Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Chitila

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam mecanic cu experienta in masini de productie si studii in domeniul mecanic, intretinere si reglare echipamente industriale, pentru Fabrica de productie capsule tari pentru uz farmaceutic, cu locatia in Soseaua Chitilei. Program de lucru in ture de 12 ore, interval orar 08:00-20:00 (o saptamana cu 5 zile lucratoare/ o saptamana cu 2 zile lucratoare). Activitatea consta in gestionarea echipamentelor automatizate prin reglarea/ ajustarea, intretinerea, repararea si curatirea lor astfel incat sa asigure functionarea continua a masinilor de format capsule tari din gelatina. Candidatul ideal: - are experienta de peste 3 ani intr-o unitate de productie in functii cu responsabilitati reglare/ ajustare, intretinere si reparatii; - are cunostinte teoretice si practice in domeniul mecanic (cunostinte mecanica fina), capacitatea de a invata si intelege proceduri specifice; - are abilitati minime in utilizarea calculatorului; - cunostinte de baza de limba engleza. Salariul: 2600 - 3100 lei net/ luna. Pachet beneficii: - se asigura transport din zona 1 Mai, sector 1 + decont de transport lunar in suma de 60 lei; - spor de weekend si de noapte; - bonuri de masa in suma de 300 lei lunar; - prima de sarbatori 466 lei + 150 lei tichete. Persoanele interesate si care se incadreaza in cerinte ma pot contacta la 0729.800.074 sau imi pot trimite un cv la adresa

 • Documente la zi,cu experienta.

 • Cautam operator depozit cu atestat ISCIR pentru Fabrica productie de medicamente din Soseaua Chitilei. Activitatea presupune manipularea manuala si cu ajutorul stivuitorului a materiilor prime si produselor finite din cadrul fabricii in scopul pregatirii livrarilor, verificarii periodice a stocurilor, pregatirii cutiilor pentru productie, eliberarii zonei de ambalare din productie. Program de lucru in ture de 12 ore, interval orar 08:00-20:00 (ture de zi si de noapte + weekend). Pachet beneficii: - se asigura transport din zona 1 Mai, sector 1 + decont de transport lunar in suma de 60 lei; - spor de weekend si de noapte; - bonuri de masa in suma de 300 lei lunar; - prima de sarbatori 466 lei + 150 lei tichete.

 • Angajez o familie sau un barbat care sa se ocupe cu ingrijirea animalelor. Zona Ilfov Persoana de contact

 • Cerinte: •Abilitati de comunicare, organizare si prioritizare; •Atitudine pozitiva, capacitatea de a stabili relaţii interpersonale; •Studii medii sau superioare; •Experienta resprezinta un avantaj; •Persoana organizata si atenta la detalii; •Precizie si rapiditate in prelucrarea datelor si intocmirea documentelor; •Cunostinte foarte bune de operare PC; •Cunostinte de engleza la nivel mediu; Responsabilitati: •Confirmare comenzi; •Intocmire documente de insotire marfa: avize, proforme, declaratii de conformitate, CMR; •Verificare documente de insotire marfa; •Intocmire etichete intrari/livrari marfa; •Intocmire Note de receptii (NIR); •Raportare iesiri si intrari marfa; •Mentinerea relatiilor in cadrul companiei, cu clientii si furnizorii telefonic si prin email; Beneficii: •Program de lucru de luni – vineri, 2 schimburi; •Se ofera tichete de masa si telefon de serviciu; •Pachet salarial motivant corelat cu experienta; •Tichete de masa;

 • Fabrica de procesare a carnii angajeaza in conditii avantajoase manager departament transporturi. Cerinte: Atestat manager transport  Cunostinte in domeniul legislatiei de circulatie rutiera.  Fara cazier judiciar  Studii: studii superioare Responsabilitati:  Verificarea foilor de parcurs si a consumurilor normate.  Intocmirea comenzilor de transport si a pontajelor .  Intocmirea deconturilor si a rapoartelor lunare de de consumuri.  Arhivarea si controlul diagramelor tahograf.  Prezentarea catre seful direct a prioritatilor lunare in ceea ce priveste valabilitatea ITP-urilor, RCA – urilor, CASCO, avizelor sanitare si licentelor..  Verificarea stadiului de livrari al soferilor, in vederea intocmirii programului de livrari, in fiecare dimineata.

