Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chitila

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Demolări, Escavații, Transport Nisip, Pamant, Moloz etc

 • 2

  ANGAJAM MONTAOR TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU CU SAU FARA EXPERIENTA

 • 4

  Companie de pază angajează agenti de securitate cu atestat,pentru obiective aflate în zona Chitila-Ilfov.Se cere seriozitate,capacitate de munca in echipa.Se oferă salariul 1800 lei/luna.

 • 1

  Compania Romprest Service, lider pe piata serviciilor de salubritate si curatenie, angajeaza instalatori si electricieni pentru Punctul de lucru de la Chitila. Petru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon sau direct la sediul din str. Macului nr. 26, Chitila-Rudeni, jud. Ilfov. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • 7

  SOFERI PROFESIONISTI, TINICHIGIU CAROSERIE, MECANIC AUTO, VULCANIZATOR, ELECTRICIAN ÎNTRETINERE SI REPARATII, TAMPLAR, LUCRATOR OPERATIV AUTOCOMPACTOARE pentru punctul de lucru din CHITILA-ILFOV, informatii la telefonul afisat sau direct la sediul societatii din str. Macului nr. 26, Chitila-Rudeni, jud. Ilfov. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • 3

  Uzina metalurgica din Bucuresti angajeaza cu norma intreaga muncitor productie . Nu se cere experienta; se face calificare la locul de munca. Beneficii : tichete de masa + tichete sociale,decontare transport, 200 % plata pentru orele suplimentare.

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Tehnician/Sef mecanic-Chitila Profilul candidatului: Studii profil tehnic Sa aiba experienta in lucrul cu masini/utilaje de productie Pricepere tehnica, inclusiv in ceea ce priveste reparatia masinilor/ reglare tehnica Cunostinte utilizare pachet MS Office Cunostinte de limba engleza prezinta avantaj Experienta totala in domeniul tehnic: 1-5 ani Atributii tehnician/sef mecanic: Asigura mentenanta masinilor de productie automatizate, monitorizeaza si repara/regleaza cand e cazul; Intocmirea necesarului de piese de schimb si consumabile; Aptitudini de reglare a masinilor pe parcursul unei zile de productie; Supervizare echipa de lucratori; Intruirea angajatilor din subordine cu privire la functionarea si reglarea masinilor de productie. Beneficii de baza: Salariu de baza atractiv Bonus in functie de productie Mediu de lucru foarte curat si igienizat Program de munca in 3 schimburi Important: spatiul de lucru este amplasat in zona Chitila.

 • 4

  Societate comerciala angajeaza cu norma intreaga strungar universal. Lucrul se desfasoara intr-un singur schimb 08-16.30. Cerinte: experienta de2 ani pe un post similar. Oferim tichete de masa,tichete sociale,decontare transport, prime de Craciun si Paste , plata orelor suplimentare 200 %

 • Angajam bucatari si ospatari fete si baieti ptr restaurant in Chitila Ilfov

 • 1

  Angajam bucatari si ospatari fete si baieti ptr restaurant in Chitila Ilfov 0722726502

 • 5

  ANGAJEZ BULDOEXCAVATORIST CU PERMIS ANGAJEZ AUTOMACARAGIU CU PERMIS CAT "C Ilfov Tel. 0744148764

 • 3

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent coordonator în Chitila. Necesita masina.

 • ALEX INTERNATIONAL TRANSPORT 94 ANGAJEAZA: Sofer transport marfa international - CAMIOANE FRIGO - DOAR COMUNITATE Conditii necesare: - NECESAR EXPERIENTA MINIM 1 AN PE CAMION FRIGO - carnet conducere categoria C+E - card tahograf - experienta relevanta curse comunitate - atestat transport marfa - aviz medical - aviz psihologic - cazier judiciar - cunostinte limba engleza - ADR COLETE OPTIONAL ,DAR CONSTITUIE AVANTAJ = mai multe detalii la telefon si/sau interviu= ( SUNATI DOAR INTRE 09:00-17:00 L-V )

 • 3

  FIRMA CURATENIE ANGAJAM PERSONAL CURATENIE PT CURATENIE IN FABRICA. ZONA CHITILA . PROGRAM 8 ORE (7.00-15.00) LUNI-VINERI. SALARIU ATRACTIV. INFORMATII LA TELEFON 0737.521.521

 • Cautam colegi care sa efectueze livrari la domiciliu in Bucuresti. ITI ASIGURAM : - Contract de munca pe perioada nedeterminata ; - Loc de munca stabil; - Plata echitabila prin salariu Fix si bonificatii lunare ; - Tinem cont de programarile de livrare ale clientilor, dar suntem atenti si la nevoile tale CERINTE NECESARE : - Permis Cat. B cu minim 1 an experienta in distributie ; - Abilitati de comunicare, organizare si planificare; - Domiciliu in Chitila sau imprejurimi ; Detalii la nr de telefon : sau via E-mail la adresa:

 • Salveaza cautarea