Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Afumati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Abator din Afumati jud.Ilfov la 11 km de Bucuresti anjajeaza sofer avand toate geadele si atestat transport marfa intern poate fi si pensionar Salariul negociabil

 • Angajam conducator auto categoria C+E, detinator card tahograf, pentru curse Romania-Europa - Romania. Experienta minim 2 ani. Pentru mai multe detalii, va rugam sunati la

 • Supermarket angajeaza casieri in loc Afumati , jud Ilfov, sos Bucuresti -Urzieni nr 6A -program de lucru in doua schimburi, -contract de munca pe perioada nedeterminata -salariu negociabil cu posibilitate de marire - mai multe detalii la locatie

 • 3

  S.C. GEOLAILA COMIMPEX SRL. depozit produse cosmetice si detergenti angajeaza operator PC penrtu facturare. Va rugam transmiteti CV-urile la adresa :

 • Angajam urgent o persoana (barbat) pentru activitati de curatenie la Complexul Comercial Doraly, Afumati, jud. Ilfov. Se solicita permis de conducere cat. B. Program de lucru de 7 ore/zi, 6 zile libere /luna. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se ofera salariu si tichete de masa. Relatii suplimentare la tel: .

 • 5

  S.C. GEOLAILA COMIMPEX SRL , depozit produse cosmetice si detergenti angajeaza : VERIFICATOR MARFA. Cei interesati rugam sa lase CV la adresa :

 • 1

  Pentru depozitul din Afumati, angajam magazineri responsabili pentru aranjarea marfii in depozit, pregatirea marfii pentru livrare si verificarea la livrare. Activitatea se desfasoara in conditii de depozit cu temperatura controlata. Oferim salariu atractiv, asigurare medicala privata, transport, tichete de masa, tichete cadou de sarbatori si prima de vacanta. 0755059052

 • Descriere Locuri de munca: Cautam sa angajam mercantizori ambitiosi care sa se alature unei echipe tinere si dinamice! Candidatul ideal: # Baiat # Experienta ca Merchandiser sau Lucrator Comercial reprezinta un avantaj. De ce sa alegi IPP ? # ne pasa de oameni # investim timp si resurse pentru dezvoltarea echipei # recunoastem performanta si rezultatele deosebite # angajator de top Descrierea jobului Activitati: # implementarea proiectelor de mercantizare in magazin # verificare si incarcare produse mercantizate # implementare planograme Beneficii: - Program lucru L-V - Salariu de baza atractiv - Bonus salarial - Tichete de masa - Decont transport - Prima de vacanta - Tichete cadou Craciun Descrierea companiei IPP - Instore Power Provider este jucător principal pe piata serviciilor de marketing pentru retail din Romania, asigura clienților săi, producători si retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare si certificare comercială.

 • Urgent angajam coleg lucrator in depozit/ manipulant.Avem depozitul in Afumati.

 • 1

  Firma de distributie ,cu sediu in Afumati ,angajam operator facturare.Oferim conditii avantajoase! Pentru informatii,contactati-ne la numarul de telefon:

 • 4

  Monitorizeaza respectarea parametrilor de calitate si a retetelor de fabricatie; Administrareaza si dezvolta retetele de produse zaharoase si fainoase ; Elaboreaza si participa la proiectele de cercetare-dezvoltare produse noi; Propune noi ingrediente si retete de produse in conformitate cu studiile de piata si reglementarile in domeniul alimentar; Evalueaza mostrele de produse si efectueaza modificarile necesare; Propune modalitati de eficientizare a retetelor de produse; Participa direct la realizarea unor produse/retete noi; Intocmeste rapoarte specifice de calitate; Se implica in procesul de planificare a productiei. Cerinte: Experienta relevanta (prajituri cu crema,ciocolata, produse de panificatie) de peste 3 ani este obligatorie; Cunostinte in domeniul materiilor prime folosite in industria produselor fainoase. Cunoasterea producatorilor principali de materii prime pe piata Romaneasca si Europeana. Cunostinte de Legislatie specifice domeniului. Cunostinte limba engleza si operare Word/Excel - nivel mediu.

 • 3

  Angajam mecanici auto, electrician-electronist auto! Condiții foarte avantajoase! Program de luni pana vineri de la 9-18! Carte de munca! Salarii începând de la 4000 lei! Locația este in Afumati-Ilfov!

 • Angajam 1 persoana pentru postul vacant de Manipulant Marfuri la depozit materiale textile din loc. Afumati. Jud. Ilfov. Oferim salariu motivant si o masa pe zi Rugam seriozitate si ambitie . Rugam CV la email in vederea programarii la interviu sau informatii la nr.de tel.

 • 2

  firma din afumati angajeaza incarcator - descarcator cu permis de conducere categoria b

 • 5

  Lactalis Logistic (distribuitor al produselor Albalact, Covalact, Dorna) angajeaza sofer responsabil pentru distributie marfa in Bucuresti- conducere autovehicul si livrare marfa catre clienti. Oferim: - asigurare medicala privata, - tichete de masa, - tichete cadou de sarbatori, - prima de vacanta. Cerințe: Permis categ. C Experienta anterioara in distribuirea de marfa. Contact:

 • 2

  Angajam 2 fete pe postul de asistent vanzari la depozit materiale textile din loc. Afumati. Jud. Ilfov. Rugam seriozitate, ambitie si tinuta prezentabila. Rugam CV la email info

 • 6

  Restaurant LA NUCI din Afumati (zona Doraly) angajeaza personal pentru curatenie / vase. Oferim: contract de munca, salariu motivant, 2 mese gratis. Program de lucru in ture (1 zi cu 1 zi). Suna acum la telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • 2

  Restaurant LA NUCI din Afumati (zona Doraly) angajeaza AJUTOR BUCATAR cu contract de munca, program de lucru 12/24 h, salariu motivant. Experienta constituie un avantaj, dar daca nu ai, te specializezi in cadrul restaurantului. Suna acum la nr. de telefon pentru a stabili un interviu de angajare.

 • Salveaza cautarea