 • Fabrica de procesare a carnii angajeaza in conditii avantajoase transatori. Cerințe: - calificare în domeniu - experiență în transarea si prelucrarea carnii / prepararea produselor din carne - seriozitate, flexibilitate, dinamism

 • Fabrica de procesare a carnii angajeaza in conditii avantajoase gestionari. Cerinte:  Nivelul de studii: Studii medii.  Operare PC: Cunostinte elementare  Abilitati de calcul, spirit de observatie, atentie la detalii, seriozitate, corectitudine, disciplina in munca, capacitate de coordonare a achipei de muncitori .

 • Fabrica de procesarea carnii din Chitila, jud. Ilfov angajeaza in conditii avantajoase , muncitori calificati si necalificati.

 • Cautam electrician cu experienta in unitati de productie pentru gestionare sector de utilitati si echipamente electrice, pentru Fabrica de productie capsule tari pentru uz farmaceutic, cu locatia in Soseaua Chitilei. Candidatul ideal: - calificare domeniul electric/electrotehnic sau autorizare ANRE grad IIB; - cunostinte de baza in electronica: senzori si traductoare, bucle de reglare 4-20mA, 0-10V; - cunostinte de baza in actionari hidraulice, pneumatice si instalatii HVAC. Program de lucru in ture de 12 ore, interval orar 08:00-20:00 (o saptamana cu 5 zile lucratoare/ o saptamana cu 2 zile lucratoare). Pachet beneficii: - se asigura transport din zona 1 Mai, sector 1 + decont de transport lunar in suma de 60 lei; - spor de weekend 12 lei/ zi; - bonuri de masa in suma de 300 lei lunar; - prima de sarbatori 466 lei + 150 lei tichete.

 • Cautam operator inscriptionare pentru supravegherea masinilor de inscriptionare in vederea tiparirii capsulelor tari din gelatina pentru Fabrica productie capsule de uz farmaceutic, din Soseaua Chitilei. Candidatul ideal: - studii profesionale/ medii in domeniul mecanic sau tipografic (intelegerea principiilor mecanice de functionare a proceselor de inscriptionare); - experienta anterioara in tipografie/ poligrafie (sa cunoasca proceduri de lucru cu cerneala); - experienta minima intr-o unitate de productie; - cunostinte teoretice si practice in domeniul mecanic sau tiparire offset; - abilitati minime in utilizarea calculatorului. Program de lucru in ture de 12 ore, interval orar 08:00-20:00 (o saptamana cu 5 zile lucratoare/ o saptamana cu 2 zile lucratoare). Pachet beneficii: - se asigura transport din zona 1 Mai, sector 1 + decont de transport lunar in suma de 60 lei; - spor de weekend 12 lei/ zi; - bonuri de masa in suma de 300 lei lunar; - prima de sarbatori 466 lei + 150 lei tichete.

 • Cautam operator preparare gelatina cu abilitati specifice productiei pentru actionarea corespunzatoare a echipamentelor utilizate precum si cunostinte de preparare corecta a amestecurilor dupa o anumita reteta, pentru Fabrica de productie capsule tari pentru uz farmaceutic. Locatie: Soseaua Chitilei. Candidatul ideal: - studii profesionale sau medii in domeniul operarii echipamentelor automatizate (profil chimie sau al prepararii materiilor prime in mixuri de productie); - are o experienta cuprinsa intre 0 si 2 ani intr-o unitate de productie in functii cu responsabilitati de preparare (industrie alimentara sau chimica); - are cunostinte teoretice si practice in domeniul chimiei precum si capacitatea de a invata si intelege proceduri specifice; - are abilitati minime in utilizarea calculatorului; Program de lucru in ture de 12 ore, interval orar 08:00-20:00 (o saptamana cu 5 zile lucratoare/ o saptamana cu 2 zile lucratoare). Pachet beneficii: - se asigura transport din zona 1 Mai, sector 1 + decont de transport lunar in suma de 60 lei; - spor de weekend 12 lei/ zi; - bonuri de masa in suma de 300 lei lunar; - prima de sarbatori 466 lei + 150 lei tichete.

