Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tip job: Part time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 12

  Firma de curierat cauta sa angajeze Part Time incarcator - descarcator pentru orasul Bucuresti Cautam persoane serioase cu putere de munca, care sa-si doreasca o vechime in campul muncii! Descrierea jobului Incarcare si descarcare plicuri si colete Coletele sunt de marime medie. Nu avem paleti, marfa voluminoasa, cargo sau albe (masini de spalat, frigidere etc) Programul de lucru este de 4 ore incepand cu ora 16:30 pana la ora 20:30 Sambata si Duminica nu se lucreaza Carte de munca Part Time 4 ore Depozitul se afla in Soseaua Alexandriei 99A, Bragadiru Salariul este de 800 Ron Net Luna Descrierea companiei SC Bookurier Logistics SRL este o companie dinamica cu o vasta experienta in domeniul curieratului. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu firme importante la nivel national si international.

 • Bună ziua, Am nivel B2 la Engleză și pot oferi traduceri de documente simple (CV-uri, scrisori de recomandare/intenție, corespondență, etc) și literare (short-story, romane, cărți de copii, rezumate, etc) din engleză în română și viceversa.

 • Angajam urgent personal pentru curatenie, femei, pentru Complex Comercial Doraly, Afumati, jud. Ilfov. Program de lucru de 7 ore. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se ofera salariu si tichete de masa. Preferam persoane care locuiesc in apropierea locatiei. Relatii suplimentare la tel:

 • Lucrator comercial magazin BIO - Comuna Corbeanca Ce responsabilitati va avea viitorul angajat? - Prezentarea produselor - Oferirea informatiilor despre produse si recomandarea acestora in functie de nevoile clientului - Implicarea in pastrarea si dezvoltarea imaginii firmei - Receptionarea si etichetarea produselor Profilul ideal - Abilitati excelente de comunicare si relationare - Experienta in domeniu reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie - Fire sociabila, aspect ingrijit - Punctualitate Oferta - Program part-time, 4 ore pe zi in intervalul orar 10.00-20.00 - Echipa tanara si profesionista - Training si oportunitati de dezvoltare profesionala

 • 1

  Camin de batrani din Buftea, angajeaza infirmiera sau ingrijitoare batrani, cu experienta, doar cu carte de munca.

 • Firma autorizata ARR,colaboratoare cu Uber,Bolt,Free Now,cauta soferi cu auto personal în vederea colaborări...comision 10% fără alte costuri....se oferă angajare (2,4,6,8)ore în funcție de dorința soferului...Conditiile de colaborare cu firma noastra pentru Uber / Bolt / Free Now

 • Neighbourfood - Complex Cosmopolis - Stefanestii de Jos Angajam Bucatar pentru noul nostru proiect - fast food chinezesc, aflat in incinta complexului Cosmopolis. Cerințe: Experiență anterioară în gastronomia chinezeasca Familiarizat cu ingredientele si condimentele, bucatariei chinezesti Spirit de echipa Initiativa Posibilitatea de a lucra in cadrul Complexului Cosmopolis - Stefanestii de Jos. Condiții: Program de lucru - part time/full time, stabilit in urma interviului Salariu - stabilit in urma interviului, in functie de experienta Responsabilități: Prepararea unui meniu simplu - orez, noodles, preparate din carne, cu specific chinezesc etc. Intocmirea necesarului Retetar Mentinerea unui standard ridicat de igiena, conform normelor in vigoare Pentru detalii și stabilirea unui interviu, puteți suna la nr. de telefon: .

 • Gradinita situata in Chiajna, Jud.Ilfov, angajam part time femeie de serviciu.Program 18,00 - 22,00.Relatii la tel.

 • Service auto multimarca cauta pentru colaborare 1 x vopsitor si 1 x mecanic auto. Se ofera comision din manopera 40% Program de lucru flexibil. Zona Pantelimon. Stefan . .

 • 2

  Caut pentru menaj usor o persoana educata, ingrijita, cu varsta intre 28 si 40 ani, o zi/saptamana, zona Pipera/Voluntari. Seriozitate, ofer suma decenta pentru un program de 5 ore!

 • Magazin sanitare, electrice si uz casnic. Angajez lucrator comercial (vanzatoare) part time in sat Rosu com Chiajna.

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent de vânzări în Chiajna. Necesita masina.

 • Angajez grataragiu la Târgul Voluntari, numai in zilele de duminica

 • Caut doamna pemtru a supraveghea copil de 1 an si 8 luni in intervalul orar 7:20-12:30 3-4 zile pe saptamana .Nu am nevoie de menaj doar ingrijire copil ,hranire si schimbat.Iar cand permite vremea 30 min de iesit afara.Detaliile le stabilim fata in fata.

 • Flota ride-sharing,angajam soferi numai cu masini personale in regim de inchiriere pe firma.Comisionul firmei este de 10% si 50 de ron pe saptamana pt contabilitate.Aplicatiile pe firma Uber si Bolt..Tel contact 0774687842

 • Scoala Cretesti Vidra ilfov angajaza cu 0.5 norma informatician si 1 norma ingrijitor Informatii

 • Angajez femeie ingrijire bătrân la domiciliu in bragadiru ilfov ..este cooperant , nu are pampers .tel .

 • Service auto multimarca caută mecanic si vopsitor auto pentru colaborare. Se oferă 40% din manopera. Program flexibil! Zona Pantelimon.

 • Salveaza cautarea