR by Target HR .

 • Locatie: sat Varteju, zona Magurele, jud. Ilfov permis categoria B valabil si experienta; disponibilitate la deplasari frecvente in tara la clientii alocati (cu masina firmei special echipata pentru deplasari); rezistenta la efort fizic; bune aptitudini tehnice, profil electromecanic sau alte studii echivalente, dar obligatoriu pe profil tehnic; minim 1 an experienta sau fara experienta, dar cu bune aptitudini tehnice si disponibilitate spre invatare; poti fi si student in an terminal sau proaspat absolvent, dar al unui profil tehnic obligatoriu. ar fi foarte bine daca locuiesti in Ilfov, zona Magurele sau imprejurimi. Avem o echipa tanara de tehnicieni care mai au nevoie de inca un coleg. Mediu de lucru placut, stabil, in care este apreciata implicarea, pro-activitatea si serozitatea. Activitatea consta in mentenanta/service cantare existente si montaj cantare noi. Oferta: salariu 3000 lei net + tichete/diurna la deplasări (în perioada de proba de 3 luni); dupa perioada de proba salariu se renegociază; telefon de serviciu; mașina de serviciu (dupa perioada de proba). intuire pe post pe o per. de proba de 3 luni. Program de lucru: L-V 8 ore/zi (jumătate de ora pauza de masa inclusa). CV se pot trimite la adresa contact.targethr@ gmail com , cu mentiunea postului pentru care ati aplicat . Prin trimiterea CV-ului tau iti dai acordul pentru prelucrarea datelor tale din CV doar in scopul recrutare. Multumim! Echipa Target HR Snagov

 • salariu atractiv , experienta minim 5 ani pe instalatii cu snec continuu , cautam seriozitate,

 • Societate comercială de transport mărfuri generale , angajeza conducator auto profesionist categoria C, C+E , pe camioane Euro 6 cu prelata , pentru relația Ro-D-Ro curse tur - retur , salariu motivant , mai multe informații la telefon .

 • Doresc să mă angajez sofer transport persoane Sunt posesor permis conducere categoria D cu atestat profesional si card tahograf

 • Doresc să mă angajez sofer transport persoane Sunt posesor permis conducere cat B,D cu atestat profesional si card tahograf.

 • Salveaza cautarea