 • Anunt disponibil în Chitila . Iti plac vanzarile? Si noua! Vino în echipa Provident! Angajam un reprezentant de vânzări talentat. Pe tine. De ce tu? Pentru că îți plac oamenii. Știi cum să-i abordezi, să-i asculți și să le vorbești pe limba lor. Atunci când închei un contract, nu ai parte doar de o recompensă financiară ci și de satisfacția că ai ajutat pe altcineva să-și facă viața mai bună. Ești ambițios și motivat și-ți place această profesie în care niciodată o zi nu seamană cu alta. Competiția te stimulează, scoate ce e mai bun din tine. Ești în același timp un vânzător priceput, care inspiră încredere printr-o atitudine corectă, responsabilă și respectuoasă. Descrierea jobului Ce vei face la noi? Vei promova compania și produsele noastre. Dar nu oricum, ci din perspectiva unei creditări responsabile. Ceea ce înseamnă că este important să identifici corect nevoile clienților tăi și să le oferi apoi cele mai bune soluții financiare pentru ceea ce își doresc. Este la fel de important să construiești o relație solidă, de durată, cu acești clienți care vor constitui portofoliul tău. Îți vei vizita clienții acasă, pentru a le acorda împrumutul și a încasa apoi ratele. Ce facem noi pentru tine? Știm că îți dorești stabilitate financiară, de aceea vei avea salariu fix și bonusuri în funcție de performanțele tale. Cât de mult câștigi în final, depinde doar de tine. Te vei bucura de toate avantajele unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Vei beneficia de o asigurare de accident, decontarea transportului și telefon de serviciu. Îți oferim posibilitatea de a te dezvolta profesional prin acces la cursuri de dezvoltare profesională și programe de pregatire. Descrierea companiei Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine. Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • Firma salubritate angajeaza sofer categoria C pentru un Renault Mascout, program lejer, sector 1 . Tel contact 0745016354 Marian

 • ANGAJAM MONTAOR TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU CU SAU FARA EXPERIENTA

 • ANGAJAM MONTATOR TAMPLARIE PVC SI ALUMINIU CU SAU FARA EXPERIENTA

 • Oras Chitila Lucrator comercial in magazin alimentar

 • Descriere Locuri de munca MANIPULANT MARFURI (WAREHOUSE OPERATIVE) CERINTE: •Persoana organizata, responsabila, meticuloasa •Forma fizica buna •Răbdare, atenție la detalii •Experiența in manipularea mărfii •Constituie avantaj atestatul de stivuitorist •Domiciliu în apropiere Remetea Mare RESPONSABILITATI: : •Recepționarei mărfii •erificare cantitativa si calitativa •Sortare, aranjare marfa •Pregătirea comenzilor pentru livrare •Manipulare, introducere in depozit si încărcare / descărcare marfa in depozit •Menține ordinea în depozit și organizarea lui •Etichetează, înlocuiește etichete deteriorate •Încărcarea și descărcarea mașinilor de marfă •Verifică toate avizele de însoțire a mărfii sub corectitudinii și sesizează în scris neregulile Beneficii: •Contract de munca pe o perioada nedeterminata •Program de lucru de luni –duminică, 2 schimburi; •Se oferă tichete de masa; •Pachet salarial motivant corelat cu experiența;

 • Descriere Locuri de munca STIVUITORIST CERINTE: •Studii medii, •Atestat ISCIR valabil pentru stivuitor; •Manipularea mărfii in depozit (încărcare/descărcare paleti); •Efectuează operațiunea de paletizare, manipulare marfa. •Experiența în muncă minim un an, •Experiența anterioară în producție; •Disponibilitatea de a lucra în schimburi, •Cunoștințe tehnice; •Permis de conducere; •Persoană dinamică, cu inițiativă și abilități bune de comunicare; •Persoană punctuală și responsabilă care poate lucra în mod independent; RESPONSABILITATI: •Recepționare mărfii •Verificare cantitativa si calitativa •Pregătirea comenzilor pentru livrare •Manipulare, introducere in depozit si încărcare / descărcare marfa in depozit cu ajutorul stivuitorului si lizei electrice; •Menține ordinea în depozit și organizarea lui; •Etichetează, înlocuiește etichete deteriorate; •Încărcarea și descărcarea mașinilor de marfă; •Verifică toate avizele de însoțire a mărfii sub corectitudine și sesizează în scris neregulile; •Aranjează marfa si întreține curățenia in depozit și echipamentelor de lucru; •Rearanjează marfa pe paleti; •Pregătește paletii in vederea livrării către client si se asigura de manipularea corecta a mărfurilor pe durata descărcării, depozitarii si încărcării acestora; BENEFICII: •Contract de munca pe o perioada nedeterminata; •Program de lucru de luni –duminică, 2 schimburi; •Se oferă tichete de masa; •Pachet salarial motivant corelat cu experiența; *Suport financiar pentru transport

 • Salveaza cautarea