Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chitila

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Cautam colegi care sa efectueze livrari la domiciliu in Bucuresti. ITI ASIGURAM : - Contract de munca pe perioada nedeterminata ; - Loc de munca stabil; - Plata echitabila prin salariu Fix si bonificatii lunare ; - Tinem cont de programarile de livrare ale clientilor, dar suntem atenti si la nevoile tale CERINTE NECESARE : - Permis Cat. B cu minim 1 an experienta in distributie ; - Abilitati de comunicare, organizare si planificare; MENTIUNI : - Depozitul de incarcare se afla in Chitila . Detalii la nr de telefon !

 • 2

  Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta/incepatori: Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere pentru incepatori; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • 1

  Compania Romprest Service, lider pe piata serviciilor de salubritate si curatenie, angajeaza instalatori si electricieni pentru Punctul de lucru de la Chitila. Petru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon sau direct la sediul din str. Macului nr. 26, Chitila-Rudeni, jud. Ilfov. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • M&M Services Mobil Utilaje, angajeaza mecanic rearatii utilaje de constructii Cerințe: Experiență în repararea utilajelor Permis categoria B Disponibilitate pentru deplasări pe termen scurt Disponibil la program prelungit *Salariul variază in funcție de experiență Orele suplimentare se platesc Salariul se plăteste o dată la două saptămâni Pentru detalii va rog sunati la

 • 1

  ALEX INTERNATIONAL TRANSPORT 94 ANGAJEAZA: Sofer transport marfa international - CAMIOANE FRIGO - DOAR COMUNITATE Conditii necesare: - NECESAR EXPERIENTA MINIM 1 AN PE CAMION FRIGO - carnet conducere categoria C+E - card tahograf - experienta relevanta curse comunitate - atestat transport marfa - aviz medical - aviz psihologic - cazier judiciar - cunostinte limba engleza - ADR COLETE OPTIONAL ,DAR CONSTITUIE AVANTAJ = mai multe detalii la telefon si/sau interviu= ( SUNATI DOAR INTRE 09:00-17:00 L-V )

 • angajam buldoexcavatorist cu experienta pe JCB , posesor permis de conducere cat C sau TR. punct de lucru in Bucuresti si Ilfov. garajul se afla in Chitila . Nu se asigura cazare

 • 3

  Demolări, Escavații, Transport Nisip, Pamant, Moloz etc

 • Angajam bucatari si ospatari fete si baieti ptr restaurant in Chitila Ilfov

 • 4

  Companie de pază angajează agenti de securitate cu atestat,pentru obiective aflate în zona Chitila-Ilfov.Se cere seriozitate,capacitate de munca in echipa.Se oferă salariul 1800 lei/luna.

 • Societate angajeaza muncitori cu experienta pentru confectionare si montare tamplarie aluminiu, pereti cortina, placari bond, cabine de dus, balustrade sticla. Salariu negociat functie de experienta, bonuri de masa Decontam transport in loimita a 30 km Locatie :Buftea Persoana contact Petre Alexandru tel

 • 4

  Societate comerciala angajeaza cu norma intreaga strungar universal. Lucrul se desfasoara intr-un singur schimb 08-16.30. Cerinte: experienta de2 ani pe un post similar. Oferim tichete de masa,tichete sociale,decontare transport, prime de Craciun si Paste , plata orelor suplimentare 200 %

 • 3

  Uzina metalurgica din Bucuresti angajeaza cu norma intreaga muncitor productie . Nu se cere experienta; se face calificare la locul de munca. Beneficii : tichete de masa + tichete sociale,decontare transport, 200 % plata pentru orele suplimentare.

 • Uzina metalurgica angajeaza pentru departamentul vanzari asistent vanzari.Cerinte : ENGLEZA la nivel avansat ,experinta pe un post similar de minim 2 ani, back ground tehnic reprezinta avantaj.

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent coordonator în Chitila. Necesita masina.

 • 1

  Angajam bucatari si ospatari fete si baieti ptr restaurant in Chitila Ilfov 0722726502

 • 6

  Angajez o familie sau un barbat care sa se ocupe cu ingrijirea animalelor. Zona Ilfov Persoana de contact

 • Salveaza cautarea